Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2701 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 02:47

Ο Kakashi εχει πει οτι οι περισσοτεροι jounin εχουν affinity σε περισοτερα απο ενα elements και οχι οτι ειναι υποχρεωτικο οτι πρεπει να εχεις δυο για να γινεις jounin. Ο Neji ποσα εχει και ειναι jounin δηλαδη?

Ο Kakashi εχει affinity σε raiton, suiton και doton (το katon εμφανιστικε μια φορα μονο στο shippuuden anime στο επεισοδιο που τεσταρει στην αρχη τον Naruto και την Sakura) αλλα δεν εχει στο fuuton. Ο Kakuzu ειπαν οτι εχει ολα τα elements γιατι επαιρνε τις καρδιες των αντιπαλων του και το αντιστοιχο affinity, οχι οτι ο ιδιος μπορεσε και εκανε master ολα τα elements. Ο μοναδικος ανθρωπος που μπορει να κανει master και τα 6 elements ειναι ο Nagato - Pein (και ο Rikudou sennin δηλαδη..!).

Οσο για το spoiler φαινεται οτι οντως ειναι μονταρισμενη η φωτο. Ειμαι πολυ σιγουρος οτι ο Ναρουτο θα εχει affinity στο νερο για να αντισταθμιζει τις katon τεχνικες του Sasuke!

Γουσταρω πολυ που επιτελους ο Naruto εγινε ουσιαστικα δυνατος και εχει κατι να επιδειξει απεναντι στον Sasuke που ο Κισι τον εκανε υπερμετρα δυνατο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2702 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 02:57

Ας γράψω, μιας και έχω καιρό να ποστάρω σε αυτό το thread.

Παρακολουθώντας το Ναρούτο σαν manga έχω φτάσει να καταλάβω τα εξής για τις τεχνικές και τα elements.

Όλοι αποκαλούσαν τον 3ο ως καθηγητή γιατί ήξερε τις περισσότερες τεχνικές από όλους.
Μου φένεται πολύ λίγο ένας hokage να ξέρει μόνο τις τεχνικές για τα elements που έχει, ειδικά όταν τον αποκαλούνε καθηγητή.

Έχουμε δει τον Kakashi να κάνει kagebunshin όπως και bunshin από νερό. Έχουμε δει τον Kakashi να χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό, γη και νερό. Αν θυμάμαι καλά έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο anime και bunshins από το στοιχείο της γης, όπως του Orochimaru στη μάχη του με τον 3ο.Του κλώνους από νερό του Kisame και από ξήλο του Yamato. Άρα με αυτά οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι πέραν του απλού bunshin που μαθαίνουν όλοι στην ακαδημία(και δεν βασίζεται σε κάποιο element) υπάρχουν bunshins από όλα τα elements(kagebunshin και τα αντίστοιχα του doton,mizu,ect).

Ο Kakashi έχει αναφέρει στο manga στον Naruto ότι όλοι οι jounins είναι καλοί σε τουλάχιστον 2 elements και κάποιοι έχουν περισσότερα ανεπτυγμένα. Έχουμε δει τον Kakashi να χρησιμοποιεί γη,νερό και ηλεκτρισμό για τεχνικές υψηλού επιπέδου, τον έχουμε δει όμως να κάνει και kagebunshin(εναντίον του Itachi αν θυμάμαι καλά αλλά και αλλού). Άρα έχει χρησιμοποιήσει 4 στοιχεία γη,ηλεκτρισμό,νερό, αέρα.

Ωστόσο, δεν τον έχουμε δει να κάνει καμιά τεχνική υψηλού επιπέδου από αέρα και αυτές της γης δεν φάνηκαν να είναι οι πιο δυνατές που υπάρχουν. Αντίθετα τον έχουμε δει να κάνει τον δράκο από νερό και φυσικά το chidori από τον ηλεκτρισμό, 2 στοιχεία στα οποία έχει affinity όπως έχει φανεί.

Όλοι μείνανε άφωνοι που ο Kakuzu μπορούσε να χρησιμοποιήσει τόσο καλά τεχνικές από όλα τα elements και ο Jiraiya για το αντίστοιχο γεγονός από τον Nagato και όχι από το ότι μπορούσε να τις χρησιμοποιήσει.

