Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 06 February 2009 - 21:01
Ξενερωσα λιγο με τον τροπο που εβγαλε ο Pain off τον Naruto αν και δεν ειμαστε απολυτος σιγουροι γιαυτο ( No1 Surprise Ninja). Αν υπαρχει περιπτωση να ερθει καποιος να βοηθησει τον Naruto τοτε αυτος θα ειναι η ομαδα Gai ή καποιος απο το Sand Village (τωρα ο Rin στανταρ θα με βρισει^_^) και οχι ο Sasuke οπως ειδα οτι ειπε καποιος παραπανω και κοντεψα να πνιγω....ο Selflover emo να βοηθησει?...Ε οχι αυτο παραπαει.
Seraphimon θα μπορουσε το chapter να ειναι ολο coloured γτ και στο Βleach το εχουνε κανει στην μαχη Ichigo vs Byakuya. Στο Naruto δεν θα μπορουσαν να το κανουν?? Και σε μια μαχη που ειναι κλασης ανωτερη απο αυτη που εκαναν στο Bleach τοτε που ακομα τρωγοταν.
Posted 06 February 2009 - 21:03
ας αφησουμε τους φαν του πειν να νομιζουν οτι κερδισε τον ναρουτο,
ρε ανθρωπε μου, ο Naruto ειναι λιποθυμος, τι αλλο θεσ???Ο pein νικησε το naruto και δεν ηταν ουτε καν σε full power.H πιστευεις οτι με τα 6 σωματα σε full power Θα ειχε ελπιδες?
εμεις οι ναρουτο-φανς ειμαστε πιο ευχαριστημενοι, ειδαμε σειτζ μοντ, flying rashen-shuriken, ειδαμε τις εκπληκτικες τακτικες και ιδεες το ναρουτο, και γενικως οι φανς του πειν ενα σινρει-τενσει ειδατε και νομιζατε πως κερδισε και ειναι ο καλυτερος,
υπενθιμιζω οτι την shinra tenshei την ειχαν μονο 2 στην ιστορια, ενω το sage mode ποιος ξερει ποσοι.Αυτο απο μονο του τα λεει ολλα.
και που ξερεις οτι θα προλαβαινε να τον καρφωσει?που ξερεις οτι τη στιγμη πριν τον χτυπησει δε θα βρισκοταν μεσα στο cage o naruto με το kyubi και οτι ελαχιστα πριν το σκοτωσει δε θα εβγαζε τις ουριτσες?naruto FTW!!!
αφου ειναι λιποθυμος, πως θα βγει, θα υπνοβατει?Αν ειναι ετσι γιατι δε εβγαλε περισσοτερες ουρες με τον sasuke στο τελος του πρωτου αρκ?Εκει ηταν ποιο κοντα στο θανατο.
Και τη ειναι η μεταμορφωσει σε kuybi, tsak-bam Γινεται?Μεχρι να βγαλει το κοκινο chakra, να σχηματιστουνε οι ουρες........
Posted 06 February 2009 - 21:07
δεν ειμαστε σιγουροι γιαυτο, δεν υπαρχουν ενδειξεις απλως τα ματια του εκλεισερε ανθρωπε μου, ο Naruto ειναι λιποθυμος, τι αλλο θεσ???
το σειτζ μοντ μονο το τζιραγια και το ναρουτο ξερω, δυο δεν ειναι και αυτοι?(εκτος αν υπαρχει κιαλλος , τοτε εχω κανει λαθος)Επισης ποσοι στην ιστορια των νιντζα ειχανε το Kyuubi? Ενας! αυτο τα λεει ολα, εχει το δυνατοτερο bijuu στο κοσμο , γιος του yondaime (ο καλυτερος hokage), μαθητης του jiraya και μοναδικος successor του sage modeυπενθιμιζω οτι την shinra tenshei την ειχαν μονο 2 στην ιστορια, ενω το sage mode ποιος ξερει ποσοι.Αυτο απο μονο του τα λεει ολλα.
Edited by Sora, 06 February 2009 - 21:18.
