Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1936 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 31 October 2008 - 17:38

Ζώ για τη στιγμή που θα εμφανιστεί ο Sage of the Six Paths aka Rokudou Sennin !!!!!

Posted Image

#1937 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 31 October 2008 - 20:12

k ποιος θα τον κερδισει,o uzumaki???haha....HAHAHAHA!!!:hihi2::hihi2:

Posted Image

#1938 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 posts

Posted 31 October 2008 - 22:25

L0L ρε παιδια πολυ GTP τον εχετε τον naruto...βλακας ειναι οχι αχρηστος :P
Kakashi για αλλη μια φορα με εστειλες φιλε....που τα βρισκεις αυτα ρε θηριο!
Iristella αετισιο το ματακι σου δεν σου ξεφευγει τπτ GJ:riiight:!
Na θεσω τωρα και εγω το ερωτημα μου...
Αποκλειεται ο Pain και ο Itachi να ειχαν καποια σχεση και τα item που ειχε ο Itachi να του τα εδωσε ο Pain....μπορει και κατοπιν εντολης του Madara γιατι τπτ δεν αποκλειεται. Γιατι το να βρηκε τετοια item ο Itachi απο μονος του λιγο δυσκολο...ε δεν ειναι και ατομο το οποιο βασιζοταν σε αντικειμενα για να γινει δυνατος.
Για την τελευταια φαση του chapter εχω να πω το εξης..... ΠΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ!? Εγω πιστευω οτι θα σωθει παλι ο faceless γιατι ειναι πρωτος σε κατι τετοια...και το MS μην το αποκλειεται.

Edited by charger, 31 October 2008 - 22:38.

#1939 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 01 November 2008 - 00:13

Den ειναι οτι 8εωρουμε οτι ο naruto ειναι αχρηστος απλα 8εωρουμε οτι ειναι πολυ μακρια για να φτασει τους αλλους^^:hahaha::hahaha:kidding^^.Παντως απο ολα αυτα τα μπιχλιμπιδια το κολιε δε μου γεμιζει το ματι προτιμω το μικρο και ακινδυνο σπα8ακι του susano^^:burningbe3:

Posted Image

#1940 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 01 November 2008 - 01:24

@ charger
Κοίτα καλός χρυσός θρασύς γενναίος... Ότι θες πες τον... Αλλά όχι ότι έχει ελπίδα απέναντι στο top tier των powerful ninja....

Posted Image

#1941 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 01 November 2008 - 02:51

ΟΜΙΤΖΙΙΙΙΙΙΙΙ τωρα το διαβασα!! Δεν θελω να πεθανει ο κακασι δεν θελωωωωωωωω :Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2:

πραγματικα πρεπει να γυρισει ο ναρουτο πισω οχι για να νικησει και καλα τον πειν αλλα τουλαχιστον να μεταφερθει καπου αλλου η μαχη να μην πεθανει κανεις (κακασι Included) ..

Η να γυρισει ο Ναρουτο και ο Σασουκε μαζι και να ξεκανουν τον Πειν? ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!! Δεν πρεπει να πεθανει κι αυτοοοοοοοος :Crying2::Crying2::Crying2:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1942 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 01 November 2008 - 07:12

ΟΜΙΤΖΙΙΙΙΙΙΙΙ τωρα το διαβασα!! Δεν θελω να πεθανει ο κακασι δεν θελωωωωωωωω :Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2:

πραγματικα πρεπει να γυρισει ο ναρουτο πισω οχι για να νικησει και καλα τον πειν αλλα τουλαχιστον να μεταφερθει καπου αλλου η μαχη να μην πεθανει κανεις (κακασι Included) ..

