Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 31 December 2008 - 23:34
Posted 01 January 2009 - 00:20
Το πρωτο post της χρονιας
Λοιπον για το chapter δεν τρελαθηκα κιολας αλλα καλο ηταν
1ον ο Kakashi ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ επειδη ο Naruto ναι μεν εχει ξεπερασει τον Jiraiya αλλα δεν εχει ξεπερασει τον 4ον και ο Kakashi πιστευω οτι θα τον εκπαιδευσει ακομη μια φορα
2ον Σε ξενα forum οπως νομιζω και εσεις πιστευετε οτι ο Naruto εχει φτασει τον Sasuke ή μπορει και να τον εχει ξεπερασει δυστυχως αυτο δεν υσχυει επειδη ο Sasuke πολυ απλα εχει Amaterasu και ο Naruto αν δεν εχει ενα δευτερο element το οποιο μαλλον θα ειναι ή water ή fire το Amaterasu δεν προκειται να το αποφυγει
Αυτα ειχα να πω και οπως ειπα προηγουμενως ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Posted 01 January 2009 - 00:31
μετα απο ολα αυτα που επαθε λες να μην παιθανε??1ον ο Kakashi ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ
Σε ξενα forum οπως νομιζω και εσεις πιστευται οτι ο Naruto εχει φτασει τον Sasuke ή μπορει και να τον εχει ξεπερασει δυστυχως αυτο δεν υσχυει επειδη ο Sasuke πολυ απλα εχει Amaterasu και ο Naruto αν δεν εχει ενα δευτερο element το οποιο μαλλον θα ειναι ή water ή fire το Amaterasu δεν προκειται να το αποφυγει
ο ναρουτο μπορει να τον νικησει απλα να μην κοιταζει στα ματια του και να αποφευγει τις μαυρες φωτιες(εχει πλεονεκτημα που ειναι πολυ γρηγορος)

"Nothing is true, everything is permitted."
Posted 01 January 2009 - 01:00
Και τωρα για το Amaterasu δεν υσχυει αυτο με το να μην τον κοιτας τον αλλο στα ματια αυτο γινεται μονο με τα genjutsu και νομιζεις ο Naruto ειναι πιο γρηγορος απο το ματι του Sasuke εγω δεν νομιζω για αυτο λεω οτι πρεπει να εχει και δευτερο element αμα δεν το εχει ηδη γιατι τα βατραχια για να ριξουν λαδι χρειαζονται φωτια για αυτο ποτε δεν ξερεις

Posted 01 January 2009 - 03:05
O Kakashi δεν εχει πεθανει επειδη ο Naruto πρεπει να ξεπερασει και τον 4ο για αυτο το λογο το manga λεγεται Naruto και αυτο θα γινει μονο με το να μαθει τις τεχνικες ταχυτητας του 4ου που μαλλον θα ξερει ο Kakashi και αν δεν του μαθει αυτα θα του μαθει κατι αλλο ωστε ο Naruto να ξεπερασει τον 4ο αν θυμασαι καλα κατι λεει ο Yamato στον Kakashi για να του εξηγησουν μετα κατι που δεν ξερω ακριβως τι ειναι Naruto 316 page 09 | One Manga
Και τωρα για το Amaterasu δεν υσχυει αυτο με το να μην τον κοιτας τον αλλο στα ματια αυτο γινεται μονο με τα genjutsu και νομιζεις ο Naruto ειναι πιο γρηγορος απο το ματι του Sasuke εγω δεν νομιζω για αυτο λεω οτι πρεπει να εχει και δευτερο element αμα δεν το εχει ηδη γιατι τα βατραχια για να ριξουν λαδι χρειαζονται φωτια για αυτο ποτε δεν ξερεις
Αυτό που λεει είναι για το ying kai to yang η γενική θεωρία(εκτός naruto) [IMG]http://tbn2.google.com/images?q=tbn:qXyuR55ZYAT4ZM:http://www.healingtherapies.info/images/Yin__Yang.gif[/IMG]
είναι η εξής...
