Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2506 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 17:07

Spoiler:

Ο kakashi δν πρεπει να πεθανει , γτ θα γινει το δεξι χερι του ναρουτο
Spoiler:

πωπω και αυτος ο naruto και νεκρους ανασταινει, τοσο εντυπωσιακη θα ειναι η εισοδος του!!:nanana:

#2507 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 17:08

fixed

ο kakashi έκανε την δουλειά του, μονος του είπε πως ήρθε η ώρα για την καινούρια γενιά. ούτος η άλλος άχρηστος είναι , μονο εναντίον του zabuza κατάφερε να κάνει κάτι. ζει χάρι στον shikamaru και χάρι στον hidan .
καλός τυράς είναι αλλα είναι σπαστικό και ψεύτικο να μην έχει πεθάνει.

1. να μην τον σκότωσε ο Pein
2. να μην πέθανε από την έκρηξη

Spoiler:

Ο kakashi δν πρεπει να πεθανει , γτ θα γινει το δεξι χερι του ναρουτο
Spoiler:

πωπω και αυτος ο naruto και νεκρους ανασταινει, τοσο εντυπωσιακη θα ειναι η εισοδος του!!:nanana:

δηλαδή στα αλθία γραφής μονο για να γράψεις eh? τώρα ελπίζω ακόμα περισσότερο να έχει πεθάνει ο kakashi. ffs έχει έρθει η ώρα του ούτος η άλλος

και που στο διάολο κολλάει η αναστήσει και τέτοια? αν δεν πέθανε πάει να πει πως απλά δεν τον σκότωσε ο pein

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiraiya: 26 Δεκέμβριος 2008 - 18:27

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2508 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 20:15

Kakashi doesn't necceceraly have to stay alive for the sake of the manga.
Μετα απο αυτην την εικονα μπορουμε να τον αποχαιρετησουμε πιστευω:byejg9:.
Παιδια αρχισε ο Naruto να γινεται cool η μου φαινεται? Μαλλον καταλαθος το κανει:P

RESPECT!!!!!!!!!!!!!! :nod2::nod2::nod2::nod2::nod2:

[fangirl mode on]Ε, λοιπόν, έτσι και ο Naruto είχε το σοβαρό υφάκι του από την αρχή, ο Sasuke θά'χε φάει χώμα εδώ και καιρό! Ποιός Uchiha και ποιός Gaara... Naruto is THE hot ONE![fangirl mode off]

Eγω το ειχα πει οτι αν ο Naruto σοβαρευτει εστω και λιγο θα ειναι αν οχι ο καλυτερος ενας απο τους καλυτερους anime πρωταγωνιστες που υπαρχουν. Προφανως με ακουσε και βαδιζει προς τα εκει.
Αντε και με κανα καλο technic τωρα να μας πωρωσει αγρια.
Κατι ασχετο:
Spoiler:

Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#2509 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 21:11

Μαλλον το chapter θα βγει την Δευτερα:frozen: οριστε και το Link που το ειδα Naruto 430 Manga | Read Naruto 430 Online
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2510 Glaukus

Glaukus

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 22:16

Ένα κάρο παράτηρήσεις:

Κάποιες είναι ζυγισμένες εκτιμήσεις κάποιες είναι borderline spoilers.
Spoiler:

Επίσης επειδή διάβαζα και εδώ - όπως και αλλού μες το Φόρουμ - τις απίστευτες κρίσεις, με πολύ σοβαρότητα, αναφορά στα παιδικά χρόνια κλπ, ψυχολογικές εκτιμήσεις ηρώων και τα καθέκαστα, να πω απλά στα γρήγορα, καθώς θέτουν κάποιοι σε ρεαλιστική ή τουλάχιστον πιθανή βάση ακραία μυθοπλασία, ότι...