Επικέντρωσα στον kakashi γιατί είναι ένας χαρακτήρας που όλοι θα θυμούνται πάνω κάτω τί έχει κάνει. Έχοντας αυτόν ως κύριο παράδειγμα και άλλα μικρότερα τα οποία να παραθέσω θα παίρναν σελίδες, έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως κάθε shinobi μπορεί να χρησιμοποιήσει τεχνικές από άλλα elements σε ένα βαθμό. Έχω καταλήξει στο ότι στα elements στα οποία έχεις affinity μπορείς να φτάσεις στο επίπεδο να κάνεις τις πιο δυνατές τεχνικές και πως στα άλλα με εξάσκηση θα μπορείς να κάνεις τις πιο απλές τους τουλάχιστον.

Οπότε δεν θα μου φαινόταν απίθανο κάποια στιγμή ο Naruto ή κάποιος από τους άλλους χαρακτήρες να κάνει τεχνικές με element που δεν έχει affinity. Ωστόσο, για τον Naruto αυτή την στιγμή που δεν έχει μάθει καν ποιό είναι το δεύτερό του, μου φαίνεται λίγο δύσκολο, ειδικά να έφτασε να κάνει τόσο δυνατές τεχνικές της φωτιάς ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήξερε πιο ήταν το άλλο element του. Ωστόσο, ναι θα μπορούσε να είναι φωτιά. Όσα έχουν ακουστεί για το δεύτερό element του δεν είναι παρά υποθέσεις των αναγνωστών.

Seirios η απαντηση ηρθε απο τον Ptomahawk απλα διαβασε το Post του!!

Και ναι ο kakashi μπορει να εχει παραπανω τυπους αλλα οχι παραπανω απο 3!!!
Ασε που μεσα στο μαγκα δεν εχουμε δει κανεναν να εχει ουτε ο ιδιος ο kakashi εχει πει κατι για περισοτερα απο 2 elements πανω του!!!

1ον,το κακεμπούνσιν δεν είναι κίνιση αέρα...ανήκει στις γενικές κινήσεις που δεν υπάγονται σε κάποιο έλεμεντ...οπότε ο κακάσι δεν έκανε ποτέ κίνηση αέρα...2ον μία φορά έχει χρισημοποιήσει τεχνική που μπαίνει μέσα στο έδαφος και βγάλατε ότι κάνει και κινήσεις γης....μπορεί να είναι και αυτή γενική...
Επειδή λέγανε τον σαρούτομπι καθηγητή δεν σημαίνει πως ήξερε όλα τα έλεμεντς...
Ο Κακάσι ξέρει πολλές τεχνικές ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ...επειδή τις ξέρει δεν σημαίνει ούτε ότι έχει πολλά στοιχεία ούτε οτί μπορεί να τις κάνει...
Ένας νίντζα μπορεί να κάνει μόνο τεχνικές που έχει το έλεμέντ τους...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2703 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 03:02

Μα ιρριστελλα ετσι ονομαζεται[φαινεται οτι δεν συμπαθεις το συγκεκριμενο ηρωα]γτ και ο τζιραια οτι κινισεις εκανε(οταν ηταν σε sage mode)(fire η αλλου element ξερω γω)το αποκαλουσε σειτζ αρτ και μετα συνεχιζε (ταδε και ταδε)αρα για να ειναι και ο ναρουτο σε sage mode μπορει να χρισημοποιησει συγκεκριμενες τεχνικες (οπως αυτη της φωτιας)και το ρασενγκαν δεν μπαινεις σε σειτζ μοουτν για να το κανεις για αυτο αποκαλειται και πρωτης ταξης ninjutsu και οχι senjutsu

Ο Jiraiya ούτως η άλλως είχε τεχνικές φωτιάς όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από κάτω...

Spoiler: chapter 170 p.13

Εκεί δεν είναι σε Sage mode... οπότε όπως λες και εσύ δεν αποτελεί senjutsu και είναι τελείως διαφορετικό από το παρακάτω

Spoiler: chapter 377 p.9

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Naruto μπορεί να κάνει Sage techniques οι οποίες είναι εκτός της affinity την οποία έχει. Aυτό το οποίο κάνουν οι Sage techniques είναι να ενδυναμώνουν τις ήδη υπάρχουσες τεχνικές με nature chakra..

