Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1966 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 22:53

Εγω παλι πιστευω πως ναι 8α τον δουμε τον ιδρυτη του shinobi world

και εγώ το πιστεύω αυτό...αλλά έχω μία απορία..τον κόσμο των νίντζα έφιαξε? ή απλά τα νιντζουτσου?
γιατί αν έφιαξε τον κόσμο των νίντζα μου έχει καρφωθεθεί μια πολύ περίεργη απορία...]
ας υποθέσουμε πως έφιαξε όλο τον κόσμο τον νίντζα...

που τον έφιαξε?υπύρχε κάποιος άλλος κόσμος και σε αυτό δημηούργησε τον κόσμο των νίντζα?με λίγα λόγια τι υπήρχε πριν?έχει γούστο να μας πετάξει στο τέλος πως υπήρχε ο πραγματικός κόσμος και κάποιος δημιούργησε τον κόσμο των νίντζα η τπτ τέτιο....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1967 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 23:13

Guys εγω εχω μια θεωρια για τον pein αν και ειναι λιγο ευφανταστη...Εν ολιγοις πιστευω πως ο πρωτος χρηστης των rinengan καπου θα εμφανιστει στην ολη ιστορια και πιθανως να εχει μαθει στον pein να χρησιμοποιει αυτη του τη δυνατοτητα και πιθανων κιολας να τον ελεγχει με καποιον τροπο...Το ξερω οτι κανονικα θα επρεπε να ειχε πεθανει 1000 φορες μετα απο τοσα χρονια αλλα εχω την αισθηση οτι ο "ιδρυτης" των shinobi ειχε ακομα μεγαλυτερη δυναμη απ'οτι πιστευουμε...Κατειχε ολα τα ειδη chakra(και προσωπικα πιστευω οτι μπορουσε να κανει και αλλα πραγματα...)after all..

Εσυ τι λες iri-chan???

Tι να πω πραγματικά δεν έχω ιδέα πάνω σε αυτό. Αυτό το οποίο ξέρω είναι ότι σίγουρα τον πραγματικό Pain δεν τον έχουμε δει ακόμη. Και αν είναι να παιχτει κάτι με τον "sage of the six paths" θα παιχτεί αναφορικά με τον Nagato. Όντως το ότι έμαθε και χρησιμοποιεί τις ιδιότητες του Rinnegan προυποθέτει κάποιον που να του τις διδαξε. Και στο κάτω κάτω ακόμη και ο Madara ο οποίος διαθέτει ένα doujutsu μεταγενέστερο και κατώτερο του Rinnegan είναι ακόμη ζωντανός. Οπότε όλα παιζουν ουσιαστικά. Το μόνο που έχουμε να κανουμε είναι υπομονη. (PS και το ότι και οι δυο εχουν το ιδιο κολιέ (an important artifact maybe?) ίσως είναι ένα στοιχείο που να πρέπει να μας προβληματισει)

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 02 Νοέμβριος 2008 - 23:26

#1968 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 23:52

Σκεφτόμουν ποιος θα μπορούσε να έρθει να help τον kakashi... θυμάστε μια shinobi με το όνομα anko(Μαθήτρια του orochimaru) ? από το chunin exam έχουμε να την δούμε ζει πεθαίνει τι κάνει.. On topic. Πιστεύω πως ο rikodou sennin με τον Nagato έχουνε κάποια συγγένεια λογικά, ίσως από εκεί πήρε το gothic necklare.

#1969 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 00:07

Εγω παλι ανακαλυψα αυτην εδω την συνεντευξη του κισι και πορωθηκα...
διαβαστε την (εχει και τα σχολια του παιδιου μεσα τα οποια ειναι αρκετα βοηθητικα)..

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 03 Νοέμβριος 2008 - 00:20

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1970 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 00:11

OMG????????is these for real •πίΟu-πίΟu•°™-chan??????,αν ειναι ετσι,θα γινει ΧΑΜΟΣ!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1971 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 01:11

Κοιτα προσπαθησα να το εξακριβωσω ψαχνοντας και τη βρηκα σε πολλα site... Ε λογικα θα ισχυει.. τη βρηκα σε ενα μεγαλο φορουμ και εκει ειχαν σκαλωσει με ολα αυτα και ελεγαν οτι ειναι αληθινη κλπ.. θα το δω αυριο (τωρα με καλει το κρεββατι) κ 8α ξαναποσταρω!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1972 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 01:34

καλα φοβερα τα spoilers και φαινετε οτι αν ισχυουν το manga δε θα τελιωσει οσο γρηγορα το περιμεναμε
για παραδειγμα:
Spoiler:

qzMHWHd.png

#1973 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 01:38

Δεν πειραζει σημασια εχει πως ολα αυτα ειναι τελεια και αν ισχυουν το ναρουτο θα παρει nobel(lol).Αυτα που ελεγαν παντως δεν μου πολυαρεσαν και να μην η8ελα να πιστεψω ενα απ'ολα αυτα ερχοταν το αλλο μετα,ειναι σαν να μου λεγαν σχεδον ολα τα σποιλερς Ο Σασουκε θα πεθανει:sadist:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1974 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 01:44

