Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2551 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:56

αν το προσεξατε ο "cool" naruto ιδρωσε οταν κοιταξε τον pein στα ματια....

Naruto 430 page 17-18 | One Manga

η κουλάδα έχει και τα όρια της.....:canthelp:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2552 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:58

Πέτρες ειναι....οχι ιδρώτας

πετρες σε σχημα σταγονας?

qzMHWHd.png

#2553 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 04:05

όχι,πετρες σε σχημα πετρας...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2554 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 04:07

όχι,πετρες σε σχημα πετρας...

εξακολουθουν να μου φαινοντε σταγονες ιδρωτα, αλλα whatever, δε θα κατσουμε να τσακοθουμε,μετα απο τετοιο chapter ειναι το λιγοτερο το οποιο μετραει :P

qzMHWHd.png

#2555 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 04:34

Τελειο,μαγευτικο,καταπληκτικο,φανταστικο,απιθανο και οτι αλλο κοσμητικο επιθετο μπορει να σκεφτει κανεις.Οντως απο τα καλυτερα chapters μαζι με αυτα που εδειχναν τη μαχη Sasuke-Itachi.Τελικα ο Naruto επιτελους εκανε μια non goofy entrance στη ζωη του, αν και ο κακομοιρης επαθε την πλακα του μολις πρωτοαντικρισε το Ελ.Βενιζελος εεεε.... την Konoha η8ελα να πω.Παντως ο Pein ειναι ακομη αρκετα imba γιατι εχει χαλασει τοσο chakra και συνεχιζει ακομη να ελεγχει και τα 6 σωματα.Η Tsunade τελικα το βλεπω να μας αφηνει χρονους για να σωσει οσους επεζησαν απο το χωριο και τον Danzou να γινεται υπουλα αρχηγος.Παντως ο Naruto εχει πολλααα νευρα απ'οτι φανηκε και δεν νομιζω ο Pein να τη γλιτωσει τοσο ευκολα γιατι ας μην ξεχναμε οτι δεν αντιμετωπιζει μονο τον αλεπουδιτσα αλλα ολοκληρο το χωριο μαζι του.Παντως σε αυτο το chapter o Naruto εδωσε μαθηματα coolness.Να δω αν στα επομενα chapter θα καταφερει να νικησει τον Pein και να ελεγξει το Kyuubi μεσα του καθως πολεμαει με τον ανθρωπο που του κατεστρεψε το σπιτι και σκοτωσε τον δασκαλο του και αν θυμωσει πολυ...θα βγει εξω η αλεπου....Τελος θελω να πω οτι νομιζω πως ο Kakashi κουνησε το κεφαλι του καθως ηταν η καμπια πανω του πριν.Παντως ολο αυτο το σκηνικο που υπαρχει τωρα πιστευω πως ειναι καταλληλο για να γινει μια μαχη αλλα οχι αυτη του Naruto με τον Pein οσο του Naruto με τον Sasuke.Σκεφτειτε λιγο το χωριο τουσ κατεστραμμενο κ αυτοι οι 2 να πολεμανε πανω στα ερειπια.Ετσι κι αλλιως δεν ειναι η ωρα του Pein για να πεθανει ακομη υπαρχουν αλλοι που πρεπει να πεθανουν νωριτερα οπως ο zetsu kai o Kisame.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2556 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 04:54

:respect:αυτο ειναι chap!!!Ξεπερασε τις προσδοκιες μου.3 frog bosses?ΟΜG και WTF?!?Ο Νaruto τελικα δυναμωσε αρκετα.Το σωμα του Pein το εκανε 1000 κομματια.. και μαλιστα με το ενα χέρι!!
@Υu_kanda
Naruto vs Sasuke... εισαι μεσα στο μυαλο μου!! Ο Pein μπορει να περιμενει!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2557 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 09:54

Απλαααα οτι πιο θεικο εχω δει εως τωρα στο Ναρουτο ( νταξει ενα απο τα πιο θεικα :P )
Ιδιος ο Namikaze Minato....ιδιος ο Jiraiya...το παλικαρι πιστευω θα κοψει κωλους ασχημα.....(ερε που ολοι τον κραζαμε).....εχει 4 summonings μαζι του.....ειναι σε Sannin-Mode....τον DEVA PAIN το σαπισε με ενα απλο χτυπημα ενω ο Kakashi ψιλο πεθανε....οταν παλεψε μαζι του.Πιστευω επιτελους θα δουμε ενα ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο Naruto απο οτι εχουμε δει ως τωρα.Θελω να πιστευω πως πρωτα θα σκοτωσει ολα τα αλλα σωματα και μετα θα παλεψει με τον Yahiko.Τωρα αν πεθανουν ολα τα σωματα δεν ξερω τι θα γινει...μαλλον θα δουμε τον Αληθινο PAIN.

