Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2971 Ravenith

Ravenith

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 01:54

Παίδες με το Sasuke τι γίνεται...?Από τη μία στρέφεται κατά του Konoha, κι από την άλλη βλέπουμε τον Pain να κάνει το χωριό... πλατεία. Και σίγουρα δεν έχει πει την τελευταία του λέξη... Προφανώς θα γίνει κάτι κάπως κάπου κάποτε, ο Pain θα σκοτώσει το Sasuke, o Νaruto θα τσατιστεί, θα κάνει bankai (!) και θα τσακίσει τον Pain... :oo:

#2972 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 03:20

το bankai στο naruto θα ειναι η δυμανη η οποια εδωσε ο itachi στο naruto, ή ακομα καλυτερα μπορει να ειναι και hollowification...

Itachi: I'VE GIVEN YOU SOME OF MY POWER.
I HOPE... THE DAY NEVER COMES WHEN YOU HAVE TO USE IT.

για να του λεει οτι ελπιζει οτι δν θα ερθει ποτε η μερα που θα το χρησιμοποιησει σημαινει οτι δν αυτη τη δυναμη θα τη χρησιμοποιησει εναντια στο sasuke για να προστατεψει το konoha, γτ αμα διαβασατε η συζητηση τους εινα αν ο naruto θα σκοτωνε το sasuke για να προστατεψει το konoha αλλα ο naruto επιμενει οτι δν θα αφησει το sasuke να το κανει, και ο itachi για να μην τον απογοητευση σε περιπτωση που ο sasuke επιτεθει , να χρησιμοποιησει αυτη τη δυναμη εναντια στον sasuke...

Αρα αυτο απευθυνεται μονο προς τον sasuke, δν υπαρχει περιπτωση να το χρησιμοποιησει εναντια στο pein γτ δν ειναι εκει η χρηση του, προφανως ο itachi ανακαλυψε την αδυναμια των uchiha!

#2973 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 11:32

νομιζω οτι αυτος ο τυπος ο οποιος μιλαει με τον pein ειναι αυτος που ελεγχει τα σωματα Naruto 363 page 17 | One Manga
επισης αυτοσς που ελεγχει τα σωματα μπορει να ειναι αυτος Naruto 372 page 17 | One Manga

To πρωτο πρωτο που λες ειναι δλδ οτι o uchiha madara ελεγχει τα σωματα του παιν(εννοω για τον τυπο στη σκια)...Πραγμα που το αφηνω ασχολιαστο..Με καλυψε ο σειριος πριν.
Τωρα για το 2 λογικο ειναι να ελεγχει τα σωματα ο τυπας που δειχνει αφου ειναι ο αλη8ινος pain σε νεαρη ηλικια...Ο οποιος τωρα ελεγχει και τα 6 σωματα.Ελπαιζω να σου διλευκαν8ηκαν οι αποριες :hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 23 Ιανουάριος 2009 - 09:18
offtopic removed

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2974 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 13:34

Για να επιστρέψω λίγο στην Tsunade. Νομίζω ότι και αυτή μας άφησε χρόνους.

Η φωνή που ακούγεται, δεν είναι ούτε από τη Sakura, ούτε από τον Danzou. Είναι ή ο αγαπημένος της (είμαι απαίσιος με τα ονόματα) ή το άλλο το πιτσιρίκι που του είχε δώσει το μενταγίον πριν από το Ναρούτο.
Θα δείξεις μάλλον τον αγαπημένο, να την καλεί κοντά του. Και όπως η Tsunade θα αφήνει τη γη, το σώμα της θα γίνει και πάλι νεανικό, και θα την κρατήσει στην αγκαλιά του. Θα της πει ότι τα πήγε καλά, και ότι επέλεξε έναν άξιο διάδοχο. Και έτσι θα είναι και εκείνη ευχαριστημένη!

