Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2836 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 20:21

φιλε χαος και εγω μαζι σου..ετσι να φαει λιγες και το αλλο το κωλοπαιδο ο σασουκε γτ το εχει δει πολυ μαγκακος και μου την δινει στα νευρα..δεν τον μπορω...τωρα ο πειν εγω πιστευω πως θα τις αρπαξει οσο ειναι σε αυτη τη μορφη ο ναρουτο..αλλα αμα παψει να ειναι μετα δεν ξερω τι θα γινει..και ουτε θελω να μαθω..γτ μαλλον θα τισ φαει...:deadga6:

Αν και δεν το είδα όλο, οι εικόνες που είδα ως την μέση είναι όλες fake.

Κοιτάξτε πως έχει το πράγμα....
Το παρών thread γέμισε 4-5 σελίδες με κουβέντα πάνω σε fake και unconfirmed spoilers.
Αυτή η δουλειά είναι καλή να γίνεται σε "ειδικευμένα" ξένα forum όπου οι fans δεν έχουν τι να κάνουν και posταρουν ότι θέλουν κάθε βδομάδα εν αναμονή chapter.
Μπορούν να το κάνουν γιατί έχουν νέο chapter thread κάθε εβδομάδα. Αν το κάνουμε εδώ, οδηγούμαστε σε έναν αχταρμά....

Καλό είναι όταν έχετε spoiler να το έχετε από έμπιστη πηγή και όχι από tube ή prediction threads.

Μέχρι στιγμής το μόνο επειβεβαιομένο είναι του Kakashi πιο πάνω και μια εικόνα από το εξώφυλο (ή εσώφυλο) του jump και τίποτα άλλο.

Sorry για το off-topic και για το αν θεωρείτε ότι το post απευθύνεται στα 2 τελευταία spoiler (το αναφέρω για όλους).

κοιτα δεν διαφωνω οτι μπορει να ειναι fake αλλα υπαρχουν στοιχεια που ειναι πολυ πιθανον να ειναι αληθινα...δεν ειπα εγω οτι ολο το τσαπτερ ειναι αληθινο..μην τρελαθουμε κιολας..και να ξερεισ δεν διαφωνω μαζι σου..:tensai:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Φεβρουάριος 2009 - 05:58
double post

#2837 Therigos

Therigos

are we there yet....?

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 21:11

Ότι και να γίνει σε δύο μέρες θα έχουμε το Holy Grale εχμμ... Sage Grale εχμμ... εχμμ.. εχμμ...
Latest Chapter στα χέρια μας
Ας ελπίσουμε ότι η αλήθεια βρίσκεται καπού στην μέση από όλα αυτά τα fake spoilers γιατί καθένα τους με ξενερώνει για διαφορετικό λόγο
(δεν νομίζω ότι ο Kakashi μπορεί να έχει χάσει τα πόδια του αφού δεν φάνηκε πουθενά να δέχεται τέτοια στοχευμένη επίθεση και στην έκρηξη βρισκόταν κάτω από το σαλιγκάρι της τσουνάντε)

Ήταν το χειρότερο σημείο στο μάνγκα στο οποίο θα μπορούσε να πέσει η διακοπή για τις γιορτές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#2838 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 22:02

εγω βασικα δεν νομιζω να πεθανει καν ο κακασι γιατι ειναι απ τους καλυτερους χαρακτηρες στο ανιμε...και θα ειναι μεγαλη απολια..δεν λεει καθολου..και μην ξεχνατε οτι εχει πεθανει ηδη ο τζιραγια..δεν γινεται να πεθανει και ο κακασι..σε λιγο θα χαθουν ολοι οι βασικοι...

#2839 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 22:14

Βασικα εγω συμφωνω με αυτα πουλετε αλλα συμφωνω με τον μανουελ επιισης...1ον ΜΑΚΑΡΙ να τις φαει ο σασουκε (ενταξει ρε παιδια δεν λεω υπαρχουν φαν του αλλα σκεφτητε λιγο τι εχει κανει ο μλκς εγω δεν θα τον συγχωρουσα ποτε !!!!να τα λουστει τωρα....και2ον για το σποιλερ που εκανα ποστ δεν ξερω και παρα πολλα μαλλον νομιζω οτι ειναι πολυ φεικ αλλα για το αλλο ...ριντελουμπ αλλα για τις εικονες συμφωνω οτι μπορει να μην ειχαν τι να κανουν σε αλλα φορουμ αλλα για τα λογια (γεινε λιγο πιο αισοδοξος πανω στην πλοκη ειναι αυτη που μας βολευει μεχρι τωρα) και δεν ειναι φεικ ολα τα στοιχεια αν το καλοσκεφτεις!!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2840 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 22:30

