Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2716 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 09 January 2009 - 23:28

Το γνωριζω αυτο καλα (φαινεται οτι εχεις ξαχασει:nosey: δεν πειραζει)απλως το speed του rock lee χρειαστηκε να το αντιγραψει το θεμα μας ειναι οτι ειχε πει ο κακασι οτι το σαρινγκαν δεν μπορουσε να αντιγραψει κανενα κεκεει κενγκαι(αυτο εχεις ξεχασει )!!τα κεκκεει κενγκαι δεν ειναι μονο απο ελεμεντς...τεσπα αυτο παντως εχει αναφερθει οτι δεν εχει την δυνατοτητα να το κανει! και ειναι σου λεω τσαπτερ με την μαχη του ζαμπουσα πηγαινε να κοιταξεις .....

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2717 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 January 2009 - 23:40

Κοίτα επειδή θυμάμαι πάρα πολύ καλά τι είχε πει ο Kakashi για τα Bloodline Limits και το πιο σημαντικό είναι και το που... Σου παραθέτω τα εξής...

CHapter 316 p 3 - 8

Spoiler:

Όπως βλέπεις εξήγησαν πολύ αναλυτικά τι είναι τα Gekkei Genkai ο Kakashi Και ο Yamato ( the ability to control two elements simultaneously and thus creating a new element that s what s called a Gekkei Genkai). Και θα σου επαναλάβω την ερώτηση αν είναι έτσι οπως τα λες γιατί ο Kakashi δεν αντιγράφει τις τεχνικές του Yamato? Και αν θες δείξε μου κάτι συγκεκριμένο μην μου λες απλά το λεει το manga γιατι το manga είναι και 430 chapters.

Πρόσεξε επίσης ότι στην σελίδα 8 στο τελευταίο καρέ ο Kakashi Λέει ότι το γεγονός ότι ο Haku χρησιμοποιούσε συνδυασμό element είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούσε να αντιγράψει το Sharingan τις τεχνικές του. Με άλλα λόγια αυτό το οποίο σου έλεγα στο προηγούμενο Post

#2718 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 09 January 2009 - 23:40

Παιδια νομιζω κ εγω πως το sharingan αντιγραφει καθε ειδος Jutsu ανεξαρτητα το chakra affinity tou user και αυτα που ειπε ο Νight_Wizard_Seal νομιζω κ εγω οτι τα ελεγε το manga. Aκομη ο Kakashi λετε πως εχει χρησιμοποιησει μονο thunder,water k earth elements.To Rashengan που χρησιμοποιησε στην προπονηση του Ναρουτο απ'οσο θυμαμαι ειναι wind αν δεν κανω λαθος:tensai:
Posted Image

#2719 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 January 2009 - 23:51

To Rasengan δεν ειναι Nature manipulation αλλά Chakra Shape manipulation. Είναι τελείως διαφορετικό από το Chidori και δεν σχετίζεται με nature affinity...Yu kanda το μπερδεύεις με το Rasenshuriken το οποίο δεν μπορεί να το κάνει ο Kakashi... Tεσπα επειδή νιώθω ότι το παρακούρασα το θέμα ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει... Εγώ μια φορά παρέθεσα και τον ορισμό του Bloodline limit και αναλυτικά στοιχεία και αριθμό σελίδας σε καθε περίπτωση.

Από εκεί και πέρα εφόσον λέτε ότι το λέει το Manga πάω πάσο... :rolleyes::P

Edited by iristella, 10 January 2009 - 00:00.

#2720 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 09 January 2009 - 23:53

ο kakashi μπορει να κανει πολλα jutsu και ας μην ξεχναμε οτι ειναι copy ninja:tensai:

αυτα ειναι τα jutsu του kakashi

Edited by ssj2sanji, 10 January 2009 - 00:06.

#2721 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 January 2009 - 01:09

(αυτο εχεις ξεχασει )!!

η iristella να εχει ξεχασει naruto fact?
Spoiler:

τεσπα εδω ειναι λιγα λογια για τα ματτακια, τα οποια δυστυχως δεν ειναι διαφωτιστηκα, και δεν αποκλειουν κανενα ενδεχωμενο, σαφως αν δε μιλησει ο δημιουργος δε μπορουμε να ξερουμε.

The Sharingan's first and most well known ability is to memorize any technique that it witnesses. It can memorize Ninjutsu, Genjutsu, and Taijutsu with perfect accuracy, allowing the user to use the techniques as his own. In order to reproduce copied jutsu, however, one must have the necessary skill or ability to perform them. A prime example is Rock Lee's brand of Taijutsu. While Sasuke was able to copy some of Lee's moves, they put a much more significant strain on him since he hasn't trained physically nearly as hard as Lee has. In addition to physical skill, the Sharingan cannot allow the user to reproduce other Kekkei Genkai since the Sharingan user doesn't possess the same genetic trait. Additionally, Sharingan users cannot summon a creature which they have not made a contract with.

και οντως, αρκετα ασχολη8ηκαμε και με το υβριδιο, και με τα ματια των σκυλιων των senju, δεν αλλαζουμε θεμα?

qzMHWHd.png

#2722 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 10 January 2009 - 01:31

To Rasengan δεν ειναι Nature manipulation αλλά Chakra Shape manipulation. Είναι τελείως διαφορετικό από το Chidori και δεν σχετίζεται με nature affinity...Yu kanda το μπερδεύεις με το Rasenshuriken το οποίο δεν μπορεί να το κάνει ο Kakashi... Tεσπα επειδή νιώθω ότι το παρακούρασα το θέμα ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει... Εγώ μια φορά παρέθεσα και τον ορισμό του Bloodline limit και αναλυτικά στοιχεία και αριθμό σελίδας σε καθε περίπτωση.

