Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3016 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 08:41

omfg >_> μόλις το διάβασα Ο_Ο έχω μείνει *******! τι στο γεροτραγο έκανε ο θεός >_>
Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#3017 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 09:41

Καλα ρε φλειμ αλχεμιστ,ηρεμησε τοσο τραγικα ειναι τα πραγματα?το ειπες και μονος ς σε λιγο βγαινει το τσαπτερ.......................
και οντως 8τειλς αυτο το ειχα και εγω απορια(αυτους μας τους εδειξε μια φορα και ακομα δεν εχουν δρασει.....who knows..???)

Παιδια, ηταν γαματο το last chapter ....με πορωσεκαι απο εδω και περα αρχιζει το καλοοο.....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night_Wizard_Seal: 23 Ιανουάριος 2009 - 10:18

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3018 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 10:50

Τα σπάσε η κίνηση. Ψιλο-αναμενόμενη βέβαια αλλά εξαιρετική (ήλπιζα έως τώρα να είναι καμιά νέα επίθεση).

Άλλο ένα σώμα κάτω. Αφού το πάμε σώμα-chapter σε 3 chapter πάει ο Pein (λέμε τώρα)

No sage, new horizons....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3019 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 11:47

Ήρθε η ώρα να γίνω Πυθεία και επίσημα. ΝΑΙ ρε, ranged rasenshuriken, αυτά είναι , αλλά πολύ μεγάλο το κόστος. Πάντως τώρα βλέπουμε γιατί ο Pain είναι ο Pain. Ο Naruto εξάντλησε ήδη το sage chakra του και χωρίς το kyuubi δεν νομίζω να τον αγγίξει, ενώ ο Pain τα έχει παρακολουθήσει όλα, όπως και τον τρόπο μάχης του Naruto, οπότε λίγο ακόμα και την αντεπίθεση την έχει στο τσεπάκι του. Το κορυφαίο είναι ότι ακόμα και να διαλυθούν τα σώματα του Pain, αυτός θα ξαναγυρίσει :P. Αν δεν έχουμε κάποιον deus ex machina προβλέπω ο Pain να πέρνει τον Naruto και να έχουμε το naruto retrieval arc, αλλά επειδή ο από μηχανής θεός υπάρχει πολύ στο πόνημα του Kishimoto μάλλον θα αντιληφθούν οι άλλοι akatsuki τί έγινε με το 8tails και μάλλον θα ειδοποιήσουν τον Pain ο οποίος θα αποσυρθεί.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3020 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 12:18

Τί μου άρεσε:

- O Naruto γενικά. Και που βιάστηκε, καλά έκανε, ποιός ξέρει τί μπορεί να κάνει ο Pein... με τέτοιο αντίπαλο δε παίζουμε, όχι.
- Η κίνηση. Αν και αναμενόμενη, ήταν πολύ εντυπωσιακή και το γεγονός ότι μπορεί πλέον να αποκολληθεί από τον ίδιο δείχνει ένα ακόμη επίπεδο πιο πάνω.
- Η όλη μάχη. Γρήγορη, ουσιώδης, καλό teamwork από τους βαθρακούς.

Τί δε μου άρεσε:

Pain: "Θέλουμε και οι δύο την ειρήνη"... Τα γκαβά σου μέσα! :redcard2:

Sage Mode καπούτ, Kyuubi Mode ώρα (ελπίζω)!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3021 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 12:31

Επίσης εχουμε καμμια ιδεα για το ποιοι είναι οι 5 Sages που λεει ο Raikage να καλέσουν για να εκδικηθούν τους Ακατσουκι που "και καλά" απηγαγαν τον αδερφο του;

Σορυ για το λαθος μου, διαβαζα τόσο καιρο 5 Sages ενω το κειμενο λεει 5 Κages, που όλοι ξέρουμε ποιοι είναι.

Ωραίο το τσαπτερ αλλα μου φαίνεται ότι θα το απολαμβανα περισσότερο αν δεν ηξερα τα σποιλερ.
Τωρα εχουν τσακισθει όλα τα σωματα του πειν εκτός απο το godrealm αν είδα καλά.

Δε ξερω τι θα γίνει τώρα, αλλά αν δεν εχει κατι αλλο στο τσεπακι του ο Ναρούτο, τότε είναι σε μειονεκτική θέση. Βεβαια δεν είναι μόνος του εχει και τους βατραχους. Και είναι και η κοναν που την εχουν ξεχασει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 8tails: 23 Ιανουάριος 2009 - 12:42

#3022 sLingEr

sLingEr

Keep Watching...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 12:46

Ενταξει και αυτο το chapter εδωσε ρεστα για μενα ... απιστευτη πορωση .............. ειδα το μισο chapter και μετα επεσε το ρευμα ΕΛΕΟΣ ... μετα απο καμια ωρα το τελειωσα ....

