Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2686 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 08 January 2009 - 15:41

δεν ειπα αυτο με παρεξηγειτε!!

Εγω οταν ειπα οτι το κατον ειναι της κλαν αναφερομουν στην φωτο που ειχα ποσταρει και ειχε το γκοκακιου.. δεν αναφερομουν στο κατον σαν στοιχειο!!

εγω εννοω την τεχνικη την συγκεκριμενη!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2687 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 January 2009 - 17:15

μα πιοιυ-πιου εκεινη η φοτο ηταν το jutsu Sage arts! Katon: Wildfire technique! που ειναι του ναρουτο )ετσι πιστευω...:tensai:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2688 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 January 2009 - 17:30

Δεν ξέρω αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κάθε τεχνική που χρησιμοποιούσε ο Jiraiya Sage Arts γιατί με την ίδια λογική και το Rasengan Sage Art θα το λέγαμε. Oταν ο Jiraiya έμπαινε σε Sage Mode και διαχειριζόταν Natural Energy είχε και τα Βατραχάκια στον ώμο του και η μορφή του άλλαζε (μεταμορφωνόταν ελαφρώς σε βάτραχο). Αντίθετα με την τεχνική με το λάδι και την φωτιά δεν γινόταν κάτι τέτοιο. Πχ στην αναμέτρηση του με την Konan την είχε λούσει με λάδι και ετοιμαζόταν να την ανάψει χωρίς να μπεί σε sage Mode....

Βεβαια για να πω και την μαύρη μου αλήθεια δεν είμαι και εντελώς σίγουρη γι αυτο γιατί λόγω της αποστροφής μου προς τον χαρακτήρα δεν το έχω ψάξει και ιδιαίτερα το θέμα.....

Edited by iristella, 08 January 2009 - 17:38.

#2689 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 08 January 2009 - 19:40

Πολύ ανάλυσε ρε παιδί μ... Λοιπόν,

Έχω πάντως περιέργεια να δω τι τεχνικές ανέπτυξε και τελικά πως θα καταφέρνει να μαζεύει το chakra χωρίς το βατράχι.....

Να ρωτησω κατι? ρωταω ;D

Ο Ναρουτο μεχρι πριν 3 τσαπτερς δεν μπορουσε να μπει σε Sage mode εξαιτιας του Kyuubi.
τωρα πως το εκανε? μηπως μου ξεφυγε? αν ναι, μου εξηγει καποιος?

αν οχι παλι,μηπως εμαθε να ελεγχει το Kyuubi...?

~Thanks in advance

Το έχει πει και κάποιος άλλος, αλλά έχω μια θεωρία:
Ο Ναρούτος δεν μπορεί να κάνει μια ισχυρή τεχνική (Ρασένγκαν) επειδή δεν μπορεί να κατευθύνει τη ροή του τσάκρα. Τι κάνει; Βάζει έναν κλώνο να κάνει αυτή τη δουλειά.
Μετά δεν μπορεί να κάνει μια άλλη ισχυρή τεχνική (το σούρικ), επειδή δεν μπορεί να χειριστεί καλά τον αέρα. Τι κάνει; Βάζει έναν κλώνο να κάνει αυτή τη δουλειά.
Ο Ναρούτος δεν μπορεί να μπει σε σέιτζ μοντ, επειδή δεν μπορεί να μαζεύει την ενέργεια της φύσης, και να παραμένει ακίνητος. Τι κάνει; Μη μου πεις ότι βάζει έναν κλώνο να κάνει αυτή τη δουλειά. Δεν σε πιστεύω. Άντε το πολύ πολύ να παλεύει ο κλώνος όσο αυτός μαζεύει την ενέργεια.

Πιου πιου san δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αυτό που λες, αλλά αν και το Fire Element είναι όντως χαρακτηριστικό της Uchiha clan δεν σημαίνει ότι έχουν την αποκλειστικότητα σε αυτό. Δεν είναι Bloodline Limit όπως το Sharingan.

