Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2851 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 02:07

Τι παταει το παλουκαρι 2 ταυτοχρονα odama rasengan 2 ultimate η 1odama και 1 ultimate???

Eχει φτασει Level Super Duber Uber Naruto πια,και ποιος τον πιανει:bike:

Spoiler:

Berserk___Gatsu.jpg

#2852 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 03:34

θελω να δω κακασι χωρις ποδια και τον ναρουτο μπροστα του με τον πειν νικημενο ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2853 Giwrgos2009

Giwrgos2009

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 06:57

απο οτι διαβασα στο mangahelpers ειπαν πως το Rassengan αυτο λεγετε Senpou Oodama Rasengan

περιμενω πως κ πως για το νεο τσαπτερ μεταφρασμενο :D:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: Η αληθινή φατσα του Tobi

#2854 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 10:49

Παντως εγω τον παραδεχομαι τον naruto.Ειναι το μονο ατομο που εχει φτασει να χρησιμοποιει και να μην εχει βαρε8ει σε ολο το μανγκα το rasengan kai to kage bunshin.Τα εχει κανει exploit σε απιστυετο βα8μο και το μπασταρδεμα αυτων των 2 τεχνικων δε λεει να σταματησει.Ακυρο τωρα που ξερει να κανει ultimate rasengan αμα του βαλει wind element και chakra απο το kuybi πεζει να βγει κανα hell tornado odama rasengan?:oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2855 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 13:46

Με όλες αυτές τις ονομασίες τεχνικών χάθηκα...:dazed: DB, φάε σκόνη!

Αυτό το οποίο θα μου φτιάξει τη διάθεση είναι να δω τον Kakashi χωρίς πόδια! C'mon Kishi, make my day...!:burningbe3:

Ξύπνησα στραβά σήμερα, don't mind me...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2856 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 14:43

Παντως εγω τον παραδεχομαι τον naruto.Ειναι το μονο ατομο που εχει φτασει να χρησιμοποιει και να μην εχει βαρε8ει σε ολο το μανγκα το rasengan kai to kage bunshin.Τα εχει κανει exploit σε απιστυετο βα8μο και το μπασταρδεμα αυτων των 2 τεχνικων δε λεει να σταματησει.Ακυρο τωρα που ξερει να κανει ultimate rasengan αμα του βαλει wind element και chakra απο το kuybi πεζει να βγει κανα hell tornado odama rasengan?:oo:

LΟΛ ρε συ κελεμπορν!!!!τι ονομα ειναι αυτο!!!:wet2::kill4u:καλα εεε φανταζεστε τωρα ολες αυτες τις συγκροθσεις με τον πειν και στο τελος ο ναρουτο να κανει κανενα fuuton ultimate rasen-suriken να παθουμε καμια συγκοπη:oo::hihi2::hehehe::hiding_something:
:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2857 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 15:43

Με όλες αυτές τις ονομασίες τεχνικών χάθηκα...:dazed: DB, φάε σκόνη!

Αυτό το οποίο θα μου φτιάξει τη διάθεση είναι να δω τον Kakashi χωρίς πόδια! C'mon Kishi, make my day...!:burningbe3:

Ξύπνησα στραβά σήμερα, don't mind me...

Δεν τιθεται τετοιο θεμα,οσα σποιλερς λενε οτι ο Κακασι μενει αναπηρος δεν ισχυουν :D

υπαρχει πιθανοτητα να βγει το raw σημερα κιολας,ηδη υπαρχουν chinese scanlations,δειτε την παρακτω pic
Spoiler:

#2858 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 15:51

Χμμ... απ'ότι φαίνεται το chapter επικεντρώνεται στη μάχη. Ωραία, ωραία! Επιτέλους, ο Naruto Ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. (ΚΑΙΡΟΣ ήταν).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2859 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 15:59

