Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 23 January 2009 - 14:30

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 23 January 2009 - 14:44
Τρομερο charpter μπορω να πω...οπως και το ranged rasen shuriken...ανυπομωνω να δω τωρα την μαχη God Realm vs Νaruto... παντως ελπιχω να εχει και καμια αλλη τεχνικη καινουργια με sage mode off...ή κατι που δεν το περιμενουμε!
πιθανων να κανει καινουργια τεχνικη γιατι ο naruto δεν αντεχει αλλο με sage mode
Posted 23 January 2009 - 15:01
thatis my answer to what you people said about pein's peace.
now let's get us back to the chapter:
eh ντάξει θα συμφωνήσω με τον namida, δεν ήταν και σπουδαίο. με απογοητεύει λίγο που ο πέιν δεν έχει αρχίσει να πολεμάει σοβαρά. εντωμεταξύ ο καλύτερος μου Pein είναι nekroooooooooos
ore no human realm daaaaa~~~~
ας μην σχολιάσουμε το ranged rasenshuriken, το ξέραμε πως θα το έκανε κάποια στιγμή. ήταν απογοητευτικό που πέθανε ο human realm μονο από αυτό =(
now only kyuubi can save him -.V' hmm! [Deidara mode off/]
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 23 January 2009 - 15:04
ο naruto μας εδειξε τις επιθετικες του αρετες τωρα εχουν σειρα οι αμυντικες του αρετες, να δουμε πως θα αμυνθει εναντια στον ανικητο pein
προφανως ο μονος τροπος να αμυνθεις στο δυνατοτερο ματι στο κοσμο ειναι να χρησιμοποιησεις το καλυτερο beast, nine-tails με απειρα αποθεματα αρκετα για 1000 κλωνους.
το nick του naruto ειναι LEGENDARY SENNIN JINCHUURIKI NARUTO!
Posted 23 January 2009 - 15:21
Posted 23 January 2009 - 15:36
Posted 23 January 2009 - 17:34
Αρα αφου τωρα ο αρχηγος των ακατσουκι παει να πιασει τον "αρχηγό" των bijuu είναι πολυ πιθανο να δουμε και τη μορφη του jinchuuriki. Τωρα όσον αφορα τον ελεγχο του, εδω είναι που θα δουμε τι εδωσε τελικά ο ιτατσι στο ναρουτο. Αυτη είναι η δική μου πρόβλεψη
Posted 23 January 2009 - 17:52
Bασικα τεχνικα εχουμε δει πως ειναι το jinchuuriki απο τις 4 ουρες και πανω δλδ σα μικρογραφια του kuybi αλλα γενικα με 5 και πανω οντως δεν εχουμε φουλ μορφη.Το τι εδωσε ο ιτατσι στο ναρουτο δεν νομιζω οτι 8α το δουμε ακομα αλλα ποτε δε ξερεις.Αφού πιάσαμε όλοι τις προβλέψεις να πω και γω τη δική μου. Ο σκόπος των Ακατσούκι είναι να πιασουν όλα τα bijuu. Σε καθε ενα που ειδαμε ότι πιανανε κατα τη διαρκεια της μαχης τους χρησιμοποιουσε ο καθε host τo δικό του αντίστοιχα, και επίσης ειδαμε ότι ειχανε καλη χεση μεταξυ τους και υπηρχε ελεγχος, ειδικα στη μαχη με τον killerbee.
Αρα αφου τωρα ο αρχηγος των ακατσουκι παει να πιασει τον "αρχηγό" των bijuu είναι πολυ πιθανο να δουμε και τη μορφη του jinchuuriki. Τωρα όσον αφορα τον ελεγχο του, εδω είναι που θα δουμε τι εδωσε τελικά ο ιτατσι στο ναρουτο. Αυτη είναι η δική μου πρόβλεψη
Παντως κοιταχτε και την προηγουμενη σελιδα πριν σχολιασετε γενικοτερα

Posted 23 January 2009 - 20:06
Posted 23 January 2009 - 20:46
Και τώρα θα αναλύσω μια θεωρία μου για το πως θα μπει ο Ναρούτο ξανά σε sage mode.
1)Να μπει σε κάποιο στόμα βατράχου και εκεί να καθίσει όσο χρειάζεται για να μαζέψει για nature energy, και συν χρόνος τα βατράχια να του κερδίσουν χρόνο να τα κάνει. (περισσότερο προβλέψιμο λιγότερες πιθανότητες να συμβεί)
2)Το kyubi θα καταλάβει το σώμα του Ναρούτο με 3 ουρές max ενώ το σώμα του Ναρούτο θα το κινεί το Kyubi κατά ουσία ο Ναρούτο θα μείνει ακίνητος. Ως αποτέλεσμα να ξαναμπεί σε sage mode αλλά και συν χρόνος να πετάξει το kyobi εκτός μάχης (λόγο nature chakra)
Ps. Ο Kakashi Θα ζήσει δεν θα πεθάνει I know it!!!!
