Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3091 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 January 2009 - 03:12

Rin μην παίρνεις μεμονωμένα κομμάτια από το ποστ μου γιατί αλλάζεις εντελώς το νόημα αυτού που θέλω να πω

Δεν ειχα καμια προθεση να παρερμηνευσω αυτο που ειπες και συγνωμη αμα το εκανα,,απλα σχολιασα μερικα κομματια που ανεφερες για τον sasuke και το sage mode

any case σου επαναλαμβάνω ότι ο Sasuke είχε δυόμιση χρόνια καιρό και συνεχούς εξάσκησης και χρήσης απαγορευμένων τεχνικών επάνω του,

είτε φυσική εξέλιξη γενετικών και επικτητων ικανοτήτων (genjutsu + cursed seal control)

Ουσιαστικά η μόνη εντυπωσιακή να το πω τεχνική και σχετικά ξένη με όσα είχαμε δει μέχρι στιγμής από τον Sasuke ήταν το Kirin.

καλα τον ελεγχο του cursed seal αστον εξω, αλλα μιλας για το kirin και το Gensutsu σαν να ειναι κατι ευκολο που ειναι φυσικο να το κανει καποιος master σε 3 χρονια.Για παραδειγμα η konoha εχει 200 shinobi με διπλασια ηλικια απο τον sasuke, ποιος απο αυτους μπορει να κανει μια τεχνικη του επιπεδου Kirin η τοσο δυνατο gensutsu?

Θεωρητικά το power up του naruto σε τόσο περιορισμένο χρόνο δικαιολογείται από την bunshin μέθοδο διδασκαλίας. Αλλά και πάλι δεν μπορεί να γίνει κατάχρηση της μεθόδου αυτής ως μοχλό προώθησης της δράσης και να βρεθεί ο Naruto με sage mode, τελειοποιημένο rasenshuriken και κανα δυο καινούριες τεχνικές πρόχειρες.

το θεμα ειναι οτι εγω θεωρω οτι ηδη εχει γινει καταχρηση της εκπαιδευτικης μεθοδου αυτης.Ο naruto εβγαζε μεχρι 7 κλονους στο βουνο και καταφερε να κανει Master το sage mode σε τοσο λιγο διαστημα.Ποσο καιρο πηρε στον Pein να παει στη konoha?Μια βδομαδα?Δυο?Ε δε νομιζω να πηρε και παραπανω.Πανω κατω εκανε εκπαιδευση 14 βδομαδων σε 2 βδομαδες, η με λιγα λογια του πηρε 3μιση μηνες να μαθει τις sage techiques σε τετοιο βαθμο ωστε να μπορει να κοντραρει τον pein.Ε sorry αλλα εγω αυτο το θεωρω κατι παραπανω απο αποτομο power up.

Με λιγα λογια δε διαφωνω σε αυτο που λες οτι ο naruto δικαιολογημενα δεν εχει αλλες τεχνικες, πιστευω ομως οτι και αυτες που εχει πολλες του ειναι.

qzMHWHd.png

#3092 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 30 January 2009 - 12:25

Naruto 433 page 01 | One Manga

Καλο chapter ακομη μια φορα :)

Spoiler:

Posted Image

#3093 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 30 January 2009 - 12:27

ok βγήκε >_> ο naruto κατάφερε να πάρει μαζί με το sage mode ένα +10 intelligence boost και ένα +23 strategic awareness απότι φαίνεται >_>

αυτό είναι καλο. αν και ακόμα ο Pein φαίνεται να κοιμάται :D ελπίζω και αυτός να έχει tricks στο μανίκι του :D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#3094 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 30 January 2009 - 12:39

Na και το νεο chapteraki του αγαπητου μας ναρουτο.Ειχαμε δει στο προηγουμενο οτι ο πλεον ωριμος ηρωας μας εχει εξαντλησει τα ορια του sage mode και ειχε ξεμεινει απο chakra την ωρα που ο pain ετοιμαζοταν να κανει την μεγαλη του αντεπι8εση.Τα τεχνασματα λοιπον που μπορουσε να κανει τοτε για να σω8ει ηταν ειτε να χρησιμοποιησει το kuybi ειτε με καπιο τροπο να ξαναγεμισει narutal chakra για να μπει ξανα σε sage mode(που οπως ειχα πει και παλιοτερα ειτε 8α επρεπε να ειχε τι8ασευσει το kuybi ειτε να εχει κανει κλωνους για να γεμιζουν για αυτον-κριμα βεβαια που πετυχα το δευτερο γτ 8α η8ελα να δω λιγο dark red kyubi style sage mode).Ελπιζω το επομενο chapter να δικαιωσει τισ προσδοκιες μας οσο και αυτο αφου 8ελω να δω πως 8α αντιμετωπισει το συγκεκριμενο realm.
Μια μικρη υπεν8υμιση ειδαμε το ναρουτο να εχει μονο 2 κλωνους να γεμιζουν chakra και ο 1 καπουτ πλεον-λετε αμα χρησιμοποιησει και τον αλλο να ανοιξει το πλανο και να δουμε καμια 100 να περιμενουν εκει κοντα στη πηγη:tensai:?
Βτw νεο ονομα kage bunshin- sage mode battery kage bunshin:burningbe3:

