Και τωρα η ερωτηση του noob
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 05 December 2008 - 16:05

Posted 05 December 2008 - 16:22
για τον pein περιττα τα λογια, χωθηκε με ενα σωμα στον hokage και 4 anbu,απλα respect
τωρα αν μου σκοτωσει την κοναν απο τον weevil, εεε τον shino Τι να πω,χαλαει μονος του το εργο του.Να δουμε τωρα αν η αφιξει του gai θα κανει τπτ.
Posted 05 December 2008 - 16:47
Και επιτέλους είδαμε και NEji..... Και είπε και μια ατάκα κιόλας
Tον Kakashi δεν τον βλέπω καλά πάντως.... Από αυτά τα οποία (ΔΕΝ) λέει η Tsunade Μάλλον πολύ σκοτεινή την βλέπω την μοιρα του. Χαιρομαι πάντως που δεν πέθανε ο πατέρας του Chouji.
Spoiler:
Πιθανότατα εννοεί ότι οι άλλοι δύο έχουν εξουδετερωθεί. Δεν νομίζω ότι μίλαγε μόνο για τον θάνατο. Ο Orochimaru στην φάση που είναι δεν μπορεί να κάνει και πολλά ώσπου να καταλάβει ολόκληρο το σώμα του Kabuto τουλάχιστον.
Posted 05 December 2008 - 16:52
Spoiler:
Ναι αλλα ο Kabuto δε το εχει πει και παντου οτι εχει τον Orochimaru στο σωμα του
Για τους περισσοτερους θεωρειται νεκρος
Damn, με προλαβες iristella

Posted 05 December 2008 - 19:30
με δράση, εξέλιξη της υπόθεσης σε αρκετά γρηγορότερο ρυθμό απο τα προηγούμενα chapters
και επανεμφάνιση των γνωστών μας shinobi!!
Nα δούμε τι θα κάνει η γιαγια tsunade απέναντι στον Pein!!!
Απο οτι φαίνεται εκανα λάθος που υπέθεσα πως το sennin mode θα έχει σχέση με το kyuubi
αυτή τη φορά. Πάλι kage bunshin θα κάνει ο Naruto!!
p.s. Υπάρχει η πιθανότητα να μη γνωρίζει ο Pein οτι ένα μέρος του Orochimaru βρίσκεται μέσα
στον Kabuto και να τον θεωρεί νεκρό. Απο οτι θυμάμαι ο Kabuto μόνο στο Naruto και τους άλλους είχε πει οτι έχει μέρος του Orochimarou μέσα του.

Going Merry
Posted 05 December 2008 - 20:35
Tον Kakashi δεν τον βλέπω καλά πάντως.... Από αυτά τα οποία (ΔΕΝ) λέει η Tsunade Μάλλον πολύ σκοτεινή την βλέπω την μοιρα του. Χαιρομαι πάντως που δεν πέθανε ο πατέρας του Chouji.
sorry ρε παιδια αλλα στην σελιδα 6 στην προτελευταια εικονα (ετσι οπως διαβαζουν στην ιαπωνία) δεν δειχνει τον κακασι με ενα σαλιγκαρακι;
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 05 December 2008 - 20:57
sorry ρε παιδια αλλα στην σελιδα 6 στην προτελευταια εικονα (ετσι οπως διαβαζουν στην ιαπωνία) δεν δειχνει τον κακασι με ενα σαλιγκαρακι;
Nαι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον πρόλαβε εγκαίρως.... Περα από τις θεραπευτικές τους ικανότητες τα σαλιγκαράκια χρησιμεύουν σαν μέσο εξακρίβωσης των ανθρώπινων απωλειών. Γι αυτό και στα προηγούμενα chapters βλέπουμε την Tsunade να φρίττει με τις απώλειες σε ανθρωπινες ζωές χωρίς καν να έχει βγεί από το γραφείο της..... Και πολύ περισσότερο όταν αφού έχει ηδη διαγνωσει ότι ο πατέρας του CHouji είναι ζωντανός γιατί δεν λέει το ίδιο και για τον Kakashi αν όντως κάτι τέτοιο ισχύει???? Και γιατί ο Pain Να εφευγε χωρίς να έχει εξακριβώσει ότι ο Kakashi είναι σιγουρα νεκρός?
Posted 05 December 2008 - 21:22
Έγιναν πολλά και τα vs άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους. Τη Tsunande θα τη θρηνήσουμε σε λίγο, να μου το θυμηθείτε. Από την άλλη πιστεύω πως ο Kakashi είτε μας αποχεραίτησε, είτε η κατάστασή του είναι τόσο βαριά, που δεν έχει και καμιά διαφορά από το θάνατο.
Ο Naruto φαίνεται πως θα καταφύγει πάλι στη τεχνική των bushin για να ξεπεράσει τη δυσκολία που αντιμετώπισε. Να κοιτάς δεξιά και αριστερά ταυτόχρονα. Ναι, τό'χουμε ξανακούσει αυτό. Άι, να δούμε. Θά'χει πλάκα πάντως να δούμε το ένα bushin να κουβαλάει το Naruto τσούσκα καθώς εκείνος θα μαζεύει ενέργεια.
Τρέμω από τώρα την αντίδρασή του για την Konoha.