Posted 23 January 2009 - 20:56
Δεν με χαλασε επισης καθολου το double Rasengan που εκανε και χωρις clones παρακαλω πολυ...τωρα ειμαστε σιγουροι οτι δεν χρειαζεται κλωνο για να κανει rasengan απλο ή τουλαχιστον δεν χρειαζεται στο Sage mode.
Μια απο τις σκηνες που μου αρεσαν πολυ ηταν η στιγμη που λεει ο πατερας του Shikamaru οτι ο Naruto βρισκεται σε ενα τελειος διαφορετικο επιπεδο τωρα και οτι το καλυτερο teamwork ειναι να τον αφησουνε μονο του. ΜΕ ΠΟΡΩΣΕ ΑΓΡΙΑ
Γενικοτερα εχω να πω οτι ηταν πολυ καλο εως αριστο για εμενα το chapter...δεν θα ζητουσα τπτ παραπανω απο τον kisimoto οπως ειπαν μερικοι συμφορουμιστες/στριες. Εμπεριειχε μαχες, ωραιες τεχνικες, ωραια χρηση των τεχνικων αυτων και τελος, κατι το οποιο δεν παρατηρω στα anime/manga, η φανερη κουραση του πρωταγωνιστη μετα απ'ολο αυτο το σαματα που δημιουργησε.
PS: Ξεχασα να πω οτι εβγαλε και 2-3 σωματα εκτος
Νaruto the hero of the day!
Posted 23 January 2009 - 22:05
Ας μην ξεχνάμε ότι πλέον έχουν καταλάβει ότι υπάρχει κάπου κοντά ένα πραγματικό σωμα που τροφοδοτεί με chakra τα υπόλοιπα οπότε παίζει να δούμε και το πραγματικό πρόσωπο του Nagato.
In any case πάρα πολύ καλή η τροπή της ιστορίας.
Posted 23 January 2009 - 23:05
Φουλ επιθεση στον αντιπαλο, μονο που αυτη τη φορα σκεφτεται λιγο παραπανω. Σιγα το power up που εκανε. Ημαρτον, με double θα βγαλει τον Σασουκε? Ακλαυτος θα παει...
Δεν ξερω, εχει γινει πολυ προβλεψιμος ο Κισιμοτο. Μεχρι κι εγω που ειμαι αναγνωστης ειπα. Θεε, μην κανει στο επομενο chapter, Giant rasenshuriken. ΕΛΕΟΣ
Posted 23 January 2009 - 23:39
Στο προηγουμενο chapter ειχα γραψει πως αμα δω giant Rasenshuriken θα παω να πνιγω. ΕΛΕΟΣ! Οχι μονο το ειδα, αλλα ειδα και παλι κατι πρωτοτυπο, giant resengan, odama rasengan, double rasengan, blue rasengan, butterfly rasengan. ΗΜΑΡΤΟΝ. Τι εμαθε τοσο καιρο? Τιποτα. Μπηκε σε sage mode και εκανε...τιποτα το διαφορετικο.
Φουλ επιθεση στον αντιπαλο, μονο που αυτη τη φορα σκεφτεται λιγο παραπανω. Σιγα το power up που εκανε. Ημαρτον, με double θα βγαλει τον Σασουκε? Ακλαυτος θα παει...
Δεν ξερω, εχει γινει πολυ προβλεψιμος ο Κισιμοτο. Μεχρι κι εγω που ειμαι αναγνωστης ειπα. Θεε, μην κανει στο επομενο chapter, Giant rasenshuriken. ΕΛΕΟΣ
δεν θα προσπαθησω να καλυψω τον naruto γιατι ολο βασηζεται στο rasengan:bahhh:
αντε να δουμε τι θα γινει στο επομενο chapter,λετε να κανει καινουργιο rasengan:oo:,
Posted 24 January 2009 - 00:18
Ωραίος ο Naruto έριξε ότι είχε και διέλυσε σε συνεργασία με τους βατράχους σώματα του Pein.
Πάντως δεν νομίζω να μην είχε έρθει σε μια τέτοια μάχη χωρίς εφεδρικό σχέδιο, κάτι θα κρύβει.....