Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 14:44
Να φτιαξουμε ενα ξεχωριστό ποστ να βγαζει ο καθενας το αποθημενα του και να υποθετει ό,τι θέλει.
Το μόνο που εχει δείξει το μάνγκα σε μορφη διαλόγου είναι αυτό
Kαι σε συνδυασμό με αυτό
που σε αλλη μεταφραση εχω δει ότι λεει ότι ούτε οι δυο τους δεν μπορουν να το νικήσουν.
Άρα το μανγκα μας λεει ότι jiraya> ή ίσο με itachi>orochimaru
O Πειν νικησε τον τζιραγια
Αρα Pein>Jiraiya>Itachi>Orochimaru (εκτός κιαν ο οροτσιμαρου εχει δυσκολια μόνο λογω του Σαριγκαν)
Όλα τα αλλα είναι θεωρίες.
αντε να έρθει το τσαπτερ να δουμε η συνεχεια .............
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 14:46
το rinnegan ολοι παραδεχονται οτι ειναι το ισχυροτερο ματι.Το λει και ο ιδιος ο jiraya το sharingan ειναι το 2 καλυτερο και μετα παει το buaykugan
Ναι ακριβως η μονη απορια που μενει να μας λυθει ειναι εαν το rinnegan ειναι ανωτερο και απο το eternal ms κατι που δεν το γνωριζει κανεις
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 14:50

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 15:02
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 15:13
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 15:19
(στο σωστό thread δεν είμαι ρε παιδιά; ) -naruto latest chapter discussion.
Night Wizard Seal αν εχω καταλαβει σωστα αυτο που ειπες πριν,... τότε πηγαινε εδώ
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 15:19
παιδια λολ!Οχχχχ ελεος !!!!παιδια πειτε με μλκ πειτε με οτι θελετε δεν το ειχα προσεξει ΚΑΘΟΛΟΥ...(ελεος) χιλια αριγκατο ρε 8τειλς(ελεος)\μετα απο αυτη την συνχηση ο τομπι εγινε και μιζουκαγκε ποτε ρε??ελεος ελεοςελεος!!!(δεν παω καλα)(μπορει να μην το καταλαβα την συγκεκριμενη στιγμη ,το προσπερασα δεν ξερω ελεοςςςςςς)(εγω τετοιο λαθοςκαι τα διαβαζω ολα που λεει)ακομα και ο αδερφος μου που ειναι λιγοτερο πορωμενος το ειχε προσεξει!!!!!!!!!!!ελεος
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night_Wizard_Seal: 14 Ιανουάριος 2009 - 15:28
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 15:23
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 15:24
Παντως ο ιτατσι πιστευω δν ειχε στα σχεδια του να σκοτωσει τον τζιραγια...και ειπε αυτο ως δικαιολογια για να μην τον πολεμησει...
Τωρα ο tobi ειναι ο tobi, madara ή obito δν εχει σχεση, σημασια εχει οτι ειναι uchiha και αυτος ο οποιος κινει τα νηματα κοινως ως ο νονος των akatsuki.
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 15:28
ειναι προφανες οτι ο ιτατσι δν ηθελε να σκοτωσει τον τζιραγια γτ θα εκπαιδευε τον ναρουτο(καλυτερος φιλος του σασουκε, αδερφο του ιτατσι, για τον οποιο θυσιασε τη ζωη του)και ο τζιραγια δν πιστευω να ειναι πιο δυνατοσ απο οροτσιμαρου, αν ειναι ειναι ελοαχιστα!
Παντως ο ιτατσι πιστευω δν ειχε στα σχεδια του να σκοτωσει τον τζιραγια...και ειπε αυτο ως δικαιολογια για να μην τον πολεμησει...
μα και ο ιδιος ο κισαμε το ειπε, ο οποιος ηξερε ολλες τις δυναμεις του itachi ,εκτος του susanoo.Αρα Jiraiya>itachi_kisame-susanoo
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 15:33
Παιδια οντως και εγω καμια τετοια δυναμη σκεφτηκα αφου ο μανταρα ειναι και αυλος(ειχα δει και μια φοτο που τον ομπιτο τον κανονικο τον ελεγε ως τομπικαι ειχα μπερδυτει εντελως!!(αφηστετο μελαχρινος με μυαλο ξανθου)(ας με χτυπησει καποιοςςΤωρα ο tobi ειναι ο tobi, madara ή obito δν εχει σχεση, σημασια εχει οτι ειναι uchiha και αυτος ο οποιος κινει τα νηματα κοινως ως ο νονος των akatsuki.