Νομίζω ότι όταν ο πατέρας του Σάσουκε του μάθαινε την τεχνική (δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι στο μάνγκα, πάντως είναι μπροστά από μια λίμνη) του είχε πει ότι κάνει τις σφραγίδες, μαζεύει το τσάκρα στους πνεύμονες, και το βγάζει σαν φωτιά. Οπότε είναι μάλλον μια τεχνική που μπορεί να την χρησημοποιήσει οποιοσδήποτε νίντζας.

Πάντως το τελευταίο και μένα μου άρεσε, ειδικά στην αρχή που κάνει την είσοδο ο Ναρούτο. Ήταν από τα λίγα σημεία που ο Ναρούτο ήταν cool.
Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή, θα σκάσει μύτη και ο τέταρτος...και ότι ο Κακάσι δεν έχει πεθάνει...

Α, ναι. Στο one manga έχει αυτή την ανακοίνωση
First off a friendly reminder that Weekly Shounen Jump is taking another break. It should be back next week but for now that mean there will be no Naruto, Bleach, One Piece, Eyeshield, Reborn, etc. That is officially anyhow, so we'll be on the look out again for possible early releases but they are definitely not expected to be coming out.

Edited by Namida, 08 January 2009 - 22:50.

#2690 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 January 2009 - 21:39

Δεν ξέρω αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κάθε τεχνική που χρησιμοποιούσε ο Jiraiya Sage Arts γιατί με την ίδια λογική και το Rasengan Sage Art θα το λέγαμε. Oταν ο Jiraiya έμπαινε σε Sage Mode και διαχειριζόταν Natural Energy είχε και τα Βατραχάκια στον ώμο του και η μορφή του άλλαζε (μεταμορφωνόταν ελαφρώς σε βάτραχο). Αντίθετα με την τεχνική με το λάδι και την φωτιά δεν γινόταν κάτι τέτοιο. Πχ στην αναμέτρηση του με την Konan την είχε λούσει με λάδι και ετοιμαζόταν να την ανάψει χωρίς να μπεί σε sage Mode....

Βεβαια για να πω και την μαύρη μου αλήθεια δεν είμαι και εντελώς σίγουρη γι αυτο γιατί λόγω της αποστροφής μου προς τον χαρακτήρα δεν το έχω ψάξει και ιδιαίτερα το θέμα.....

Μα ιρριστελλα ετσι ονομαζεται[φαινεται οτι δεν συμπαθεις το συγκεκριμενο ηρωα]γτ και ο τζιραια οτι κινισεις εκανε(οταν ηταν σε sage mode)(fire η αλλου element ξερω γω)το αποκαλουσε σειτζ αρτ και μετα συνεχιζε (ταδε και ταδε)αρα για να ειναι και ο ναρουτο σε sage mode μπορει να χρισημοποιησει συγκεκριμενες τεχνικες (οπως αυτη της φωτιας)και το ρασενγκαν δεν μπαινεις σε σειτζ μοουτν για να το κανεις για αυτο αποκαλειται και πρωτης ταξης ninjutsu και οχι senjutsu

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2691 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 08 January 2009 - 22:05

Εγω μαλλον είμαι λίγο χαζός γιατί δεν καταλαβαινω τι γραφει η πρόταση :dazed:

Δε θα το εκλαβω εκλαβω ως ειρωνικο και θα στο γραψω καλυτερα:tensai: γιατι μαλλον μονον εσυ δεν καταλαβες....(αν και φυσικα εκανα ενα λαθος αντι για εξερε εγραψα ηξερα λογο βιασινεις αλλα και παλι μετα εβγενε νοιμα):nosey:
Π.χ ο Οrochimaru ΗΞΕΡΕ παρα πολες τεχνικες καθος και τεχνικη φωτιας οπως και ο kakashi βεβαια ο kakashi τις μαθαινε λογο saringan αλλα το θεμα ειναι οτι εαν η τεχνικες εξαρτονταν μονο απο τον τυπο chakra δεν θα μπορουσε να της εκτελεσει αρα δεν παιζει ρολο μονο το chakra)ελπιζω τορα να εγηνα πιο κατανοιτος sorry για την απροσεξια μου:tensai:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2692 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 08 January 2009 - 22:10

