Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3076 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 04:08

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3077 sLingEr

sLingEr

Keep Watching...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 13:06

Καλα αλλο ενα καταπληκτικο chapter θα δουμε μου φενεται .... δλδ ελεος τι γινετε???
Ελα ... Δεν υπαρχει αυτη η εικονα....απλα δεν υπαρχει !!!!!
Spoiler:

#3078 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 19:10

οχι αλλο rasengan με τις παραλλαγές του!!!!!!!! δεν παλευται..... ολη την ωρα μονο αυτο κανει

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#3079 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 20:47

οχι αλλο rasengan με τις παραλλαγές του!!!!!!!! δεν παλευται..... ολη την ωρα μονο αυτο κανει

+1
Kαι εγω αυτο λεω....δεν παλευεται αλλο...δεν μπορει να γινει λιγο πιο πρωτοτυπος?
Αν και βεβαια ο kisi μου εκανε την χαρη και τον εκανε σοβαρο τωρα δεν ξερω αν θα ηταν πρεπον να του ζητησω να του βαλει και καινουργια τεχνικη^_^

#3080 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 22:17

σύμφωνο απόλυτα με τους από πάνω Ο_Ο ο naruto υποτίθεται είναι ο νούμερο 1 απρόβλεπτος ninja και τώρα κάνει τα πιο βαρετά και προβλέψιμα πράγματα ever -.-' rasengan WOW παιδιά έχω μείνει επιτέλους θα δούμε RASENGAN! ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΎΜΕ ΑΠΌ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΌ !YAY :D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#3081 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 22:20

too much rasengan......το μονο που εμεινε να δουμε ειναι τον naruto να κανει rasengan με ολα τα elements....παρολο που δεν τα εχει μαθει ολα

#3082 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 22:42

Περισσοτερα spoilers
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

naruto can only use FRS once in sennin mode naruto left bunshin in frog world and he can go sennin twice more. Tendou recovers.
Naruto: a smoke-bomb at the same time!
all right!
Pein: Henge no Jutsu (transformation)! … is it the orignal copy?
Partial scanned page: (Katsuyu?):THAT Pein has retreated to the back of the group.
Pein: Finally, my power is back…
Bunta: He reflected it!
Even in Sennin-mode, I can only do two Rasen-Shurikens…. in which case there are only two of us left, I can do four Rasen-Shurikens…
at the end he kills Hell realm

#3083 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 23:03

Εχμμμ αν δεις τις 2 προηγούμενες σελίδες έχουν ήδη γίνει ποστ με αυτά. :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3084 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 10:37

σύμφωνο απόλυτα με τους από πάνω Ο_Ο ο naruto υποτίθεται είναι ο νούμερο 1 απρόβλεπτος ninja και τώρα κάνει τα πιο βαρετά και προβλέψιμα πράγματα ever -.-' rasengan WOW παιδιά έχω μείνει επιτέλους θα δούμε RASENGAN! ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΎΜΕ ΑΠΌ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΌ !YAY :D

Μην ξεχνας οτι δεν εχουμε δει και την ultimate παραλλαγη του rasengan...Harem no jutsu rasengan οπου ο αντιπαλος χτυπιεται ταυτοχρονα τοσο απο 1 δυνατο κυμα ευφοριας και :nbleed: και παραλληλα νιω8ει και ολη την δυναμη του rasengan..Αυτο ειναι original

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3085 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 10:40

Η' θα μπορουσε απλα να ειναι η γνωστη κοπελα που μεταμορφονετε ο Ναρουτο γυμνη κ γυρο τησ σαν χουλα χουπ να γυρναει το Wind element του rasengan...E? E? E?

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#3086 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 14:33

Eπειδή εδώ και κάποιες σελίδες παρακολουθώ να γίνονται συνέχεια παράπονα για το ότι ο Naruto χρησιμοποίησε παραλλαγές του Rasengan θα ήθελα να εκφράσω κάποιες εύλογες απορίες.