Το χέρι της, το κρατάει η Sakura μάλλον, και θα το δείξει να γλιστράει και να πέφτει. Η Sakura, θα κλάψει, αλλά στο τέλος θα τα πάρει, και ζητήσει από το Ναρούτο να πάρει εκδίκηση.

Για το Sasuke συνεχίζει να μην με νοιάζει, ελπίζω μόνο να ΜΗΝ θυμηθεί τη φιλία του με το Ναρούτο, και να τον βοηθήσει, γιατί θα είναι ξενέρωμα.

#2975 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 14:23

Για το Sasuke συνεχίζει να μην με νοιάζει, ελπίζω μόνο να ΜΗΝ θυμηθεί τη φιλία του με το Ναρούτο, και να τον βοηθήσει, γιατί θα είναι ξενέρωμα.

αφου ειπαμε.......θελουμε ενα rematch... του ναρουτο καi sasuke :tensai:

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#2976 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 14:50

Παιδια ,οπως ειπε και ο ριν μην πετατε ακυρα για το σανντ βιλατζ ..[μας εχει αφησει εδω και καιρο(δεν το λεω με κακη εννοια)]..και πρωτον ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω με τον σειριο.(γτ και εγω το παραδεχομαι και για το ποστ αλλα και για την τσουναντε κατι τετοιο σκεφτικα(αυτη η φωνη που ακουγοταν ηταν σιγουρα μεσα απο το μυαλο της αν θυμαστε το περιγραμα:run::zetsubou::nanteee: μακαρι να μην πεθανει:cry::cry::cry:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και 2ον για το θεμα με το τεκνικ συμφωνω οτι σιγουρα θα ειναι κατι καινουργιο(10000%)αλλα δεν ξερουμε τι....υπομονη:confused::confused:!!!!
και 3ον συμφωνω με τον angelbless οτι ο κακασι δεν εχει πεθανει
(μην σας πω οτι περισσοτερες ελπιδες εχω να ζησει ο κακασιπαρα η τσουναντε):borednn9::borednn9:
Σορυ για το τριπλο ποστ ολο μου λεει οτι εχει σφαλμα το σαιτ και δεν ξερω ποτε ποσταρετε τι και αν:nosey:

odin edit:No worries,για αυτο ειμαστε εδω:congrats:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 19 Ιανουάριος 2009 - 15:06

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2977 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 16:01

Ωραίο το τσαπτερ ο Ναρούτο φαίνεται 10 χρόνια πιο ωριμος απο αυτο που ηταν πριν πεθανει ο δασκαλος του.

Καπου ακουστηκε ότι δε γινεται να κανει raseshuriken επειδη του το εχουν απαγορευσει. Αυτο το αποκλειω να ισχυει(γνωμη μου παντα) διότι στην κρίσιμη στιγμη αν χρειαστει δε θα σκεφτει α αυτο μου το απαγορευσανε οποτε δεν το κανω. αλλα και πιο πειστικό επιχειρημα είναι αυτο : Posted Imagehttp://www.onemanga.com/Naruto/415/15/

o λογος που το απαγορευσαν είναι οτι κανει φοβερη ζημια στο σωμα του και δε θα μπορει να επανελθει οποτε με βαση αυτο στην εικονα δηλωνει ότι θα μπορει να τη δοκιμαζει και να την προπονει

#2978 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 17:56

Ωραίο το τσαπτερ ο Ναρούτο φαίνεται 10 χρόνια πιο ωριμος απο αυτο που ηταν πριν πεθανει ο δασκαλος του.

