Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2731 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 January 2009 - 18:14

Συγγνωμη επεισης αν σας κουρασα μονο που Αngelbless αυτα που λεω δεν ειναι αερολογιες (αν ψαξεις σε chapter ναρουτο του μικρου θα με θυμηθεις!!και συμφωνω απολυτα με αυτα που μας λες ιριστελλα αλλα λεω δεν μπορει να υπαρξει καμια περιπτωση να υπαρξει καπιο κεκει κενγκαι οπως το sharingan το οποιο δεν αποτελειται απο ελεμεντς ή το buakugan (αν πιστευετε οτι ειμαι λαθος το φταιξιμο δικο μου!!!!σορρυ και παλι.....:emptyonexg1:
ααα και γογκετα ειχα κανει ποστ το ιδιο σποιλερ μακαρι να ειναι αληθεια!!!!:congrats:

Edited by Night_Wizard_Seal, 10 January 2009 - 18:30.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2732 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 January 2009 - 19:29

Night_ Wizard_Seal εγώ σου μιλούσα για τελείως διαφορετικό πράγμα πριν..... Συζητάγαμε για nature affinities και αν κάποιος μπορεί να κάνει τεχνικές έξω από την κλίση την οποία έχει. Και σου παραθέτω τον ορισμό για τα Bloodline Limits τα οποία σχετίζονται με στοιχεία (γι αυτό και μίλησα μόνο για το ξύλο του Yamato και τον πάγο του Haku και δεν είπα κάτι για το Byakugan των Hyuuga) και σου λέω. Αυτό το είδος Bloodline Limit γίνεται έτσι σύμφωνα με το Chapter 316. Aν όντως οι affinities δεν έχουν σημασία όταν μιλάμε για Sharingan που αντιγράφουν τα πάντα, γιατί πχ ο Kakashi, o Sasuke και ο Itachi δεν αντέγραφαν πχ τον πάγο ή το ξύλο?

Για τα Sharingan και τα Byakugan δεν έχει ειπωθεί κάτι για nature σχέση αλλά αυτά τα οποία έχουν ειπωθεί συνοψίζονται στον ορισμό της παρακατω σελίδας.
Naruto Advanced Bloodlines - Byakugan & Sharingan - Kekkei Genkai | Naruto HQ - Information
Θεωρητικά πάντα όπως υπάρχουν nature manipulative techniques και chakra manipulative techniques το ίδιο πιθανόν να συμβαίνει και με τα bloodline limits. Πρακτικά ακόμη δεν έχει γίνει πουθενά κάποιος σαφής ορισμός για τα δεύτερα πέρα από την σελίδα 9 του Chapter 316 που ο Yamato αναφέρει την Physical recomposition of yin and yang όταν τον ρωτάει ο naruto για τις τεχνικές των Shikamarou και Chouji.

Εν πάση περιπτώση όμως όταν θες να πεις κάτι μην λες ξεκαρφωτα "υπάρχει κάπου στο Manga". Aφιέρωσε λίγο χρόνο και πήγαινε να δεις αν όντως είναι έτσι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άτομο το οποίο να μπορεί να πει ότι θυμάται απ έξω καθε ατάκα και από τα 430 chapters. Εσύ θυμάσαι που περιπου βρίσκεται αυτό το οποίο λες, άρα εσύ πρεπει να πας να ψάξεις και όχι να παραπέμψεις τον άλλο ο οποίος εξ ορισμού δεν το θυμάται (γι αυτό και διαφωνεί μαζί σου). Και από την στιγμή που πριν από κάποια ποστ λες ότι ο Kakashi αντέγραψε το ms και ότι αυτό το λεει το Manga επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολλίες μου για το πόσο καλά θυμάσαι τα manga facts χωρίς να δείχνεις σελίδα. Koινώς δίνε λίγη προσοχή στα ποστ σου....

Εdit.... Lol charger :hahaha: Το ξέρω ότι μου βγαίνουν λίγο περίεργα τα post σαν να αναλύω τoν Αdam Smith αλλά δεν το κανω επίτηδες...Glad you llike them though......

@ Angelbless Thanks for your kind words!

Edited by iristella, 10 January 2009 - 19:37.

#2733 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 posts

Posted 10 January 2009 - 19:30

Rin γιατι πιστευεις οτι αν το spoil ειναι αληθινο τοτε ο Naruto ειναι overpowered? Δεν νομιζεις οτι εχει μεινει αρκετα πισω σε power lvl σε σχεση με τους αλλους(allies) και τους akatsuki? Καποια στιγμη θα τον δουμε να τους ξεπερναει ισως να ειναι τωρα... ειπαμε πολλες φορες οτι το Naruto ισως πλησιαζει στο τελος του.