Από εκεί και πέρα εφόσον λέτε ότι το λέει το Manga πάω πάσο... :rolleyes::P

Iristella δεν μας κούρασες, αυτά που είπες ήταν με επιχειρήματα και με αποδείξεις από τις ανάλογες σελίδες manga(που ασχολήθηκες και τις έδειξες). Δεν μας είπες τι πίστευες αλλά αυτά βλέπεις.. το πρόβλημα αρχίζει όταν κάποιοι πετάνε αερολογίες χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία με αυτά που προφανώς πιστεύουν τόσο πολύ που τα κάνουν πραγματικότητα & αυτοί είναι που το κουράζουν. Αυτά.

(Yu_Kanda για τυχών παρεξηγήσεων δεν απευθύνομε σε σένα αλλά στον Night_Wizard)

ssj2sanji

Τα συγκεκριμένα Jutsu που δείχνεις είναι αυτά είναι γνωστά σε μας όχι αυτά που γνωρίζει ο Kakashi.

Με την ίδια λογική και ο 3τος που θεωρητικά γνώριζε τα περισσότερα Jutsu τις Konoha.. γνωριζει μονο 4-5 Που έκανε Use στην μάχη εναντίων του orochimaru.

#2723 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 10 January 2009 - 01:47

To Kage sto Kagebunshin νομίζω σημαίνει Shadow και όχι air. To air νομίζω είναι Kaze.

επειδη βαιεμαι να διαβαζω τα υπολοιπα ποστς
2 θα πω, 1 συμφωνω με τον πτωμαχωκ και 2 風 kaze=wind,影 kage=shadow. Θρυλικη ελληνικη μεταφραση του kage bunshin no jutsu : τεχνικη του ειδωλου της σκιας..

/καψιμο Mode off.. gaara-sama ftw!! ALL HAIL KAZEKAGE SAMA!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2724 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 10 January 2009 - 02:50

επειδη βαιεμαι να διαβαζω τα υπολοιπα ποστς
2 θα πω, 1 συμφωνω με τον πτωμαχωκ και 2 風 kaze=wind,影 kage=shadow. Θρυλικη ελληνικη μεταφραση του kage bunshin no jutsu : τεχνικη του ειδωλου της σκιας..

Just a note,"Bunshin" means other self, separated self or alter ego in Japanese... Οπότε ο καλυτερος τροπος για να μεταφραστει στην δικη μας γλωσσα ειναι η λεξη είδωλο... Απλα εχετε συνηθισει τη αγγλικη λεξη που χρησιμοποιουν οι Dattebayo...Jutsu=τεχνικη...οποτε εμενα μια χαρα μου φαινεται...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2725 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 10 January 2009 - 04:21

Λιγα λογια για τους Anubis τα παλικαρια το κατεχουν και κανουν οτι καλυτερο μπορουν!!!:tensai:

+1 απο εμενα για τιν αναλυση του James!!:hahaha:

Spoiler: manga 431 (ισως)

Νταξ δεν ειναι και πολυ απομακρο παιζει να γηνει.....(εαν υπαρχη ξανα το spoiler και δεν το προσεξα sorry):tensai:

Edited by Goggeta SSJ6, 10 January 2009 - 04:41.

Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2726 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 10 January 2009 - 05:01

Ενα πιο "πιστευτο" σποϊλερ απο μενα at least

Spoiler: Unconfirmed yet

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2727 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 10 January 2009 - 08:28

@goggeta
μακαρι!!

@seraphimon
πολυ μαμαω ειναι ο Naruto!δε ξερω, πολυ καπως μου φαινεται... only time will tell:canthelp:

Posted Image

#2728 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 10 January 2009 - 13:34

Νταξ μωρε βατα ειναι και τα δυο αλλωστε για kishimoto μηλαμε ολα μπορει να συμβουν:tensai:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2729 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 10 January 2009 - 14:59

Iristella δεν μας κούρασες, αυτά που είπες ήταν με επιχειρήματα και με αποδείξεις από τις ανάλογες σελίδες manga(που ασχολήθηκες και τις έδειξες). Δεν μας είπες τι πίστευες αλλά αυτά βλέπεις.. το πρόβλημα αρχίζει όταν κάποιοι πετάνε αερολογίες χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία με αυτά που προφανώς πιστεύουν τόσο πολύ που τα κάνουν πραγματικότητα & αυτοί είναι που το κουράζουν. Αυτά.

:thumbup:
Ε μα πια

Το δευτερο σποιλερ μου φαινεται πιο πιστευτο παντως σε καποια σημεία ειδικα. και επιτελους να αναφερουν ότι απλά ο απαιχτος Killerbee φυσικά και δε νικηθηκε ούτε απο Σασουκε και τα Αματερασου του. (καλα φυσικά το τιμ του δεν επιανε μια μπροστα του)

#2730 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 January 2009 - 17:05

μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω λεξεις να περιγραψω τη μ*λ*κια που δερνει τον Kishimito αν το τελευταιο spoiler ειναι αληθινο.

Αφενως κανει το ποιο ελεινο overpower στο ναρουτο ,εντελως bleach style, μα εντελως και επιπλεον κανει την πιο αναμενομενει μαχη του μανγκα gtp.

qzMHWHd.png