τεσπα τα εσπασε ο Naruto βασικα δεν νομιζω οτι μπωρει να κανει αλλη πατεντα με το ρασεν ... νομιζω ομως οτι εχει και αλλους ασους στο μανικι του .... τωρα αρχιζει η μαχη !!!!!!!!!!
Ελα ... Δεν υπαρχει αυτη η εικονα....απλα δεν υπαρχει !!!!!
Spoiler:

#3023 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 12:49

Ψιλοξενέρωτο chapter, δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο, και έκανε πάλι την ίδια επίθεση.

#3024 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 13:18

αλλά επειδή ο από μηχανής θεός υπάρχει πολύ στο πόνημα του Kishimoto μάλλον θα αντιληφθούν οι άλλοι akatsuki τί έγινε με το 8tails και μάλλον θα ειδοποιήσουν τον Pain ο οποίος θα αποσυρθεί.

τόσος χαμός για το τίποτα; δεν νομιζω..... ο pain οτι και να εχει γινει δεν π΄ροκειται να θέλει να φύγει με αδιεα χέρια απο την κονοχα

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#3025 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 13:54

Tελικα οσοι ειχαμε πει οτι η νεα τεχνικη ειναι το ranged shuriken rasengan τελικα πιασαμε διανα.Βεβαια αυτο shuriken rasengan που ειδαμε ειναι κανονικα το shuriken rasengan αφου απο το ονομα και μονο επρεπε να ηταν ranged attack και οχι melee:hahaha:.Ως προς τα παρακατω δε μπορω να π οτι εν8ουσιαστικα και τοσο πολυ απο το συγκεκριμενο-οχι οτι ηταν ασχημο αλλα απλα περιμενα κατι παραπνω.Σιγουρα μπορω να πω χαλαρα οτι ο ναρουτο εχει μπει σε 1 καινουργιο σταδιο μαχης και αποτι ειδαμε και σε αυτο το chapter γενικα στα8ηκε πολυ καλα απεναντι σε 1 εχ8ρο που κατεχει το ισχυροτερο ματι σε ολο το κοσμο.Βεβαια το ζητημα ειναι οτι εχει πολυ δουλεια ακομα μπροστα του γτ το chakra control του καταναλω8ηκε σχετικα γρηγορα(χωρις βεβαια να μην εχω υποψην οτι χρησιμοποιησε τεχνικες οι οποις κανονικα μπορουν να εκτελεστουν απο shinobi αντε 1-2 φορες).Αυτο αφηνει το δρομο για 2 επιλογες ειτε χρηση του kuybi chakra για περαιτερω χρηση και ταυτοχρονα ενδυναμωση του sage mode η τη χρηση κλωνων που 8α μαζευουν την ενεργεια και 8α τη στελνουν στο ναρουτο.Τωρα οσο για τον παιν τι να πει κανεις-οσο ξυλο και να φαι στεκεται το παληκαρι ορ8ιο μεσα στη μαχη και μην ξεχνατε οτι την αρχισε με σχεδον κατακερματισμενο chakra λογω της ανακαινισης της konoha.Τετοια chapter παντως μας δειχνουν το ποσο λιγα ξερουμε για το rinnegan και τις δυνατοτηες του αφου τωρα ο pain βρισκεται απεναντι στο ναρουτο για την δικια του αντεπι8εση-μπορει να εχει χασει μερικα σωματα αλλα και παλι δεν τον βλεπω να ανησυχει πολυ-πραγμα που σημαινει η οτι απο την αρχη ειχε το πανω χερι και ξερει κατι που εμεις αγνοουμε η απλα το ματι του κανει 8αυματα.Αυτα τα λιγα και απο μενα:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3026 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 13:57

Kαλα ο Naruto δεν υπαρχει οτι εκδοχη του rasengan υπαρχει την εχει κανει τωρα για το chapter καλουτσικο μονο το ιπταμενο rasen-shuriken αξιζε.Τωρα που δεν ειναι σε sage mode δεν ξερω γιατι αλλα νομιζω οτι θα κανει και καμια sage technique δεν μπορει να μεινει με rasengan και δεν πολυγουσταρω να δω το kyubi γιατι θελω να νικησει τον Pain μονος του με τις δυναμεις του δηλαδη και να μην βασιστει ΠΑΛΙ στο kyubi.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3027 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 14:08

μολις εχω και εγω διαβασει το chapter και ηταν τελειο:nanana::nanana::nanana::nanana::nanana:

#3028 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 14:13

ναρουτο εσκισε στο σημερινο chapter και παλι!!!!!!!!!!!!τωρα που εμεινε χωρις sage mode τι γινετε?

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#3029 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 14:17

Πολυ μαμαω ο Naruto αλλα ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν! Τουλ εχει μαθει και κανει το RasenShuriken!! Κι οχι μονο αυτο, το πεταει κιολας!!! ΟΛΕ!! Sage mode off, good battle on!!(ελπιζω)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3030 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 14:20

ο Naruto καπούτ... αυτό έγινε, αλλιώς μπορείς να διαβάσεις τα προηγούμενα ποστς που έχουν υποθέσεις.

EDIT: Πήγαινε για το ποστ της προηγούμενης σελίδας.
Δημοσιευμένη  εικόνα