μπορεί να είναι fake spoiler αλλα ΠΡΈΠΕΙ να το σχολιάσω, αυτή η ερώτηση πάει σε όλους τους naruto"-fans αλλα πιο πολύ στους kakashi-fans, you prefer kakashi alive on a wheelchair or kakashi dead?
εγώ προσωπικά έχοντας mania με το να βλέπω χαρακτήρες να ψοφάνε θέλω να πεθάνει, δεν είναι πως δεν μου αρέσει ο Kakashi, απλά γουστάρω να πεθάνει XD
όσο για το chapter φαίνεται αρκετά ευχάριστο, ελπίζω να αξίζει γιατί χρειάζομαι καλή δόση :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2860 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 16:16

ο kakashi μετα τη μαχη με τον Pain..
Spoiler:

Παντως δε νομιζω να τον "κουτσανει" ο Kishimoto...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2861 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 16:19

Spoiler:

Ελπιζω να μαθουμε πως ο Ναρουτο καταφερε να κανει μαστερ το sage mode

Flame alchemist εγω δεν προτιμω τιποτα απο τα δυο :D

Aς αρχισουν τα στοιχηματα,Με ποσα σωματα θα εχει μεινει ο Pain μεχρι το τελος του τσαπτερ?:D

Spoiler:

Ελπιζω στο επομενο να αρχισει η αντεπιθεση του Pain αλλιως θα εχει την κατάληξη του Κακουζου,τουλαχιστον τα σωματα γιατι πρεπει να δουμε και τον Ναγκατο

Ηδη παντως εχουν βγει μερικα nicknames και ατακες

Ναρουτο 3 minutes(αν κερδισει παλι γρηγορα)

Ναρουτο konoha's one army LOL

και η καλυτερη ατακα

Pain doesn't like feeling pain.

#2862 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 16:23

Ελεος ρε bahamut zero!!:hahaha: εισαι απιστευτος!!!καλα ρε flame alchemist γτ εισαι τοσο θανατομανης!!!!!ελεος (εγω δεν θελω ρε να πεθανει ο κακασι )και αυτο φαινεται ελπιζω δλδ εκει που ελεγε οτι εχει να πει πολλα στον πατερα του (ας τον ξυπνησουν):frozen:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2863 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 16:25

Τρομερη η εικονα :D hahahahahha

Η τελευταια φραση του τσαπτερ
Spoiler:

#2864 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 16:56

ο kakashi μετα τη μαχη με τον Pain..

Spoiler:

Παντως δε νομιζω να τον "κουτσανει" ο Kishimoto...

Eνταξει απλα μετραει τρελα η pic ειναι πραγμτικα τρομερο:hahaha::hahaha::hahaha:
Τωρα στα κα8αρα ναρουτο το να εχει κανει μαστερ to sage mode δε το 8εωρω τρομερα δυσκολο...Το πιο πι8ανο να εχει βαλει 2 κλωνους να μαζευουν την ενεργεια και το βατραχακι να την διοχετευει σε αυτον η απλα να τη διοχετευει 1 αλλος κλωνος..Εγω αλλη απορια εχω να δω τι σκατα ηταν εκεινο το συννεφο κινηση που εκανε ο ναρουτο στην προπονηση του.....Και κατα ποσο 8α μπορεσει και με πιο τροπο να την εκτελεσει πανω σε 1 η πολλα σωματα του παιν....Αν και νομιζω οτι 8α ειναι κατι αναλογο με την τελικη κινηση του σασουκε που σκαει 1 κεραυνο .Μενει να δουμε τι 8α γινει την παρασκευη:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2865 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 16:58

Τρομερη η εικονα :D hahahahahha

Η τελευταια φραση του τσαπτερ

Spoiler:

κοιτα το ευχομαι να το πει αυτο ο ναρουτο...αλλα ρε φιλε..???δεν ειναι πολυ αδικο να τελειωσει το τσαπτερ ετι.???μασ φανταζεσαι τωρα ολουσ καρφομενους στις οθονες και να τελειωσει το τσαπτερ ετσι...???απ την αγωνια μου και την πορωση θα ανακαλυψω μηχανη του χρονου μονος μου και θα παω μπροστα τον χρονο για να δω το επομενο...δλδ ελεος...:if:δεν 8α το αντεξω...:oo: