Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2596 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 January 2009 - 05:42

Kαταρχάς ο Naruto κατά γενική ομολογία και των βατραχιών είναι κατά πολύ ανώτερος του Jiraiya στην χρήση των sage techniques.

Κατά δεύτερον έχει το Kyuubi και να περιμένεις ότι άν παραζοριστεί ότι και να έχει πει στο παρελθόν θα αρχισουν και θα βγαίνουν ουρές και αρκετές μάλιστα.

Κατά τρίτον έστω και ότι πρόκειται για μια οντότητα με το όνομα Pain στην ουσία τα 6 σώματα δεν είναι τίποτα άλλο από μαριονέτες και ο πραγματικός και ακόμη πιο δύσκολος Pain είναι ακόμη στις σκιές οπότε και ιστοριογραφικά έχει μέλλον η υπόθεση και στέκει.

Τέταρτον το Rasenshuriken κάθε άλλο παρά άχρηστο είναι γιατί πρόκειται shape - element manipulation και όχι μόνο για απλή Chakra manipulation. Mε άλλα λόγια και να απορροφήσει κάποιο ποσοστό Chakra το σώμα που λες αφένος δεν μπορεί να αποφύγει την ζημιά από το Wind element αφετέρου δεν μπορεί να απορροφήσει με τα χέρια και μονο την επίθεση σε κυτταρικό επίπεδο (πόσες βελονίτσες να πιάσει?)

Πέμπτον η δυνατότητα του Naruto να παράγει μαζικούς κλώνους του έδωσε μεγαλύτερο avantage από αυτό το οποίο θα αποκτούσε σε αρκετά χρόνια μάχης και εξάσκησης. Στην ουσία σε ένα μήνα μέσα παίζει να σύμπτιξε και εκπαίδευση πιο μακρόχρονη και εντατική από αυτην του Jiraiya. Μην ξεχνάς ακόμη ότι η ηλικία δεν αποτελεί πλεονέκτημα. Ξέρουμε ήδη ότι λόγω συσσώρευσης γνώσης και μόνο η επόμενη γενιά τείνει να ξεπερναέι την προηγούμενη πόσο μάλλον όταν έχει και όλα τα απαραίτητα εφόδια αλλά και κίνητρα για να το κάνει.

Έκτον ο Pain είναι αρκετά εξουθενωμένος από την αλόγιστη χρήση Shinra Tensei αλλά και γενικότερου Chakra την προηγούμενη ώρα. Προφανώς και δεν υπολόγιζε να του έρθει το 9 tails μέσα στο πιάτο και τον έπιασε απροετοίμαστο. Όπως επίσης δεν υπολογίζει και το ότι έχει τελειοποιήσει τις Sage techniques σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Sasuke έχει ακόμη πολλά να δείξει και αυτός. Δεν πιστεύω ότι έχει σταματήσει η εξέλιξη του και ούτε πρεπει να τον κρίνουμε ως αδύναμο από την μάχη του με το 8tails το οποίο έπρεπε να πιάσει ζωντανό και όχι να αποτελειώσει, πράγμα απείρως δυσκολότερο από το να το ξεκάνει με την μία. Γενικά και σε αυτόν τον τομέα ο naruto έχει μεγάλη δυσκολία να συναντήσει η οποία δεν έχει να κάνει μόνο με την διαφορά δυναμης αλλά και με το ότι δεν είανι σε θέση πιστεύω να πολεμήσει σοβαρά (aka to the death) τον Sasuke εκτός και αν ο τελευταίος κάνει καμιά καφρίλα άνευ προηγουμένου (πχ ξεπαστρέψει το υπόλοιπο Konoha)...

Eννοείται ότι και εγώ καθε άλλο παρά σίγουρη είμαι για το ότι ο Naruto θα τον δείρει τον Pain (HE IS PAIN afterall, bodies or no bodies) απλά λέω ότι και να γίνει κάτι τέτοιο θα μπορούσε άνετα να δικαιολογηθεί σαν μια λογική έκβαση της ιστορίας.

Edited by iristella, 02 January 2009 - 07:16.