Posted 06 February 2009 - 22:39
Επισης ποσοι στην ιστορια των νιντζα ειχανε το Kyuubi? Ενας! αυτο τα λεει ολα, εχει το δυνατοτερο bijuu στο κοσμο , γιος του yondaime (ο καλυτερος hokage), μαθητης του jiraya και μοναδικος successor του sage mode
το προβλημα ομως με το Kuybi ειναι οτι ο naruto Πολυ απλα δεν ειναι killerbee, δε το ελεγχει οποτε θελει, αλλιως θα εχει φαει λαχανο τους sasuke-orochimaru απο τη πρωτη σεαζον.Σε λιγο θα μας πεις οτι επειδη ο ναρουτο εχει το kuybi ειναι ο δυνατοτερος shinobi
Posted 06 February 2009 - 22:47
Ο καθένας έχει τον δικό του χαρακτήρα στον οποίο έχει αδυναμία και λογικό είναι να τον υποστηρίζει αλλά από την στιγμή που περνάμε στις προσωπικές επιθέσεις και τις ειρωνείες χάνεται το όλο νόημα. Η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμη και όταν μιλάμε για υποθέσεις ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει χωρίς να σημαίνει ότι οι άλλοι θα δεχτούν σώνει και καλά την άποψή του.
Το να έχει κάποιος ειρωνικό και εριστικό υφάκι ΔΕΝ δίνει μεγαλύτερη πειστικότητα στα επιχειρήματα του απλά καταστρέφει όλη την συζήτηση.
Carry On!!!
...............................................................................................................................................
Nice chapter και από εμένα. Σαν σύνολο μάχης αποδεικνύεται πού ωραία. Μου άρεσε επίσης ότι δεν σταματάμε ποτέ να μαθαίνουμε καινούριες πληροφορίες για τα Ninjutsu και ουσιαστικά μας δικαιολογούνται τα πάντα για το κάθε τι που συμβαίνει. Αν μη τι άλλο ο mangaka σέβεται αρκετά τους αναγνώστες του για να μην περνάει πράγματα "στο ντούκου".
Seraphimon η καλύτερη σου.. Εδειξε Hinata:hahaha:!
Lol at Τeachans comment about Sasuke. Η ευρηματικότητα στα σχόλια σου με αφήνει άφωνη κοπελιά!
Posted 06 February 2009 - 22:48
Σε λιγο θα μας πεις οτι επειδη ο ναρουτο εχει το kuybi ειναι ο δυνατοτερος shinobi
τωρα οχι αλλα καποτε λογικα θα γινει

Posted 06 February 2009 - 23:24
Πολυ μου αρεσε αυτη η πρόταση! Κανεις δεν είναι κιλλερμπι !το προβλημα ομως με το Kuybi ειναι οτι ο naruto Πολυ απλα δεν ειναι killerbee,
Όσο μπορω να ανακαλεσω στο μυαλο μου όλα τα προηγουμενα τσαπτερ, όταν φτανει σε σημείο τετοιο παντα υπαρχει μια ανατροπή. Αν ηταν να είχε νικησει το ναρουτο σε αυτο το τσαπτερ θα το ξεραμε, δε θα το εδειχνε στην τελευταια εικονα. Για να το βαζει τελος τελος θα εχει καποια ανατροπη σίγουρα.
Πάντως πιο πιθανο είναι να ερθει κατι απο τιμ Γκαι αποτι κιλλερμπι και σασουκε κλπ κλπ και ο λογος (σωστος η όχι δε ξερω) είναι ότι πριν καποια τσαπτερ τους εδειξε που συνειδητοποιησανε ότι η κονοχα εχει πρόβλημα. Θα πρεπει να φτανουν λογικά και προφανως δε θα εχουν παρει πρεφα τι εχει γίνει θα δουνε ενα χωριό κατεστραμμενο και ενα ναρουτο να ειναι στα χερια (αναισθητος η οχι ούτε αυτό το ξερουμε 100%) καποιου. Λογικό είναι να κανουν καποια αυθορμητη επίθεση που ίσως κερδίσει καποιο χρόνο για να γίνει το γκενζουτσου των βατραχων.