Iristella γουσταρο αγρια τα post που κανεις...αλλα μερικες φορες βαριεμαι να τα διαβαζω....^_^ Τα γραφεις ολα τοσο αναλυτικα και δεν σου ξεφευγει τπτ γιαυτο και μου αρεσει να τα διαβαζω.
Συμφωνο απολυτα μαζι σου στο θεμα του Sharingan. Το οτι δεν αντιγραφει bloodline limits ειναι γνωστο σε ολους θελω να πιστευω γτ μας το ειπε και ο Kakashi στα πρωτα episode. Αν γινοταν και αυτο τοτε θα ηταν πρωταγωνιστης ο emo....:puke:!!!
Θελω παρα πολυ να δω τον Nagato ελπιζω στο κοντινο μελλον να εμφανιστει και αυτος και ελπιζω να μην ειναι αδυναμος οπως λενε μερικοι γτ αλλιως......:hiding_something:

Ξερουμε ποτε βγαινει το επομενο chapter?
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#2734 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 January 2009 - 20:18

Συγγνωμη τοτε...επειδη δεν γνωριζω πως να το κανω αυτο επρεπε να ρωτησω πρωτα:nosey:(το να βαζω διευθυνσεις στα ποστ μου μια φορα προσπαθησα αλλα....τεσπα να ρωτησω τοτε κατι δλδ ιριστελλα πιστευεις οτι οι επιθεσεις του κακασι (τον διαφορων ελεμεντ)πραγματοποιουντε να το πω ετσι επειδη εχει και αλλα affinity(π.χ. σουιτον)???????????
Γιατι ασκοπο θεμα κανουμε !!!!

Edited by Night_Wizard_Seal, 10 January 2009 - 21:01.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#2735 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 January 2009 - 21:09

Το λέει ξεκάθαρα στην σελίδα 5 του Chapter 316

Spoiler:

"Those in the jounin class usually have at least two. I can also control elements other than thunder "

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα jutsus τα οποία έχει χρησιμοποιήσει ο Kakashi κατά την διάρκεια της σειράς είναι σχετικά up to date (δεν έχει συμπεριλάβει μόνο αυτά της μάχης με τον Pain). Αν παρατηρήσεις θα δεις ότι παρατηρούνται τεχνικές από Thunder, Water, και Earth και όχι από άλλα στοιχεία παρά το γεγονός ότι έχει συναντήσει και άλλα τέτοια.

http://www.narutobase.net/Naruto-Jutsus/cat/Hatake-Kakashi/55.html

Για τα λινκς χρησιμοποίησε είτε κάποιο πρόγραμμα οπως imageshack ή photobucket, είτε αντέγραψε την διευθυνση της σελίδας είτε βάλε το link μέσα σε λέξη χρησιμοποιώντας το σηματάκι με την γή στην μπάρα εργασίας. Γενικά δεν είναι ανάγκη να το παρακάνεις (μην κοιτάς που εγώ είμαι καμμένη) και να αγχώνεσαι, απλά όταν πχ όπως τώρα συζητάς και διαφωνείς με κάποιον, αντί να του πεις αόριστα πήγαινε στο Manga βρες το link Και πόσταρε το.

#2736 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 January 2009 - 00:01

Συγγνωμη ιριστελλα αλλα επειδη παρατραβηχθικε το θεμα επιμενω οτι λεμε διαφορετικο πραγμα ας μην το εξαντλησουμε το θεμα:uhh:!!!ας μην δημιουργηθουν αλλες παρεξηγησεις(οχι με σενα αλλα ουτε και με τους αλλους)βασικα εγω ηθελα να προσθεσω κατι αλλο περι του θεματος απο προηγουμενα ποστ αλλα αστο (ας περιμενουμε το επομενιο τσαπτερ και αν καποιος εχει καμια απορια εγω εδω ειμαι!!!!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#2737 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 11 January 2009 - 02:31

Ναι παρατραβηξε το θεμα:
Ναι μπορει ενας Ninja να χρησημοποιει παραπανα απο ενα element!!
Ναι το saringan μπορει να αντιγραψει element
και
Οχι δεν μπορει να αντιγραψει bloodlines γιατι ειναι χαρακτηριστικα μιας φαρας το χει το σοι ας πουμε π.χ μπορεις να κανεις προπονιση να γηνεις γρηγορος σαν εναν μαυρο προταθλητη αλλα δεν συμενει οτι θα παρεις και το χρωμα του (εκτος παι εαν εχεις τους γιατρους michael jakson και σου βαλουν την μαυριλα την δικη του:hahaha:) ουτε οτι η μυς σου θα οξυγονονται πιο γρηγορα ειναι θεμα εξεληξεις δεν αντιγραφετε......