Μέσα στο περιορισμένο σχετικά διάστημα που ο Naruto πέρασε με τους βατράχους και στο οποίο τελειοποίησε το sage mode (το οποίο δεν πιστεύω ότι είναι και εύκολη υπόθεση) σε βαθμό που ξεπερνά ακόμη και αυτόν του Jiraiya, και παράλληλα τελειοποίησε ακόμη περισσότερο την τεχνική του Rasenshuriken τι άλλο περιμένατε να προλάβει να κάνει? Οι τεχνικές στο Naruto πολύ σωστά δεν φυτρώνουν στα δέντρα ακριβώς. Εδώ ο Sasuke που υποτίθεται ότι είναι natural genious και έχει και Sharingan μέσα στα δυόμιση χρόνια με τον Orochimaru και έμαθε περιορισμένο αριθμό τεχνικών...

Επιπλέον αν συνέβαινε κάτι τέτοιο τότε θα μιλούσαμε δικαιολογημένα για ξαφνικό power up.Αν μελετήσουμε την φύση των sage techniques θα δούμε ότι στην ουσία ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των ήδη υπάρχουσων τεχνικών δεν δημιουργούν νέες από την αρχή. Oπότε πολύ σωστά τον βλέπουμε να κάνει παραλλαγές του Rasengan αφού αυτή είναι η πιο δυνατή τεχνική που έχει μάθει ως τώρα και αυτή μπορεί να εγγυηθεί μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο τρόπος μάχης του έχει αλλάξει κατά πολύ, όπως επίσης και το σκεπτικό του και ο τρόπος αντιμετώπισης του σε πολλά ζητήματα. Είναι πιο ώριμος και σκέφτεται πριν ορμήσει στο πεδίο της μάχης. Εντούτοις δεν αποκλείω να εχουμε και άλλες εκπλήξεις πριν τελειώσει η μάχη του με τον Pain (υπάρχει ακόμη ένα jutsu Που δεν έχουμε δει)....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 29 Ιανουάριος 2009 - 14:45

#3087 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 15:04

Εδώ ο Sasuke που υποτίθεται ότι είναι natural genious και έχει και Sharingan μέσα στα δυόμιση χρόνια με τον Orochimaru και έμαθε περιορισμένο αριθμό τεχνικών...

lol οχι και περιορισμενος.Το chidori εξελιχθηκε σε:

1)chidori current
2)chidori neddles
3)full body chidori
4)chidori sword
και καποια αλλα που λογικα θα ξεχναω

+εξαιρετικη χρηση gensutsu
+100% ελεγχο του cursed seal
+απιστευτη βελτιωση στη ταχυτητα του,το οποιο απαιτει μπολικη ασκηση
+kirin

Επιπλέον αν συνέβαινε κάτι τέτοιο τότε θα μιλούσαμε δικαιολογημένα για ξαφνικό power up

κοιτα το Power up του naruto δεν ειναι και ομαλο.Εκανε full mastery Των sage techniques στο χρονικο διαστημα το οποιο ο pein εκανε την αποσταση rain-konoha (8υμιζω οτι ο Pein βιαζοτανε να παει, για να αποτρεψει την αποκαλυψη του μυστικου του, και δεν ειναι και κανας αργος shinobi)

qzMHWHd.png

#3088 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 15:16

iri-chan εγώ ανήσυχο πως θα τελειώσει άδοξα αυτή η μάχη, σοβαρά το πιστεύω και ελπίζω απλά να φταίει ο Schopenhauer μέσα μου και τίποτα άλλο. αύριο θα δούμε στα σίγουρα πάντως κάποια συνεχεια, αν και απότι κατάλαβα δεν θα δείξει και πολλά =\

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#3089 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 15:32