Ειπα και γω τη θεωρία μου, την ποσταρω γρηγορα γιατί αν κατσω λιγο ακομα και τη σκεφτω μπορει να και να τη σβησω
Posted 07 February 2009 - 02:03
Μεχρι στιγμης εχουμε δει τον ναρουτο να νικαει 5 απο τα 6 σωματα του παιν να αδειαζει απο chakra και στην συγκεκριμενη περιπτωση να βρισκεται σε μια κατασταση λιπο8υμιας(το οτι ειναι λυπο8υμος ειναι σιγουρο-αν και αυτο μπορει να εχει χιλιες 2 εξηγησεις.Μπορει ο συγκεκριμενος ναρουτο να ειναι κλωνος και ο αλλος που περιμενει κατω απο την πηγη ο κανονικος,μπορει να ειναι σε επαφη λογω της εξαντλησης με την αλεπου ειτε πολυ απλα να εχει μεινει καγκελο απο το αδειασμα του chakra toy).Οπως και να εχει στη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ο παιν ειναι αυτος που εχει το πανω χερι και αυτο δεν αλλαζει απο οποια οπτικη γωνια και να το δουμε.
Παμε παρακατω τωρα.Ειδα σε προηγουμενα ποστ το σορα να λεει οτι εμεινε ευχαριστημενος που ειδε το ναρουτο να εκτελει τοσες πολλα jutsu-μαγκια του το παληκαρι που μπορει και τα κανει δε λεω-αλλα στην τελικη και?.Σε μια μαχη δεν παιζει ρολο το ποσες τεχνικες 8α χρησιμοποιησεις η αν ειναι πολυ ομορφα εκτελεσμενες σημασια εχει το αποτελεσμα και σε αυτο ο παιν κερδιζει για μια ακομη φορα αφου οπως ειπε και ο ιδιος χρειαστηκε να κανει μονο 1 jutsu και αυτο ηταν αρκετο για να φερει το ναρουτο σε κατασταση λιπο8υμιας και εδω ειναι που ειναι το ζουμι ολης της ιστοριας γτ βλεπουμε οτι δε μετραει το ποσες τεχνικες 8α χρησιμοποιησεις αλλα το πως και την χρονικη στιγμη που 8α το κανεις.
Για να καλυψω και κατι τελευταιο-το οτι ο ναρουτο 8α νικησει στο τελος τους παντες και τα παντα λογικο ειναι αλλιως δε 8α ειχε και νοημα.Το ζητημα ειναι οτι στη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο οσο κουλ και να ειναι δε παυει να ειναι 1 βημα πισω απο το παιν ασχετο αν 8α το νικησει στο τελος λογω πνευματικων δικαιωματων.Για αυτο καλυτερα να λεμε πιο αντικειμενικα τα πραγματα παρα να πεταμε ατακες αναλογα με χαρακτηρα μας κανει πιο πολυ κουκου οπως ειπε και η ιριστελλα πιο πανω.Και 8ερμη παρακληση μην πλακωνεστε συνεχεια εδω μεσα για το πιος ειναι καλυτερος υπαρχουν και τα πμ

Posted 07 February 2009 - 11:56
Αλλα εγω βαζω ενα αλλο ερωτημα .......πιστευετε οτι ο ναρουτο θα πεθανει σε αυτο το σημειο που ειμαστε(καποιοι)Πιστευετε ο κισι να σκοτωσει τον ηρωα του ιδιου του του μανγκα??
το πιο φυσιολογικο θα ηταν να λεγαμε με πιους τροπους πιστευουμε οτι θα κανει το οιτδηποτε ο ναρουτο(για να αποδρασει κ.λ.π) αλλα τωρα αν του σπασει ο πειν κανα ποδι κανα χερι δν ξερω και εγω τι αρχιστε τους επαινους(θα τους αρχισω και εγω που ειμαι ναρουτοφαν )αλλατωρα να πιστευουμε οτι μπορει να πεθανειμου φενεται λιγο γελειο.....(τωρα τι θα γεινει μετα
Posted 07 February 2009 - 12:48
ο naruto δεν πεθαίνει ρε τρελέ, τώρα τι μας λες.... απλά θα εμφανιστεί κάποιος και θα τον σώσει, τι να πω....δεν έχει νόημα το να συζητάτε το πως θα σωθεί η το αν θα ζήσει η όχι. η σειρά λέγεται naruto, αυτός θα ζήσει, από εκεί και πέρα υπενθυμίζω πως το thread λέγεται naruto latest chapter discussion όχι naruto manga predictionsΑλλα εγω βαζω ενα αλλο ερωτημα .......πιστευετε οτι ο ναρουτο θα πεθανει σε αυτο το σημειο που ειμαστε(καποιοι)Πιστευετε ο κισι να σκοτωσει τον ηρωα του ιδιου του του μανγκα??