Αυτό το Simbol (yin-Yang) αντιπροσωπεύει την αρχαία κινεζική κατανόηση για το πώς τα πράγματα λειτουργούν. Ο εξωτερικός κύκλος αντιπροσωπεύει «όλα», ενώ οι γραπτές μορφές μέσα στον κύκλο αντιπροσωπεύουν την αλληλεπίδραση δύο ενεργειών, αποκαλούμενη «yin» (Μαύρο) και «yang» (λευκό), οι οποίες αναγκάζουν όλα για να συμβούν. Δεν είναι απολύτως μαύροι ή άσπροι, ακριβώς όπως τα πράγματα στη ζωή δεν είναι απολύτως μαύρα ή άσπρα, και δεν μπορούν να υπάρξουν ο ένας χωρίς τον άλλον.
Ενώ το «yin» θα ήταν σκοτεινός, παθητικός, κρύος, και αδύνατος, «yang» θα ήταν φωτεινός, ενεργός, καυτός, και ισχυρός. Η μορφή του yin και yang των τμημάτων του συμβόλου, σας δίνει πραγματικά μια αίσθηση της συνεχούς μετακίνησης αυτών των δύο ενεργειών, yin στο yang και yang στο yin, αναγκάζοντας όλα για να συμβεί: ακριβώς όπως τα πράγματα επεκτείνονται και συμβάλλονται, και αλλαγές θερμοκρασίας από καυτό στο κρύο.
Με λίγα λόγια αυτό που τουλάχιστον μου δίνει να καταλάβω ο kishimoto είναι, ότι το chackra πριν βγει σαν chakra γίνετε ένα recompose( συνθέτω εκ νέου, ανασυνθέτω,όπως λεει Και ο yamato) στο yin & yan.. υπάρχει περίπτωση να είναι ίδιο με αυτό που μας έλεγε από την αρχη του manga spirit & body energy. Άμα συνεχίσω αυτή τη συζήτηση η θεωρίες είναι αμέτρητες για αυτό θα σταματήσω εδώ για την ώρα
Όσον αναφορά ποιος είναι δυνατότερος sasuke vs naruto είναι κάτι πολύ σχετικό, ίσως 1 vs 1 άμα υποθέσουμε πως ελέγχει το hermit mode μπορεί τον έπιανε απροετοίμαστο τον sasuke. αλλά και πάλι αυτό είναι σχετικό στην παρούσα φάση που είμαστε δεν έχουμε δει ακριβός πόσο δυνατός είναι ο Naruto.. αυτή είναι θεωρητικά η πρώτη σοβαρή μάχη που θα μας δείξει την αληθινή δύναμη μετά από 3 χρόνια training, στο θέμα μας τώρα μην ξεχνάμε ότι ο itachi ίσως του έδωσε κάτι σαν counter-measures (μέτρα ασφαλείας) για να αντιμετώπισή του sasuke. Άρα με λίγα λόγια όλα είναι σχετικά
Edited by Angelbless, 01 January 2009 - 04:22.
Posted 01 January 2009 - 05:12
Τα μποσάκια δεν τα περίμενα καθόλου και είναι ΑΑ !
Δεν ήταν ο Deva Pein που έφαγε το μονόχιτο, ήταν ο Demon Realm (δείτε και τα κθούλου χέρια).
Η δικιά μου πρόβλεψη ήταν οτι το body που θα έφερνε ο Pein είναι ο J. Εννοείτε ότι ελπίζω ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΩ ΣΩΣΤΟΣ, και γίνει τέτοια βεβήλωση, αλλά ΑΝ γίνει απλά θα πέσει πολύ ξύλο και μάλλον θα δούμε και *επιτέλους* ΑΥΤΟΤΟΤΖΟΥΤΣΟΥ. (που πιστεύω ΟΛΟΥΣ μας έχει κάψει η περιέργεια... καθώς υποτίθεται είναι πιο δυνατό από 5 ελευθερωμένες ουρές, ρασενσούρικεν κλπ...)