Rin μην παίρνεις μεμονωμένα κομμάτια από το ποστ μου γιατί αλλάζεις εντελώς το νόημα αυτού που θέλω να πω, in any case σου επαναλαμβάνω ότι ο Sasuke είχε δυόμιση χρόνια καιρό και συνεχούς εξάσκησης και χρήσης απαγορευμένων τεχνικών επάνω του, και πάλι οι περισσότερες τεχνικές του είναι είτε chidori παραλλαγές (που ουσιαστικά το Nature manipulation το είχε ήδη τελειοποιήσει), είτε πράγματα που είχε ήδη ως ένα βαθμό αναπτύξει και στα chuunin exams (ταχύτητα) είτε φυσική εξέλιξη γενετικών και επικτητων ικανοτήτων (genjutsu + cursed seal control). Ουσιαστικά η μόνη εντυπωσιακή να το πω τεχνική και σχετικά ξένη με όσα είχαμε δει μέχρι στιγμής από τον Sasuke ήταν το Kirin.

Aν περιμένουμε από τον Naruto στο περιορισμένο διάστημα της εκπαίδευσής του να κάνει κάτι το ολοκληρωτικά ξένο πέρα από το να τελειοποιήσει το sage mode, τις διάφορες εκδοχές rasengan και το rasenshuriken τότε ο Sasuke κατά την μαθητεία του στον orochimaru θα έπρεπε να είχε ξεπεράσει τον Kakashi από αριθμο τεχνικών.

Θεωρητικά το power up του naruto σε τόσο περιορισμένο χρόνο δικαιολογείται από την bunshin μέθοδο διδασκαλίας. Αλλά και πάλι δεν μπορεί να γίνει κατάχρηση της μεθόδου αυτής ως μοχλό προώθησης της δράσης και να βρεθεί ο Naruto με sage mode, τελειοποιημένο rasenshuriken και κανα δυο καινούριες τεχνικές πρόχειρες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 29 Ιανουάριος 2009 - 15:41

#3090 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 20:54

Παιδια οντως εχει απολυτο δικαιο η ιριστελα-σαν ,αν σκεφτειτε οτι τοσην ωρα κανουμε μια ασκοπη συζητηση ,το απολυτως φυσιολογικο ειναι ,εχουν περασει 3 χρονια ας πουμε στρογγυλοποιημενα και ο ναρουτο και ο σασουκε εχουν βρεθει σε διαφορετικες καταστασεις και εχουν αντιμετοπισουν αλλα ποτ δεν φανταζομαστε το θεμα ειναι να καταλαβουμε οτι και οι 2 εχουν ωριμασει δν μπορουμε να πουμε οτι ο ναρουτο δν εχει γινει ωριμος και οτι βασιζεται σε διαφορες τεχνικες που λεγατε παραπανω..το θεμα ειναι πως τις εκτελει δν ημαστε στο σημειο που ο ναρουτο πεταγεται μεσα στην μαχη σαν μην πω τι και λεει"ετοιμαστειτε να χασετε,ηρθε ο καλυτερος νιντζα"ας κοιταξουμε λιγο πιο "στρατιγικα"και οχι τωρα αν χρησιμοποιησε κονταρι ή ατομικη βομβα....
Σκεφτειτε ποσο πολυ εχει αλλαξει η εικονα για τον αντιπαλο του ή με ποσο εξυπναδα βγαζει περα ενα σχεδιο(που απο οτι θυμομαστε εχει παρει το κολαι σε αυτο) αν και απο εγω και περα θα δουμε τον ναρουτο δν ξερω και εγω τι θα δουν τα ματακια μας ..αλλα το σημαντικο ειναι οτι εχει αλλαξει και για αυτο πρεπει να περιμενουμε και να δουμε ,μην κολλαμε σε λεπτομεριες ,και ειμαι σιγουρος 100%οτι αυτα που προσπαθει να βγαλει ο κισιμοτο θα τα βγαλει με τον δικο του τροπο που εγω τον βρισκω αρκετα ωραιο αν με πιανετε.......

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.