ο ναι, θα συμφωνήσω με τον spammer, πηγαίντε να δείτε κάνα indiana jones να καταλάβετε. η ποικιλία και η coolness πάει μετά από την δύναμη, πρώτα κοιτάς να είσαι δυνατός και μετά να είσαι cool.Σε μια μαχη δεν παιζει ρολο το ποσες τεχνικες 8α χρησιμοποιησεις η αν ειναι πολυ ομορφα εκτελεσμενες σημασια εχει το αποτελεσμα και σε αυτο ο παιν κερδιζει για μια ακομη φορα αφου οπως ειπε και ο ιδιος χρειαστηκε να κανει μονο 1 jutsu και αυτο ηταν αρκετο για να φερει το ναρουτο σε κατασταση λιπο8υμιας και εδω ειναι που ειναι το ζουμι ολης της ιστοριας γτ βλεπουμε οτι δε μετραει το ποσες τεχνικες 8α χρησιμοποιησεις αλλα το πως και την χρονικη στιγμη που 8α το κανεις.
Edited by the.flame.alchemist, 07 February 2009 - 13:10.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 07 February 2009 - 15:42
η team Gai σίγουρα θα έκανε πιο πολύ δουλειά από τον gaara ο οποιος αυτή τι στιγμή είναι μονο ένα σκουπίδι χωρίς το bijuu. he'd just get in the way
Αμα σε σκισω θα σου πω εγω... Αντε να διαβασεις τη συνεντευξη του Κισι κι ελα και πες μου αν ειναι σκουπιδι.
YARO TOUMO!
ρε αγορινά ρε παλίκαρε....το ξόγαμο του κισιμότο είσαι και στα λέει???πως είσαι τόσο σίγουρος?
Τέσπα,δεν ποστάρω άλλο γτ εσύ είσαι ικανός να ποστάρεισ 7 ποστ σε μια σελλίδα και κουράζομαι...και ξέρω πως δεν θα κατάλάβεις τι σου λέω και σε ενα με δύο ποστ το πολύ πάλι θα γράψεις κάτι που ήδη έχεις πει...κιπ απ δε γκουντ γουόρκ..
1-0
Eμενα δεν μοu πολυαρεσε το τσαπτερακι, δεν ειδαμε και τπτ το σημαντικο. Μονο οτι ο Πειν παραδεχτηκε το Ναρουτο και μετα τον αιχμαλωτισε. Ποσες σελιδες διαβασαμε και κρατησαμε την τελευταια (καλα και μια πληροφορια που πηραμε πανω στο γιατι δεν εκανε παραπανω κλωνους να αφησει στο Myoubyokuzan η οπως και να λεγεται αυτο το Mt.Fuji)

Posted 07 February 2009 - 16:13
1)ο pain ειναι ειδη σε genjutsu
η
2)ο naruto εχει πιαστει....(που ελπιζω οχι)
Posted 07 February 2009 - 16:33
επιπλεον αν ο pein ηταν σε gensutsu σα του itachi δε θα μας εδειχνε τις σκεψεις του naruto.
+οτι ο ιδιος ο fukasaku ειπε οτι το Gensutsu θα παρει καποιο χρονο να ετοιμαστει, 1 δευτερολεπτο πριν πιαστει ο naruto
Αρα ο pein δεν ειναι σε gensutsu.
Posted 07 February 2009 - 16:34
αν και εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι υπο την επιρροη του genjutsu .....αλλα .......δν ξερω....
Δν ξερουμε ριν ολα ειναι δυνατα....αλλα τωρα που δεν ειναι και fusion ή μπορει να το ετοιμασανε με τα βατραχια (γτ ο τζιρ ειχε ακριβως την ιδια "αδυναμια" δν ειχε γκετζουτσου.........)αλλα θα δουμε την παρασκευη...............υπομονη
Posted 07 February 2009 - 22:49
Θυμαστε οτι ο σασουκε τη τελευταια φορα που τον ειδαμε ειπε im going to destrοy konoha, προφανως ο madara ξερει οτι ο pein ειναι ηδη στο konoha γτ αφηνει και το σασουκε να παει? υποψιαζομαι βρωμοδουλεια του madara