Prediction για το νέο (και ελπίδα ταυτόχρονα) να σκάσει μύτη ο γελοιούμπας ο Σάσουκες. Τέτοιο προδοτικό σκουλήκι θα συγκινηθεί καθόλου με τον Κακασι να είναι με το 1 1/2 πόδι στον τάφο; Αν ναι (επιστημονική φαντασία τώρα) θα βοηθήσει τον Ναρούτο και θα κάψει με το Αματεράσου τον Pein (******* ΑΛΕΡΤ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ)
Μάλλον θα παίξει μάχη Ναρούτο . Σάσουκε όπως το κόβω (432 ίσως) αφού τις ψιλοφάει ο Πειν. Πάντως δεν νομίζω να πεθάνει ο Pein τώρα κοντά, μάλλον για retreat το κόβω. Αντικειμενικά δλδ είναι χαζό, όταν ακόμα ζούνε 2 πολύ Β' ακατσούκιδες. (Καλά όχι και ΠΟΛΥ ο ένας...) ΦΟΒΟΣ τεράστιος να δούμε κανά Interval 2-3 chapters να πολεμάνε Σάσουκε αλλού, ή ακόμα και ο Ξιφίας με το τσιράκι του Σάσουκε τον βουτυρούλη.
Λέει κόσμος για τις τεχνικές ταχύτητας του 4ου. Εγώ πιστεύω ότι τα βατραχάκια μας τα πάνε όλα... ...με τα φαντάσματα του Γιοντα και του Τζει πίσω από τον Ναρούτο. Απλά δεν κρίνεται ίσως τόσο αναγκαίο το πως κατέκτησε αυτές τις τεχνικές, εγώ θεωρώ οτί τις έχει και θα τις χρησιμοποιήσει.
Anyway φοβερό chapter all in all, τόσο που να τοδιαβάσω και να σχολιάσω ξημερώματα πρωτοχρονιάς μόλις γύρισα ;p
Posted 01 January 2009 - 05:45
Η δικιά μου πρόβλεψη ήταν οτι το body που θα έφερνε ο Pein είναι ο J. Εννοείτε ότι ελπίζω ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΩ ΣΩΣΤΟΣ, και γίνει τέτοια βεβήλωση, αλλά ΑΝ γίνει απλά θα πέσει πολύ ξύλο και μάλλον θα δούμε και *επιτέλους* ΑΥΤΟΤΟΤΖΟΥΤΣΟΥ. (που πιστεύω ΟΛΟΥΣ μας έχει κάψει η περιέργεια... καθώς υποτίθεται είναι πιο δυνατό από 5 ελευθερωμένες ουρές, ρασενσούρικεν κλπ...)
ενα πολυ μικρο κομματι της συνεντευξης(η τελευταια παραγραφος κανει μπαμ)
Spoiler:
Σορρυ που στο χαλάω αλλά μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει αν λάβουμε υπόψιν την τελευταία συνεντευξη του Kishimoto.
Λέει κόσμος για τις τεχνικές ταχύτητας του 4ου. Εγώ πιστεύω ότι τα βατραχάκια μας τα πάνε όλα... ...με τα φαντάσματα του Γιοντα και του Τζει πίσω από τον Ναρούτο. Απλά δεν κρίνεται ίσως τόσο αναγκαίο το πως κατέκτησε αυτές τις τεχνικές, εγώ θεωρώ οτί τις έχει και θα τις χρησιμοποιήσει.
Την εικόνα αυτή την έχουμε δει και άλλες φορές ως τώρα δια οφθαλμού Kakashi στην μάχη με τον Kakuzu δεν είναι κάτι το οποίο αφορά την ταχύτητα αλλά την γενικότερη φυσιογνωμία και δύναμη. Επιπλέον από που να τις έμαθε? ο Yondaime ήταν μεν μαθητης του Jiraiya και είχε το συμβολαιο με τα βατράχια αλλά δεν ξέρουμε από πουθενά ότι εντρύφησε στις Sage techNiques οι οποίες είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από την τεχνική του Minato ...... Επιπλέον μέχρι τώρα σε όλη την διάρκεια του manga για όλες τις ανατροπες είχαν δοθεί στοιχεία πιο πριν δεν ήταν ξεκάρφωτες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μας έχει δοθεί κατι τέτοιο.