Spoiler: Chapter 409 p 11 - 12

@ Ptomahawk .... To Kage sto Kagebunshin νομίζω σημαίνει Shadow και όχι air. To air νομίζω είναι Kaze. Αναφορικά με το Shadow έχει ήδη ειπωθεί ότι οι Light και Shadow techniques είναι ειδικές περιπτώσεις ξεχωριστά απο τα υπολοιπα elements (αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί η διαφορά τους ακόμη)... Ο Naruto μπορεί πάντως να κάνει Shadow clones όπως επίσης και ο Itachi. Αν όμως μπορούσαν όλοι να κάνουν τεχνικές από όλα τα στοιχεία έστω και τις πιο απλες ο Jiraiya δεν θα εντυπωσιαζόταν τόσο από τον Nagato όταν στην αρχή της εκπαίδευσής του μπορούσε να ελέγξει και τα 6 (και δεν θα είχε και νόημα ο τίτλος Sage of the 6 paths του Rikkudu. Σίγουρα λόγω του μικρού χρονικου διαστήματος δεν θα είχε προλάβει να του μάθει τις πιο προχωρημένες....

@ πιου πιου όντως παρεξήγησα. Να πω μόνο ότι οι αποκλειστικές τεχνικές της Uchiha clan οφείλονται όχι στο ότι μόνο αυτοί έχουν την δυνατότητα να τις κάνουν σε στυλ Bloodline Limit αλλά επειδή πολύ απλά μάλλον δεν τις διδάσκουν σε κάποιον άλλον. Και λόγω της ταχύτητας σχηματισμού των Hand Seals εν ώρα μάχης δεν θα μπορούσε κάποιος χωρίς Sharingan να τις διακρίνει. Πχ στο Chapter 260 Στην μάχη Kakashi Vs Itachi ο Itachi χρησιμοποίησε μια από αυτές αλλά και genjutsu ενώ πχ δεν μπορούσε να χρησιμοποιησει το MS που είναι στα πλαίσια των Bloodline Limits.

...2ον μία φορά έχει χρισημοποιήσει τεχνική που μπαίνει μέσα στο έδαφος και βγάλατε ότι κάνει και κινήσεις γης....μπορεί να είναι και αυτή γενική...

Seirie είναι earth τεχνική αυτή..... Heres a link. Και μάλιστα έχει χρησιμοποιήσει και αρκετά εξελιγμένες τεχνικές από γη όπως στην μάχη με τον Pain .

Spoiler: Chapter 420 p 8

Aπλά δεν είναι τόσο ανεπτυγμένες όσο αυτές του Νερού και του κεραυνού που είναι η πρώτη και δευτερη κατά σειρά affinity. Το βρίσκω λογικό να φθίνουν. Aλλά τεχνικές πέρα από αυτές για τις οποίες έχει κλίση ούτε και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει. Αλλιώς θα τον είχαμε δει να κάνει και fire ή air techniques εφόσον έχει το Sharingan.

Ο Kakashi εχει affinity σε raiton, suiton και doton (το katon εμφανιστικε μια φορα μονο στο shippuuden anime στο επεισοδιο που τεσταρει στην αρχη τον Naruto και την Sakura) αλλα δεν εχει στο fuuton. .

Στο manga πάντως ο Κakashi katon δεν κάνει. Μπορεί να είναι λάθος του anime...

Επισης ιδού και μια λίστα με τα jutsus που εχει χρησιμοποιησει ο Kakashi

Edit..... Douplepost by mistake...... *Sighs*......

[/tard mode] XP

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 09 Ιανουάριος 2009 - 05:47

#2704 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 15:09

Παιδια!!!μισο λεπτο!!!:nosey:εγω δεν ειπα οτι ο ναρουτο μπορουσε να κανει αυτη την τεχνικη εκτος του affinity του μπορει να την εμαθε!(με παρεξηγησατε)και ο τζιραια δεν λεω οτι επειδη ειχε το προβαδισμα θα εκενε ολα τα ελεμεντς απλως οι κινισεις του ονομαζοωται sage art ή hermit's art ή η γενικη χρηση του natural energy που ονομαζετε senjutsu(απο οτι θυμαμαι οτζιραια το ειχε αναφερει):nosey: καλα επεισης συμφωνω οτι μπορει να ειναι ψευτικο αλλα δεν ειναι και αδυνατο να μαθεις καποια κινηση την οποια να μην ξερεις(μπορει να βοηθησε ο βατραχος οπωςμε τον τζιραια)(εννοω μπορει να βρηκαν αλλο τροπο.....τεσπα δεν με πολυενδιαφερει και το θεμα!!!:canthelp::canthelp:τωρα για το αλλο θεμα με τον κακασι ειχε πει και απο τα πρωτα τσαπτερ οτι αυτες τις κινησεις σουιτον και μιζου μπουνσιν τις εκανε επειδη ειχε το sharingan (πιο παλια τις ειχε αντιγραψει)το affiniy ειναι ραιτον και ντοτον(εκεινη η επιθεση με τα σκυλακια στην μαχη του με τον ζαμπουζα):uhh: οπως και με το μανγκεκυου σαρινγκαν(δεν ηταν δικο του απο καποιον το αντιγραψε το λεει και το μανγκα μεσα)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night_Wizard_Seal: 09 Ιανουάριος 2009 - 15:24

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2705 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 17:52

το περιμενα πως και πως Γ*****!!!!!!!!!!!!!!!!

ετσι ειναι... δυστυχως τα σποιλερ-θρεντς του 431 απο διαφορα ναρουτο-φορουμς, ειδα οτι ανοιγουν στις 14 ιανουαριου

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#2706 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 19:12

ετσι ειναι... δυστυχως τα σποιλερ-θρεντς του 431 απο διαφορα ναρουτο-φορουμς, ειδα οτι ανοιγουν στις 14 ιανουαριου

και γιατι εγινε αυτο ξερεις kyuubi ???:nbleed:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#2707 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 19:51

τωρα για το αλλο θεμα με τον κακασι ειχε πει και απο τα πρωτα τσαπτερ οτι αυτες τις κινησεις σουιτον και μιζου μπουνσιν τις εκανε επειδη ειχε το sharingan (πιο παλια τις ειχε αντιγραψει)το affiniy ειναι ραιτον και ντοτον(εκεινη η επιθεση με τα σκυλακια στην μαχη του με τον ζαμπουζα):uhh: οπως και με το μανγκεκυου σαρινγκαν(δεν ηταν δικο του απο καποιον το αντιγραψε το λεει και το μανγκα μεσα)

Ο kakashi ναί είπε ότι τα αντέγραψε τα παραπάνω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν έξω από τα στοιχεία τα οποία μπορούσε να χρησιμοποιήσει....

Spoiler: Ch 316 p 05

Γι αυτό και εκεί αναφέρει ότι μπορεί να ελέγξει και αλλα (όχι άλλο) στοιχείο πέρα από τον κεραυνό/ηλεκτρισμό.

Doton είναι η γή. Τα σκυλικά είναι Summoning Jutsu.

Το μοναδικό Doton με σκυλιά που χρησιμοποίησε ήταν ένα Barrier στην μάχη με τον Pain το οποίο έβαλα πιο πάνω σε προηγούμενο ποστ. Είχε φάτσες από σκυλιά επάνω ο τοίχος XD

To Mangekyou Sharingan είναι εξέλιξη του Sharingan και δεν κοπιάρεται.
Chekare εδώ...
Το πολύ πολύ κάποιος να αποκτήσει EMS με το να πάρει τα Sharingan Κάποιου άλλου και αυτό είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Madara απέκτησε το δικό του.

Εν παση περιπτώση όταν λες ότι κάτι υπάρχει μεσα στο manga αν έχεις την καλοσύνη δίνε και την ανάλογη σελίδα για να ξέρουμε και οι υπολοιποι που αναφέρεσαι ακριβώς.

#2708 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 20:07

Ο Κακάσι ξέρει πολλές τεχνικές ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ...επειδή τις ξέρει δεν σημαίνει ούτε ότι έχει πολλά στοιχεία ούτε οτί μπορεί να τις κάνει...
Ένας νίντζα μπορεί να κάνει μόνο τεχνικές που έχει το έλεμέντ τους...

Θυμησε μου λιγο που το λεει αυτο για τη δεν θυμαμαι χριστο!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2709 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 21:53

Μετά από καιρό είπα να ξαναγράψω εδώ μιας και το manga πιστεύω ότι έχει φτάσει σε ένα σημείο που περιμέναμε πολλοί. Δηλαδή, επιτέλους, o naruto έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο δύναμης και η πλοκή έχει φτάσει σε κομβικό σημείο. Πάντως, εγώ πιστεύω ότι κ τα 6 σώματα θα νικηθούν κ απλώς ο κανονικός pain θα κάνει άλλα σχέδια ( αφού έτσι κ αλλιώς τώρα δεν βρίσκεται στη μάχη).

Για αυτό που λέτε για τις τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιείσει ένας ninja. Νομίζω ότι κάπου είχε αναφερθεί ότι ένας ninja μπορεί να χρησιμοποιείσει τεχνικές από όλα τα είδη αλλά μπορεί να κάνει μεγάλου επιπέδου μόνο στα είδη που έχει. Βέβαια από την άλλη δεν είμαι και σίγουρος...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2710 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 22:07

οχι!!αν θυμασαι ιριστελλα ο κακασι ειπε οτι μεσω του σαρινγκαν μπορουσε και χρησιμοποιουσε τα αλλα ελεμεντς(αλλα δεν σημαινει οτι εχει καιτο affinity τους) και το ξερω οτι ειναι summonig jutsu(εγω δεν δου λεω για το σαμονιγκ εγω σου λεω για την επιθεση που εκανε αφου ειχε γινει σαμονιγκ!(αν θυμασαι σε πιο παλιο τσαπτερ) (ντοτον fanged pursuit ,καπως ετσι !!!!:uhh:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#2711 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 22:12

εγω πιστευω οτι μπορει να κανει καθε τεχνικη που εχει δει με το sharingan,ανεξαρτητος element-affinity

qzMHWHd.png

#2712 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 22:18

Συμφωνω απολυτως μαζι σου Rin!!!!:tensai:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#2713 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 22:22

Και τότε γιατί σε τόσες και τόσες περιπτώσεις δεν τον έχουμε δει να κάνει Katon και Kaze Jutsus? Και πέρα από αυτό γιατί δεν εχουμε δεί τον Itachi και τον Sasuke να χρησιμοποιούν και άλλα jutsus πέρα από το νερό και την φωτιά για τον πρώτο και τον κεραυνό και την φωτιά πάλι για τον δεύτερο?

Και αυτοι Sharingan είχανε.

Νight Wisard Seal λυπάμαι αλλά δεν το θυμαμαι αυτό το οποίο λες. Αν θες μιας και το θυμάσαι εσυ βρες την σελίδα και δείξε μας που ακριβως το λέει. Αυτό το οποίο θυμάμαι όμως είναι το πως μας παρουσιαζεται το Sharingan στην p 06 του Chapter 12 . Mε μια διαφορά όμως. Το ότι κάποιος είναι ικανός να διαβάσει η έστω να αποτυπωσει μεσα στο μυαλό του τα Hand Seals τα οποια απαρτίζουν μια τεχνική δεν σημαίνει ότι θα μπορεί να την κανει εαν δεν έχει την ανάλογη κλίση προς το στοιχείο. Θα μπορεί να την διδάξει σε άλλους και να αναγνωρίσει τις κινήσεις του αντιπάλου όταν θα μάχεται μαζί του αλλά όχι να την κάνει ο ίδιος.

Φαντάσου ότι αν ισχύει αυτό το οποίο λες ότι και να μάθει ο Naruto θα είναι αχρηστο μπροστά στον Sasuke αφού θα μπορεί να αντιγράψει κάθε του τεχνική ακόμη και το Rasenshuriken . Δεν το βλέπουμε όμως αυτό να το λέει πουθενά ούτε ο Kakashi ¨οταν τον εκπαιδεύει ούτε κάποιος άλλος χαρακτήρας. Αντίθετα αυτό που του λέει ο Kakashi έιναι να ποντάρει στις Wind element techniques προκειμένου να ισοσταθμίσει τις Τhunder element του Sasuke.

A και κάτι τελευταίο... Αν όντως μπορούσε το Sharingan να αντιγράψει chakra affinities θα μπορούσε να αντιγράφει και Bloodline Limits.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 09 Ιανουάριος 2009 - 22:36

#2714 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 22:37

Και τότε γιατί σε τόσες και τόσες περιπτώσεις δεν τον έχουμε δει να κάνει Katon και Kaze Jutsus? Και πέρα από αυτό γιατί δεν εχουμε δεί τον Itachi και τον Sasuke να χρησιμοποιούν και άλλα jutsus πέρα από το νερό και την φωτιά για τον πρώτο και τον κεραυνό και την φωτιά πάλι για τον δεύτερο?

