Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2566 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 16:01

αλλά γενικά ήταν λίγο ανούσιο chapter, θα μπορούσε μέσα σε 20 σελίδες να δείξει πολύ περισσότερο, η κάνω λάθος?

βασικα θα μπορουσε να εχει ξεκινησει τη μαχη αλλα μαλλον θα ηταν καλυτερα να την αρχισει στη αρχη ενος chapter (οπως πιστευω θα γινει στο επομενο) για να παρει ολες τις σελιδες του τευχους............

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#2567 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 16:12

βασικα θα μπορουσε να εχει ξεκινησει τη μαχη αλλα μαλλον θα ηταν καλυτερα να την αρχισει στη αρχη ενος chapter (οπως πιστευω θα γινει στο επομενο) για να παρει ολες τις σελιδες του τευχους............

απλά δεν παίζει αυτό φίλε μου, λογικά σε κάποια φάση θα διακόψει τι μάχη να δείξει κάναν sasuke η οτιδήποτε άλλο.... το κάνει πολύ συχνά αυτό. εδώ με τον Pein δεν είχε διακόψει για να δείξει το παρελθόν? :S

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2568 Albatross

Albatross

Gomu no Pirates member

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 16:42

Έχω πάντως περιέργεια να δω τι τεχνικές ανέπτυξε και τελικά πως θα καταφέρνει να μαζεύει το chakra χωρίς το βατράχι.....

Δεν νομίζω να υπάρχει καμια αμφιβολία γι'αυτό...με κλώνους γίνεται.

Naruto 427 page 06 | One Manga

"Trying to look left and right at the same time"

Αυτό που είχε πει κι ο ίδιος ο Naruto για το Rasen-shuriken.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2569 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 20:04

To Chapter τα έσπασε!!
Παίζει ο Naruto να έχει πιάσει την ταχύτητα του πατέρα του (yellow flash) ετσι όπως κατέστρεψε το demon realm. Τώρα περιμένω να δώ τι έμαθε όταν προπονούταν μόνος του σε sennin mode το οποίο δεν ανέφερε τότε.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Going Merry

#2570 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 20:06

Just for the record ή θρυλική ταχύτητα του Yondaime δεν είναι τιποτα αλλο από την δυνατότητα του να τηλεμεταφέρεται εκεί που πέταγε το ειδικό Kunai.Τελείως διαφορετικό πράγμα απο την ταχύτητα του Naruto που βασίζεται στις Sage τεχνικές.

#2571 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 23:59

Just for the record ή θρυλική ταχύτητα του Yondaime δεν είναι τιποτα αλλο από την δυνατότητα του να τηλεμεταφέρεται εκεί που πέταγε το ειδικό Kunai.

νομιζω ιριστελλα(δεν σε αμφισβητώ αφου εισαι πολυ πιο διαβασμένη:tensai:) οτι μπορουσε να τηλεμεταφερθει σε οποιο σημειο βρισκονταν στο οπτικο του πεδιο καθως επισης και σε οποιο σημειο υπήρχε αυτο το ειδικο kunai οπως στην περιπτωση του κακασι που ηταν χιλιομετρα μακρια

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#2572 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 00:07

Δεν νομίζω.... Κοίτα την παρακάτω εικόνα... Μοιράζει kunai στους Shinobi για να τα πετάξουν αν και ο εχθρός είναι μέσα στο οπτικό του πεδίο.

Chapter 242 p 04 -05
Spoiler:

Mιλάμε για ένα battlefield και ένα σχετικά περιορισμένο σημείο μαχης οπότε αν κάτι τέτοιο ίσχυε δεν θα χρειάζονταν τα kunais σε εκείνη την περίπτωση...

#2573 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 00:08

agree, αλλα ι suckura ειναι (και καλα) συμπρωταγωνιστρια και υπαρχουν παρα πολλοι στους οποιους αρεσει, αρα μαλλον απιθανο να μη τη βαλει ο kishi καθολου.Επισης οι jounin μαλλον ρολο κομπαρσων εχουν, μιας και δεν προεβαλαν την παραμικρη αντισταση στον pein, ο οποιος εκανε κυριολεκτικα περιπατο μεσα στο κολοχωρι.Το μεγαλυτερο προβλημα του το προξενισε ο konohamaru και μετα ο kakashi

Προφανως με τοσους τραυματιες οι sakura δν θα χρησιμοποιησει το chackra της για να πολεμησει, και θα κανει heal , το πολυ πολυ αμα χρειαστει να πολεμησει ,θα πολεμησει με την κοπελα που κουβαλαει μαζι του ο pein:orly:

αν το προσεξατε ο "cool" naruto ιδρωσε οταν κοιταξε τον pein στα ματια....

Naruto 430 page 17-18 | One Manga

ειναι πετρες!!τη στιγμη που χτυπαει με rasengan το σωμα του pein στο εδαφος

Σε μια φαση νομιζα οτι η tsunade απο το κακο που επαθε θα τρελενοταν(για καρδιακο)

#2574 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 02:24

Δεν νομίζω.... Κοίτα την παρακάτω εικόνα... Μοιράζει kunai στους Shinobi για να τα πετάξουν αν και ο εχθρός είναι μέσα στο οπτικό του πεδίο.