Δε θα το εκλαβω εκλαβω ως ειρωνικο και θα στο γραψω καλυτερα:tensai: γιατι μαλλον μονον εσυ δεν καταλαβες....(αν και φυσικα εκανα ενα λαθος αντι για εξερε εγραψα ηξερα λογο βιασινεις αλλα και παλι μετα εβγενε νοιμα):nosey:
Π.χ ο Οrochimaru ΗΞΕΡΕ παρα πολες τεχνικες καθος και τεχνικη φωτιας οπως και ο kakashi βεβαια ο kakashi τις μαθαινε λογο saringan αλλα το θεμα ειναι οτι εαν η τεχνικες εξαρτονταν μονο απο τον τυπο chakra δεν θα μπορουσε να της εκτελεσει αρα δεν παιζει ρολο μονο το chakra)ελπιζω τορα να εγηνα πιο κατανοιτος sorry για την απροσεξια μου:tensai:

ο κακάσι δεν εκτέλεσε καμία τεχνική που δεν ήταν στον τύπο του τσάκρα του....
Posted Image
Spoiler:

#2693 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 08 January 2009 - 22:28

ο κακάσι δεν εκτέλεσε καμία τεχνική που δεν ήταν στον τύπο του τσάκρα του....

μα καλά αφού κάνει Chidori (electric) suiryundan no jutsu (water) και fire πως γίνετε να το λες αυτό seirie?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2694 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 08 January 2009 - 22:35

μα καλά αφού κάνει Chidori (electric) suiryundan no jutsu (water) και fire πως γίνετε να το λες αυτό seirie?

φςτια δεν θυμάμαι να χρησημοποιήσε ποτέ σε μη φιλερ επεισόδιο..αλλά και πάλι..ο κακάσι έχει πει ότι για να γίνεις τζουνιν πρέπει να έχεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ελεμεντς...ο κακάσι μπορεί κάλιστα να ξέρει 3...σίγουρα ξέρει ηλεκτρισμό και αέρα...το 3ο είναι η γη ή φωτιά...τα κάνει επείδη μπορεί γιατί έχει μάθει 3 έλεμεντς...
Posted Image
Spoiler:

#2695 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 08 January 2009 - 22:35

εγω θελω να δω τι θα γινει αυριο...

Στο τελευταιο chapter ο naruto
Spoiler:

που σημαινει οτι
Spoiler:

Αρα τωρα θα παιξει μαχη Naruto VS Pein.Ποιος λετε να νικησει?

.σίγουρα ξέρει ηλεκτρισμό και αέρα...το 3ο είναι η γη ή φωτιά...τα κάνει επείδη μπορεί γιατί έχει μάθει 3 έλεμεντς...

Για φωτια δεν ξερω σιγουρα,αλλα γη ναι.Σε μη filler επεισοδιο εχει χρησημοποιοισει μια τετοια τεχνικη(βλεπε naruto(οχι shippuden),επεισοδια 3,4):tensai:

#2696 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 08 January 2009 - 22:55

Αυτό το βασίζεις κάπου ή απλα έτσι όπως λεμε το "πεταει ο γάιδαρος; πεταει.." πχ...;

(no offense):)

Είμαι 99% σίγουρος ότι κάπου είχα δει κάτι σχετικό μέσα στο μάνγκα. Αλλά επειδή το διάβασα μονοκοπανία, δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε τι ήταν, ούτε που το είδα. Πάντως έχω αυτή την αίσθηση, πως κάπου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην έχει πεθάνει ο τέταρτος.
Και άλλους, που ασχολούνται περισσότερο από εμένα που ρώτησα, δεν το θυμούνται βέβαια, ίσως να έκανα εγώ λάθος. Πάντως θα προσπαθήσω να το βρω.

#2697 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 09 January 2009 - 00:23

Ας γράψω, μιας και έχω καιρό να ποστάρω σε αυτό το thread.

Παρακολουθώντας το Ναρούτο σαν manga έχω φτάσει να καταλάβω τα εξής για τις τεχνικές και τα elements.

Όλοι αποκαλούσαν τον 3ο ως καθηγητή γιατί ήξερε τις περισσότερες τεχνικές από όλους.
Μου φένεται πολύ λίγο ένας hokage να ξέρει μόνο τις τεχνικές για τα elements που έχει, ειδικά όταν τον αποκαλούνε καθηγητή.