Καπου ακουστηκε ότι δε γινεται να κανει raseshuriken επειδη του το εχουν απαγορευσει. Αυτο το αποκλειω να ισχυει(γνωμη μου παντα) διότι στην κρίσιμη στιγμη αν χρειαστει δε θα σκεφτει α αυτο μου το απαγορευσανε οποτε δεν το κανω. αλλα και πιο πειστικό επιχειρημα είναι αυτο : Posted ImageNaruto 415 page 15 | One Manga

o λογος που το απαγορευσαν είναι οτι κανει φοβερη ζημια στο σωμα του και δε θα μπορει να επανελθει οποτε με βαση αυτο στην εικονα δηλωνει ότι θα μπορει να τη δοκιμαζει και να την προπονει

κανει δεν κανει ο ναρουτο το ρασενσουρικεν..εχω να πω οτι αυτο ειναι το πιο λογικο επιχειρημα που εχω δει μεχρι τωρα στο θρεντ....και μαλλον κατα πολυ μεγαλη πιθνοτητα να γινει κιολας..αλλα και παλι θα με ξενερωσει λιγο...ειδαμε που ειδαμε το ρασενγκαν μια φορα...ε δεν λεει να το ξαναδουμε..

#2979 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 18:08

Όπως σε καθε τι που μαθαίνει κάποιος με την εξασκηση του το ανεβαζει σε νεο επιπεδο (με μια καλη καθοδηγηση) ετσι πιστευω ότι εαν εφαρμοσει το raseshuriken θα το κανει με ενα διαφορετικό τρόπο απο αυτο που εχουμε δει προηγουμενως και θα είναι το αποτελεσμα της εξασκησης του σε αυτη τη τεχνική. Όπως το chidori o Σασουκε το ανεβασε με την καθοδηγηση του Οροτσιμαρου σε fullbody chidori. Ο ναρουτο το rasengan το έκανε oodama rasengan και στην πορεία ultimate rasengan. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει πιθανον με το raseshuriken.

#2980 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 20:01

Για να επιστρέψω λίγο στην Tsunade. Νομίζω ότι και αυτή μας άφησε χρόνους.

Η φωνή που ακούγεται, δεν είναι ούτε από τη Sakura, ούτε από τον Danzou. Είναι ή ο αγαπημένος της (είμαι απαίσιος με τα ονόματα) ή το άλλο το πιτσιρίκι που του είχε δώσει το μενταγίον πριν από το Ναρούτο.
Θα δείξεις μάλλον τον αγαπημένο, να την καλεί κοντά του. Και όπως η Tsunade θα αφήνει τη γη, το σώμα της θα γίνει και πάλι νεανικό, και θα την κρατήσει στην αγκαλιά του. Θα της πει ότι τα πήγε καλά, και ότι επέλεξε έναν άξιο διάδοχο. Και έτσι θα είναι και εκείνη ευχαριστημένη!

Το χέρι της, το κρατάει η Sakura μάλλον, και θα το δείξει να γλιστράει και να πέφτει. Η Sakura, θα κλάψει, αλλά στο τέλος θα τα πάρει, και ζητήσει από το Ναρούτο να πάρει εκδίκηση.

Γιατί να πεθαίνει η Tsunade? Πέρα απο το ότι έχει ξεμείνει από chakra αλλά όχι στον βαθμό που το έπαθε ο Kakashi και από το ότι τραυματιστηκε σχετικά ελαφρά από το Shinra Tensei δεν έχει λόγο να πεθάνει ούτε να ακούει φωνές από τους πεθαμένους. Όσο και να μην είναι επιθετικές οι ικανότητες της γεγονός παραμένει ότι ήταν μία από τους τρεις sanin και σίγουρα δεν είναι η Kunoichi η οποία θα πεθάνει τόσο εύκολα. Η φωνή προσωπικά πιστεύω ότι ήταν της Sakura και ήταν οι εσωτερικές της σκέψεις. Αν το παρατηρήσει κανείς η οπτική γωνία αλλάζει από γενική σε αυτήν της Sakura σε εκείνο το σημείο οποτε είναι λογικό να δείχνει τις δικές της σκέψεις. Kudos για την περιγραφή πάντως namida san. Το έχεις το λογοτεχνικό :congrats:.

