Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1951 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 01 November 2008 - 20:56

Iristella chan,ur words are full of encouragement,good job!xd:hihi2:

Posted Image

#1952 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 01 November 2008 - 21:31

άγνωστες οι βουλες του κισιμοτο......ενα ειναι το σιγουρο...μεχρι στιγμης σε όσα έχουμε πει έχουμε πέσει στις προβλέψεις μας 80% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εξω....οπότε....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ!!...αχαχαχαχαχ πλάκα κανω εννοω ότι πάλι θα μας εκπλήξει....
Posted Image
Spoiler:

#1953 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 02 November 2008 - 11:05

Τώρα έτυχε να διαβάσω το τελυταίο Chapter.Ας πω και εγώ την γνωμη μου.Κατάρχας ο Pein αναφέρει οτι ειναι δεν ειναι κλώνος και οτι ειναι ο αληθινός Kakashi...ίσως κιολάς να πέθανε χωρις να το λέω με μεγάλη σιγουριά για τι απο οτι ξέρω ο Pein εχει την δυνατότητα να δει ποιος ειναι ο αληθινος Kakashi και ποιος οχι.Το θεωρό λίγο γελίο να πεθανεις απο καμια βιδα....αλλα σκεφτητε λίγο...μπορει να πετυχε το μάτι του του το δεξι που εχει και Sharingan!Τι αποκλεισατε αυτην την πιθανοτητα?:P Κοιτάξτε την παρακάτω εικόνα:

Posted Image

Στα βελάκια που εχω βαλει βλέπετε κατι να στραγιζει...δινω την πιθανοτητα να το πετυχε στο μάτι η στο μάγουλο και του εσκισε την μάσκα....και ισως απο το επομενο Chapter το αληθινό προσωπο τoυ Kakashi.Τέλος πάντων:

A)Τον πέτυχε στον λαιμό και πέθανε
Β)Τον πέτυχε στο μάτι
Γ)Τον πετυχε στο μάγουλο κανοντας να σχιστει η μασκα και να αποκαλυφθει το προσωπο του.
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]

#1954 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 02 November 2008 - 13:46

Το Β η το Γ ειναι,50-50

Posted Image

#1955 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 02 November 2008 - 15:22

Noμιζω οτι δε 8α δειξει το προσωπο του kakasi ακομα.Προσωπικα πιστευω οτι αυτα που πεταγονται ειναι 8ραυσματα της μασκας ναι αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βα8μο ωστε να αποκαλυφ8ει ολο του το προσωπο

Posted Image

#1956 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 02 November 2008 - 15:57

νταξει ρε μη κανετε υποθεσεις.Πρωτα απο ολα δεν εχει βγαλει τα magenkyou.Παντα πριν πεθανει ενας χαρακτηρας δειχνει ολες του τις δυναμεις και αν δε μπορει να κανει κατι τοτε πεθαινει

#1957 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 02 November 2008 - 17:03

god thats creepy. let this conversation end happily (kishimoto's divine art power)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1958 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 November 2008 - 17:22

Eμένα μου κάνει εντύπωση που αν προσέξει κανείς το σαγόνι φαίνεται σαν να κρέμεται κάτι..... Είτε είναι κομμάτια της μάσκας είτε αίμα (μπλιαχ)? (sorry πιου πιου san).... Aν δουμε επιτέλους το πρόσωπο του Kakashi θα κάνω τούμπες από την χαρά μου (και θα σημαίνει παράλληλα ότι δεν σώζεται με τιποτα)... Και πάλι όμως επειδή λέγατε για MS. Δεν νομίζω ότι ο Kakashi μπορεί σε αυτήν την φάση να το χρησιμοποιήσει. Όπως ειπωθηκε πιο πριν εχει ήδη χρησιμοποιήσει περισσότερο από το μισό του chakra. Και επιπλέον ακόμη και να μπορούσε το ΜS με τις συνέπειες που έχει απέναντι σε εναν τόσο ισχυρό αντιπαλο είναι περιπου σαν one shot jutsu. Με άλλα λόγια εαν το εκανε πρεπει να ηταν σιγουρος ότι θα πετυχαινε. Αλλιώς θα έμενε τόσο αποδυναμωμένος ώστε ο Pain θα τον σκότωνε εν ριπή οφθαλμού. Πιστέυω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν το χρησιμοποίησε ως τώρα.

#1959 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 posts

Posted 02 November 2008 - 19:15

Iristella δεν νομιζεις οτι περασε αρκετος καιρος απο τοτε που χρησιμοποιησε την τεχνικη εκεινη με τον deidara (που ανοιγει πυλη σε αλλη διασταση)?
Ο Kakashi δεν ειναι απο τους τυπους που (συγνωμη για την εκφραση) καθεται και τα ξυνει :)
Οχι πως δεν θελω να πεθανει ο απροσωπος αλλα δεν νομιζω να εγκαταλειψει τοσο ευκολα το naruto χωρις να put up a descent fight.
BTW πιου-chan μεγεια το avatar^_^
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#1960 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 November 2008 - 19:21

Ναι το πιστεύω ότι δεν την εχει χρησιμοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό, ΑΛΛΑ

Α) έχει σοβαρό λόγο αφού οι παρενεργειες από αυτήν την τεχνική είναι πολύ σοβαρές
Β) στην παρούσα φάση όπως προανέφερα εαν κανει κάτι τετοιο και δεν πετυχει είναι σκέτη αυτοκτονία γιατί είτε θα του τελειώσει εντελώς το chakra , είτε ακόμη και να του μείνει λίγο θα είναι τόσο αποδυναμωμένος από την χρήση του ώστε ο Pain θα τον αποτελειώσει σε δευτερόλεπτα.