Έχουμε δει τον Kakashi να κάνει kagebunshin όπως και bunshin από νερό. Έχουμε δει τον Kakashi να χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό, γη και νερό. Αν θυμάμαι καλά έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο anime και bunshins από το στοιχείο της γης, όπως του Orochimaru στη μάχη του με τον 3ο.Του κλώνους από νερό του Kisame και από ξήλο του Yamato. Άρα με αυτά οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι πέραν του απλού bunshin που μαθαίνουν όλοι στην ακαδημία(και δεν βασίζεται σε κάποιο element) υπάρχουν bunshins από όλα τα elements(kagebunshin και τα αντίστοιχα του doton,mizu,ect).

Ο Kakashi έχει αναφέρει στο manga στον Naruto ότι όλοι οι jounins είναι καλοί σε τουλάχιστον 2 elements και κάποιοι έχουν περισσότερα ανεπτυγμένα. Έχουμε δει τον Kakashi να χρησιμοποιεί γη,νερό και ηλεκτρισμό για τεχνικές υψηλού επιπέδου, τον έχουμε δει όμως να κάνει και kagebunshin(εναντίον του Itachi αν θυμάμαι καλά αλλά και αλλού). Άρα έχει χρησιμοποιήσει 4 στοιχεία γη,ηλεκτρισμό,νερό, αέρα.

Ωστόσο, δεν τον έχουμε δει να κάνει καμιά τεχνική υψηλού επιπέδου από αέρα και αυτές της γης δεν φάνηκαν να είναι οι πιο δυνατές που υπάρχουν. Αντίθετα τον έχουμε δει να κάνει τον δράκο από νερό και φυσικά το chidori από τον ηλεκτρισμό, 2 στοιχεία στα οποία έχει affinity όπως έχει φανεί.

Όλοι μείνανε άφωνοι που ο Kakuzu μπορούσε να χρησιμοποιήσει τόσο καλά τεχνικές από όλα τα elements και ο Jiraiya για το αντίστοιχο γεγονός από τον Nagato και όχι από το ότι μπορούσε να τις χρησιμοποιήσει.

Επικέντρωσα στον kakashi γιατί είναι ένας χαρακτήρας που όλοι θα θυμούνται πάνω κάτω τί έχει κάνει. Έχοντας αυτόν ως κύριο παράδειγμα και άλλα μικρότερα τα οποία να παραθέσω θα παίρναν σελίδες, έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως κάθε shinobi μπορεί να χρησιμοποιήσει τεχνικές από άλλα elements σε ένα βαθμό. Έχω καταλήξει στο ότι στα elements στα οποία έχεις affinity μπορείς να φτάσεις στο επίπεδο να κάνεις τις πιο δυνατές τεχνικές και πως στα άλλα με εξάσκηση θα μπορείς να κάνεις τις πιο απλές τους τουλάχιστον.

Οπότε δεν θα μου φαινόταν απίθανο κάποια στιγμή ο Naruto ή κάποιος από τους άλλους χαρακτήρες να κάνει τεχνικές με element που δεν έχει affinity. Ωστόσο, για τον Naruto αυτή την στιγμή που δεν έχει μάθει καν ποιό είναι το δεύτερό του, μου φαίνεται λίγο δύσκολο, ειδικά να έφτασε να κάνει τόσο δυνατές τεχνικές της φωτιάς ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήξερε πιο ήταν το άλλο element του. Ωστόσο, ναι θα μπορούσε να είναι φωτιά. Όσα έχουν ακουστεί για το δεύτερό element του δεν είναι παρά υποθέσεις των αναγνωστών.
Posted Image

#2698 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 09 January 2009 - 00:36

Δε θα το εκλαβω εκλαβω ως ειρωνικο και θα στο γραψω καλυτερα:tensai: γιατι μαλλον μονον εσυ δεν καταλαβες....

Τωρα που το εγραψες καλύτερα το καταλαβα. Ευχαριστω.(φυσικά και δεν ηταν ειρωνικο)
Αλλά συμφωνώ με το Σειριο. Αν ήταν ο Κακασι θα εκανε όλα τα ζουτσου απο όλα τα στοιχεια, και θα τον βλεπαμε να κανει και του κακουζου τους συνδυασμους.