Posted 05 December 2008 - 23:50
p.s. Υπάρχει η πιθανότητα να μη γνωρίζει ο Pein οτι ένα μέρος του Orochimaru βρίσκεται μέσα
στον Kabuto και να τον θεωρεί νεκρό
ε ναι ειπαμε imba o pein, αλλα δε τα ξερει και ολλα,λογικο ειναι να αγνοει πληρως την υπαρξη του kabuto
επιπλεον αυτα τα κυτταρα που καταλαμβανουν τον kabuto τι ακριβως ειναι?Η ψυχη του orochimaru δεν εινια παγιδευμενη?Εχω λιγο μπερδευτει εδω...
Posted 06 December 2008 - 00:20
Είναι plot no jutsu.επιπλεον αυτα τα κυτταρα που καταλαμβανουν τον kabuto τι ακριβως ειναι?Η ψυχη του orochimaru δεν εινια παγιδευμενη?Εχω λιγο μπερδευτει εδω...
Για να δούμε η tsunade τι θα κάνει απέναντι στο ντούκι!!!!1
Posted 06 December 2008 - 14:04
Ημαρτον, ας δειξει κατι που να εχει ροη και οχι ασχετα μεταξυ τους...
Posted 06 December 2008 - 17:26
Θά'χει πλάκα πάντως να δούμε το ένα bushin να κουβαλάει το Naruto τσούσκα καθώς εκείνος θα μαζεύει ενέργεια.
Epic line is EPIC xDDDD
Πάρα πολύ καλό chapter έφυγε πολύ γρήγορα
Posted 07 December 2008 - 03:02
Ολο βλακειες γραφει γαμωτο...Δειχνει κακασι, ξαφνικα μετα τιποτα, δειχνει Konohamaru, μετα παλι ολα τα ασχετα, 5 σελιδες για τα piercings, τωρα ερχεται η Tsunade, σε λιγο θα μας δειχνει τον Gaara σε 6 σελιδες, αναλυοντας πως θα ερθει...Μονο ο choja που ζει αξιζε.
Ημαρτον, ας δειξει κατι που να εχει ροη και οχι ασχετα μεταξυ τους...
Εχει ροη...Ετσι δημιουργει σασπενς... Λες και διαβαζεις πρωτη φορα τσαπτερ απο κισιμοτο , παντα αυτο εκανε... Μια χαρα ΡΟΗ εχουν τα γεγονοτα...Με τις εναλλαγες καρε κλπ...
Βαζω στοιχημα οτι αμα εδειχνε ενα-ενα γεγονος θα γρινιαζατε και θα λεγατε "αντε ας δειξει τι γινεται με τους αλλους"..
ο Chouja δεν ξερω αν αξιζε στο τσαπτερ...μας εφαγε 1-2 καρε που θα μπορουσαν να δειξουν κατι αλλο...
Edited by Seraphimon-T.K., 07 December 2008 - 03:11.

Posted 07 December 2008 - 03:26
Posted 07 December 2008 - 18:13
Τωρα ας αλπησουμε ο Kakashi να μην παιθανε....
Για την Tsunade εχω αγοραση σηταρι για τα κολυβα οποτε περιμενω την εκβαση!!!
Οσο για το καμαρι μου τον Naruto νομιζω οτι μονο απο την φραση του γερομπιζμπικι βατραχου (ειναι σαν να κοιτας σε δυο μερη ταυτοχρονα) μπηκε σε τελικη ευθεια η ολοκληροση της προπονισης!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!