Και αυτοι Sharingan είχανε.

Νight Wisard Seal λυπάμαι αλλά δεν το θυμαμαι αυτό το οποίο λες. Αν θες μιας και το θυμάσαι εσυ βρες την σελίδα και δείξε μας που ακριβως το λέει.

ΟΚ
Αν θυμασαι στην αρχη του ναρουτο(οχι shippuden) που o σασουκε αντεγραψε το speed και το lion barrage απο το taijutsu του rock lee!!!αν θες και αλλο παραδειγμα στις γραπτες εξετασεις το τσουνιν exam (λεπτομερια ειναι αυτο)που σασουκε αντεγραψε την κινηση του μπροστινου του!!!ή ο κακασι με τον ζαμπουζα!! απλως δεν εχουμε δει τον ιτατσι να το κανει καμια φορα(και αν θυμασαι ο κακασι ειχε πει οτι τον που τον λεγανε copy ninja επειδη ειχε το σαρινγκαν και ειχε αντιγραψει παραπανω απο 1000 κινησεις!!!:bahhh:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#2715 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 22:45

ΟΚ
Αν θυμασαι στην αρχη του ναρουτο(οχι shippuden) που o σασουκε αντεγραψε το speed και το lion barrage απο το taijutsu του rock lee!!!αν θες και αλλο παραδειγμα στις γραπτες εξετασεις το τσουνιν exam (λεπτομερια ειναι αυτο)που σασουκε αντεγραψε την κινηση του μπροστινου του!!!ή ο κακασι με τον ζαμπουζα!! απλως δεν εχουμε δει τον ιτατσι να το κανει καμια φορα(και αν θυμασαι ο κακασι ειχε πει οτι τον που τον λεγανε copy ninja επειδη ειχε το σαρινγκαν και ειχε αντιγραψει παραπανω απο 1000 κινησεις!!!:bahhh:

Nαι με μια διαφορά.... Το Sharingan μπορεί να αντιγράψει Ninjutsu και Taijutsu... έχεις αναρωτηθεί όμως ποτέ γιατί δεν μπορεί να αντιγράψει Bloodline Limits?

Εφόσον έχεις το Nature affinity σε κάτι είναι πολύ εύκολο με Sharingan να πιάσεις και να εντυπώσεις στο μυαλό σου την τεχνική (έτσι αναγνωρισε ο Kakashi τι τεχνική του ετοίμαζε ο Sasuke στην δοκιμασία με τα κουδούνια). Το ίδιο ισχύει στον ίδιο βαθμό με το Taijutsu (btw o Sasuke δεν αντεγραψε την ταχύτητα του Lee μόνο τις κινήσεις) για την ταχύτητα έκανε ένα μήνα εκπαίδευση με τον Kakashi με σκοπό να την συνδυασει με την εκμάθηση του Chidori.

Αντίθετα αυτό το οποίο συμβαίνει με τα Bloodline limits είναι το εξής. Πέρα από τα Hand Seals έχουμε τον συνδυασμό δύο διαφορετικών elements. Οπότε
Α) αφενός κάποιος sharingan user με διαφορετική κλίση δεν μπορεί να μιμηθεί element το οποίο δεν κατέχει
Β) αφετέρου δεν μπορεί επίσης να αντιγράψει την τεχνική συνδυασμού τους.

Για αυτό και πχ ο Madara στην μάχη του με τον Πρωτο δεν μπορεσε να αντιγράψει τις wood techniques του ή ο Kakashi αυτές του yamato.

Επίσης αυτό είναι και το κομμάτι που διαχωρίζει το Rinnegan από όλα τα άλλα Doujutsus.... Και γι αυτό τον λόγο για τον οποίο λένε ότι ο Rikkudou ήταν ο πατέρας του Ninjutsu. Γιατί μπορούσε να ελέγχει και τα 6. Αλλιώς αν συνέβαινε αυτό το οποίο λες εσύ το rinnegan Και ο Pain χάνουν ολο τους το νοημα στην σειρά...

Παρακάτω εχω και μια ωραια fanmade μελέτη για την λειτουργία του Sharingan.... ^^

http://narutofever.com/information/sharingan.php

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 09 Ιανουάριος 2009 - 22:52