Με άλλα λόγια για μένα τουλάχιστον πολύ σωστά έχει κάνει και δεν την έχει χρησιμοποιήσει έως τώρα. Οι ακριβείς ιδιότητες του God Realm είναι ακόμη αγνωστες και το οτι είδαμε μια μόνο πτυχή της δυναμής του δεν σημαίνει ότι δεν εχει και άλλες δυνατότητες. Εάν κάποιος δεν ξέρει ακριβώς την δυναμη του εχθρού του δεν μπορεί να χρησιμοποιησει One shot techniques γιατί το ρίσκο παραείναι μεγάλο.
Ούτε και εγώ πιστεύω ότι θα εγκαταλείψει εύκολα. Απλά δεν μπορώ να κάνω καποια πρόβλεψη σε αυτήν την φάση γιατί είναι πολύ ρευστή η κατάσταση και ότι και να λέμε είναι απλά εικασίες. Δεν εχουμε κάποιο γερό στοιχείο που να μας κατευθύνει κάπου.

#1961 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 posts

Posted 02 November 2008 - 19:26

True....
Δεν εχουμε δει ακομα τι μπορει να κανει ο Pain και αυτο με φοβιζει λιγο...
Αν δεν θελουν οι fan του kakashi να τον θρινουμε ας αρχισουν να προσευχονται οτι καποιος δυνατος που δεν πολεμαει και τον εχουμε ξεχασει θα πεταχτει να τον σωσει αλλιως.....:deadga6:
ΒΒ FACELESS^_^
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#1962 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 November 2008 - 19:52

) στην παρούσα φάση όπως προανέφερα εαν κανει κάτι τετοιο και δεν πετυχει είναι σκέτη αυτοκτονία γιατί είτε θα του τελειώσει εντελώς το chakra , είτε ακόμη και να του μείνει λίγο θα είναι τόσο αποδυναμωμένος από την χρήση του ώστε ο Pain θα τον αποτελειώσει σε δευτερόλεπτα.

το κανει δε το κανει ,σε δευτερολεπτα θα τον αποτελιωσει ο pein:hahaha:
εχω ενα δυνατο προεσθημα οτι θα εμφανιστει ο gai......εχουμε και καιρο να τον δουμε

παντως στη τελευταια σκηνη δε νομιζω να ητανε υπολειματα της μασκας αυτα.
Αιματα υβριδιου ητανε :hahaha::hahaha::hahaha:

qzMHWHd.png

#1963 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 posts

Posted 02 November 2008 - 22:14

Guys εγω εχω μια θεωρια για τον pein αν και ειναι λιγο ευφανταστη...Εν ολιγοις πιστευω πως ο πρωτος χρηστης των rinengan καπου θα εμφανιστει στην ολη ιστορια και πιθανως να εχει μαθει στον pein να χρησιμοποιει αυτη του τη δυνατοτητα και πιθανων κιολας να τον ελεγχει με καποιον τροπο...Το ξερω οτι κανονικα θα επρεπε να ειχε πεθανει 1000 φορες μετα απο τοσα χρονια αλλα εχω την αισθηση οτι ο "ιδρυτης" των shinobi ειχε ακομα μεγαλυτερη δυναμη απ'οτι πιστευουμε...Κατειχε ολα τα ειδη chakra(και προσωπικα πιστευω οτι μπορουσε να κανει και αλλα πραγματα...)after all..

Εσυ τι λες iri-chan???

#1964 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 02 November 2008 - 22:35

Εγω παλι πιστευω πως ναι 8α τον δουμε τον ιδρυτη του shinobi world αλλα 8α τον δουμε οταν εχουν μαζεψει ολα τα Bijuu και θα τα χρησιμοποιησουν για να τον κανουν summon παλι σε αυτον τον κοσμο για να φερουν την καταστροφη και να κυριαρχησουν οι Akatsuki(οσοι εχουν απομεινει δηλαδη:hahaha:).Η τελικη μαχη παντως πιστευω πως θα ειναι μεταξυ αυτουνου και του Ναρουτο παντως γιατι δεν μου το βγαζει κανεις απο το μυαλο οτι τον Madara θα τον σκοτωσει ο Sasuke!!!
Posted Image

#1965 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 November 2008 - 22:50

εγω θα ηθελα να δουμε τον rikodou sennin να διαολοστελνει ολλο το τσιρκο medrano αυτου του manga (naruto,sasuke κλπ κλπ) αλλα δε το βλεπω...το μονο που ξερουμε ειναι οτι ειχε την ιδια τεχνικη με τον pein (τα 6 σωματα) το ποιο μαλλον ωφηλετε στο κολιε που φοραει.
Ειχα σκεφτει καποτε οτι ισως ο pein ειναι μετενσαρκωση του, αλλα μετα το διαλογο με το jiraya και τις ιδεες του περι πονου μαλον λαθος εκανα

qzMHWHd.png