1. Ο Tobi-Madara είναι ένας τύπος που υποκίνησε στο παρελθόν μία εθνική σύγκρουση βασισμένη σε ταξικές και φυλετικές διαφορές, επιδιώκοντας να ανατρέψει ένα σύστημα με ΕΝΤΟΝΑ βίαια μέσα. Μπορεί να θεωρηθεί από επαναστάτης έως γενοκτόνος, ανάλογα με το πόσο θεωρεί γενικότερα μία κοινωνία ότι η βία που χρησιμοποιείτε είναι δικαιολογημένη.
Έτσι ενώ οι σφαγές στο Νταρφούρ είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, οι σφαγές στην Γαλλική Επανάσταση προφανώς δεν χαρακτηρίστικαν ποτέ τέτοιες, ίσως απλά, "αγένειες".
Ο Madara είναι μάλλον περισσότερο στην πλευρά του γενοκτόνου. Το γεγονός ότι ο συγγραφέας είναι πολύ "δυνατός" και γνωρίζει μία σημαντική αρχή, των "συγκρουόμενων ορθολογισμών" δεν αναιρεί αυτό το γεγονός. Απλά το καλύπτει με την πιο πιθανή και συμπαθητική εξήγηση. Το να θαυμαστεί είναι λάθος ηθικής. Ένα λάθος που ουδέποτε κάνουν άτομα σαν το Ναρούτο στην πλοκή και αν συναντηθούν μάλλον θα οδηγήσει στο να του φωνάξει ο Ναρούτο στην μάπα τι σκουλήκι που είναι.

2. Ο Uchiha Itatchi έσφαξε και καλά την φαμίλια του επειδή τον διέταξαν και όλα αυτά τα συνομωσιολογικά που έκαναν οι WASPs της Konoha. Τίθεται εδώ ζήτημα απόδοσης ευθυνών. Εννοείτε πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης υπάρχει στους αρχηγούς της Konoha, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός όμως ότι ήταν εκεί, και δεν πάλεψε μέχρι να ξεψυχήσει, είτε για να αλλάξει την κατάσταση, είτε για να αποτρέψει την γενοκτονία μίας ολόκληρης φυλής, είτε για να κάνει κάτι βρε αδερφέ. Σκεφτείτε το λίγο σαν να ήταν εκείνη την εποχή το τωρινό στόρυ-λάιν, θα τον απεχθανόμασταν. Παρόλ' αυτά το παρελθόν "γλυκαίνει" καταστάσεις.

3. O Uchiha Sasuke, είναι απλά γελοίος. Είναι το κακομαθημένο παιδί μίας φατριάς "και καλά" καταπιεσμένης, οι οποίοι είναι όμως γαμάτοι. Σαν να λέμε ο ξυπόλητος πρίγκιπας. Το μόνο που κάνει είναι να μισεί τον αδερφό του και δεν κάνει καν αυτό καλά. Γιατί ακόμη και μετά από όσα έγιναν και αποκαλύφθηκαν, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ που είχε πυροδοτήσει αυτό το μίσος. Είναι ΑΚΟΜΗ υπόλογος και μερικά υπεύθυνος ο αδερφός του για τον θάνατο της κλαν του. Επίσης είναι αυτονόητο ότι: είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ, είναι εκδικητικός, είναι αντικοινωνικός, το παίζει μάγκας σε εκνευριστικό βάθμο. Επίσης έχω κουραστεί από όλους όσους κατηγορούν τον Ναρούτο για έλλειψη τεχνικών όταν έχει εκτός από διαφορετικές τεχνικές και διαφορετικούς τρόπους χρήσης τους, αλλά και ενσωμάτωση "σκέψης" σε αυτές. Δεν είναι τεχνικές οι παραλαγές του chidori. Οι φωτιές είναι μάλλον το πιo generic ability ever. Το saringan είναι επίκτητο, και το Mangekyou Saringan είναι απλά όσο ελλεινές είναι οι abilities του Taitso με τα πειράματα στο Bleach. Εξωπραγματικό και ανεξήγητο jutsu ακόμη και για genjutsu. Το μεγαλύτερο του jutsu είναι μάλλον αντίστοιχο με το seduction jutsu του Ναρούτο, μόνο που πιάνει σε κοριτσάκια και μικρούς gay shinobi και δεν απαιτεί καν μεταμόρφωση. Νομίζω οτί είναι φαν του κατά κύριο λόγω γυναίκες καθώς και τύποι που πάντα ήθελαν να είναι ο cool τύπος στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στην δουλειά και δεν έγιναν ποτέ. Εν ολίγοις, προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αποτελεί έναν εκ τους γελοιοδέστερους χαρακτήρες της σειράς. Όχι ασκόπως ωστόσο και χωρίς πρόθεση. Ο αρχικός σκοπός - πριν την αντίδραση του κόσμου - ήταν να τονίσει ΠΟΣΟ φίλος είναι ο Ναρούτο και πόσο προσπαθεί για τους συντρόφους του, ακόμη και όταν αυτοί είναι προδοτικά σιχάματα που ηθελημένα παρατούν τους συντρόφους τους για να κυνηγήσουν την κατάρα της εκδίκησης όπως έλεγε ο Σαρουτόμπι ο 3ος, συμμαχούν με τον ελεεινό ανωμαλάρα τον Οροτσιμάρου, και αφού σκοτώσουν και το πρότελευταίο (προ-προτελευταίο βασικα) μέλος της guild τους, αποφασίζουν να επιστρέψουν για να ξεπαστρέψουν και τους υπόλοιπους. Φοβερή τυπάρα, σας τον εύχομαι φίλος σας :)

