Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 23:28
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 23:40
CHapter 316 p 3 - 8
Όπως βλέπεις εξήγησαν πολύ αναλυτικά τι είναι τα Gekkei Genkai ο Kakashi Και ο Yamato ( the ability to control two elements simultaneously and thus creating a new element that s what s called a Gekkei Genkai). Και θα σου επαναλάβω την ερώτηση αν είναι έτσι οπως τα λες γιατί ο Kakashi δεν αντιγράφει τις τεχνικές του Yamato? Και αν θες δείξε μου κάτι συγκεκριμένο μην μου λες απλά το λεει το manga γιατι το manga είναι και 430 chapters.
Πρόσεξε επίσης ότι στην σελίδα 8 στο τελευταίο καρέ ο Kakashi Λέει ότι το γεγονός ότι ο Haku χρησιμοποιούσε συνδυασμό element είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούσε να αντιγράψει το Sharingan τις τεχνικές του. Με άλλα λόγια αυτό το οποίο σου έλεγα στο προηγούμενο Post
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 23:40
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 23:51
Από εκεί και πέρα εφόσον λέτε ότι το λέει το Manga πάω πάσο...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 10 Ιανουάριος 2009 - 00:00
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 23:53
αυτα ειναι τα jutsu του kakashi
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 10 Ιανουάριος 2009 - 00:06
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 01:09
(αυτο εχεις ξεχασει )!!
η iristella να εχει ξεχασει naruto fact?
τεσπα εδω ειναι λιγα λογια για τα ματτακια, τα οποια δυστυχως δεν ειναι διαφωτιστηκα, και δεν αποκλειουν κανενα ενδεχωμενο, σαφως αν δε μιλησει ο δημιουργος δε μπορουμε να ξερουμε.
The Sharingan's first and most well known ability is to memorize any technique that it witnesses. It can memorize Ninjutsu, Genjutsu, and Taijutsu with perfect accuracy, allowing the user to use the techniques as his own. In order to reproduce copied jutsu, however, one must have the necessary skill or ability to perform them. A prime example is Rock Lee's brand of Taijutsu. While Sasuke was able to copy some of Lee's moves, they put a much more significant strain on him since he hasn't trained physically nearly as hard as Lee has. In addition to physical skill, the Sharingan cannot allow the user to reproduce other Kekkei Genkai since the Sharingan user doesn't possess the same genetic trait. Additionally, Sharingan users cannot summon a creature which they have not made a contract with.
και οντως, αρκετα ασχολη8ηκαμε και με το υβριδιο, και με τα ματια των σκυλιων των senju, δεν αλλαζουμε θεμα?
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 01:31
To Rasengan δεν ειναι Nature manipulation αλλά Chakra Shape manipulation. Είναι τελείως διαφορετικό από το Chidori και δεν σχετίζεται με nature affinity...Yu kanda το μπερδεύεις με το Rasenshuriken το οποίο δεν μπορεί να το κάνει ο Kakashi... Tεσπα επειδή νιώθω ότι το παρακούρασα το θέμα ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει... Εγώ μια φορά παρέθεσα και τον ορισμό του Bloodline limit και αναλυτικά στοιχεία και αριθμό σελίδας σε καθε περίπτωση.
Από εκεί και πέρα εφόσον λέτε ότι το λέει το Manga πάω πάσο...
Iristella δεν μας κούρασες, αυτά που είπες ήταν με επιχειρήματα και με αποδείξεις από τις ανάλογες σελίδες manga(που ασχολήθηκες και τις έδειξες). Δεν μας είπες τι πίστευες αλλά αυτά βλέπεις.. το πρόβλημα αρχίζει όταν κάποιοι πετάνε αερολογίες χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία με αυτά που προφανώς πιστεύουν τόσο πολύ που τα κάνουν πραγματικότητα & αυτοί είναι που το κουράζουν. Αυτά.
(Yu_Kanda για τυχών παρεξηγήσεων δεν απευθύνομε σε σένα αλλά στον Night_Wizard)
ssj2sanji
Τα συγκεκριμένα Jutsu που δείχνεις είναι αυτά είναι γνωστά σε μας όχι αυτά που γνωρίζει ο Kakashi.
Με την ίδια λογική και ο 3τος που θεωρητικά γνώριζε τα περισσότερα Jutsu τις Konoha.. γνωριζει μονο 4-5 Που έκανε Use στην μάχη εναντίων του orochimaru.
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 01:47
To Kage sto Kagebunshin νομίζω σημαίνει Shadow και όχι air. To air νομίζω είναι Kaze.
επειδη βαιεμαι να διαβαζω τα υπολοιπα ποστς
2 θα πω, 1 συμφωνω με τον πτωμαχωκ και 2 風 kaze=wind,影 kage=shadow. Θρυλικη ελληνικη μεταφραση του kage bunshin no jutsu : τεχνικη του ειδωλου της σκιας..

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 02:50
επειδη βαιεμαι να διαβαζω τα υπολοιπα ποστς
2 θα πω, 1 συμφωνω με τον πτωμαχωκ και 2 風 kaze=wind,影 kage=shadow. Θρυλικη ελληνικη μεταφραση του kage bunshin no jutsu : τεχνικη του ειδωλου της σκιας..
Just a note,"Bunshin" means other self, separated self or alter ego in Japanese... Οπότε ο καλυτερος τροπος για να μεταφραστει στην δικη μας γλωσσα ειναι η λεξη είδωλο... Απλα εχετε συνηθισει τη αγγλικη λεξη που χρησιμοποιουν οι Dattebayo...Jutsu=τεχνικη...οποτε εμενα μια χαρα μου φαινεται...

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 04:21
+1 απο εμενα για τιν αναλυση του James!!
Νταξ δεν ειναι και πολυ απομακρο παιζει να γηνει.....(εαν υπαρχη ξανα το spoiler και δεν το προσεξα sorry)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Goggeta SSJ6: 10 Ιανουάριος 2009 - 04:41

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 05:01

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 08:28
μακαρι!!
@seraphimon
πολυ μαμαω ειναι ο Naruto!δε ξερω, πολυ καπως μου φαινεται... only time will tell:canthelp:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 13:34

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 14:59
Iristella δεν μας κούρασες, αυτά που είπες ήταν με επιχειρήματα και με αποδείξεις από τις ανάλογες σελίδες manga(που ασχολήθηκες και τις έδειξες). Δεν μας είπες τι πίστευες αλλά αυτά βλέπεις.. το πρόβλημα αρχίζει όταν κάποιοι πετάνε αερολογίες χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία με αυτά που προφανώς πιστεύουν τόσο πολύ που τα κάνουν πραγματικότητα & αυτοί είναι που το κουράζουν. Αυτά.
Ε μα πια
Το δευτερο σποιλερ μου φαινεται πιο πιστευτο παντως σε καποια σημεία ειδικα. και επιτελους να αναφερουν ότι απλά ο απαιχτος Killerbee φυσικά και δε νικηθηκε ούτε απο Σασουκε και τα Αματερασου του. (καλα φυσικά το τιμ του δεν επιανε μια μπροστα του)
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 17:05
Αφενως κανει το ποιο ελεινο overpower στο ναρουτο ,εντελως bleach style, μα εντελως και επιπλεον κανει την πιο αναμενομενει μαχη του μανγκα gtp.