ΚΑΙ αυτα που φαινονται στο προσωπο του Naruto ειναι πετρες....!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#2558 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 11:55

το chapter απλα:respect:
naruto is back!!!!!!!!

τωρα αρχιζει το καλο...........

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#2559 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 12:11

Λέτε να απόκτησε τπτ speed στυλ 4th?στ 17-18 page σαν να πήγε πολύ γρήγορα μπροστά στην Tsunade...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2560 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 12:26

βασικα ολες οι τεχνικες ειναι ανεπτυγμενες,αυτη τη στιγμη οποτε δεν αποκλειεται

#2561 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 12:59

ακομα και ιδρωτας να ειναι..δεν ειναι αυτο το θεμα...το θεμα ειναι οτι τον pain δεν τον βλέπω να βγαινει σωος απο εκει(ή τουλαχιστον τα 6 σωματα του γιατι ο αληθινος δεν ειναι εκει) :hahaha:

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#2562 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 12:59

Απλαααα οτι πιο θεικο εχω δει εως τωρα στο Ναρουτο ( νταξει ενα απο τα πιο θεικα :P )

eh ok νομίζω υπερβάλλεις λίγο :D, ωραίο chapter αλλά ας πούμε, με το προηγούμενο δεν συγκρίνετε :D

Ιδιος ο Namikaze Minato....ιδιος ο Jiraiya...το παλικαρι πιστευω θα κοψει κωλους ασχημα.....(ερε που ολοι τον κραζαμε).....εχει 4 summonings μαζι του.....ειναι σε Sannin-Mode....

ναι, ο naruto επιτέλους αποφάσισε να γίνει καλός πρωταγωνιστής!

τον DEVA PAIN το σαπισε με ενα απλο χτυπημα ενω ο Kakashi ψιλο πεθανε....οταν παλεψε μαζι του.

μα καλά ο deva Pein δεν ήταν ο yahiko? νομίζω πως ο άσπρος robot τυπάς είναι ο demon :S

Asura Path! that's the name! Pain - Naruto Wiki - Narutopedia

Πιστευω επιτελους θα δουμε ενα ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο Naruto απο οτι εχουμε δει ως τωρα.Θελω να πιστευω πως πρωτα θα σκοτωσει ολα τα αλλα σωματα και μετα θα παλεψει με τον Yahiko.Τωρα αν πεθανουν ολα τα σωματα δεν ξερω τι θα γινει...μαλλον θα δουμε τον Αληθινο PAIN.

ΚΑΙ αυτα που φαινονται στο προσωπο του Naruto ειναι πετρες....!!!

το ότι ο Yahiko Pein θα πεθάνει τελευταίος και από τα χέρια του Naruto εγώ το έχω σίγουρο, το θέμα είναι να μην πεθάνουν τα άλλα σώματα από άκυρους...

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2563 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 14:42

εγω πιστευω οτι o naruto θα νικησει ολα τα σωματα του pain. αφου τελειωσει η μαχη ολοι θα κανουν χαρουλες νομιζοντας οτι τον νικησαν και τελικα καποια στιγμη θα εμφανιστει ο αληθινος pain οπου θα πολεμησει με το naruto και θα γινει μακελειο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2564 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 14:58

Βασικά δεν πολυτρελάθηκα για το chapter.....
Η εικόνα που μου έμεινε ήταν εκείνη που έδειχνε τον Naruto,4o και J......
Έχω πάντως περιέργεια να δω τι τεχνικές ανέπτυξε και τελικά πως θα καταφέρνει να μαζεύει το chakra χωρίς το βατράχι.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2565 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 15:02

Βασικά δεν πολυτρελάθηκα για το chapter.....
Η εικόνα που μου έμεινε ήταν εκείνη που έδειχνε τον Naruto,4o και J......
Έχω πάντως περιέργεια να δω τι τεχνικές ανέπτυξε και τελικά πως θα καταφέρνει να μαζεύει το chakra χωρίς το βατράχι.....

το chapter, ως chapter δεν ήταν τίποτα το τρελό. απλά είχε 2 important πράγματα. αλλά πολύ important :P

1. έφαγε monohito τον Asura Path
2. ο naruto έγινε cool

αλλά γενικά ήταν λίγο ανούσιο chapter, θα μπορούσε μέσα σε 20 σελίδες να δείξει πολύ περισσότερο, η κάνω λάθος?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.