4. Ο Pein είναι ένας νεκρόφιλος μανιακός, γενοκτόνος που ξεπάστρεψε την Konoha. Αν γουστάρετε Pein ετοιμαστείτε για το Peosengan που του ετοιμάζει σε Sage Mode τώρα ο Ναρούτο. Αμ θα τον δείρει αμ θα του αλλάξει τα μυαλά και μετά θα τον δείρει λίγο ακόμα.

5. Orochimaru. Ελεεινό σκουλήκι. Φίδι κολοβό. Δεν τον νοιάζει τίποτα. Εκμεταλλεύτε τον κοσμάκι για να ζήσει για πάντα, ξέρει και καλά όλα τα Jutsu και τον τρώει λάχανο ο γελοίος με το σπαθάκι του που τον βοήθησε να μάθει τις 2 1/2 τεχνικές που έμαθε; Μάλλον τερματίστηκε ως χαρακτήρας γιατί δεν προχώραγε το πράγμα. Ο μόνος του στόχος ήταν να ζει για πάντα. Δεν έκανε κάτι άλλο. Ανούσιος, κακός χωρίς έρεισμα (τουλάχιστον οι Madara και Pein έχουν τον συγκρουόμενο ορθολογισμό τους ας πούμε, ή ο Danjou).

6. Danjou, απλά ο καλύτερος οιονεί ΚΑΚΟΣ του Ναρούτο. Εγώ έχω στείλει τα γραμματάκια μου να γίνει αυτός κάποτε Hokage και οι απειλές και οι μάχες να λάβουν εσωτερική διάσταση. Φανταστείτε Hinata, Naruto, Sakura και αμμούδινους, να πολεμάνε εναντίον Shikamaru, Chouji, Yamagatas, Gai κλπ στα σοβαρά λόγω εσωτερικών διαμαχών, στην βάση του Naruto: το πραγματικό καλό μας VS Shikamaru: ακολουθώ εντολές 6ου Hokage και τέτοια. Απίστευτη σύγκρουση συναισθηματική και τεχνική.

7. Akatsuki. Φόλα ήταν και πέρασε. Άρχισαν πριν κάνα χρόνο να μας ψιλοεξηγούν τι και πως και γιατί, τελικά το καλύτερο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν ο "κυνηγός επικυρηγμένων" και οι άλλοι σούπερ τύποι που τα άφησαν όλα ήταν απλά πιόνια του Pein και του Mandara? Ή μήπως ήξεραν και γούσταραν ούτως ή άλλως, αλλά αν γούσταραν ΓΙΑΤΙ γούσταραν κάτι τέτοιο. Μυστήριο...

