Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2866 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 15 January 2009 - 17:29

κοιτα το ευχομαι να το πει αυτο ο ναρουτο...αλλα ρε φιλε..???δεν ειναι πολυ αδικο να τελειωσει το τσαπτερ ετι.???μασ φανταζεσαι τωρα ολουσ καρφομενους στις οθονες και να τελειωσει το τσαπτερ ετσι...???απ την αγωνια μου και την πορωση θα ανακαλυψω μηχανη του χρονου μονος μου και θα παω μπροστα τον χρονο για να δω το επομενο...δλδ ελεος...:if:δεν 8α το αντεξω...:oo:

Συμφωνω απολυτα μας εχει βγαλει την πιστη δλδ ελεος ...:mador2:αλλα να τελειωσει και ετσι εεε οχι δεν θα παρω .....(τι τραβαμε εμεις οι ναρουτο φαν:madtodeath::unlucky:) δεν θα το αντεξω επεισης.... :uhh::uhh::uhh::uhh::uhh:(ηταν και οι διακοπεςστην ιαπωνια και τωρα αυτο???)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2867 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 15 January 2009 - 17:47

ε μα δεν παραπαει..???τεσπα απ οτι φαινεται εφυγαν οι φιμες για κατον του ναρουτο και τετοια και τωρα ηρ8αν στην επιφανεια τα ουλτιμεητ ρασενγαν και ολα τα σχετικα...που μαλλον αποδικνυει οτι ολα ηταν μλκιες..αν και δεν ευχομαι κατι τετοιο...η τεχνικη με τον λαδι και το κατον ηταν πολυ δυνατη..οπωσ και αυτη με τον καπνο που ειχε κανει ο ασουμα και ειχε γινει εκρηξη στην μαχη με τους ακατσουκι..8α μου αρεσε να μαθει κατι τετοιο ο ναρουτο...και κατι ακομα..ελεγαν πως στην φωτια ο ανεμοσ εχει αδυναμια γτ αν ειναι αδυναμη η τεχνικη του ανεμου τοτε θα δυναμωσει η φωτια..και εχουν δικιο..λετε ο ναρουτο να κανει κανεναν συνδιασμο δυνατης φωτιας και αδυναμου σχετικα ανεμου και να βγει μια σουπερ ντουπερ κατον-φουτον γκραντ σουρικεν φαηρμπολ..????:hmmm:

#2868 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 15 January 2009 - 18:08

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν.

ΟΧΙΟΧΙΟΧΙ
Posted Image

#2869 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 15 January 2009 - 18:43

Ας βγει το raw να σας δωσω μια περιπου μεταφραση εγω :hahaha::hahaha:

新術でいっきに終わらせてやる!( My new technique will finish you in no time ! )

"SAGE-ngan!!!"

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2870 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 15 January 2009 - 20:24

Μην κάνετε off-topic ποστ.Κρίμα δεν είναι να γράφετε και να κάθομαι να τα σβήνω:nosey:

Αυτή τη φορά τα αφήνω αλλά μην επαναληφθεί:tensai:

Posted Image

#2871 Therigos

Therigos

are we there yet....?

• Members
  • 60 posts

Posted 16 January 2009 - 01:05

*off topic,

Μετα το ποστ του Jiraiya δεν εγινε ουτέ ενα ποστ!!!!

Σύμπτωση??? Χμμμμμ, δεν το νομίζω :sigh2:!!!!!
*off topic end..

H σελίδα του onemanga ήταν εκτός πριν από λίγο, λέτε να ανέβηκε το τελευταίο chapter και να έκαναν όλοι ντού??

#2872 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 16 January 2009 - 01:34

Όχι μόλις μπήκα και δε το έχει.Λογικά αύριο το πρωί θα βγει.

Posted Image

#2873 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 16 January 2009 - 08:50

Naruto 431 page 01 | One Manga

Epic!!!

Posted Image

#2874 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 January 2009 - 09:00

Pωπω 8ηριο με προλαβες πριν βαλω εγω το λινκ.Απο τα καλυτερα chapter που εχουν βγει ποτε με μαχη στο κοσμο του ναρυτο.Τελικα η νεα κινηση λεγεται giant rasengan.Ενταξει απλα μετρησε.Οσο για την tsunade νομιζω οτι ηρ8ε η ωρα να αντιμετωπισει τον danzou

Posted Image

#2875 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 January 2009 - 09:00

καλα ο ναρουτο πολυ μαμιας δεν την εχει δει????Εκει που ηταν ο ορισμος του πουθενα τωρα μας λεει"i will finsih u with my new jutsu" και τετοιες βλακιες?Ελεος πολυ αερα εχει παρει,και ας μη ξεχναμε οτι ξερει ολλα τα Jutsu του αντιπαλου του ο οποιος μολις διαλυσε ολοκληρο χωριο και εχει χαλασει του κερατα το chakra.Κατα τα αλλα το chap ωραιο ηταν,καλη μαχη, η tsunade παλι ταπωθηκε :P

qzMHWHd.png

#2876 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 January 2009 - 09:06

καλα ο ναρουτο πολυ μαμιας δεν την εχει δει????Εκει που ηταν ο ορισμος του πουθενα τωρα μας λεει"i will finsih u with my new jutsu" και τετοιες βλακιες?Ελεος πολυ αερα εχει παρει,και ας μη ξεχναμε οτι ξερει ολλα τα Jutsu του αντιπαλου του ο οποιος μολις διαλυσε ολοκληρο χωριο και εχει χαλασει του κερατα το chakra.:P