Posted 01 January 2009 - 11:44

Posted 01 January 2009 - 16:09
Tωρα οσο αφορα τον Κακασι το κοβω να μην εχει πεθανει γιατι τοσο αποτομα δεν το νομιζω....παιζει να γινει κατι τωρα που μιλαει με το πνευμα του πατερα του...
Παμε στο φιλο μας τον Ναρουτο τωρα....τα σωματα πιστευω πως μπορει να τα σκοτωσει αλλα οχι τοσο ευκολα...θα συμφωνησω με τον παραπανω...δεν το κοβω να πεθαινει ο Πειν αλλα μαλλον να κανει retreat.....Το αλλο τσακρα ποτε θα το παρει!? απορια το εχω....επισης ο Danzo τι να κανει αραγε αυτη τη στιγμη!?!
Posted 01 January 2009 - 16:32
[media]http://mangahelpers.com/photoplog/images/48887/1_Jiraiya_Pein.jpg[/media]

"Nothing is true, everything is permitted."
Posted 01 January 2009 - 16:40
Επί του θεματος, ο Κακασι συμφωνω ότι βρισκεται σε κομματώδη κατάταση. Δεν νομιζω να μας εδειξε ετσι τη συναντηση του με τον πατερα του και τερμα. Καποιο λογο θα ειχε αυτο. Θα δούμε..
Τώρα για τον Τζιραγια το βρισκω πολυ ενδιαφερον να γινει κατι τετοιο και θα ταιραζε με το γενικοτερο στυλ του συγγραφεα πανω στο Ναρουτο. Δεν νομιζω τον πειν να τον πειραζε που ο Τζιραγια επεσε μεσα στο νερο, αν θελει να τον παρει απλα θα τον παρει. Περα από τη συνεντευξη του Κισιμοτο είναι κατι που θα πηγαινε το μυαλο καποιου.
(τουλαχιστον είναι κατι ποιο πιθανον απο καποια αλλα σεναρια που ελεγε καποιος του στυλ ενα απο τα σωματα του πειν να ειναι ο Ντεινταρα ..
Posted 01 January 2009 - 21:26
Δεν εχω να πω και πολλα για το συγκεκριμενο chapter, με εχετε καλυψει.
Πολυ καλο, ηταν πιστευω αυτο που περιμεναμε ολοι. Αντε τωρα και με μια καλη μαχη στο επομενο και να μην μας το κοψουν στην μεση οπως κανουν συνηθως.
Μια σημειωση μονο σχετικα με αυτο που ειπατε για την τεχνικη του Minato και αν την εμαθε ο Naruto απο τα βατραχια. Μην ξεχνατε οτι ολα τα εχουμε δει οποτε μην αποκλειεται το ενδεχομενο να εχει μαθει αυτη την τεχνικη απο τα βατραχια ή να του την εμφυτευσε ο Itachi τοτε που μιλησαν ( το πως την πηρε ο Itachi μην με ρωτατε γτ μετα απο ολα αυτα που εδειξε στην μαχη με τον Emo δεν θα με ξαφνιασει αν το ηξερε και αυτο).
Σχετικα με τον Kakashi και εγω δεν πιστευω πως πεθανε για τον λογο που ειπε η Rin, δλδ κακο σκυλι ψοφο δεν εχει και επειδη ειναι πολυ αποτομο το πως βγηκε εκτος.
Καλη Χρονια και παλι. Happy 2009.
Posted 02 January 2009 - 01:23
Τρελο chapter, δεν ειχα διαβασει καθολου spoilers αυτες τις 2 βδομαδες και μου ρθε ξαφνικο...βασικα ειναι αυτο που περιμενα εδω και ποσο καιρο(χρονια) να δω τον ναρουτο να γ^%$ει και να δερνει και ολοι να μενουν με το στομα ανοιχτο. Καιρος ηταν, ειχε αδικηθει υπερβολικα ως τωρα, αλλα μαλλον ο κισι τα καλα μας τα κρατησε για το τελος(και καλα εκανε).