#2597 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 02 January 2009 - 09:56

Να ρωτησω κατι? ρωταω ;D

Ο Ναρουτο μεχρι πριν 3 τσαπτερς δεν μπορουσε να μπει σε Sage mode εξαιτιας του Kyuubi.
τωρα πως το εκανε? μηπως μου ξεφυγε? αν ναι, μου εξηγει καποιος?

αν οχι παλι,μηπως εμαθε να ελεγχει το Kyuubi...?

~Thanks in advance

Posted Image

#2598 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 02 January 2009 - 10:22

Να ρωτησω κατι? ρωταω ;D

Ο Ναρουτο μεχρι πριν 3 τσαπτερς δεν μπορουσε να μπει σε Sage mode εξαιτιας του Kyuubi.
τωρα πως το εκανε? μηπως μου ξεφυγε? αν ναι, μου εξηγει καποιος?

αν οχι παλι,μηπως εμαθε να ελεγχει το Kyuubi...?

~Thanks in advance

Δεν ήταν ότι δεν μπορούσε να μπει σε sage mode απλά δεν μπορούσε να "ενωθεί" με τον βάτραχο στον ώμο του. Μας έχει δείξει επανειλημμένα ότι μπορεί να μπει σε sage mode μόνος του.. τώρα άμα έλυσε το θέμα του το πως θα κρατήσει το sage mode ενώ κινείτε είναι κάτι διαφορετικό. Ίσως ναι ίσως όχι τα επόμενα επεισόδια θα το δείξουν. (πιστεύω πως όχι)

Τώρα όσον για το naruto και ποιος θα κερδίσει πιστεύω στην παρούσα φάση ο Naruto & konohanoi θα αναγκάσουν το pain να υποχωρήσει. Τους λόγους του έχω τεκμηρίωση σε προηγούμενο post μου.

Spoiler:

Edited by Angelbless, 02 January 2009 - 10:29.

#2599 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 02 January 2009 - 15:04

@papus

αν θυμασαι ο fukasu σε καποια φαση του ειπε οτι δεν γινεται να συγκεντρωνει chakra και να κινηται.... ειναι σαν να προσπαθει να δει ταυτοχρονα αριστερα και δεξια....:8):

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#2600 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 02 January 2009 - 15:53

Γμτ, όταν λείπω συμβαίνουν τα καλύτερα...:nanana:

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ. Εννοείται πως ο Naruto θα γίνει imba κ.τ.λ. ο πρωταγωνιστής είναι. Οκέι, επιτέλους το manga πήρε την τροπή που ήθελα και θα ανυπομονώ από δω και πέρα.

Posted Image

#2601 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 02 January 2009 - 19:19

Kαλη χρονια καταρχην!

Διαβασα και γω χθες το κεφαλαιο και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα! Επιτελους ο πρωταγωνιστης μεγαλωσε! Πολυ δυναμη αν και δεν καταλαβα ποτε ακριβως τα καταφερε να συμβιβασει τη δυναμη του Κιουμπι με τη sage (κοιταξε παλι δεξια κι αριστερα? με ποσους κλωνους αυτη τη φορα?)

Για μενα επισης, σε αυτο το κεφαλαιο αποδειχτηκε οτι η Τσουναντε δεν ειναι για χοκαγκε. Διοτι προστασια βεβαιως βεβαιως δεν ειναι μονο το healαρισμα, darou?!

Τωρα ο Σασκε.. ποσο καιρο παει στην Κονοχα? Μηπως χαθηκε στο δρομο? Αυτο μου θυμιζει τον goku στο δρομο του φιδιου.. Αν και να φτασει δε θα δουμε και τπτ.. Μετα απο ολα αυτα ο Σασκε μπορει να αρχισει να κανει αερα στο Ναρουτο αμα ιδρωνει οταν σκοτωνει..

Tonikaku, εχει κανεις ιδεα ποτε θα βγει το 431?... Και ηλπιζα για σημερα αλλα πούύύ!! ονειρο πρωτοχρονιατικης νυκτος!

Καλη χρονια και παλι με υγιεια και χαρα!!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2602 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 02 January 2009 - 21:20

Aμα δεν ηταν η Tsunade οι μισοι konoxanoi θα ηταν ψοφιοι μια χαρα ειναι η Tsunade ως Hokage
Posted Image
Posted Image

#2603 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 02 January 2009 - 22:12

Για μενα επισης, σε αυτο το κεφαλαιο αποδειχτηκε οτι η Τσουναντε δεν ειναι για χοκαγκε.

Για μενα αποδειχτηκε το αντιθετο, αν ηταν ο 4ος η ο 1ος μπορει και να τον σταματουσαν, αλλα δε νομιζω ο τριτος για παραδειγμα να εκανε κατι εναντιον του πειν. η τσουναντε εκανε το καλυτερο που μπορουσε να κανει ως Χοκαγκε με αντιπαλο καποιον που σκότωσε αυτον που ουτε τσουναντε τζιραγια και οροτσιμαρου μαζι δε μπορουσαν να νικησουν. Αν δεν ηταν Τσουναντε θα θρηνουσαμε όχι τους μισους, αλλα όλους του σινομπι μετα την εκρηξη. (καλα για τον κακασι ουτε συζητηση).

#2604 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 02 January 2009 - 22:18

οταν διαβασα για πρωτη φορα το κεφαλαιο και ειδα τον naruto να σπαει στο ξυλο ενα απο τους pain ξετρελαθηκα γιατι νομιζα οτι του εχωσε τη γροθια.:wooi2:
ομως ξανα κοιταξα στην εικονα και ειδα οτι εκανε το rasengan και τοτε....:zetsubou:
προτειμουσα ο naruto να μην εκανε το rasengan ετσι ωστε να εδειχνε την true power of the sage mode

#2605 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 02 January 2009 - 22:54

οταν διαβασα για πρωτη φορα το κεφαλαιο και ειδα τον naruto να σπαει στο ξυλο ενα απο τους pain ξετρελαθηκα γιατι νομιζα οτι του εχωσε τη γροθια.:wooi2:
ομως ξανα κοιταξα στην εικονα και ειδα οτι εκανε το rasengan και τοτε....:zetsubou:
προτειμουσα ο naruto να μην εκανε το rasengan ετσι ωστε να εδειχνε την true power of the sage mode

συνφωνω και εγω λιγο σε αυτο:nod2:αλλα το rasengan το εκανε με το ενα του χερι και αυτο αποδυκνιει οτι δεν χρειαζεται τους κλωνους του πια για να τον ξεσκησει στο ξυλο!

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#2606 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 02 January 2009 - 23:02

Για μενα αποδειχτηκε το αντιθετο, αν ηταν ο 4ος η ο 1ος μπορει και να τον σταματουσαν, αλλα δε νομιζω ο τριτος για παραδειγμα να εκανε κατι εναντιον του πειν. η τσουναντε εκανε το καλυτερο που μπορουσε να κανει ως Χοκαγκε με αντιπαλο καποιον που σκότωσε αυτον που ουτε τσουναντε τζιραγια και οροτσιμαρου μαζι δε μπορουσαν να νικησουν. Αν δεν ηταν Τσουναντε θα θρηνουσαμε όχι τους μισους, αλλα όλους του σινομπι μετα την εκρηξη. (καλα για τον κακασι ουτε συζητηση).

Δεν ειπα οτι δεν αναγνωριζω οτι βοηθησε η τσουναντε. Εκανε heal, heal, heal και εδωσε ολο της το τσακρα στο heal. Αλλα ειναι οπως ακριβως το ειπες. Εκανε οτι καλυτερο μπορουσε. Εγω αυτο δεν το θεωρω αρκετο. Εγω οπως τα βλεπω τα πραγματα, πιο πολυ θα αξιζε ο Ναρουτο οπως ειναι τωρα για χοκαγκε. Μπορει να μην ξερει να χειλαρει, αλλα θα τελειωνε αυτος ο χαμος πολυ νωριτερα και χωρις τοσα casualties. Επισης πιστευω οτι η Τσουναντα το χειριστηκε λαθος το θεμα γιατι αργησε παρα πολυ να βγει να αντιμετωπισει τον πειν κι εκεινος ειχε ηδη καταστρεψει ολο το χωριο.