Αυτη η λογικη δεν εχει νοημα.Ο παιν ειναι σε πολεμο με τη konoha και παροτι μπορουσε απλα να φυγει αφου δε βρηκε το ναρουτο επελεξε να την κανει σταχτη...Το γεγονος οτι τωρα δεν εχει αρκετο chakra εμενα δε μου λεει τπ.Μεσα σε μια μαχη δεν εχει παντα την πολυτελεια να αναρωνεις...Δλδ εσυ περιμενες να αντιμετωπιστουν επι ισοις οροις για να εχει μια κα8αροτερη αποψη..Οσο για το πολυ μαμιας λογικο ειναι να εμφανιζεται ετσι αφου μεχρι στιγμης εχει παρει τα σωβρακα απο τα 2 απο τα 6 σωματα.Ηρωικος kishimoto για αλλη μια φορα μας ξεσηκωσε:nod:

Posted Image

#2877 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 January 2009 - 09:28

Διάβασα και εγώ το νέο chapter... Πολύ καλό και η μάχη είχε πολύ ενδιαφέρον. Όλες οι προπονήσεις που έκανε ο Naruto από την στιγμή που έφυγε ο Sasuke από την Konoha άρχισαν επιτέλους να αποδίδουν και η διαφορά να γίνεται κάτι παραπάνω από απλά αισθητή. Και προσωπικά εμένα ο Naruto εχει κερδίσει τον σεβασμό μου γιατί εδώ και πολύ καιρό δεν ενδιδει στον πειρασμό να χρησιμοποιήσει μια καταστροφική δύναμη όπως το Kyuubi παρόλη την δυσκολία της μάχης.

Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι μου δημιουργήθηκε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον για μια μελλοντική πιθανή μάχη Naruto - Sasuke. O Naruto τουλάχιστον μέχρι στιγμής παραμένει ένας short distance fighter ενώ αντίθετα η αποτελεσματικότητα του Sasuke είναι μεγαλύτερη σε long ranged techniques. Aν συνυπολογίσει κανείς Affinities και Βloodline limits και καινούρια jutsus το αποτέλεσμα γίνεται κάτι περισσότερο από ενδιαφέρον.

Επίσης κάτι τελευταίο είναι ότι ο Kakashi μάλλον μας άφησε χρόνους. Και το πιο εντυπωσιακό είναι το ότι ο Naruto κατόρθωσε και διατήρησε πλήρως την ψυχραιμία του εν ώρα μάχης και απέφυγε βιαστηκες κινήσεις (ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι έχει μπροστά του το άτομο το οποίο σκότωσε και τον Jiraiya). Αυτό δείχνει ότι έχει ωριμάσει πλέον κατά πολύ και σε τίποτα δεν θυμίζει τον πιτσιρικά τον οποίο έτρεχε να μαζέψει ο Kakashi πίσω από τον Deidara.

#2878 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 January 2009 - 09:37

Τωρα δε ξερω για το 8ανατο του κακασι.Ο ναρουτο ειπε οτι δεν αισ8ανεται το chakra του..Μηπως αυτο εχει σχεση με το αν ειναι λιπο8υμος η μισοπε8αμενος..Δε ξερω παντα σε τετοια 8εματα υπαρχει παντα μια μικρη αβεβαιαοτητα αν και εγω πιστευω οτι ο μεγαλος sensei μας αφησε καιρους:deadga6:

Posted Image

#2879 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 January 2009 - 09:37

Αυτη η λογικη δεν εχει νοημα.Ο παιν ειναι σε πολεμο με τη konoha και παροτι μπορουσε απλα να φυγει αφου δε βρηκε το ναρουτο επελεξε να την κανει σταχτη...Το γεγονος οτι τωρα δεν εχει αρκετο chakra εμενα δε μου λεει τπ.Μεσα σε μια μαχη δεν εχει παντα την πολυτελεια να αναρωνεις...Δλδ εσυ περιμενες να αντιμετωπιστουν επι ισοις οροις για να εχει μια κα8αροτερη αποψη..Οσο για το πολυ μαμιας λογικο ειναι να εμφανιζεται ετσι αφου μεχρι στιγμης εχει παρει τα σωβρακα απο τα 2 απο τα 6 σωματα.Ηρωικος kishimoto για αλλη μια φορα μας ξεσηκωσε:nod:

και εσυ τεκνον βρουτε???Μετα τον seirio παιρνουν και εσενα??Μονο ο flame alchemist εχει μεινει και εγω.Καταραμενοι narutards!

ποια 2 σωματα, απλα στην ακρη το πεταξε, δεν το νικησε!Και ανεφερα οτι ο pein ειναι απωδυναμομενος, για να μη βγενεται μετα ολλοι οι fanboys και λετε οτι ο naruto εχει τον pein.

qzMHWHd.png

#2880 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 January 2009 - 09:41

και εσυ τεκνον βρουτε???Μετα τον seirio παιρνουν και εσενα??Μονο ο flame alchemist εχει μεινει και εγω.Καταραμενοι narutards!

ποια 2 σωματα, απλα στην ακρη το πεταξε, δεν το νικησε!Και ανεφερα οτι ο pein ειναι απωδυναμομενος, για να μη βγενεται μετα ολλοι οι fanboys και λετε οτι ο naruto εχει τον pein.

Ρε αγορι μου νιωσε.Το οτι ειναι αποδυναμωμενος για μενα δε πεζει ρολο.Αμα κα8ομαστε και λεμε τι 8α γινοταν κα8ε φορα ειναι κομματι δυσκολο.Με αυτη τη λογικη ουτε ο σασουκε 8α ειχε επιζησει ουτε 8α ειχαμε συνεχεια στο μανγκα.Ελεος πια δλδ.Ειπαμε και εγω παιν φαν ειμαι αλλα μην τα 8ελουμε και ολα.Δε λεω καλος χρυσοσ αλλα παντα με τις επιλογες του τι δλδ δε μπορουμε να τα εοχυμε ολα:tensai:

Posted Image