Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2011 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 15 November 2008 - 08:37

.....Εγω παλι αν και 8ελω να δω τον κακασι να πε8αινει ωστε το μανγκα να γινει πιο δραματικο 8ελω να πιστευω οτι 8α τον προφτασει η καμπια της tsunade και ...

Δεν γινεται ετσι απλα να διωχνεις 2 απο τους κυριους χαρακτηρες του Naruto.
Posted Image

#2012 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 15 November 2008 - 09:15

χαλαρωστε, το οτι ειπαι οτι 8α πεθανει δεν σημαινει οτι θα το παθει απο το Σαρινγκαν
αλλα επηδει ΑΦΟΥ κανει το ΜΣ μετα δεν θα μπορει πλεον να υπερασπιστή τον εαυτο του.

μετα και ο Κονοχαμαρου θα μπορει να τον σκοτωσει κ αυτοσ εχει ολοκληρο Πειν μπροστα του κ ειναι κ μονος τ...εγω αυτο πιστευω εννουσε ο Κακασι.

Posted Image

#2013 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 15 November 2008 - 09:40

εγω γενικα ανφερομαι στο να πε8ανει ο κακασι η απο sharingan η απο παιν η απο τα τραυματα....GAI ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ Η ΚΟΝΟΧΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΚΑΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΕ!!!!!!!!!!!!!:burningbe3::burningbe3:

Posted Image

#2014 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 15 November 2008 - 13:23

Πλακα πλακα τωρα επρεπε να δηχνει ολους τους γνωστους μας ηρωες εν δραση....
Που ειναι ολοι τους αραγε???

και ναι κυριες και κυροι!!!!!!!!!
Οι ομαδα απο το sand ειναι καθ οδον!!!!!!
(καλα μιλαμε Η ΠΟΡΩΣΗ να δω Gaara εν δραση μαζι με το alliance)
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2015 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 15 November 2008 - 13:29

Πλακα πλακα τωρα επρεπε να δηχνει ολους τους γνωστους μας ηρωες εν δραση....
Που ειναι ολοι τους αραγε???

και ναι κυριες και κυροι!!!!!!!!!
Οι ομαδα απο το sand ειναι καθ οδον!!!!!!
(καλα μιλαμε Η ΠΟΡΩΣΗ να δω Gaara εν δραση μαζι με το alliance)

Που το ακουσες οτι ερχονται να σωσουν τη Konoha?Πες μου onnegai...
Αν οντως ερχονται... Pein ετοιμασου!:burningbe3:

Posted Image

#2016 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 15 November 2008 - 15:11

και να ερθουν ο Gaara δεν μπορει να ελενξει πια την αμμο

Posted Image

#2017 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 15 November 2008 - 15:53

και να ερθουν ο Gaara δεν μπορει να ελενξει πια την αμμο

οχι ρε συ κανεις λαθος απλως δεν εχει το onetails monster πλεον την αμμο την ελεγχει ακομα
Posted Image
Posted Image

#2018 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 15 November 2008 - 16:02

Ναι αυτο ειναι σωστο την αμμο την ελεγχει απλα εχασε το one tails.Κοιτα το τελευταιο επεισοδιο απο το gaara arc στο shippuuden kai 8a δεις οτι ο gaara σηκωνει το χερι του ναρυτο με την αμμο και το σφιγγει πριν πουνε αντιο:byejg9::burningbe3:

Posted Image

#2019 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 15 November 2008 - 16:07

αν και δεν εχω καταλαβει γιατι ακομα μπορει και την ελεγχει:?
Posted Image
Posted Image

#2020 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 15 November 2008 - 16:40

Η άμμος ήταν φτιαγμένη ώστε νε ελέγχεται από τον Gaara, δεν είχε να κάνει με το tailed beast. Απλώς το one tail του έδινε πολύ περισσότερο chakra και ότι άλλο είδαμε στη μάχη με τον Naruto πριν κάτι χρόνια.
Posted Image

#2021 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 15 November 2008 - 17:10

παίδες νομίζω πως ο γκάρα ακόμα χειρίζεται την αμμο αλλά ,η άμμος δεν τον προστατεύει απο μόνη όπως έκανε παλια.....

όσο για το άν έρθει στο κονόχα το σίγουρο είναι οτι θα κάνει εντιποσιακή είσοδο θα μας πορώσει...αλλα δυστοιχός όταν έχεισ απέναντι τον θεό...σκούρο το τοπίο....
Posted Image
Spoiler:

#2022 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 15 November 2008 - 17:35

και στο databook 3 νομιζω οτι το λεει οτι ακομη μπορει να ελεγξει ακομη την αμμο
Posted Image
Posted Image

#2023 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 November 2008 - 19:08

παιδες δυστυχως η ευτυχως ο gaara δεν ερχετεαι.Μη ξεχναμε, kazakage ειναι, εδω οταν τον τσακισε ο deidara φωνζαν αυτοι απο το sand μη το μαθουν τα αλλα χωρια και εκμεταλευτουν την απουσια του για να επιτεθουν,και τωρα 8α λειψει για μια βδομαδα(3μερες να πας+3 μερες να γυρισεις αν δε κανω λαθος,και αλλη μια μερα η μαχη) και θα ρισκαρει τη ζωη του για την konoha?Καλη η συμαχια, αλλα πρωτα ερχεται το δικο σου χωριο, και μιας και ψοφησε και η chiyo,θα ηταν κατι παραπανω απο ανευ8υνο να το αφησει...
και αν ερθει δηλαδη, θα κανει τιποτα εναντιων του θεου?

qzMHWHd.png

#2024 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 15 November 2008 - 22:13

Εγώ αυτό που πιστεύω ότι θα γίνει στα επόμενα chapters είναι.

1) Θα έρθει κάποιος να σώσει τον kakashi

α)Ο Κατά τη γνώμη μου λόγος είναι ότι ο kakashi προορίζετε για πιο ηρωικό θάνατο.
β)Επίσης θα έχανε ένα μεγάλο μέρος τον fun που δεν νομίζω να το θέλει στην παρούσα φάση.

2) Με τα ευρήματα εναντίον του παιν ίσως καταφέρουν να απομονώσουν τα 6 bodys κάνοντας interfear sto chackra του or something...

3) Ο naruto θα συνεχίσει το train του και θα παραμένει στον κόσμο του.. επίσης του θα του δώσει το scroll Που άφησε ο jiraya αργά η γρήγορα.

4) Sai+Yamato θα πάνε ενάντια στον danzo (just a hint)

#2025 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 16 November 2008 - 03:47

Το chapter της παρασκευης αυτης απλα το περιμενω πως και πως για να μαθω αν τελικα σωθηκε ο κακομοιρης ο Κακασι.Ακομα δεν εχει δειξει για αρκετο καιρο σχεδον κανεναν εκτος απο το team asuma και την ομαδα του ναρουτο.Αντε πιστευω ειναι καιρος να τους δουμε εν δραση μετα απο τοσο καιρο.Που ειναι ο Νeji oeo??Ειναι ενας απο τουσ καλυτερους χαρακτηρεσ στη σειρα και το μονο π εκανε στα shippuuden ηταν να νικησει ενα αντιγραφο του:uhh: ελεος δηλαδη.Οσο για τον Gaara οσο πιθανο ειναι να ερθει ο Minato μαζι με τους υπολοιπους 4 hockage να πολεμησει αλλο τοσο πιθανο ειναι να ερθει ο Gaara στην κονοχα.....
Posted Image