Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 01:54
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 03:20
Itachi: I'VE GIVEN YOU SOME OF MY POWER.
I HOPE... THE DAY NEVER COMES WHEN YOU HAVE TO USE IT.
για να του λεει οτι ελπιζει οτι δν θα ερθει ποτε η μερα που θα το χρησιμοποιησει σημαινει οτι δν αυτη τη δυναμη θα τη χρησιμοποιησει εναντια στο sasuke για να προστατεψει το konoha, γτ αμα διαβασατε η συζητηση τους εινα αν ο naruto θα σκοτωνε το sasuke για να προστατεψει το konoha αλλα ο naruto επιμενει οτι δν θα αφησει το sasuke να το κανει, και ο itachi για να μην τον απογοητευση σε περιπτωση που ο sasuke επιτεθει , να χρησιμοποιησει αυτη τη δυναμη εναντια στον sasuke...
Αρα αυτο απευθυνεται μονο προς τον sasuke, δν υπαρχει περιπτωση να το χρησιμοποιησει εναντια στο pein γτ δν ειναι εκει η χρηση του, προφανως ο itachi ανακαλυψε την αδυναμια των uchiha!
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 11:32
νομιζω οτι αυτος ο τυπος ο οποιος μιλαει με τον pein ειναι αυτος που ελεγχει τα σωματα Naruto 363 page 17 | One Manga
επισης αυτοσς που ελεγχει τα σωματα μπορει να ειναι αυτος Naruto 372 page 17 | One Manga
To πρωτο πρωτο που λες ειναι δλδ οτι o uchiha madara ελεγχει τα σωματα του παιν(εννοω για τον τυπο στη σκια)...Πραγμα που το αφηνω ασχολιαστο..Με καλυψε ο σειριος πριν.
Τωρα για το 2 λογικο ειναι να ελεγχει τα σωματα ο τυπας που δειχνει αφου ειναι ο αλη8ινος pain σε νεαρη ηλικια...Ο οποιος τωρα ελεγχει και τα 6 σωματα.Ελπαιζω να σου διλευκαν8ηκαν οι αποριες
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 23 Ιανουάριος 2009 - 09:18
offtopic removed

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 13:34
Η φωνή που ακούγεται, δεν είναι ούτε από τη Sakura, ούτε από τον Danzou. Είναι ή ο αγαπημένος της (είμαι απαίσιος με τα ονόματα) ή το άλλο το πιτσιρίκι που του είχε δώσει το μενταγίον πριν από το Ναρούτο.
Θα δείξεις μάλλον τον αγαπημένο, να την καλεί κοντά του. Και όπως η Tsunade θα αφήνει τη γη, το σώμα της θα γίνει και πάλι νεανικό, και θα την κρατήσει στην αγκαλιά του. Θα της πει ότι τα πήγε καλά, και ότι επέλεξε έναν άξιο διάδοχο. Και έτσι θα είναι και εκείνη ευχαριστημένη!
Το χέρι της, το κρατάει η Sakura μάλλον, και θα το δείξει να γλιστράει και να πέφτει. Η Sakura, θα κλάψει, αλλά στο τέλος θα τα πάρει, και ζητήσει από το Ναρούτο να πάρει εκδίκηση.
Για το Sasuke συνεχίζει να μην με νοιάζει, ελπίζω μόνο να ΜΗΝ θυμηθεί τη φιλία του με το Ναρούτο, και να τον βοηθήσει, γιατί θα είναι ξενέρωμα.
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 14:23
αφου ειπαμε.......θελουμε ενα rematch... του ναρουτο καi sasukeΓια το Sasuke συνεχίζει να μην με νοιάζει, ελπίζω μόνο να ΜΗΝ θυμηθεί τη φιλία του με το Ναρούτο, και να τον βοηθήσει, γιατί θα είναι ξενέρωμα.

"Nothing is true, everything is permitted."
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 14:50
και 3ον συμφωνω με τον angelbless οτι ο κακασι δεν εχει πεθανει
(μην σας πω οτι περισσοτερες ελπιδες εχω να ζησει ο κακασιπαρα η τσουναντε)
Σορυ για το τριπλο ποστ ολο μου λεει οτι εχει σφαλμα το σαιτ και δεν ξερω ποτε ποσταρετε τι και αν
odin edit:No worries,για αυτο ειμαστε εδω
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 19 Ιανουάριος 2009 - 15:06
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 16:01
Καπου ακουστηκε ότι δε γινεται να κανει raseshuriken επειδη του το εχουν απαγορευσει. Αυτο το αποκλειω να ισχυει(γνωμη μου παντα) διότι στην κρίσιμη στιγμη αν χρειαστει δε θα σκεφτει α αυτο μου το απαγορευσανε οποτε δεν το κανω. αλλα και πιο πειστικό επιχειρημα είναι αυτο :
o λογος που το απαγορευσαν είναι οτι κανει φοβερη ζημια στο σωμα του και δε θα μπορει να επανελθει οποτε με βαση αυτο στην εικονα δηλωνει ότι θα μπορει να τη δοκιμαζει και να την προπονει
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 17:56
Ωραίο το τσαπτερ ο Ναρούτο φαίνεται 10 χρόνια πιο ωριμος απο αυτο που ηταν πριν πεθανει ο δασκαλος του.
