Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2536 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 01:15

Δε ξερω αν παει με τις ουρες, παντως

The Nine-Tailed Demon Fox (九尾の妖狐, Kyūbi no Yōko) is the most powerful of the Tailed Beasts;

Εδω λεει και αλλα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2537 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 01:17

τρωμερο chapter. εχω πολυ καιρο να νιωσω τοσο ωραια σε chapter του naruto. απλα epic. επιτελους ενας imba naruto ετοιμος να παρει κεφαλια.:hero: πολυ cool εμφανιση και εισοδος:wooi2:. απλα τελειο. i can't w8 for the next one
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2538 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:10

Ο Πειν χωρις να θελω να θίξω τους..οπαδους του, μου φαινεται ή ότι υπερκτιμαει πολυ τον εαυτό του ή υποτιμαει υπερβολικα το ναρουτο ή εν τελει είναι τελείως χαζός..! Γιατι για να κανει αυτο το ζουτσου που του φαγε τόση ενεργεια, ξεροντας οτι συντομα εχει να τα βαλει με το host του δυνατότερου kyuubi που υπαρχει, κατι απο τα τρια παιζει..

(βασικα λεω αυτο που λεει και η ιριστελλα με αλλα λογια :P )

Επίσης μαλλον δεν παιζει να εχει πεθανει ο κακασι. (οχι, δεν μπορω να επιχειρηματολογησω)

ο πέιν φίλε μου, θα φάει άκυρο, fysika being a great fan of him, προτιμώ να πεθάνει στην μάχη παρά να γίνει καμία αηδία και να το σκάσει και να ξαναγίνει μάχη μετά η κάτι τέτοιο....βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον kishimoto για να δείξει την δύναμη του μαντάρα πχ. (you failed με. one hit ΚΟ).

εχει να τα βαλει με το host του δυνατότερου 尾獣, Bijū που υπαρχει

να σου υπενθυμίσω πως kyuubi λέγεται το nine tailed demon fox, τα tailed demons λέγονται μπιζού και oi hosts jinchuuriki

Tailed beasts - Naruto Wiki - Narutopedia
Nine-Tailed Demon Fox - Naruto Wiki - Narutopedia

a ναι, ξέχασα να πω για το chapter XD!

ήταν αρκετά ευχάριστο, χάρηκα με τον Naruto που επιτέλους σταμάτησε να είναι σκουπίδι :D
poor Pein died like that :| τουλάχιστον ο θάνατος αυτού του σώματος ήταν γρήγορος, τώρα έχει να πέσει πολύ ξύλο εκτός απρόοπτου

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από the.flame.alchemist: 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:12
forgot to comment chapter

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2539 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:27

ο πέιν φίλε μου, θα φάει άκυρο, fysika being a great fan of him, προτιμώ να πεθάνει στην μάχη παρά να γίνει καμία αηδία και να το σκάσει και να ξαναγίνει μάχη μετά η κάτι τέτοιο....βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον kishimoto για να δείξει την δύναμη του μαντάρα πχ. (you failed με. one hit ΚΟ).

ε τα παραλλες λιγο.Αν ειχε ο madara τη δυναμη να βγαλει 1 hit ko αυτον που νικησε καποιον που ειχε διαλυσει τους 3 sannin μαζι και ισοπεδωσε την konoha, τοτε το Manga θα ειχε τελιωσει προπολλου.Γενικα τον pein τον θεωρω ιδιο επιπεδο με τον Madara.

Tωρα οσο για το τι θα γινει με το chapter ο naruto θα νικησει με τη βοηθεια shikamaru,suckura,hinata και του υπολειπου τσιρκου, και στην τελικη μαχη θα αντιμετωπισει τον πραγματικο pein που ελεγχει τα σωματα.

qzMHWHd.png

#2540 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:31

ε τα παραλλες λιγο.Αν ειχε ο madara τη δυναμη να βγαλει 1 hit ko αυτον που νικησε καποιον που ειχε διαλυσει τους 3 sannin μαζι και ισοπεδωσε την konoha, τοτε το Manga θα ειχε τελιωσει προπολλου.Γενικα τον pein τον θεωρω ιδιο επιπεδο με τον Madara.

