Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2656 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 15:16

αυτο με το οτι κραταει 5 λεπτα που το ξες ρε?παντος ωραιο κεφαλαιο θα γινει τις τρελης.εμενα μαρεσε που ο ναρουτο δε καταλαβε οτι ειναι η κονοχα αυτη που βρισκεται

#2657 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 15:58

Πολυ καλη η εισοδος του Ναρουτο στην konoha !!!

Αντε να δουμε τι ψαρια πιανει επιτελους...

Παραλληλα ελπιζω να εχουμε και την πρωτη του αξιοπρεπη μαχη στο σιμπουντεν !

Αν και η μαχη δεν ισος προς ισο αφου το μυστηκο του pein το ελυσε ο jiraya και οι αλλοι.

Υ.Γ.
Ειχε πλακα βεβαια το γεγονος οτι εφτασε την καταλληλη στιγμη για να υπερασπιστει τα οικοπεδα της κονοχα...βεβαια οταν γινει hokage ολα αυτα θα ειναι φιλετα.

#2658 Therigos

Therigos

are we there yet....?

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 17:13

@Zabimaru

Naruto 420 page 12 | One Manga
Φαινεταί ξεκάθαρα ότι ο naruto δεν μπορεί να μείνει σε sage mode πολύ ώρα

και είναι λογικό αφου το να μαζεύει natural energy απαιτεί πλήρη ακινησία

γι' αυτο και συζητάμε αν τελικά θα βάλει τους κλώνους του να μαζεύουν chakra αυτον.

#2659 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 17:36

Η μαχη του Jiraya με τον Pain ενω ο J ηταν σε sage mode δεν κρατησε παραπανω απο 5 λεπτα?
Aν αυτο που λεω ειναι σωστο τοτε και ο Naruto δεν θα μπορουσε με το training που εκανε τοσο καιρο (και μας εβγαλε καρκινο μεχρι να εμφανιστει στην μαχη) να εχει βελτιωθει περισσοτερο απο καποιον αρχαριο στο sage mode?

Tελικα πιο ειναι το μυστικο του Pain γτ μπερδευτηκα λιγο.
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#2660 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 19:23

το κραταει λιγο αλλα δε λεει 5 λεπτα αυτο ειπα

#2661 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 19:48

Βασικά το 5 λεπτά μπορείς να το βρεις σίγουρα στην μετάφραση των Japflap.
Ομολογώ ότι ούτε εγώ το θυμόμουν το 5 λεπτό παρότι έχω τα άπαντα από Jap (προφανώς δεν τα ξαναδιαβάζω με εξαίρεση λίγα chaps που με εντυπωσιάζουν.

Το να εφήυραν (<-πως διάολο γράφεται) οι Jap των αριθμό μου φαίνεται δύσκολο, αλλά και πάλι ποτέ δεν είσαι σίγουρος αν δεν το διαβάσεις εσύ ίδιος ξέροντας Ιαπωνικά :D

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2662 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 20:13

o pain δεν πιστευω να φυγει απο την μαχη γιατι υποτιθεται οτι θελει το kyubi ....σωστα??αλλα προτιμω να εμφανιστει και ο sasuke and madara and kisame να τις φανε ολοι μαζι απο ναρουτο ρεεεε!!ολα τα μωρα στην πιστα που λεμε!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssjchris: 06 Ιανουάριος 2009 - 20:32

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#2663 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 20:20

Μιας και αρχισε η κουβεντα για naruto vs sasuke, να πω και εγω την αποψη μου.Ο κλαψουκε δεν εχει ελπιδα απεναντι στο naruto πλεον.Αντε να φαει λιγο ξυλο το μογκολο γιατι πολυ μαμιας την εχει δει.

qzMHWHd.png

#2664 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 21:54

Σικαμαρου που βρικες αυτο το αποκομα του μανγκα???:uhh:με τον σασουκε??και ως αναφορα το θεμα του sage mode μπορει σιγουρα παραπανω απο 5 λεπτα λογω της "κινουμενης" εκπαιδευσης του και επεισης ο πειν θα κανει το σωμα του τζιραια με μορφη rinnegan(μαλλον) (εχω μια φοτο που το αποδυκνειει αλλα δεν ξερω πως να την βαλω στο ποστ μου μπορει κανεις να βοηθησει????):nosey:
και επεισης αν εμφανηστει ο σασουκε θα ειναι με το αντιθετο μερος του ναρουτο(ακου θελει να καταστρεψει το κονοχα ο μαλα**τι τα θυμιζω ο ιδιος μαλα***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
συγγνωμη και παλι για το 3πλο ποστ!!!!!!!

Επισυναπτόμενο Αρχείο

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night_Wizard_Seal: 06 Ιανουάριος 2009 - 22:51

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2665 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 23:59

Τωρα αυτο με τόση ωρα καθεται καποιος σε sage mode που ειναι η απορία;
Ο τζιραγια μπορουσε τόσο σε sage mode όσο καθοντουσαν και μαζευαν ενεργεια οι βατραχοι στον ωμο του. οποτε θεωρητικα θα μπορουσε να κρατησει παρα παρα πολυ.

