Rin μην παίρνεις μεμονωμένα κομμάτια από το ποστ μου γιατί αλλάζεις εντελώς το νόημα αυτού που θέλω να πω
Δεν ειχα καμια προθεση να παρερμηνευσω αυτο που ειπες και συγνωμη αμα το εκανα,,απλα σχολιασα μερικα κομματια που ανεφερες για τον sasuke και το sage mode
any case σου επαναλαμβάνω ότι ο Sasuke είχε δυόμιση χρόνια καιρό και συνεχούς εξάσκησης και χρήσης απαγορευμένων τεχνικών επάνω του,
είτε φυσική εξέλιξη γενετικών και επικτητων ικανοτήτων (genjutsu + cursed seal control)
Ουσιαστικά η μόνη εντυπωσιακή να το πω τεχνική και σχετικά ξένη με όσα είχαμε δει μέχρι στιγμής από τον Sasuke ήταν το Kirin.
καλα τον ελεγχο του cursed seal αστον εξω, αλλα μιλας για το kirin και το Gensutsu σαν να ειναι κατι ευκολο που ειναι φυσικο να το κανει καποιος master σε 3 χρονια.Για παραδειγμα η konoha εχει 200 shinobi με διπλασια ηλικια απο τον sasuke, ποιος απο αυτους μπορει να κανει μια τεχνικη του επιπεδου Kirin η τοσο δυνατο gensutsu?
Θεωρητικά το power up του naruto σε τόσο περιορισμένο χρόνο δικαιολογείται από την bunshin μέθοδο διδασκαλίας. Αλλά και πάλι δεν μπορεί να γίνει κατάχρηση της μεθόδου αυτής ως μοχλό προώθησης της δράσης και να βρεθεί ο Naruto με sage mode, τελειοποιημένο rasenshuriken και κανα δυο καινούριες τεχνικές πρόχειρες.
το θεμα ειναι οτι εγω θεωρω οτι ηδη εχει γινει καταχρηση της εκπαιδευτικης μεθοδου αυτης.Ο naruto εβγαζε μεχρι 7 κλονους στο βουνο και καταφερε να κανει Master το sage mode σε τοσο λιγο διαστημα.Ποσο καιρο πηρε στον Pein να παει στη konoha?Μια βδομαδα?Δυο?Ε δε νομιζω να πηρε και παραπανω.Πανω κατω εκανε εκπαιδευση 14 βδομαδων σε 2 βδομαδες, η με λιγα λογια του πηρε 3μιση μηνες να μαθει τις sage techiques σε τετοιο βαθμο ωστε να μπορει να κοντραρει τον pein.Ε sorry αλλα εγω αυτο το θεωρω κατι παραπανω απο αποτομο power up.
Με λιγα λογια δε διαφωνω σε αυτο που λες οτι ο naruto δικαιολογημενα δεν εχει αλλες τεχνικες, πιστευω ομως οτι και αυτες που εχει πολλες του ειναι.