Αυτά για τώρα τα είπα και ξελάφρωσα... (ήμουν στο φόρουμ γκεστ και μέσω links από φίλους πολύ συχνά, αλλά γενικότερα βαριέμαι συνήθως τα φόρουμ, αυτό ήταν leap of faith που γράφτηκα :), οπότε είχα μαζεμένα... )

Σε μία άλλη νότα

@Flaming ALchmist : καλά ρε μούρη να τον θάψεις θες τον ασπροδόντη τζούνιορ. Εγώ θα προτιμούσα να ζει και ας ζει με κάποια γελοία - όντως δεν διαφωνώ μαζί σου - υπέρβαση.
Είναι χαρακτήρας αληθινός. Βέβαια και αν τελικά μας αφήσει χρόνους, ουδέν κακό αμιγές καλού, θα δούμε επιτέλους τι κρύβει κάτω από την μύτη του.

ΕΚΤΟΣ, λέω τώρα, αν εκεί έχει κρυμμένη ΕΞΤΡΑ ΔΥΝΑΜΗ (πως μου ήρθε τώρα αυτό watashi wa zaraki kenpachi desu ga) στον... ΚΥΝΟΔΟΝΤΑ του και την αποκαλύψει και τους σκίσει τα βάρδουλα και γίνει Hokage. Εγώ μέσα.

(ναι ναι το ξέρω - καθόλου προκατειλημμένος εγώ υπέρ του Kakashi...)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Φεβρουάριος 2009 - 05:27
double post

#2511 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 00:19

Το μεγαλύτερο του jutsu είναι μάλλον αντίστοιχο με το seduction jutsu του Ναρούτο, μόνο που πιάνει σε κοριτσάκια και μικρούς gay shinobi και δεν απαιτεί καν μεταμόρφωση. Νομίζω οτί είναι φαν του κατά κύριο λόγω γυναίκες καθώς και τύποι που πάντα ήθελαν να είναι ο cool τύπος στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στην δουλειά και δεν έγιναν ποτέ. Εν ολίγοις, προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αποτελεί έναν εκ τους γελοιοδέστερους χαρακτήρες της σειράς.

+1:tensai:!!!Και μια ερωτηση..Τι ειναι το scroll του Jiraya???

#2512 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 03:38

2. Ο Uchiha Itatchi έσφαξε και καλά την φαμίλια του επειδή τον διέταξαν και όλα αυτά τα συνομωσιολογικά που έκαναν οι WASPs της Konoha. Τίθεται εδώ ζήτημα απόδοσης ευθυνών. Εννοείτε πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης υπάρχει στους αρχηγούς της Konoha, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός όμως ότι ήταν εκεί, και δεν πάλεψε μέχρι να ξεψυχήσει, είτε για να αλλάξει την κατάσταση, είτε για να αποτρέψει την γενοκτονία μίας ολόκληρης φυλής, είτε για να κάνει κάτι βρε αδερφέ. Σκεφτείτε το λίγο σαν να ήταν εκείνη την εποχή το τωρινό στόρυ-λάιν, θα τον απεχθανόμασταν. Παρόλ' αυτά το παρελθόν "γλυκαίνει" καταστάσεις.

Να έκανε τι με λίγα λόγια? Από την στιγμή που και οι δύο κύριες πλευρές είναι έτοιμες να σφαχτούν και η επίκληση στην λογική δεν είναι κάτι το οποίο θα τους αποτρέψει τι θα έκανες εσύ ενδεχομένως αν ήσουν σε παρόμοια κατάσταση? Προσωπικά δεν θα τον απεχθανόμουν ούτε και αν η προοπτική άλλαζε στο παρόν. Ίσα ίσα μου φαίνεται άξιο θαυμασμού που μέσα σε μια αδύνατη συναισθηματικά κατάσταση βρήκε το θάρρος και επέλεξε το γενικότερο καλό από τους συναισθηματικούς δεσμούς με την οικογένειά του. Ήξερε τι έκανε, ήξερε τι κίνδυνος υπήρχε και πάνω από όλα ήξερε και τις συνέπειες που τον περίμεναν. Και δεν ζήτησε από κανέναν να τον αναγνωρίσει ως σωτήρα και να σκαλίσει το πρόσωπό του σε έναν τοίχο αλλά αντίθετα πέθανε με όλον τον κόσμο να τον θεωρεί στυγνό παρανοικό εγκληματία. Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές δεν υπάρχουν "όμορφες" και αναίμακτες λύσεις οπότε κάτι θα πρέπει να θυσιαστεί.

3. O Uchiha Sasuke, είναι απλά γελοίος. Είναι το κακομαθημένο παιδί μίας φατριάς "και καλά" καταπιεσμένης, οι οποίοι είναι όμως γαμάτοι. Σαν να λέμε ο ξυπόλητος πρίγκιπας. Το μόνο που κάνει είναι να μισεί τον αδερφό του και δεν κάνει καν αυτό καλά. Γιατί ακόμη και μετά από όσα έγιναν και αποκαλύφθηκαν, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ που είχε πυροδοτήσει αυτό το μίσος. Είναι ΑΚΟΜΗ υπόλογος και μερικά υπεύθυνος ο αδερφός του για τον θάνατο της κλαν του. Επίσης είναι αυτονόητο ότι: είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ, είναι εκδικητικός, είναι αντικοινωνικός, το παίζει μάγκας σε εκνευριστικό βάθμο. Επίσης έχω κουραστεί από όλους όσους κατηγορούν τον Ναρούτο για έλλειψη τεχνικών όταν έχει εκτός από διαφορετικές τεχνικές και διαφορετικούς τρόπους χρήσης τους, αλλά και ενσωμάτωση "σκέψης" σε αυτές. Δεν είναι τεχνικές οι παραλαγές του chidori. Οι φωτιές είναι μάλλον το πιo generic ability ever. Το saringan είναι επίκτητο, και το Mangekyou Saringan είναι απλά όσο ελλεινές είναι οι abilities του Taitso με τα πειράματα στο Bleach. Εξωπραγματικό και ανεξήγητο jutsu ακόμη και για genjutsu. Το μεγαλύτερο του jutsu είναι μάλλον αντίστοιχο με το seduction jutsu του Ναρούτο, μόνο που πιάνει σε κοριτσάκια και μικρούς gay shinobi και δεν απαιτεί καν μεταμόρφωση. Νομίζω οτί είναι φαν του κατά κύριο λόγω γυναίκες καθώς και τύποι που πάντα ήθελαν να είναι ο cool τύπος στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στην δουλειά και δεν έγιναν ποτέ. Εν ολίγοις, προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αποτελεί έναν εκ τους γελοιοδέστερους χαρακτήρες της σειράς. Όχι ασκόπως ωστόσο και χωρίς πρόθεση. Ο αρχικός σκοπός - πριν την αντίδραση του κόσμου - ήταν να τονίσει ΠΟΣΟ φίλος είναι ο Ναρούτο και πόσο προσπαθεί για τους συντρόφους του, ακόμη και όταν αυτοί είναι προδοτικά σιχάματα που ηθελημένα παρατούν τους συντρόφους τους για να κυνηγήσουν την κατάρα της εκδίκησης όπως έλεγε ο Σαρουτόμπι ο 3ος, συμμαχούν με τον ελεεινό ανωμαλάρα τον Οροτσιμάρου, και αφού σκοτώσουν και το πρότελευταίο (προ-προτελευταίο βασικα) μέλος της guild τους, αποφασίζουν να επιστρέψουν για να ξεπαστρέψουν και τους υπόλοιπους. Φοβερή τυπάρα, σας τον εύχομαι φίλος σας :)

Καταρχάς μια μικρή φανταστική και καμμένη μελέτη πάνω στο Sharingan που πιθανόν να σε βοηθήσει να φανταστείς πως λειτουργεί ( you can thank me later)

Sharingan

Kατα δεύτερο λόγο τι εννοείς με το ότι fan του είναι κυρίως γυναίκες? OK είμαι κοπέλα και είμαι Uchiha fan αλλά δεν πιστεύω ότι μου στερεί το φύλο μου κάποιου είδους κριτική ικανότητα αναφορικά με πράγματα τα οποία βλέπω. Καλό είναι να μην επιτίθεσαι σε όσους υποστηρίζουν κάτι το οποίο μπορεί ενδεχομένως να μην συμπαθείς. Υποκειμενικά είναι αυτά οπότε chill!