Posted Image

#3095 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 30 January 2009 - 13:04

Ξέρουμε πως περνάει ο χρόνος εκεί που ζουν οι βάτραχοι; Δηλαδή είναι ένας τόπος που έχει τον ίδιο χρόνο με τη γη, ή αυτός κυλάει πιο αργά ή πιο γρήγορα;

Το τελευταίο μου άρεσε. Ο Νάρουτο σκέφτεται τρεις κινήσεις πριν και η επίθεση του είναι ολοκληρωμένη. Κάνει δύο προσποιείσεις, ώστε να αναγκάσει τον Πέιν να κάνει όλες του τις άμυνες, και μόλις μείνει ανοικτός, τον κτυπάει με την πραγματική επίθεση.
Μου άρεσε, δεν θα κάνω παράπονα αυτή τη φορά

Edited by Namida, 30 January 2009 - 13:10.

#3096 sLingEr

sLingEr

Keep Watching...

• Members
  • 28 posts

Posted 30 January 2009 - 13:27

Επιτελους το ειδα και εγω .... παρα πολη καλο chapter και απο αποψη στρατιγικης ..... ακομα ενας πολυ οριμος ναρουτο ..... δεν εχω να πω κατι αλλο τα παιδια τα ειπαν νομιζω... και εγω θελω να δω πολυ το κιουμπι παντος ..... Naruto Rullezzzz
Ελα ... Δεν υπαρχει αυτη η εικονα....απλα δεν υπαρχει !!!!!
Spoiler:

#3097 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 30 January 2009 - 13:28

Ξέρουμε πως περνάει ο χρόνος εκεί που ζουν οι βάτραχοι; Δηλαδή είναι ένας τόπος που έχει τον ίδιο χρόνο με τη γη, ή αυτός κυλάει πιο αργά ή πιο γρήγορα;

Το τελευταίο μου άρεσε. Ο Νάρουτο σκέφτεται τρεις κινήσεις πριν και η επίθεση του είναι ολοκληρωμένη. Κάνει δύο προσποιείσεις, ώστε να αναγκάσει τον Πέιν να κάνει όλες του τις άμυνες, και μόλις μείνει ανοικτός, τον κτυπάει με την πραγματική επίθεση.
Μου άρεσε, δεν θα κάνω παράπονα αυτή τη φορά

Φανταζομαι οτι ρωτας γιατι λες "πως γινεται να ειναι οι κλωνοι τοση ωρα σε sage mode"? Για να μπει σε sage mode ο Naruto θελει καποια ωρα, οποτε τους αφηνει εκει ηρεμους και μετα μολις τελειωσει ο πρωτος καλει και τον δευτερο.
Επισης, αποκλειεται να εχει αλλους κλωνους για sage mode γιατι ειπε απο μονος του οτι του μενουν αλλα 4 rasen shuriken.

Τελειο chapter! Απλα μου κανει εντυπωση που ο παππους βατραχος δεν καταλαβε απο την αρχη οτι ο ενας Πειν ζωντανευει τους νεκρους για να επιτεθει κατευθειαν σε αυτον. Αν γινοταν ετσι πιστευω ειλικρινα οτι ο Ναρουτο θα ειχε φαει ολα τα σωματα μεχρι τωρα γιατι οι δυναμεις του God realm δεν θα ειχαν προλαβει να επανελθουν. Οπως και να εχει ομως μπραβο του γιατι οπως ειπε και ο Flame πηρε ενα +10 intelligence!

Και μια απορια... Ο Gamaken και ο Gamahiro γιατι καθονται και πετανε διακριτικα τον χαρταετο τους..???
Posted Image

#3098 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 30 January 2009 - 13:39

Ωραίος ο Naruto. Ομολογουμένος το iq του έχει ανέβει και το καλύτερο είναι ότι είχε ένα πολύ αποτελεσματικό σχέδιο για το sage mode.
Posted Image

#3099 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 January 2009 - 13:40

λογικα κυλαει οπως και στη γη.Επειδη
1)Αν ισχυε, τοτε λογικα θα μας το ειχε πει ο Kishi
2)Ακομα και να ισχυει,για να διατηρηθει σε διαφορετικο χρονο θα επρεπε να χρησιμοποιουταν ενα αρκετα ισχυρο space-time ninjutsu, και δε νομιζω να υπαρχει item Η εν ζωη shinobi που να μπορει να το κανει.