Night_Wizard_Seal sorry man δεν το ειδα υληκρινα ας ελπισουμε να ειναι και σωστο και να γηνει!!!

Και κατι ακομα που ακουσα στο θεμα δυναμης του Naruto...
Εχουν παιθανει ενα ψοφο akatsuki, το 8tail τους ξεφηγε και χριαζονται και το 9tail οσο πιο πολυ απο καθε φορα για να τελιωνουν αυτο που θελουν να κανουν καλα μεχρι εδω???Καλα.-
Πανε να πιασουν τον Naruto 9tail και υπαρχει απορια και εκνευρισμος γιατι τον εκανε γκοσα???Ελεος και τι επρεπε να τον αφησει στο ετσι και μωλις τον καθαρισουν να το κανει δυνατο????Δλδ στον ιστατο κινδυνο να τους αντιμετοπηζε μονο με rasengan και clones χωρις ενα καλο power up????O kishi εαν τα γ*** με το story ειναι εντελος αλλο θεμα ο Naruto την προκιμενη στιγμη επρεπε να ειναι δυνατος και ειναι, ευτυχως να λεμε κι ολας αλλωστε Naruto ειναι το anime και ο προο0ρισμος του πρωταγωνιστη ειναι να γηνει leader δλδ hokage εαν τον σφαζαν οι akatsuki νομιζω πολυ hokage θα γηνονταν και πολυ χρησημος θα ταν!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2738 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 January 2009 - 04:01

Rin γιατι πιστευεις οτι αν το spoil ειναι αληθινο τοτε ο Naruto ειναι overpowered? Δεν νομιζεις οτι εχει μεινει αρκετα πισω σε power lvl σε σχεση με τους αλλους(allies) και τους akatsuki? Καποια στιγμη θα τον δουμε να τους ξεπερναει ισως να ειναι τωρα... ειπαμε πολλες φορες οτι το Naruto ισως πλησιαζει στο τελος του.

Οντως να τους ξεπερασει ο ναρουτο, αλλα τοσο αποτομα?????Δλδ ας τα παρουμε απο την αρχη.Ο Ναρουτο πηγε με τα βατραχια την ιδια στιγμη που ο πειν ξεκινησε για την κονοχα.Η αποσταση που διανυσε ειναι μερικες μερες (κονοχα-σαντ ειναι 3 μερες, αρα αντε κονοχα-ρειν, το πολυ 2 βδομαδες, και πολλες εβαλα),και ο ναρουτο νομιζω μπορουσε να βγαλει μεχρι 7 κλονους μαζι, για να τους προλαβαινει ο φουκασακου.Αν το σποιλ ειναι αληθινο, ο ναρουτο εχωσε εντελως gtp 5 σωματα που εκαναν ολλη τη κονοχα να τρεχει, ηταν ανωτερα του τσιραγια, και λογικα εχει τα 6 σωματα μαζι.Στον σασουκε πηρε 3 χρονια να φτασει ενα επιπεδο σαννιν, και ο ναρουτο σε λιγοτερο απο 14 βδομαδες (2 βδομαδες μαξ επι 7 κλονοι) να νικαει τον δυνατοτερο νιντζα?Για να μην αναφερω για το ποσα χιλιομετρα εχει μεινει πισω ο σασουκε, σε λιγα δευτερα θα τον εβγαζε νοκ-αουτ.Και οσο για τους ακατσουκι, κισαμε και ζετσου να του την πεσουν μαζι, θα τους τελιωσει με συνοπτικες διαδικασιες (αν οπως ειπα το σποιλ ειναι αληθινο).Ε δεν ειναι λιγο αποτομο power up αυτο???