ΔΙα του λόγου το αληθές επέτρεψε μου να σου πω ότι ο Sasuke σαν χαρακτήρας είναι πολύ αρτιότερος και μελετημένος από αυτον του Naruto και ίσως από τους περισσότερους της ιστορίας. Παρουσιάζονται πολύ περισσότερες πτυχές του, έχει προτερήματα αλλά και ελαττώματα και πάνω από όλα είναι ίσως από τους πιο πιστευτούς και μεταδοτικούς σε συναισθήματα χαρακτήρες της σειράς. Δεν χρειάζεται να κλάψει εκατό φορές και να κάνει δραματικούς μονολόγους προκειμένου να ταυτιστεί ο θεατής μαζί του και να συγκινηθεί. Επίσης δεν είναι προβλέψιμος και σίγουρα κρύβει περισσότερα από όσα λέει σε κάθε καρε.

Επιπλέον ο Sasuke αν παρατηρήσεις προσεκτικά ποτέ δεν σταμάτησε να αγαπάει ουσιαστικά τον αδερφό του. Γι αυτό και η προδοσία του, του φάνηκε τόσο δυσβάσταχτη γι αυτό και ζητά εκδίκηση για τον χαμό του και τα όσα περασε παρά το ότι δεν αλλάζει το γεγονός ότι αυτός ήταν που σκότωσε όλους τους Uchiha. Θυμήσου λίγο την μάχη Sasuke- Itachi στην αρχή εκεί που ο Itachi λέει ότι ποτέ δεν τον αγάπησε ως αδερφό του. Αν πραγματικά τον μισούσε ο Sasuke εκεί δεν θα αναστατωνόταν όταν άκουσε αυτό το πραγμα (γιατί πολύ απλά δεν θα άλλαζε κάτι μέσα του). Αντίθετα όμως ο συνήθως ήρεμος και Poker faced Sasuke εκεί εκνευρίστηκε πάρα πολύ. Νομίζω ότι αυτό και μόνο λέει πολλά.

Οι διάφορες παραλλαγές του Chidori, οι υλοποιήσεις όπως και το Kirin μπορούν να θεωρηθούν ξεχωριστές τεχνικές ή τουλάχιστον διαφοροποιήσεις και είναι σίγουρα κατά πολύ περισσότερες από τις αντίστοιχες που είχε αναπτύξει ο Naruto στο ίδιο χρονικό διάστημα. Γενικά ο συγκεκριμένος χαρακτήρας έχει συγκεκριμένο τρόπο επίθεσης μέχρι τώρα. Tajuu kage bunshin no jutsu... περικύκλωση του στόχου... επίθεση από το πιο απρόσμενο σημείο... Rasengan . Σε όσες όμως μάχες έχουμε δει τον Sasuke (deidara- itachi - 8 tails) έχει χρησιμοποιήσει όχι μόνο μεγαλυτερο αριθμό τεχνικών αλλά και εντελώς διαφορετικό στυλ στρατηγικής το οποίο προσαρμόζει ανάλογα με τα δεδομένα τα οποία λαμβάνει κατά την διάρκεια της μάχης. Επιπλέον διατηρεί πολύ περισσότερο την ψυχραιμία του και δεν εκνευρίζεται όταν κάτι πάει στραβά.

Οπως προείπα ο χαρακτήρας του δεν είναι τέλειος. Κάνει και λάθη και σίγουρα έχει και ελαττώματα. Παρόλαυτα δεν νομίζω oύτε ότι είναι γελοίος ούτε ότι αξίζει να είναι μισητός. Απλά δεν είναι ο τελείος flat good guy που είναι μια ιδέα τελείως ιδανική και ουτοπική. Πολύ απλά είναι ανθρώπινος.
..........................................................................................................................................