Τωρα το chap ηταν παρα πολυ καλο, ωραια μαχη, μαθαμε το κολπακι του ναρουτο ,αλλα η μαχη εχει πολυ ψομι μπροστα της.
Πρωτα απο ολλα η ασπιδα πεθανε?Μια κινηση απο wwe της εκανε μονο, πρεπει να ειναι ακομα ζωντανο δε πεζει.
Επισης μενουν μονο 2 rashenshuriken στο Naruto, και ο μονος τροπος για να πετυχει το deva ειναι 2 κολητες επιθεσεις, ωστε να χτυπησει στο cooldown του shinra tensei ,αλλα οπως βλεπουμε ηδη αρχιζει να κοραζεται, και λογικα θα μαθουμε σε λιγο τις Full δυναμεις του deva realm, οπως και το τι ακριβως κανει το κολιε του.
Επιπλεον προσφατα θυμηθικα οτι το God realm Μπορει να χρησιμοποιεισει και Nature manipulation (οταν εντοπισε τον jirayia η βροχη που ειχε καλεσει για να εντοπιζει τους επισκεπτες ηταν suiton style), αρα δε θα μου εκανε εντυπωση να δουμε κανα jutsu σαν αυτα του kisame.

qzMHWHd.png

#3100 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 30 January 2009 - 14:09

Ο καλύτερος πελάτης του Naruto έχει καταντήσει ο Pein:terror2:

Άντε να δούμε στο επόμενο θα καταφέρει να κάνει τίποτα;

Πάντως στη τωρινή κατάσταση μου φαίνεται ότι μια σφαλιάρα τον έχει τον Sasuke:hahaha:

Posted Image

#3101 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 30 January 2009 - 14:11

πρόσεχε τι λες jiraiya! seraphimon may lurk in here and see that:|
pantos nai, τον έχει ανετότατα πιστεύω, τώρα πια ο Pein έχει αρχίσει να φέρεται ηλίθια και αρχίζω να σκέφτομαι τι θα κάνει ο madara :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#3102 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 30 January 2009 - 14:13

τρομερο charpter αλλα πολυ μικρο ρε γαμωτο!

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#3103 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 January 2009 - 14:26

Ο καλύτερος πελάτης του Naruto έχει καταντήσει ο Pein:terror2:

Άντε να δούμε στο επόμενο θα καταφέρει να κάνει τίποτα;

Πάντως στη τωρινή κατάσταση μου φαίνεται ότι μια σφαλιάρα τον έχει τον Sasuke

πρόσεχε τι λες jiraiya! seraphimon may lurk in here and see that:|

Αν συνεχισει να λεει τετοια πιστεψε με, δε θα ειναι ο seraphimon αυτος που θα πρεπει να φοβατε:hahaha:

8υμιζω οτι ο naruto ξερει ολλες τις δυναμεις του pein, και ο pein ειναι πιο αδυναμος απο τοτε που παλεψε τον Jirayia.Moreover, τωρα συνηλθε το god realm, τωρα αρχιζει η μαχη.

ps:συμφωνω ομως σε ενα πραμα, ο ναρουτο θα σκουπισει το πατωμα με τον sasuke.

Edited by Rin, 30 January 2009 - 14:41.

qzMHWHd.png

#3104 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 30 January 2009 - 15:19

:oo::oo:Νaruto kicks ass!God Realm is back!!
Παει το σωμα του Pein!Και τωρα η μαχη ξεκινα!!
Εγω εχω σκαλωσει λιγακι ομως.Δλδ καθε bunshin του Naruto μπορει και βρισκεται σε Sage Mode?Δλδ αμα κανει Τaju Kage Bunshin οπως τοτε με το Kimimaro κι ειναι ολοι τους σε Sage Mode, θα μπορεσει να τους νικησει ο Pein?OMG!Tι γινεται? Plz help!!

Posted Image

#3105 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 30 January 2009 - 15:23

To ζητημα ειναι οτι φαινεται να εχετε προεξοφλησει τον παιν-δε λεω μεχρι στιγμης ο ναρουτο τον εχει κανει *ουτανα αλλα αυτο δε σημαινει οτι σωνει και καλα εχει τελειωσει ολη η μαχη.Μην ξεχνατε δεν ειναι τυχαια ο φαινομενικα αρχηγος των ακατσουκι και ουτε ξερουμε τις κρυφες ιδιοτητες του rinnegan-μπορει σε ολη την πορεια της μαχης να ειχε αυτος το πανω χερι και απλα να μην το εχει δειξει ακομα.Και απλα να τονισω οτι σε ολη τη διαρκεια της ποτε δεν ανησυχησε οπως εκαναν αλλοι και αλλοι οταν πολεμουσαν το ναρουτο.Οπως λεει και ο ριν η πραγματικη μαχη τωρα αρχιζει:tensai:

Posted Image