qzMHWHd.png

#2739 Firestorm

Firestorm

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 11 January 2009 - 11:50

Οντως να τους ξεπερασει ο ναρουτο, αλλα τοσο αποτομα?????Δλδ ας τα παρουμε απο την αρχη.Ο Ναρουτο πηγε με τα βατραχια την ιδια στιγμη που ο πειν ξεκινησε για την κονοχα.Η αποσταση που διανυσε ειναι μερικες μερες (κονοχα-σαντ ειναι 3 μερες, αρα αντε κονοχα-ρειν, το πολυ 2 βδομαδες, και πολλες εβαλα),και ο ναρουτο νομιζω μπορουσε να βγαλει μεχρι 7 κλονους μαζι, για να τους προλαβαινει ο φουκασακου.Αν το σποιλ ειναι αληθινο, ο ναρουτο εχωσε εντελως gtp 5 σωματα που εκαναν ολλη τη κονοχα να τρεχει, ηταν ανωτερα του τσιραγια, και λογικα εχει τα 6 σωματα μαζι.Στον σασουκε πηρε 3 χρονια να φτασει ενα επιπεδο σαννιν, και ο ναρουτο σε λιγοτερο απο 14 βδομαδες (2 βδομαδες μαξ επι 7 κλονοι) να νικαει τον δυνατοτερο νιντζα?Για να μην αναφερω για το ποσα χιλιομετρα εχει μεινει πισω ο σασουκε, σε λιγα δευτερα θα τον εβγαζε νοκ-αουτ.Και οσο για τους ακατσουκι, κισαμε και ζετσου να του την πεσουν μαζι, θα τους τελιωσει με συνοπτικες διαδικασιες (αν οπως ειπα το σποιλ ειναι αληθινο).Ε δεν ειναι λιγο αποτομο power up αυτο???

1. 2 βδομαδες ασταματητη προπονηση με τα βατραχια με 4 κλόνους
2. κατα τη προπονηση του κανει ενα flashback και θυμαται το μυνημα του Jirayja ως "Never give up" και του ανεβαζει το ηθικο.
3. πριν το Sasuke vs Itachi, ο Naruto ειχε συναντησει τον Itachi και του εδωσε λιγες απο τις δυναμεις του!!!

Παρόλα αυτά πιστευω οι προβλεψεις του 431 ειναι παρλαπιπες..στανταρ θα γινεται κατι πιο λογικο.

#2740 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 posts

Posted 11 January 2009 - 12:06

Rin προσθεσε και τις μερες που εκανε training για το Rasensuriken.
Plus ελειπε 2.5 χρονια απο Konoha για training και δεν ειδαμε μεχρι στιγμης τα full potential του απο αυτο το training. Στην φαση που ειδαν τον Sasuke μετα απο τοσο καιρο ο Naruto ηταν ηδη εξαντλημενος απο την μαχη με τον Orochimaru. Βασικα o kyuubi τον εκανε χαλια αλλα τι να κανουμε...ηταν το τιμημα για να του σπασει την μαπα.
Οποτε εχουμε και λεμε:
1) 2,5 χρονια normal training με τον J.
2) Ποσες μερες training με Kage Bushin
3) Και τελος το training με τα βατραχια το οποιο πρεπει να ηταν και το πιο intence training απο τα 3.
Εγω φανταζομαι το sage mode κατι σαν το SS (Super Sayian) στο Dragonball, δλδ κανεις το training για να καταφερεις να μεταμορφωθεις και στο τελος εχεις και ενα επιπλεον jump στην δυναμη. Ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβεις.
Τελος η απαντηση μου στην ερωτηση σου

Ε δεν ειναι λιγο αποτομο power up αυτο???

ειναι οχι, μου φαινεται αρκετα λογικο μεχρι ενος σημειου.

Edit:

Παρόλα αυτά πιστευω οι προβλεψεις του 431 ειναι παρλαπιπες..στανταρ θα γινεται κατι πιο λογικο.

Μake us 3. Ειναι πραγματι λιγο υπερβολικο και το ενα και το αλλο spoiler.
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#2741 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 January 2009 - 14:51

Μα δεν βγηκε γτ αυτη η εβδομαδα ηταν που ηταν οι διακοπες στην ιαπωνια !!!για αυτο το αργισαν μια εβδομαδα ............και παιδια λογικοτατο ειναι μετα απο τοση εκπαιδευση ο ναρουτο να εχει γεινει καλυτερος (αφου ειναι το destined child :bike: το λεει και η προφητια:hahaha:)!!!

*Naruto creates about ten Kage Bunshin*

*They all charge at Pain*

*Pain uses his gravity repel jutsu to kill them all*

Pa Toad: Hmmmm[he looks troubled]

Pain: Is that all..?