Το ιδιο και με το ναρουτο αν βαλει τους κλωνους του να μαζευουν ή με καποιον παρόμοιο τρόπο.

και επεισης ο πειν θα κανει το σωμα του τζιραια με μορφη rinnegan(μαλλον) (εχω μια φοτο που το αποδυκνειει

Η φωτό δεν αποδεικνύει τίποτε κυκλοφορουν παρα πολλες φωτογραφιες απο διαφορους φαν μια απο αυτες ειναι και αυτη.
Αυτό που μας παει προς αυτη την κατευθυνση ειναι αυτο που είπε ο Κισιμοτο στην συνεντευξη του , όπως εχει ειπωθει προηγουμενως.

Και γω παντως πιστευω ότι θα το κανει αυτό ο Πειν, ταιριαζει λογικά, με βάση τα γεγονοτα, και τον τρόπο μαχης του Πειν.

#2666 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2009 - 00:12

Eλεος μην τα πιστευεις αυτα night wizard. Εγω εχω σε φωτο τον L με τον ναρουτο και ο L akatsuki, και μια με τον yondaime που ειναι και καλα το δευτερο προσωπο του Πειν..

Τελειως fanmade..

Tεσπα!! Εγω απλα θελω ν πω οτι αν ηταν αληθινο εκεινο το σποιλερ που δεν ειναι θα ηταν τελειο! Nα σκασει μυτη ο Σασκε, να δει ποοοοσο πισω εχει μεινει και τεσπα να υπερασπιστουν μαζι την κονοχα. Καλα και μετα να τσακωθουν γτ ο Σασκε θα θελει να σκοτωσει τους 2 councelors..

Eντωμεταξυ, οχι οτι μου λειψε, αλλα καιρο εχει να εμφανιστει ο Danzou κ απο οτι θυμαμαι κατι καταστρωνε περι χοκαγκε :tensai:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2667 Giwrgos2009

Giwrgos2009

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2009 - 00:22

Σικαμαρου που βρικες αυτο το αποκομα του μανγκα???:uhh:με τον σασουκε??και ως αναφορα το θεμα του sage mode μπορει σιγουρα παραπανω απο 5 λεπτα λογω της "κινουμενης" εκπαιδευσης του και επεισης ο πειν θα κανει το σωμα του τζιραια με μορφη rinnegan(μαλλον) (εχω μια φοτο που το αποδυκνειει αλλα δεν ξερω πως να την βαλω στο ποστ μου μπορει κανεις να βοηθησει????):nosey:
και επεισης αν εμφανηστει ο σασουκε θα ειναι με το αντιθετο μερος του ναρουτο(ακου θελει να καταστρεψει το κονοχα ο μαλα**τι τα θυμιζω ο ιδιος μαλα***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
συγγνωμη και παλι για το 3πλο ποστ!!!!!!!

Η φοτο με τον jiraya ειναι 100% μουφα... το photoshop κανει πολλα θαυματα :nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: Η αληθινή φατσα του Tobi

#2668 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2009 - 00:42

To πιθανότερο αν ερθει τωρα ο Σασουκε στην Κονοχα (αν τη βρει ετσι όπως εχει γίνει) θα κατσει και θα παρακολουθεί το Ναρουτο με τον Πειν να κονταροχτυπιούνται.
Καλα η τρελή φάση είναι να δουμε καναν Ιτατσι με σκουλαρικια στη μουρη και sharinnengan...:terror2:

#2669 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2009 - 12:05

Η εικονα φενετε οτι ειναι ψευτικη!
Εγω πιστευω οτι στο επομενο manga μονο μαχη θα γινετε, δν θα εμπλακουν προσωπα ουτε τιποτα καινουριες εμφανισεις, απλως θα βλεπουμε ξυλο

#2670 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2009 - 17:06

ΟΚ παιδεια συμφωνω με την αποψη οτι η φοτο ειναι ψευτικη !!(γιατι ειναι δυνατον τοσο καιρο που την εχω αυτην την φοτο να βγει αληθινη) τεσπα...συμφωνω επεισης με τον 8tails που λεει οτι μαλλον ετσι 8α γινει γιατι κατι ολοι μας ειχαμε υποψιαστει κατι (για τον τζιραια:nosey:)και επεισης ξανσυμφωνω με την πιου-πιου οτι τι υπαρχουν πολλες τετοιες φοτο που ειναι fake (οπως garra k hinata :colddd:αυτο ηταν θεοκουφο οταν το ειδα)ελεος!!τωρα επεισης συμφωνω με το οτι ο σασουκε θα παει στο κονοχα (καποτε θα γινοταν και αυτο!:nosey::deadga6:):knock-knock::bahhh:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night_Wizard_Seal: 07 Ιανουάριος 2009 - 17:19

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.