In any case σύντομα θα βγούν τα νέα spoilers οπότε κάντε λίγο υπομονή. Θα δούμε τι γίνεται τότε.

#2981 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 21:04

ισως να ειναι μια τεχνικη που δεν την φανταζεται κανεις...αν καταλαβες ολα αυτα που εγραφε τοτε ισως καταλαβεισ οτι κατα πασα πιθανοτητα να ειναι ενα ταη τζουτσου..ισως να ειναι πολυ δυσκολο να συμβει αλλα εγω απ την εννοια της λεξης αυτα καταλαβα.γι αυτο και το καγκε μπασιν που ετοιμαζεται να κανει..η λεξη εξηγει μια κατασταση στην οποια μια ομαδα αν8ρωπων επιτηθεται σε καποιον ο καθενασ με δικες του κινησεις και σε πολυ κοντινη αποσταση...ισως να κανουν και οι κλωνοι του ναρουτο ρασενσουρικεν και να επιτηθονται ολοι μαζι..αλλα δεν ξερω..μποει να μην βγει και τπτ απ αυτα..εγω αυτα εβγαλα απ την μεταφραση που εκανα..τωρα το κατα ποσο θα βγουν κιολασ το κερει μονο ο κισι...:emptyonexg1:

#2982 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 22:07

εγω παλι πιστευω οτι θα ειναι μια chakra technique κατι σαν το fuuton:atsugai του kakuzu αλλα πολυ πιο δυνατο...βεβαια με το kagebunshin που εκανε στο τελος δεν πολυκολλαει αλλα naruto ειναι αυτος.....:if:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2983 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 22:23

τωρα που ειπεσ ναρουτο ειναι αυτος μου ηρ8ε κατι..τι θα γινει αμα ο ναρουτο επιστραψει στο κανονικο του και δεν μπορει να κανει αλλη σεητζ τεχνικη???γιατι οπως ειπεσ ναρουτο τιναι αυτος..ολα πρεπει να τα περιμενουμε..και με τον καζουζου ετσ εγινε...το πρωτο ρασεσουρικεν δεν επιασε...

#2984 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 22:38

Και εγώ πιστεύω ότι ο naruto θα βγάλει sharingan, geass θα πει bankai Και έπειτα ξενερωμένος από όλο το σκηνικό θα γράψει το όνομα του Sasuke της Tsunade και του Danzou στο dn και ήσυχος ήσυχος θα εγκαθιδρύσει μια δικτατορία στο Konoha όπου χρησιμοποιώντας Gundam θα απαγορεύσει την κατανάλωση σοκολάτας και θα επιβάλει ως μόνο φαγητό το ramen.... (what? that could happen too:hahaha:.....)

Πέρα από την πλάκα... Παιδιά ηρεμία. Όλοι έχουμε αγωνία για το τι θα γίνει έπειτα αλλά θα το μάθουμε δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε διαρκώς την Πυθεία ανάμεσα στα chapters...

#2985 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 22:57

Και εγώ πιστεύω ότι ο naruto θα βγάλει sharingan, geass θα πει bankai Και έπειτα ξενερωμένος από όλο το σκηνικό θα γράψει το όνομα του Sasuke της Tsunade και του Danzou στο dn και ήσυχος ήσυχος θα εγκαθιδρύσει μια δικτατορία στο Konoha όπου χρησιμοποιώντας Gundam θα απαγορεύσει την κατανάλωση σοκολάτας και θα επιβάλει ως μόνο φαγητό το ramen.... (what? that could happen too:hahaha:.....)

Θεικη η σκεψη σου iristella:hahaha::hahaha::hahaha:

Πέρα από την πλάκα... Παιδιά ηρεμία. Όλοι έχουμε αγωνία για το τι θα γίνει έπειτα αλλά θα το μάθουμε δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε διαρκώς την Πυθεία ανάμεσα στα chapters...

+1....:knock-knock::knock-knock: