Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1996 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 17:51

ιριστελλα έχεισ δικαιο σε αυτό που λες..και μόλις μου διμιούργησες και εμένα την απορία...

αχχχχχχχχχχχχχχχχ επιτέλους!!!!!! πάει ο κακασι να ταν κιάλος!!!!
αν και εγώ πιστεύω πςσ θα τον σώσει η τσουνάντε...δεν έχει στείλει μύξες ακόμα στον κακασι..
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1997 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 18:48

Ενταξει εντυπωσιακο αυτο και το τελευταιο chapter.Aπλα βλεπουμε οτι ο κακασι πλεον δεν εχει ελπιδα σωτηριας και λογικα 8α μας αφησει χρονους.Βεβαια για οσουσ ειναι και λιγο ψαγμενοι οπως εγω (σιγα ψωναρα) το εψαξα λιγο το 8εμα με 1 φιλαρακο στη ιαπωνια και μου ειπε οτι μια υποψια που ειχα ισως επειβεβαιω8ει
Επαναλαμβανω αυτα ειναι μονο φημες αλλα οσο να χει ειναι cool
Naruto Possible Spoiler
Spoiler:

Τελος για μια ακομη φορα 8ελω να βγαλω το καπελο στο κκασι που μας δειχνει οτι πανω απο ολα βαζει τη ζωη των αλλων και οχι τη δικια του
Spoiler:

Οσο για τον ντανζου το κα8ικι μαι χαρα εξηγη8ηκε.Κανει πραξικοπημα την ωρα που ο κοσμος γινεται γυρω του σμπαραλια αυτο 8ελει ταλεντο και μαγκια .Να δουμε που 8α καταληξουμε^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1998 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 18:56

Επαναλαμβανω αυτα ειναι μονο φημες αλλα οσο να χει ειναι cool
Naruto Possible Spoiler

Spoiler:

Bασικα στο chapter 424 p17 φαίνεται ότι το καρφι ο Kakashi τελικά το απέφυγε πριν χρησιμοποιώντας το MS... Το μάτι του μια χαρά ειναι απλά οταν χρησιμοποιεί το Sharingan το κανονικό το κρατάει κλειστό,

Spoiler:

Eξάλλου αυτό που του έβαλε φαινόταν καθαρά ότι ηταν ένα ασχετο καρφί και όχι ένα piercing chakra receiver από αυτά που έχει.

#1999 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 19:00

Bασικα στο chapter 424 p17 φαίνεται ότι το καρφι ο Kakashi τελικά το απέφυγε πριν χρησιμοποιώντας το MS... Το μάτι του μια χαρά ειναι απλά οταν χρησιμοποιεί το Sharingan το κανονικό το κρατάει κλειστό,

Spoiler:

Eξάλλου αυτό που του έβαλε φαινόταν καθαρά ότι ηταν ένα ασχετο καρφί και όχι ένα piercing chakra receiver από αυτά που έχει.

Οντως τωρ απου το ξαναβλεπω εχεισ δικιο αλλα και παλι η βρομα που ειπα παιζει ακομα πολλοι πιστευουν οτι 8 α γινει αυτο που εγραωα αλλα οπως και αν το κανουμξε εχει φασει.Αν και ακομα πιστευω οτι 8α τον φταδσει η καμπια της τsunade

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2000 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 19:07

Raikiri ονομάζεται. Απλά συμβαίνει από group σε group να γίνονται μεταφραστικά λάθη (κυρίως στο spelling από Ιαπωνικά).
Το αντιλαμβάνεσαι πιστεύω από το anime (που το ακούς).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2001 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 21:56

Επειδη αυριο δεν θα εχει chapter για να σκεφτει τι θα γραψει ο Kishi αρα θα συμβουν τρελα πραγματα κατα την αποψη
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2002 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 22:10

.

Τωρα που το λες εχω μια απορια.Αρχες shipuuden,Naruto και Kakashi κυνηγανε τον Deidara που εχει τον Gaara στο στομα του clay πουλιου του(με τη καλη εννοια).O Kakashi προσπαθουσε να βγαλει το MS κι ειχε και τα δυο ματια κλειστα.Περιεργο μου φανηκε... Oh well:wis:

Επειδη αυριο δεν θα εχει chapter για να σκεφτει τι θα γραψει ο Kishi αρα θα συμβουν τρελα πραγματα κατα την αποψη

Δλδ ο mangaka εκεινη τη στιγμη γραφει το σεναριο?Δεν ειναι ετοιμο κι απλα το ζωγραφιζουν?Λυστε μου την απορια onegai...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2003 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 22:22

Ναι την σκέφτεται μέσα στην εβδομάδα. Αν του καπνίσει την άλλη βδομάδα σε ένα chapter εμφανίζει τον Naruto, τον Pain να τον πιάνει και να τον σκοτώνουν αφού του πάρουν το Kyubi και τελειώνει το manga.

Αυτό που βλέπω εγώ στο break που πήρε, είναι ότι ψάχνει τρόπο να σώσει τον Kakashi από την κατάσταση που τον έφερε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2004 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 22:59

Βασικά μου φαίνεται παράξενο να κάνει ξαφνικά break λόγω έλλειψης ιδεών.
Πιστεύω ότι είναι στάνταρ break που είχε δηλώσει από νωρίτερα και η "σκέψη" είναι η κλασική δικαιολογία.

Επίσης έχω την εντύπωση ότι το manga είναι έτοιμο κάποιες βδομάδες in advance γιατί το θεωρώ αδύνατο να βγαίνει εβδομαδιαίο chapter σε αυστηρό χρόνο μίας εβδομάδας.

Τέσπα βλέποντας τα spoiler της προηγούμενης εβδομάδας είχα ξενερώσει τόσο με τον θάνατο του Chouja όσο και με την τελική σκηνή. Αυτός ο μονόλογος ήταν...

To break είναι σπαστικό γιατί έγινε πάνω στο "πεθαίνω" του Kakashi.

Ίδωμεν

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2005 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 11:44

Ναι την σκέφτεται μέσα στην εβδομάδα. Αν του καπνίσει την άλλη βδομάδα σε ένα chapter εμφανίζει τον Naruto, τον Pain να τον πιάνει και να τον σκοτώνουν αφού του πάρουν το Kyubi και τελειώνει το manga.

Αυτό που βλέπω εγώ στο break που πήρε, είναι ότι ψάχνει τρόπο να σώσει τον Kakashi από την κατάσταση που τον έφερε.

nai οντως ρε συ τον σωζει και μετα τον αυτοκτωνει??:oo:και τον πατερα του choji δε τον εκανε κατι τοσο τρομερο οπαιν για να την κανει και αυτος μαλλον λυποημισε αλλιως θα ναι λιγο υπερβολικο

#2006 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 18:51

nai οντως ρε συ τον σωζει και μετα τον αυτοκτωνει??:oo:και τον πατερα του choji δε τον εκανε κατι τοσο τρομερο οπαιν για να την κανει και αυτος μαλλον λυποημισε αλλιως θα ναι λιγο υπερβολικο

πιστευω οτι ο chouji senior ειναι οντως νεκρος,το ειπε καθαρα ο kakashi και ο chouji,απο οτι φαινετε εφαγε μια σφαιρα,πυραυλο η οτι αλλο πεταει ο mecha pein που προοριζοταν για τον χοντρο γιο του.

τωρα για το αν ο kakashi οντως πεθανε, δεν ειμαι σιγουρος,μου φαινετε λιγο ακυρο να πε8αινει για να σωσει τον κομπαρσο chouji,μαλλον θα βρει καπως ο kishi να τον σωσει

qzMHWHd.png

#2007 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 21:36

Εγω παντως εχω μια απορια μιας κ κουβεντιαζουμε για το αν πεθανε ή οχι ο Κακασι....Δν ειναι πολυ μεγαλος σε ηλικια αυτος κ οι υπολοιποι της γενιας του (30-33) πχ Γκαϊ....Γιατι λενε απο τωρα οτι πρεπει να αφησουν τα πραγματα στα χερια της επομενης γενιας?? Μηπως οντως ετσι μας προετοιμαζει ο Κισι για τον θανατο πολλων απο αυτους τους χαρακτηρες ???

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από doulis83: 14 Νοέμβριος 2008 - 22:56

Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#2008 Lilia20

Lilia20

Want a cookie? ^^

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 22:10

I don't want Kakashi to die~~~!!!:cry5: He's one of the most loveable chars in Naruto!!
Plz, ας μη γινει οπως με το Jiraiya-sama~~!!!!!:nanana::nanteee: Kakashi-sensei...!!
:joyful:Yoshaaaa!! ;333

#2009 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 22:43

Εγω παντως εχω μια απορια μιας κ κουβεντιαζουμε για το αν πεθανε ή οχι ο Κακασι....Δν ειναι πολυ μεγαλος σε ηλικια αυτος (30-35) κ οι υπολοιποι της γενιας του πχ Γκαϊ....Γιατι λενε απο τωρα οτι πρεπει να αφησουν τα πραγματα στα χερια της επομενης γενιας?? Μηπως οντως ετσι μας προετοιμαζει ο Κισι για τον θανατο πολλων απο αυτους τους χαρακτηρες ???

O kakashi 29 χρονων είναι την παρουσα στιγμη ( περαιτερω πληροφοριες εδω)... Ναι η αλήθεια είναι ότι ο Kishimoto είχε πολύ καιρό που το έλεγε αυτό μέσω του Kakashi αλλά και άλλων χαρακτήρων. Θυμαμαι πχ χαρακτηριστικά τον Orochimaru Να σχολιάζει την διαφορά του Sasuke από τον ιδιο όταν ήταν στην ηλικία του, και να λέει και αυτός κατι για την επομενη γενιά. Και όλοι θυμόμαστε την κατάληξη του στις αμέσως επόμενες εμφανίσεις του μετά την ατάκα του αυτή.
Το ίδιο είχα παρατηρήσει με Asuma ( η όλη κουβέντα για τον Βασιλια στο παιχνίδι) αλλά και με Jiraiya.

Οποτε ναι,,, Όταν βλέπουμε χαρακτήρα να βλέπει παιδάκια και να σκεφτεται το μέλλον μάλλον είναι ενδεικτικό ότι θα μας αφήσει χρόνους συντομα.

Αναφορικά με το αν είναι μεγάλος η όχι θα αναφέρω μόνο ότι το επάγγελμα του Shinobi κατατάσσεται στα βαρέα και ανθυγιεινά και έχει περιορισμένο προσδοκιμο οριο ζωης. Εξαιρεση ο κορακοζωητος Sarutobi.

#2010 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 23:22

Βασικα δεν ειναι απολυτο οτι 8α πε8ανει..Γενικοτερα σε ολα τα μανγκα και σε ολες της μορφες της τεχνης οταν καποιος χαρακτηρας νιω8ει οτι ηρ8ε η ωρα του η οτι βρισκεται στο κατωφλι του 8ανατου σηνυ7ως κοιταει για μια στιγμη πριν συμβει το μοιραιο μια γενικη ανασκοπηση της ζωης του(η οποια παραδοξως μπορει να κρατησει και κανα μισαωρο ) και αναλογιζεται αν επραξε σωστα η οχι.Αυτο δε σημαινει υποχρεωτικα οτι ο χαρακτηρας 8α πε8ανει αλλα στο ναρυτο μεχρισ τιγμης τα δειγματα που παιρνουμε ειναι αποκαρδιωτικα οπως ανεφερε και η ιριστελλα.Εγω παλι αν και 8ελω να δω τον κακασι να πε8αινει ωστε το μανγκα να γινει πιο δραματικο 8ελω να πιστευω οτι 8α τον προφτασει η καμπια της tsunade και 8α επιβιωσει.Μεχρι την αλλη εβδομαδα εχουμε αγωνια λοιπον...:knock-knock:

Δημοσιευμένη  εικόνα