Γενικοτερα πιστευω οτι το χειριστηκε λαθος. Και κατι ακυρο, αλλα θα μας πουνε επιτελους τι θα γινει με τον κακασι? Πεθαινει απο το 423 damn!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2607 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 03 January 2009 - 00:45

Δεν ειπα οτι δεν αναγνωριζω οτι βοηθησε η τσουναντε. Εκανε heal, heal, heal και εδωσε ολο της το τσακρα στο heal. Αλλα ειναι οπως ακριβως το ειπες. Εκανε οτι καλυτερο μπορουσε. Εγω αυτο δεν το θεωρω αρκετο. Εγω οπως τα βλεπω τα πραγματα, πιο πολυ θα αξιζε ο Ναρουτο οπως ειναι τωρα για χοκαγκε. Μπορει να μην ξερει να χειλαρει, αλλα θα τελειωνε αυτος ο χαμος πολυ νωριτερα και χωρις τοσα casualties. Επισης πιστευω οτι η Τσουναντα το χειριστηκε λαθος το θεμα γιατι αργησε παρα πολυ να βγει να αντιμετωπισει τον πειν κι εκεινος ειχε ηδη καταστρεψει ολο το χωριο.

Γενικοτερα πιστευω οτι το χειριστηκε λαθος. Και κατι ακυρο, αλλα θα μας πουνε επιτελους τι θα γινει με τον κακασι? Πεθαινει απο το 423 damn!

Nαι δεν εχεις αδικο , παντως δε ξερω κατα πόσο θα μπορουσε καποιος να κανει κατι διαφορετικο. Ο ναρουτο ειναι δυνατότερος πιστευω σε αυτη τη φαση απο την Τσουναντε ομως δεν αρκει η δυναμη να γινει καποιος Χοκαγκε, αλλα πως χειριζεται τις δυναμεις του για να σωσει τους κατοικους του χωριου που ειναι Καγκε. Και η Τσουναντε στη συγκεκριμενη περσταση εκανε κατι που δε θαμπορουσε νακανει κανεις αλλος στη θεση της. Ποιος Χοκαγκε θα απετρεπε την καταστροφη των σινομπι μετα απο τη βομβα του Πειν. Θα μου πεις αν ηταν αλλος μπορει να νικουσε τον πειν πριν κανει κατι τετοιο, αλλα μπορει και οχι. Μου φαινεται ότι στη συγκεκριμενη περισταση η Τσουναντε ειναι ηκαλυτερη Χοκαγκε. Και ολογος που δε βγηκε νωρίτερα να αντιμετωπίσει τον Πειν ηταν ότι εκανε το Ζουτσου τηε για νστελνει σε όλους τις θεραπειες της.

Γνωμη μου φυσικά, μπορει να κανω και λαθος.

Ο κακασι δεν εχει πεθανει.:congrats: Είναι σε κομματωδη κατασταση, και το βλεπω μόλις τελειωσουν όλα αυτα να ειναι παλι στο κρεβατι :congrats:(που να το βρει το κρεβατι στην κονοχα τωρα..?)Μια ζωη τεζα στο κρεβατι ειναι μετα απο καθε μαχη ρε γμτ:if:

#2608 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 03 January 2009 - 00:47

Ναι, αλλα οταν η Tsunade εγινε Hokage ο Naruto με το ζορι εκανε Rasengan
Τωρα εγινε ο γιος-του-μαμαω (καλα παντα ηταν γιος του μαμαω, αλλα ξερετε τι εννοω)
Ο μονος που ισως αξιζε στα ισα τη θεση ηταν ο Jiraiya

Posted Image

#2609 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 03 January 2009 - 00:53

Την αξιζε αλλα δεν την ηθελε... Οποτε πηραν τη Tsunade.Την εψαχναν για να γιατρεψει το Sasuke και της ειπαν, δε γινεσαι και Hokage? Πολυ δευτερη επιλογη την ειχαν!:uhh:

Posted Image

#2610 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 January 2009 - 04:05

Την αξιζε αλλα δεν την ηθελε... Οποτε πηραν τη Tsunade.Την εψαχναν για να γιατρεψει το Sasuke και της ειπαν, δε γινεσαι και Hokage? Πολυ δευτερη επιλογη την ειχαν!:uhh:

βασικα ο jiraya την εκανε reccomend, οταν αποριψε τη θεση, και με αφορμη να της κανουν την προταση, της ειπαν να healarei και τον αλλον.

qzMHWHd.png