Στο τελευταιο chapter ο naruto
Spoiler:
Εμφνιστηκε μπροστα στον Pein πανω στο gamabunta και με τα ματια βατραχου

που σημαινει οτι
Spoiler:
Ο naruto πετυχε το sannin mode.

Spoiler:

Είμαι 99% σίγουρος ότι κάπου είχα δει κάτι σχετικό μέσα στο μάνγκα. Αλλά επειδή το διάβασα μονοκοπανία, δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε τι ήταν, ούτε που το είδα. Πάντως έχω αυτή την αίσθηση, πως κάπου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην έχει πεθάνει ο τέταρτος.
Και άλλους, που ασχολούνται περισσότερο από εμένα που ρώτησα, δεν το θυμούνται βέβαια, ίσως να έκανα εγώ λάθος. Πάντως θα προσπαθήσω να το βρω.

Νομίζω ότι αυτη η θεωρία εχει ξεχαστει πια. Στο μανγκα αναφερει αρκετες φορες το θανατο του 4ου και το μονο υπονοουμενο που θα μπορουσε να παρει καποιος είναι στις αρχες που εδειχνε αχνα τη φιγουρα του πειν και πολλοι τον περναγαν για τον 4ο. Αλλα μετα ειδαμε ότι δεν εχει σχεση.

Εκτός κι αν είναι κατι αλλο που δεν το ξερω.

#2699 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 09 January 2009 - 00:38

Seirios η απαντηση ηρθε απο τον Ptomahawk απλα διαβασε το Post του!!

Και ναι ο kakashi μπορει να εχει παραπανω τυπους αλλα οχι παραπανω απο 3!!!
Ασε που μεσα στο μαγκα δεν εχουμε δει κανεναν να εχει ουτε ο ιδιος ο kakashi εχει πει κατι για περισοτερα απο 2 elements πανω του!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2700 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 09 January 2009 - 00:50

Μα ιρριστελλα ετσι ονομαζεται[φαινεται οτι δεν συμπαθεις το συγκεκριμενο ηρωα]γτ και ο τζιραια οτι κινισεις εκανε(οταν ηταν σε sage mode)(fire η αλλου element ξερω γω)το αποκαλουσε σειτζ αρτ και μετα συνεχιζε (ταδε και ταδε)αρα για να ειναι και ο ναρουτο σε sage mode μπορει να χρισημοποιησει συγκεκριμενες τεχνικες (οπως αυτη της φωτιας)και το ρασενγκαν δεν μπαινεις σε σειτζ μοουτν για να το κανεις για αυτο αποκαλειται και πρωτης ταξης ninjutsu και οχι senjutsu

Night Wizard το θέμα δεν είναι άμα συμπαθείς ένα χαρακτήρα η όχι.. εσύ μιλάς καθαρά εκ φαντασίας για τον ναρούτο.. και εγώ θα ήθελα να είχε κατ ον Κτλ π αλλά δεν σημαίνει ότι έχει.. να σε ενημερώσω ότι δεν έχει κυκλοφορήσει το jump στην Ιαπωνία ακόμα για naruto.. αλλά εσύ επιμένεις ότι το spoiler υπάρχει.. κάποιος άλλος συνάδελφος από το forum ακόμα Postare από ποιο σημείο του manga το πήραν το κατον και το βάλανε σαν να το κάνει ο Naruto . Εάν παρατηρούσες καλύτερα θα έβλεπες ότι η photo με το κατον του Ναρουτο και του Sasuke είναι ακριβώς η ίδια σε σκίτσο... Και btw το συγκεκριμένο spoiler το έγραψε ένας και έβαλε "prediction" πρόβλεψη δηλαδή, πουθενά δεν υπάρχει confirmed.. αλλά εσύ επιμένεις εκ φαντασίας.

Και για το συγκεκριμένο που έγραψες ο Jiraya σε hermit mode ότι έκανε use μόνο sage arts δεν ισχύει . ποιο συγκεκριμένα
Spoiler:
και
Spoiler:

Σε καμία από αυτές τις εικόνες δεν αναφέρετε σε sage art.