Spoiler:
και δεν εχει καμια σχεση ο ιτατσι με τον τζιρ!το θεμα ειναι γτξαγνιαστικε ο κισαμε οταν ειδε το προσωπο τ....
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 15:49
παιδιά, το πράγμα είναι απλό, μπορεί ο itachi να σκότωσε 1hit τον Orochimaru αλλά ξεχνάτε πως ο Orochimaru ήταν full weakened. ξεσκισμένος, μισός μέσα στον kabuto άλλος μισός μέσα στον sasuke και τώρα κάθεστε και λέτε πως επειδή είναι ίσος με τον Jiraiya full power ΑΥΤΌΣ ο Orochimaru πέθανε έτσι εύκολα εναντίον του Itachi και έτσι είναι ίσοι? ο Pein είναι κλάσης δυνατότερος από τον itachi και αν ο kishimoto κάνει την αηδία και κάνει το sharingan πιο δυνατό από το rinnegan θα πρέπει με κάποιο τρόπο να πάρει πίσω τα λόγια του εφόσον το έχει πει καθαρότατα πως το rinnegan είναι το πιο δυνατό απ όλα
φαίνεται πως μόνο ο Rin έχει καταλάβει καλά τι γίνετε εδώ πέρα. σας αρέσει δε σας αρέσει ο Πέιν είναι δυνατότερος από τον Itachi, μπορεί να είναι λιγότερο cool για τον περισσότερο κόσμο, μπορεί να έχει χειρότερες κίνησης σε θέμα ομορφιάς και τέτοια ΑΛΛΑ ο Pein είναι δυνατότερος. Think με τους κανόνες D20 που είναι η πιο γνήσιοι για ένα Duel. proton είναι 6 vs 1, δεύτερον και oi 6 να πεθάνουν ο Pein ζει, ο Itachi κάθε φορά που κάνει Sharingan και τέτοια κουράζεται and gets pwnd. that means πως και να σφάξει τα πρώτα 6 σώματα μετά ο Pein μπορεί να τα αναστήσει και να τον σφάξει ^^
is it me and Rin Vs all the other narutards? >_>
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 16:33
που άκουσες εσύ ότι το γκεντζούτσου του σάσουκε είναι πιο δυνατό από του ιτάτσι ρε μλκα?
ρε noob τη μαχη τους με τα gensutsu την ειδες?Απο αυτημ βγενει οτι αν δεν ειναι ανωτερος ειναι ισος
το επιχείρημα ότι δεν θα έπιαναν όλα αυτά στον πέιν είναι χαζό πραγματικά και μονόπλευρο...και εγώ σου λέω ότι τα 5 σώματα θα φεύγανε 1 χτύπημα..
ρε σιριε τωρα μιλας σοβαρα???δλδ ελεος, επειδη ο narouto εριξε ενα σωμα μονοχιτο αυτο σημαινει οτι ολλα ειναι noobika?Πες μου τωρα οτι οι γρο8ιες του itachi εχουν τη δυναμη rasengan apo sage mode να τρελαθω....Και επισης γιατι ειναι χαζο και μονοπλευρο το επιχειρημα???Μας εχουν δωθει οι δυναμεις των δυο, αναλυουμε τις δυνατοτητες τους και καταλληγουμε στο συμπερασμα οτι ο itachi δε μπορει να πειραξει τον πειν.Νικησε 1 Hit τον oro επειδη αυτος ηταν αρκετα ηλιθιος ωστε να ενωθει με το summon του, και να παγιδευτει στο gensutsu απο το σπαθι.Και που και ως που τα 5 σωματα θα φευγανε ενα χτυπημα???
is it me and Rin Vs all the other narutards? >_>
actually its me, u and hatake kakashi vs itachi fans
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 17:21
Γι αυτο λοιπον αφηστε τα ποστ-σεντονια, περιμενετε να βγει το τσπατερ και γενικα βγαλτε το σκασμο, γιατι εχετε γραψει 3-4 σελιδες μεσα σε μια μερα, ελεος
Ευχαριστω