Για τους υπόλοιπους χαρακτήρες δεν θα επεκταθώ τόσο (οι δυο παραπάνω ήταν οι αγαπημένοι μου). Το μόνο το οποίο θα πω είναι ότι ναι μεν το Naruto δεν έχει τετραγωνίσει τον κύκλο στον κόσμο των anime αλλά δεν είναι ανάγκη να το κατηγορούμε επειδή δεν συμβιβάστηκε με όλα μα όλα τα κλισέ των Shounen, με πρώτο και βασικότερο το να χωρίσει τον κόσμο σε άσπρο και μαύρο χωρίς ενδιάμεσες αποχρώσεις. Κοινώς ακόμη και οι χειρότεροι εγκληματίες σωστά παρουσιάζονται να έχουν μια διαφορετική πλευρά. Κανείς (η σχεδόν κανείς) δεν ξυπνά ένα πρωί και λέει " Killing tiiiime....dissect, dissect". To να τους προσδίδεται ένα σκεπτικό και μια αιτιολογηση στην συμπεριφορά τους (οχι αιτία δικαιολόγησης) κάθε άλλο παρά αρνητικό είναι. Όπως επίσης και να υπάρχουν και άλλοι ουσιαστικοί εχθροί από αυτούς που παρουσιαστηκαν αρχικά.

Αυτά (το μ@μησα πάλι - Sighs-)...Καλώς ήλθες και καλή διαμόνη... (and no double posting)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 29 Δεκέμβριος 2008 - 03:44

#2513 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 13:54

Το Scroll Jiraiya είναι αυτό που είχε πεταξει στον Γκαμαμπουντα όταν ο Ναρούτο καταφερε να μείνει στην πλάτη του, έτσι δεν είναι; Που εχει ολα τα ονοματα όσων μπορούν να κανουν summon τα βατράχια;

#2514 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 15:43

Το Scroll Jiraiya είναι αυτό που είχε πεταξει στον Γκαμαμπουντα όταν ο Ναρούτο καταφερε να μείνει στην πλάτη του, έτσι δεν είναι; Που εχει ολα τα ονοματα όσων μπορούν να κανουν summon τα βατράχια;

θα μπορούσε να είναι και αυτό που ο jiraiya είχε κρύψει πριν τη μάχη με τον Pein, που είχε έναν βάτραχο από πάνω και αν θιμαμε καλά έπρεπε να παει στον naruto

#2515 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 16:01

θα μπορούσε να είναι και αυτό που ο jiraiya είχε κρύψει πριν τη μάχη με τον Pein, που είχε έναν βάτραχο από πάνω και αν θιμαμε καλά έπρεπε να παει στον naruto

Αυτο που λες δεν ειναι επειδη εκεινο ηταν πολυ μακρυ και ο Jiraiya το εβγαλε απο το στομα του
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2516 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 17:47

Και αλλες pics

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2517 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 17:56

Και αλλες pics

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

omfg! πρέπει να παραδεχτώ πώς ο ναρουτο έχει γίνει πολύ κουλ παντός

#2518 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 18:08

Rasengan χωρίς kage-bushin όμως!!!!!! αυτά είναι! jiraya + minato == naruto :congrats: άντε να δούμε που θα βγει να το διαβάσουμε σαν άνθρωποι.

#2519 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 18:26

Πωπω ξεφτίλα να ξελασπώνει ο Naruto τη Tsunade.Να παραιτηθεί αμέσως από Hokage:dwarf:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2520 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 18:31

Και αλλες δυο

Spoiler:

Spoiler:

Η δεύτερη είναι το εξωφυλλο και είναι αυτες οι τρεις σκιες που βλέπαμε στο 429. Ο Γκαμαμπούντα μαζί με αλλους δυο..μεγαλυτερους από αυτον!

Μου φαίνεται ετσι θα διαβαζουμε απο δω και περα το ναρουτο, με σποιλερ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Φεβρουάριος 2009 - 05:30
double post