*Naruto suddenly disappears*

*you see Pain and then in you see in the air behind him is Naruto with Rasengan(Naruto is shadowed, what Kishi often does when someone appears behind someone)

*Hell Realm Pain jumps into the air and knocks Naruto away*

*It was apparently a clone*

Deva Pain: A clone...?

*Where Deva Pain is standing explodes in smoke*

Tsunade:!!![she is on her knees watching]

*When it clears Naruto is standing there*

Naruto: where did he go?!?

*Pain apparently disappeared before Naruto hit*

*Pain flys at Naruto from behind*

Naruto:...

*Someone blocks Pains attack*!

*Its a shadow clone*

*The clone is holding Pain's wrist*

Pain: !

Tsunade:[How...How did he make a clone that quickly?!..I didn't even see him use his hands!]

*One of the Pains does multiple summons*

*A lizard, a three-headed- dog, and a Panda-like creature*

Gamabunta: Lets go!!

*Gama and the other frogs charge forward*[Gama is wielding his sword]

*Pain some how kills the clone and jumps back*

*Naruto and Pain both jump into the air*

Pain: Katon: Grand Fireball!

Naruto: Fuuton: Wind Bomb/Wind Blast

*The jutsu's create a huge explosion of smoke that consumes alot of the area*

*It cuts to the wall of Konoha*

Team Hawk has arrived*

Suigetsu: What the hell?...

Sasuke's eyes are wide*

Ending Text: Hawk arrives to find Konoha in ruins!, What will Sasuke's reaction be?!

Next Time: Raging Battle!

παιδια ,θελω γνωμες πανω σε αυτο το σποιλερ!τι πιστευετε?????????????????????????????????

επεισης μια αξιοσημειωτη ερωτηση(πως κανει ο πειν κατον )(να φανταστω...???)

Edited by Night_Wizard_Seal, 11 January 2009 - 15:00.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#2742 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 11 January 2009 - 14:59

μα καλα ποσο καιρο θα κανουν πια για να το βγαλουν..?κανα αιωνα..?την κοινωνια μου μεσα...αυτοσ ο κισιμοτο ειναι για πολλες μαπες...

Καλά ο Κισιμοτο τι εχει σχεση με το διάλλειμα του Shonen Jump στην Ιαπωνία;

Για το power up του Ναρούτο δεν ξερω αν μπορουμε να το συγκρινουμε ετσι. Σιγουρο με βαση αυτο που εχουμε δει μεχρι τωρα φαινεται δυνατός ο Ναρουτο. Αλλα δε νομίζω να συγκρινεται ο Πειν τωρα με τον Πειν που πάλεψε ο Τζιραγια. Δε ξερω αν εχει και τη μιση δυναμη ο Πειν που ειχε πριν την βομβα που εριξε. Γενικά ο Ναρουτο εχει πολλα πλεονεκτηματα που δεν ειχε ο Τζιραγια. Αρα το power up του είναι μεγαλο αλλα φυσιολογικό. Θα μου φαινόταν περίεργο αν όλα αυτα γινόταν με τον Πειν του τζιραγια. Και πάλι δε ξερουμε πως θα εξελιχθει η μαχη.

Pain: Katon: Grand Fireball!

Naruto: Fuuton: Wind Bomb/Wind Blast

*The jutsu's create a huge explosion of smoke that consumes alot of the area*

Καλά το στοιχείο του αερα είναι αδυναμο σε σχεση με τη φωτιά. χμμ....<<

Edited by 8tails, 11 January 2009 - 15:04.

#2743 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 January 2009 - 15:04

Βασικα εγω πιστευω οτι ειναι ψευτικο!!!δεν κολλανε κατα καποιον τροπο αυτα!!!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#2744 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 11 January 2009 - 15:08

επεισης μια αξιοσημειωτη ερωτηση(πως κανει ο πειν κατον )(να φανταστω...???)

Ο πέιν μπορει να χρησιμποιεί και τα 6 στοιχεία. Γιατι σου κανει εντυπωση;

(μη παει το μυαλό σου στον Τζιραγια, όχι ακόμα :terror2:)

#2745 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 January 2009 - 15:16

Ο πέιν μπορει να χρησιμποιεί και τα 6 στοιχεία. Γιατι σου κανει εντυπωση;

(μη παει το μυαλό σου στον Τζιραγια, όχι ακόμα :terror2:)

Μα για αυτο λεω μην φανταστω( :terror2: ) ελεος παιδια!!!!!!!!(someone save me:dazed: )

84886513_zpsfd6f6e60.jpg