Θα συμφωνησω και εγω οτι ο ναρουτο μαλλον ξεπερασε και τον πατερα του, αυτο αλλωστε λενε και τα βατραχακια αλλα αυτο υποδηλωνει και η εικονα, δεν νομιζω να ειναι τυχαιο. Θα προτιμουσα να μην πεθανει εδω ο pein, για να τον δουμε και παρακατω να τον σκισει ο ναρουτο ξεκουραστο, να μην εχει δικαιολογια!
Σαζουκε που εισαι????
/naruto fanboy mode off
(και να φαει κανα βρωμοξυλο ο ναρουτο τωρα να γελαμε...)
Edited by TAL, 02 January 2009 - 01:31.
Posted 02 January 2009 - 01:46
On topic now:Εγω συγκρατω και το rasengan του naruto μαζι με ολα αυτα που ειπατε...Γιατι το κανει με το ενα χερι και αυτο σημαινει οτι βελτιωσε μεγιστως το shape manipulation κατι που ειχα υποψιαστει οτι θα συμβει.
Αν υποχρεωθει να χρησιμοποιησει to rasen-shuriken περα απο το οτι θα εχει μεγαλο power up λογω sage mode,ισως μπορει να το κανει με εναν μονο ή και κανεναν shadow clone+το οτι θα το κανει σε λιγοτερο χρονο...Και εχω μια μικρη ελπιδα οτι δε θα τραυματισει τοσο πολυ το χερι του και θα μπορει να το χρησιμοποιησει και περισσοτερες φορες....
Posted 02 January 2009 - 04:55
Ο jiraya βρεθηκε σε αδιεξοδο παλευοντας τα 3 σωματα, και μονο μια λυση του ειχε μεινει, να χρησιμοποισεισει Gensutsu.O naruto εμαθε το sage mode του jiraya, αρα δεν εχει τπτ παραπανω εκτος απο οτι ειχε ο j τη δεδομενη χρονικη στιγμη πλη του rasenshuriken και του καινουργιου jutsu που εφιαξε.Το genutsu που χρησιμοποιεισε ο j εδω δε μπορει να ξαναχρησιμοποιειθει, γιατι αφενως εινια σε ανοιχτο χωρο και το gensutsu θελει ωρα να προετοιμαστε (ο j χρησιμοποιεισε τους σωληνες για να κερδισει χρονο) και αφετερου σιγα μη τι πατησει ο Pein ξανα με το ιδιο κολπο.Το rasenshuriken ειναι αχρηστο καθως το ενα σωμα αποροφα chakra, επομενως ο Naruto θα μπορεσει να τα βαλει με τα 5 σωματα μαζι μιας και το Kολπο του j ειναι εξω απο το τραπεζι????
Επομενως μας μενει το νεο του zutsu, το οποιο δε βλεπω να ειναι αρκετο.Πως θα περασει απο το shinra tenshei και απο το chakra absorber???Και μη ξεχναμε τη θεωρια με το κολλιε που ειχαμε συζητησει καμια 30αρια σελιδες πριν.
Και τελος παντων θα με ενοχλησει απιστευτα αν καταφερει και νικησει ο naruto, Οχι επειδη ειμαι fan του pein, ακομα και να μη μου αρεσε, ειναι δυνατον ενα πιτσιρικι με ελαχιστη εμπειρια να νικησει καποιον που διαλυσε μονος του τον hanzo (που με τη σειρα του ειχε διαλυσει τους 3 sannin μαζι)+ ολλη του τη φρουρα ολομοναχος?Δλδ ελεος ο jiraya ηταν 51 χρονων, αρα 40+ χρονια στα πεδια μαχης και ο αλλος επαιζε μαζι του, πως κανεις τετοιο power up???Ουτε ενα μηνα δεν ηταν με τα βατραχια και η εμπειρια του σε μαχες ειναι ελαχιστη (ναι ξερω πολεμησε με akatsuki, αλλα 3 χρονια προπονουταν δεν ηταν σε μαχη ζωης θανατου, πως αποκτας εμπειρια, πως ξεπερνιουνται sannin ετσι, και κυριοτερο, πως ξεπερνα καποιον που ειναι πολυ ανωτερος των sannin?)
και μια ποιο ηλιθια τεκμηριωση του αποτελεσματος της μαχης :