Καπου ακουστηκε ότι δε γινεται να κανει raseshuriken επειδη του το εχουν απαγορευσει. Αυτο το αποκλειω να ισχυει(γνωμη μου παντα) διότι στην κρίσιμη στιγμη αν χρειαστει δε θα σκεφτει α αυτο μου το απαγορευσανε οποτε δεν το κανω. αλλα και πιο πειστικό επιχειρημα είναι αυτο :Naruto 415 page 15 | One Manga
o λογος που το απαγορευσαν είναι οτι κανει φοβερη ζημια στο σωμα του και δε θα μπορει να επανελθει οποτε με βαση αυτο στην εικονα δηλωνει ότι θα μπορει να τη δοκιμαζει και να την προπονει
κανει δεν κανει ο ναρουτο το ρασενσουρικεν..εχω να πω οτι αυτο ειναι το πιο λογικο επιχειρημα που εχω δει μεχρι τωρα στο θρεντ....και μαλλον κατα πολυ μεγαλη πιθνοτητα να γινει κιολας..αλλα και παλι θα με ξενερωσει λιγο...ειδαμε που ειδαμε το ρασενγκαν μια φορα...ε δεν λεει να το ξαναδουμε..
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 18:08
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 20:01
Για να επιστρέψω λίγο στην Tsunade. Νομίζω ότι και αυτή μας άφησε χρόνους.
Η φωνή που ακούγεται, δεν είναι ούτε από τη Sakura, ούτε από τον Danzou. Είναι ή ο αγαπημένος της (είμαι απαίσιος με τα ονόματα) ή το άλλο το πιτσιρίκι που του είχε δώσει το μενταγίον πριν από το Ναρούτο.
Θα δείξεις μάλλον τον αγαπημένο, να την καλεί κοντά του. Και όπως η Tsunade θα αφήνει τη γη, το σώμα της θα γίνει και πάλι νεανικό, και θα την κρατήσει στην αγκαλιά του. Θα της πει ότι τα πήγε καλά, και ότι επέλεξε έναν άξιο διάδοχο. Και έτσι θα είναι και εκείνη ευχαριστημένη!
Το χέρι της, το κρατάει η Sakura μάλλον, και θα το δείξει να γλιστράει και να πέφτει. Η Sakura, θα κλάψει, αλλά στο τέλος θα τα πάρει, και ζητήσει από το Ναρούτο να πάρει εκδίκηση.
Για το Sasuke συνεχίζει να μην με νοιάζει, ελπίζω μόνο να ΜΗΝ θυμηθεί τη φιλία του με το Ναρούτο, και να τον βοηθήσει, γιατί θα είναι ξενέρωμα.
Γιατί να πεθαίνει η Tsunade? Πέρα απο το ότι έχει ξεμείνει από chakra αλλά όχι στον βαθμό που το έπαθε ο Kakashi και από το ότι τραυματιστηκε σχετικά ελαφρά από το Shinra Tensei δεν έχει λόγο να πεθάνει ούτε να ακούει φωνές από τους πεθαμένους. Όσο και να μην είναι επιθετικές οι ικανότητες της γεγονός παραμένει ότι ήταν μία από τους τρεις sanin και σίγουρα δεν είναι η Kunoichi η οποία θα πεθάνει τόσο εύκολα. Η φωνή προσωπικά πιστεύω ότι ήταν της Sakura και ήταν οι εσωτερικές της σκέψεις. Αν το παρατηρήσει κανείς η οπτική γωνία αλλάζει από γενική σε αυτήν της Sakura σε εκείνο το σημείο οποτε είναι λογικό να δείχνει τις δικές της σκέψεις. Kudos για την περιγραφή πάντως namida san. Το έχεις το λογοτεχνικό
In any case σύντομα θα βγούν τα νέα spoilers οπότε κάντε λίγο υπομονή. Θα δούμε τι γίνεται τότε.
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 21:04
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 22:07
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 22:23
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 22:38
Πέρα από την πλάκα... Παιδιά ηρεμία. Όλοι έχουμε αγωνία για το τι θα γίνει έπειτα αλλά θα το μάθουμε δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε διαρκώς την Πυθεία ανάμεσα στα chapters...
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 22:57
Θεικη η σκεψη σου iristella:hahaha:Και εγώ πιστεύω ότι ο naruto θα βγάλει sharingan, geass θα πει bankai Και έπειτα ξενερωμένος από όλο το σκηνικό θα γράψει το όνομα του Sasuke της Tsunade και του Danzou στο dn και ήσυχος ήσυχος θα εγκαθιδρύσει μια δικτατορία στο Konoha όπου χρησιμοποιώντας Gundam θα απαγορεύσει την κατανάλωση σοκολάτας και θα επιβάλει ως μόνο φαγητό το ramen.... (what? that could happen too:hahaha:.....)
+1....Πέρα από την πλάκα... Παιδιά ηρεμία. Όλοι έχουμε αγωνία για το τι θα γίνει έπειτα αλλά θα το μάθουμε δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε διαρκώς την Πυθεία ανάμεσα στα chapters...