Chapter 242 p 04 -05

Spoiler:

Mιλάμε για ένα battlefield και ένα σχετικά περιορισμένο σημείο μαχης οπότε αν κάτι τέτοιο ίσχυε δεν θα χρειάζονταν τα kunais σε εκείνη την περίπτωση...

Yup, the jutsu formula thing in those special kunai sets a mark allowing Minato to go around with his transportation jutsu... All in all it works like a summoning jutsu...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2575 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 10:31

Chapter 242 p 04 -05

Spoiler:

για πες μου εδω Naruto 240 page 09 | One Manga και Naruto 240 page 10 | One Manga

πως τηλεμεταφερεται(δεν ριχνει kunai); δεν μπορω να καταλάβω, πρεπει κατι να παιζεται με το αιμα του κακασι που εχει ο εχθρός στο πόδι του

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#2576 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 12:04

Δεν νομίζω να υπάρχει καμια αμφιβολία γι'αυτό...με κλώνους γίνεται.

Naruto 427 page 06 | One Manga

"Trying to look left and right at the same time"

Αυτό που είχε πει κι ο ίδιος ο Naruto για το Rasen-shuriken.

Kαι πως θα γίνει αυτό. Βγάζοντας κλώνους θα μαζεύει chakra και μόλις αυτοί εξαφανίζονται το chakra που μαζέψουν θα πηγαίνει στον Naruto;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2577 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 12:15

Παιδια, μηπως ηρθε η ωρα να κανει ο Νaruto τη κινηση που του χαρισε ο Ιtachi? Η κι εκεινη τη κινηση που ειχε πει ο Jiraiya στο Naruto να μη τη χρησιμοποιησει ποτε?(τοτε που εφευγαν για να πανε να σωσουν τον emo... εεε... το Gaara)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2578 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 15:32

για πες μου εδω Naruto 240 page 09 | One Manga και Naruto 240 page 10 | One Manga

πως τηλεμεταφερεται(δεν ριχνει kunai); δεν μπορω να καταλάβω, πρεπει κατι να παιζεται με το αιμα του κακασι που εχει ο εχθρός στο πόδι του

Mιλάμε για διαφορετικές τεχνικές στις δύο περιπτώσεις.... Αυτή που λες εσύ είναι το Shunshin no Jutsu και αυτή που λέω εγώ είναι το Hiraishin No Jutsu που αποτελεί και την χαρακτηριστική τεχνική του Yondaime. Το Hiraishin No jutsu απαιτεί και τα Kunais η κάποιας άλλης μορφή σφραγίδα..... Βασικά για να ακριβολογώ οι δύο σελίδες που παραθέτεις έχουν η κάθε μία διαφορετική τεχνική.Στην πρώτη σελίδα που παραθέτεις χρησιμοποιεί το SHunshin No Jutsu. Στην Δεύτερη το Hiraishin No jutsu. Κοίτα το πόδι του αντιπάλου και θα παρατηρήσεις ότι όταν έπιασε τον Kakashi την πρώτη φορά του έβαλε την seal στο παπούτσι και έτσι την δεύτερη φορά τον σκότωσε.

Για περαιτερω πληροφορίες αλλα και για να κάνεις την σύγκριση τσέκαρε εδώ και εδώ,,,

Εν ολίγοις όμως

Although it(hiraishin no justu) is often compared with the Body Flicker Technique (Shunshin no Jutsu), the speed of this jutsu is much greater. In principle, this jutsu is similar to the Summoning Technique, as it revolves around manipulation of time and space rather than accelerated movement, but instead of bringing something to users, it sends them somewhere.Additionally, it makes no noise and produces no puff of smoke, allowing the user to appear behind someone unnoticed.

To activate this jutsu, the user needs a special seal or "jutsu formula" (術式 jutsu-shiki) to mark the destination. After this is done, the user enters a dimensional void that almost instantaneously transport himself to that location whenever he chooses from then on. Minato applied the formula in advance to weapons such as kunai. By giving one such kunai to a person, he can immediately teleport to that person at any time. He can also apply the mark to a touched area, such as his opponent or some other surrounding feature.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 31 Δεκέμβριος 2008 - 16:19

#2579 Albatross

Albatross

Gomu no Pirates member

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 19:05

Kαι πως θα γίνει αυτό. Βγάζοντας κλώνους θα μαζεύει chakra και μόλις αυτοί εξαφανίζονται το chakra που μαζέψουν θα πηγαίνει στον Naruto;

Έχω σκεφτεί μερικά πράγματα. Ένα είναι αυτό που είπες εσυ. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιεί τους κλώνους του εναλλάξ. Μπορεί ο ένας να προστατεύει τον άλλον καθώς μαζεύει ενέργεια και να χρησιμοποιεί την ανάλογη τεχνική...

Σκεφτείτε να δημιουργεί 100 κλώνους από τους οποίους οι 10 να μαζεύουν ενέργεια...αν κρίνουμε από το τι μπορούσε να κανει ο Jiraiya θα γίνει χαμός :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2580 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 23:11

το chapter τα σπασε!!!!!!!!!!!!!!!!!οπως ο ναρουτο εσπασε ενα απο τους pain!!!!!και θυμαμε ενα thread που ελεγε''ποιες μαχες θα θελατε να δειτε στο ναρουτο??''και οι μαχη που που ψηφιστικε πολες φορες(sto poll) θα πραγματοποιηθει στο επομενο chapter!!

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."