The Nine-Tailed Demon Fox (九尾の妖狐, Kyūbi no Yōko) is the most powerful of the Tailed Beasts;
Εδω λεει και αλλα
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 01:17
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:10
Ο Πειν χωρις να θελω να θίξω τους..οπαδους του, μου φαινεται ή ότι υπερκτιμαει πολυ τον εαυτό του ή υποτιμαει υπερβολικα το ναρουτο ή εν τελει είναι τελείως χαζός..! Γιατι για να κανει αυτο το ζουτσου που του φαγε τόση ενεργεια, ξεροντας οτι συντομα εχει να τα βαλει με το host του δυνατότερου kyuubi που υπαρχει, κατι απο τα τρια παιζει..
(βασικα λεω αυτο που λεει και η ιριστελλα με αλλα λογια)
Επίσης μαλλον δεν παιζει να εχει πεθανει ο κακασι. (οχι, δεν μπορω να επιχειρηματολογησω)
να σου υπενθυμίσω πως kyuubi λέγεται το nine tailed demon fox, τα tailed demons λέγονται μπιζού και oi hosts jinchuurikiεχει να τα βαλει με το host του δυνατότερου 尾獣, Bijū που υπαρχει
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από the.flame.alchemist: 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:12
forgot to comment chapter
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:27
ο πέιν φίλε μου, θα φάει άκυρο, fysika being a great fan of him, προτιμώ να πεθάνει στην μάχη παρά να γίνει καμία αηδία και να το σκάσει και να ξαναγίνει μάχη μετά η κάτι τέτοιο....βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον kishimoto για να δείξει την δύναμη του μαντάρα πχ. (you failed με. one hit ΚΟ).
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:31
ε τα παραλλες λιγο.Αν ειχε ο madara τη δυναμη να βγαλει 1 hit ko αυτον που νικησε καποιον που ειχε διαλυσει τους 3 sannin μαζι και ισοπεδωσε την konoha, τοτε το Manga θα ειχε τελιωσει προπολλου.Γενικα τον pein τον θεωρω ιδιο επιπεδο με τον Madara.
Tωρα οσο για το τι θα γινει με το chapter ο naruto θα νικησει με τη βοηθεια shikamaru,suckura,hinata και του υπολειπου τσιρκου, και στην τελικη μαχη θα αντιμετωπισει τον πραγματικο pein που ελεγχει τα σωματα.
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:41
σοβαρά φίλε rin, μου την δίνη περισσότερο αυτό που λες! σκέψου να νικήσει η sakura (lol suckura XD) ένα από τα σώματα του pein!!!!! σκέτη αηδία, τουλάχιστον ο naruto είναι ο naruto.... όσο για τις δύναμης, τι να σου πω εγώ δεν περίμενα τόσο νωρίς Pein vs. naruto και έτσι ανησυχώ πως κάτι θα παιχτεί με την δύναμη του Madara....
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:44
ναι ρε αλλα μη ξεχναμε οτι το Battlefield ειναι ακομα η konoha, δε γινεται να καθονται ολλοι και να κοιτανε τον naruto να τρωει της χρονιας του,καποιος θα επεμβει, τα 6 σωματα ειναι ακομα απιαστο ονειρο για τον naruto (και μη ξεχναμε και την konan)
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:51
idd, point is πως και πάλι προτιμώ τους jounin να κάνουν την δουλειά παρά την sakura, απλά μου φαίνεται ψέμα το ότι νίκησε τον sasori μαζί με την κολόγρια πόσο μάλλον να φάει κάποιο από τα σώματα του Pein.
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:59

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:03
Βασικά δε νομίζω να βοηθήσει κανείς τον Naruto.Αν είδατε όλοι είναι χώμα μετά από την έκρηξη.Δε μπορούν καλά καλά να σταθούν.Τώρα τι ακριβώς θα γίνει δε μπορώ να το προβλέψω με τίποτα
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:40

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:52
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:53
1: το σημάδι από το κεφάλι της τσουνάντε εξαφανίστικε...και όπως είπε και εκείνος ο άνμπου "σε αυτήν την περίπτωση η τσουνάντε θα........"
θα ?? θα τι????

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:54
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:55
αν το προσεξατε ο "cool" naruto ιδρωσε οταν κοιταξε τον pein στα ματια....
Naruto 430 page 17-18 | One Manga