Tωρα οσο για το τι θα γινει με το chapter ο naruto θα νικησει με τη βοηθεια shikamaru,suckura,hinata και του υπολειπου τσιρκου, και στην τελικη μαχη θα αντιμετωπισει τον πραγματικο pein που ελεγχει τα σωματα.

σοβαρά φίλε rin, μου την δίνη περισσότερο αυτό που λες! σκέψου να νικήσει η sakura (lol suckura XD) ένα από τα σώματα του pein!!!!! σκέτη αηδία, τουλάχιστον ο naruto είναι ο naruto.... όσο για τις δύναμης, τι να σου πω εγώ δεν περίμενα τόσο νωρίς Pein vs. naruto και έτσι ανησυχώ πως κάτι θα παιχτεί με την δύναμη του Madara....

#2541 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:41

σοβαρά φίλε rin, μου την δίνη περισσότερο αυτό που λες! σκέψου να νικήσει η sakura (lol suckura XD) ένα από τα σώματα του pein!!!!! σκέτη αηδία, τουλάχιστον ο naruto είναι ο naruto.... όσο για τις δύναμης, τι να σου πω εγώ δεν περίμενα τόσο νωρίς Pein vs. naruto και έτσι ανησυχώ πως κάτι θα παιχτεί με την δύναμη του Madara....

ναι ρε αλλα μη ξεχναμε οτι το Battlefield ειναι ακομα η konoha, δε γινεται να καθονται ολλοι και να κοιτανε τον naruto να τρωει της χρονιας του,καποιος θα επεμβει, τα 6 σωματα ειναι ακομα απιαστο ονειρο για τον naruto (και μη ξεχναμε και την konan)

qzMHWHd.png

#2542 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:44

ναι ρε αλλα μη ξεχναμε οτι το Battlefield ειναι ακομα η konoha, δε γινεται να καθονται ολλοι και να κοιτανε τον naruto να τρωει της χρονιας του,καποιος θα επεμβει, τα 6 σωματα ειναι ακομα απιαστο ονειρο για τον naruto (και μη ξεχναμε και την konan)

idd, point is πως και πάλι προτιμώ τους jounin να κάνουν την δουλειά παρά την sakura, απλά μου φαίνεται ψέμα το ότι νίκησε τον sasori μαζί με την κολόγρια πόσο μάλλον να φάει κάποιο από τα σώματα του Pein.

#2543 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:51

idd, point is πως και πάλι προτιμώ τους jounin να κάνουν την δουλειά παρά την sakura, απλά μου φαίνεται ψέμα το ότι νίκησε τον sasori μαζί με την κολόγρια πόσο μάλλον να φάει κάποιο από τα σώματα του Pein.

agree, αλλα ι suckura ειναι (και καλα) συμπρωταγωνιστρια και υπαρχουν παρα πολλοι στους οποιους αρεσει, αρα μαλλον απιθανο να μη τη βαλει ο kishi καθολου.Επισης οι jounin μαλλον ρολο κομπαρσων εχουν, μιας και δεν προεβαλαν την παραμικρη αντισταση στον pein, ο οποιος εκανε κυριολεκτικα περιπατο μεσα στο κολοχωρι.Το μεγαλυτερο προβλημα του το προξενισε ο konohamaru και μετα ο kakashi

qzMHWHd.png

#2544 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:59

Βασικά δε νομίζω να βοηθήσει κανείς τον Naruto.Αν είδατε όλοι είναι χώμα μετά από την έκρηξη.Δε μπορούν καλά καλά να σταθούν.Τώρα τι ακριβώς θα γίνει δε μπορώ να το προβλέψω με τίποτα:emptyonexg1:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2545 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:03

Βασικά δε νομίζω να βοηθήσει κανείς τον Naruto.Αν είδατε όλοι είναι χώμα μετά από την έκρηξη.Δε μπορούν καλά καλά να σταθούν.Τώρα τι ακριβώς θα γίνει δε μπορώ να το προβλέψω με τίποτα:emptyonexg1:

οχι ολλοι.Ο gai και τα βλαμμενα του δεν ηταν στη konoha τη στιγμη του boom, και εχουμε και πολυ καιρο να τους δουμε (απο την lame μαχη με τους κλωνους τους) αρα εμαλλον καπου εδω θα βγουνε και αυτοι.