χαιρομαι που συμφωνει και καποιοσ μαζι μου γιατι ετσι καταλαβαινω οτι αυτα που σκεφτομαι και εκφραζω εχουν και καποια λογικη..ευτυχως..μακαρι εστω και τα μισα απ αυτα που ειχε στο σποιλερ που ποσταρα να ειναι αληθινα..θα ειναι πολυ γαμματο μιλαμε..και αντε να προσχωρησει λιγο το στορυ γιατι πολυ πισω εχουμε μεινει...θελω να δω δραση και ξυλο επιτελους...και τον ναρουτο να μαμαει οποιν ωρισκει μπροστα του...να εκδηκηθει για τον τζιραγια και για τα οσα εχει υποφερει μεχρι τωρα η κονοχα...επιτελους...φανταζομαι ολοι οι πολυ φαν του ναρουτο αυτα ελπιζουν..χεχε..

#2841 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 22:41

μακαρι εστω και τα μισα απ αυτα που ειχε στο σποιλερ που ποσταρα να ειναι αληθινα.

Λογια απο το ατομο που το Ανεβασε
Spoiler:
:sigh2:

Berserk___Gatsu.jpg

#2842 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 22:43

χαιρομαι που επικοινονουμε..χεχε...λοιπον αυτα απο μενα..παω σπιτακι μου..τα λεμε παλι αυριο για να κανουμε παλι καμια τετοια ωραια συζητηση..ελπιζω..καληνυχτα σε ολουσ.

#2843 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 22:47

Λογια απο το ατομο που το Ανεβασε

Spoiler:
:sigh2:

Re συ οχι αυτο δεν ειναι ολο μεσα ειχε τοσα !!!!που ειναι:nanana::nanana::nanana::nanana::nanana: :run::run::if::if::if::uhh::uhh::uhh::sadist::sadist::sadist::sadist::sadist::sadist::sadist: εχουμε ελπιδες γιατρεεεε>????πρεπει να περιμενουμε τα αιματα εχουν αναχει:deadga6::deadga6::deadga6::dazed::dazed::dazed::dazed::dazed:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#2844 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 23:17

pics
Spoiler:
:wooi2:

Και το text που ειχα κανει ποστ το απογευμα

Spoiler:

#2845 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 23:37

pics

Spoiler:
:wooi2:

Και το text που ειχα κανει ποστ το απογευμα

Spoiler:

μπραβο ρε κακασι να ετσι μας δειχνει το κανονικο!!!!!!(τελειο και αυτο!!!):kill4u:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#2846 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 23:56

Aυτο που μου εκανε εντυπωση(αν και θα πρεπει να περιμενουμε το τσαπτερ )ειναι οτι ενω συνηθως βλεπουμε summons να πολεμανε αλλα summons, ο Ναρουτο αντι να βαλει τους βατραχους,διαλυει τα δυο τεραστια σκυλια summons μονος του.

Edit:τωρα που το βλεπω καλυτερα ισως και να μην ειναι ο Ναρουτο αυτος που χτυπαει τα summons,τεσπα θα μαθουμε την παρασκευη

μερικες ακομα pics

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hatake Kakashi: 15 Ιανουάριος 2009 - 00:03

#2847 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 00:15

Προβλέπεται πολυ ενδιαφερον και επιτελους επιβεβαιωμένο λόγω φωτογραφιών. Εχουμε και τον καλύτερο σπιούνο μαζί μας (Κακασι φιλικά το λεω έτσι; :D ) μας πληροφορεί ό,τι παιζει και παίρνουμε μικρή δόση ηρεμίας. :kakashithumbup:

#2848 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 01:12

Eγω 1 εχω να πω ναναι καλα ο κακασι που κα8εται και μας δειχνει τα σποιλερ πικ.Πραγματικα ανυπομονω για την παρασκευη γτ 8α γινει πανικος...παντως odama rasengan εχουμε καιρο να το δουμε σε δραση επιτελους το ξανα8υμη8ηκε ο ναρουτο:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2849 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 02:02

Τι παταει το παλουκαρι 2 ταυτοχρονα odama rasengan 2 ultimate η 1odama και 1 ultimate???
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2850 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 02:05

2 ultimate

lol ρε συ, πως θα κουβαλησει 2 ultimate χωρις να συγκρουστουν το ενα με το αλλο???Θυμασαι ποσο ειναι το καθενα???

qzMHWHd.png