Λογικα τα 3 μελη των ακατσουκι.. υποθετω η ομαδα hawk? καλα εσυ εκει σκαλωνεις? εδω εγραψε οτι θα ακολουθει a great war, οτι ο ναρουτο το εχει τα 3/4 jutsu που ειχε ο πατερας του και οτι σπαει το seal και θα δουμε την αλεπου!!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1975 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 01:47

Φυσικα και εκει σκαλωνει (στον θανατο του Sasuke εννοω)..... Και εγώ εκει σκαλωνω αλλα δεν πιστεύω ότι τελικά θα είναι ο Sasuke αυτός ο οποίος θα πεθάνει. Τον Madara κόβω να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα (που θα έιναι και το σωστό τέλος).
Οπως δεν πιστεύω επίσης και ότι το 8tails θα επιτεθεί στην Konoha. Με ποιο σκεπτικό να κανει κατι τέτοιο? Εδώ δεν έβλεπε την ώρα να ξεφύγει και από τους Akatsuki αλλά και από το χωριό του για να ζήσει μια ειρηνική και μακρια από συγκρούσεις ζωη.

#1976 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 01:50

ρε ας δουμε pein πρωτα και μετα βλεπουμε και αλεπου.Παντως δε νομιζω να κατρακυλησει τοσο κατω η ακατσουκι για να βαλει τους hawk :P
Τωρα το σποιλ με λιγα λογια μας ειπε οτι τα 3 χρονια του jiraya Δεν πηγαν χαμενα, περιμενου βαρβατα κεφαλαια :P

qzMHWHd.png

#1977 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 01:56

Θέλω να τονίσω το εξης...

1ον Ο Madara εχει διαφορετικο σχεδιο απο αυτο του Pein.Αυτο που θελει και τον καιει παρα πολυ ειναι να παρει εκδικηση απο το Κονοχα...για το ρεζιλικι που εγινε στα ματια ολων.

Και τώρααα...ερχομαστε στο ζητημα που μας καιει πιο πολυ....ο πραγματικος σκοπος του Pein....
(ξεχωριστα απο Μανταρα και τους αλλους)....Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΠΙΖΩΝ που ειχε τα Rinengan ηταν εκεινο το παλικαρακι που εμοιαζε αρκετα με τον Σασουκε(σρυ ξεχασα το ονομα του)...Σωστα!?!?
Αν αυτο το παλικαρι εμαθε με καποιο τροπο αφοτου εφυγε απο τον Jiraiya καποιο μυστικο απο "ενα" ατομο...το οποιο ισως δουμε στη συνεχεια...για ενα μυστικο jutsu...το Τζουτσου αυτο θα ειναι το εξης...

Να μαζεψει ολα Τα Bijyuu και με την δυναμη τους να φερει πισω στην ζωη τον Ιδρυτη τους...
ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ Rikodou

Αν ολα αυτα τα κανει ο Πειν με μοναδικο σκοπο να φερει αυτον που εφτιαξε τον κοσμο....

Αν οληηηη η ιστορια του Ναρουτο γινεται μονο και μονο για να ερθει αυτος ο τυπας στον κοσμο....να δει πως εχει καταληξει...η έστω να κυριαρχησει πανω στον κοσμο....
ισως αυτο να ειναι το μυστικο οπλο που εννοει ο Πειν!!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1978 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 02:10

uh-uh αναψα φωτιες.. λοιπον μην την παιρνετε και τοσο σοβαρα αυτη τη συνεντευξη.. η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ αποκαλυπτικη για να ειναι αληθινη.. αλλα εχει δημιουργηθει εδω και ενα χρονο, και εχουν γινει πολλα απο τα πραγματα που εχει πει και δεν υπηρχαν καν πριν ενα χρονο.. Η ειναι αληθινη, η ειναι ψευτικη αυτος που εφτιαξε αυτη τη συνεντευξη εχει αμεση συνδεση με το μυαλο του Κισιμοτο..

επισης

@Ιριστελλα: ποιος ειπε οτι ο Σασκε θα πεθανει ρε παιδια μην με αγχωνετε :P

Ασε που αναφεροταν στον rin που σχολιασε το "3 new members will join the Akatsuki. They will be stronger than Deidara, Hidan, and Kakuzu. One of them is the brother/sister of the Hokage"

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1979 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 02:15

Λοιπόν έφερα σβάρνα τα Naruto Threads αλλά δεν μπορώ να βρω το re-post του του interview.

Ψάχνοντας γεμίσατε ήδη σελίδα και σας το λέω για να μην σχολιάζετε άδικα.

Είμαι 99% σίγουρος ότι είναι Fake το interview (δεν λέω 200% γιατί δύναμαι να το αποδείξω αυτή την στιγμή)

Όταν εμφανιστεί ο Kakashi από το thread θα σας βρει και αποδείξεις.

Την τελευταία επίσημη συνέντευξη του Kishimoto θα την βρείτε στο πρώτο post της 27ης σελίδας του παρόντος thread από τον Kakashi (την ξέθαψα ψάχνωντας).
Είμαι σίγουρος ότι την θυμάστε.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1980 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 02:23

Are you gonna write the battle of each member of Hebi?

γινεται να μου θυμησει καπιος τι ειναι το hebi?

qzMHWHd.png