qzMHWHd.png

#2546 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:40

Ίσως το αγαπημένο μου τσάπτερ μέχρι τώρα.....απλά φοβερό. και ειδικά η σκηνή που ο ναρούτο ψάχνετε για το που τον φέρανε,αν ήταν σε άνιμε με την κατάληλη μουσική,θα ήταν πολυ ανατριχιαστική...
Καμιά φορά που λέτε με πιάνει κρίση αντικειμενικότητας(καμια φορα είπα,μην παρεξηγηθώ και χαλάσω το στυλλ μου)
πρέπει να πω πως ο ναρούτο ήταν απίστευτος:if:
,ακόμα παραμένει μπουχέσας,δεν λέω,αλλά με πόρωσε αφάνταστα,έδωσε μαθήματα κουλάδας.....:tensai:
αρχικά να εκφράσω την λύπη μου που έχουν σπάσει τα πόδια του σικαμάρου και δεν θα τον δούμε να κάνει τίποτα :nanana:
θέλω να σταθώ σε 2 πραγματάκια που κανείς δεν ανέφερε..(λογικό,μετά από τέτια δώση πόρωσης που μας κέρασε ο ναρούτο που μυαλό για αυτά...)

1: το σημάδι από το κεφάλι της τσουνάντε εξαφανίστικε...και όπως είπε και εκείνος ο άνμπου "σε αυτήν την περίπτωση η τσουνάντε θα........"
θα ?? θα τι????:dazed:

2: ένας άλος κονοχανός είπε στην τσουνάντε πως κάποιοι τον ακολουθούσαν....
λογικά ή η ομάδα του σάσουκε,ή οι μαθητές του έμινεμ....

και φυσικά δεν μπορώ να μην σχολιάσω με δικά μου λόγια τις αγαπημένες μου στιγμές στο τσάπτερ...

1: Ναρούτο : Ρε μάγκες..που με φέρατε? Στην κονόχα δεν είπαμε πως πάμε?

2: Ναρούτο: έλα τσουνάντε,άντε να αράξεις να δεις καμια ταινιούλα,πιες κανα τσαγάκι και άσε να αναλάβει ο νταβάς......

3: Πέιν: Βρε Βρε καλως τα ***** μας....ψήθηκες να έρθεις? πίστευα ότι θα έπρεπε να καταστρέψω τον μισώ πλανήτη μέχρι να βγεις...

4: Μπαμπας σικαμαρου: σικαμάρου είσαι καλα?
Σικαμάρου: ναι μια χαρά,απλά δεν έχω πόδια...μήπως τα πήρε πουθενά το μάτι σου?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2547 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:52

OMG! Δεν μπορει ο ναρουτο φοραει την ιδια μπερτα με τον μπαμπα του!!! Τελικα ολο και ποιο πολυ μιαζι με τον μπαμπα του! παντος ευχαριστιθηκα αφανταστα την φασι που με ενα χερι ξεκανε το σομα :try: ! Οχι που μερικι λεγανε κακιες :burningbe3: !
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2548 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:53

1: το σημάδι από το κεφάλι της τσουνάντε εξαφανίστικε...και όπως είπε και εκείνος ο άνμπου "σε αυτήν την περίπτωση η τσουνάντε θα........"
θα ?? θα τι????:dazed:

Αν θυμασε παλια η τσουναντε ειχε ξανα χρησιμοποιησει τη τσακρα που μαζευε στο μετωπο της... Τοτε βεβαια απλα αυξησε τη δημιουργια των κυτταρων της για να γιατρευτει. Η Σιζουνε ειχε πει οτι ετσι μικραινει την ζωη της. Οποτε πιστευω κατι τετοιο θα εννοουσε.
Επισης μετα γερασε κιολας ΧΡ :hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2549 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:54

αν το προσεξατε ο "cool" naruto ιδρωσε οταν κοιταξε τον pein στα ματια....

Naruto 430 page 17-18 | One Manga

qzMHWHd.png

#2550 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:55

αν το προσεξατε ο "cool" naruto ιδρωσε οταν κοιταξε τον pein στα ματια....

Naruto 430 page 17-18 | One Manga

Πέτρες ειναι....οχι ιδρώτας

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