Η να γυρισει ο Ναρουτο και ο Σασουκε μαζι και να ξεκανουν τον Πειν? ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!! Δεν πρεπει να πεθανει κι αυτοοοοοοοος :Crying2::Crying2::Crying2:

ουτε εγώ ήθελα να πεθάνει ο σάσορι,ο κιμιμαρο και ο ιτατσι...:canthelp:
καιρός είναι να πεθάνουν και κανα 2 βασικοί καλοί ακόμα...όλο "κακοί πεθένουν...
Posted Image
Spoiler:

#1943 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 01 November 2008 - 09:04

Ela ελα μη σε πιανει υστερια...δε χρειαζεται να κλαις επειδη το πολυ πολυ να ξαναδεις τον κακασι μεσα σε μια κασα..:oo:(πλακα κανω ο κισι δε προκειται να σκοτωσει τον kakasi τοσο συντομα τουλαχιστον για μενα καπιο τροπο 8α εχει σκαρφιστει για να ελευε8ερω8ει και να μπορεσει να νικησει αν και το βρισκω που ακυρο με τα τοσα τραυματα που εχει δεχτει.Παντως οτι ειναι να γινει να8α γινει οποτε δε χρειαζεσαι να αγχωνεσαι για το τπ ακομα^^LONG LIVE PAIN

Posted Image

#1944 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 01 November 2008 - 13:19

Παιδια μην σκατε δεν προκειται να μας αφησει χρονους ο copy ninja τοσο ευκολα.Εγω παντως συνεχιζω να πιστευω οτι εκανε την τεχνικη του MS του με την οποια μεταφερει αντικειμενα στο χωροχρονο κι επειδη την χρησιμοποιησε πολυ κοντα του σχιστηκε και η μασκα του και δεν ηταν αιματα αυτα που πεταχτηκαν αλλα κομματακια απο το υφασμα της μασκας του.Τεσπα κανεις μας δεν μπορει να ξερει τι εχει παιχτει μεχρι την τεταρτη που θα βγουν τα spoilers του καινουργιου chapter....
Posted Image

#1945 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 01 November 2008 - 15:42

Εμένα πάλι δεν μου πολυάρεσε το chapter, κλασικά και αναμενόμενα πράγματα again....Γενικά έχω να δώ ενδιαφέρουσα μάχη πολύ καιρό.
Η τελευταία σκηνή βέβαια ήταν supaaaaa, πολύ εμπειρία....:burningbe3:
Ασφαλώς ο hatake δεν θα πεθάνει ήμαρτον... oχι πρίν ανάψει ms και πετάξει τα πάντα μαζί με καμια νέα τεχνική....
Και στα περί chakra.......Με ένα bunshin half mana out ...ο.Κ:oo:
Δεν ξέρω ποιό θα είναι το huge event του kakashi,αλλα θέλω να πιστεύω οτι θα καθηλώσει.

p.s είμαι και εγώ της γνώμης οτι τα κομματάκια που πετάγονται είναι απο τι μάσκα του..... kαθώς απο μια βίδα a hero sucks not sinks.

#1946 LuX

LuX

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 01 November 2008 - 16:04

Για να το αποκτησεις,δεν πρεπει να σκοτωσεις καποιο αγαπημενο σου προσωπο?

Δεν ξέρω πως έγινε ακριβώς, αλλά ο Kakashi έχει Mangekyou Sharingan και το είδαμε στα chapters με τον Deidara.

#1947 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 01 November 2008 - 17:04

Δεν παρατηρησε κανεις τον τιτλο του επομενου τσαπτερ?
λεει pay close attention και μας δινει μια μαυρη εικονα ποθ δεν ειναι ξεκαθαρο τι δειχνει, πρωσοπικα δε μ φανηκε σαν το figure του kakashi ayto...
Signature Removed

#1948 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 01 November 2008 - 20:07

o Κakashi είναι αθανατοςςςςςςς δεν θα πεθάνει ποτε... Παιδιά δεν παίζει να τον ψοφαγε ο kishimoto έτσι, αυτό θα ήταν προσβολή....

Edited by iristella, 11 February 2009 - 04:02.

#1949 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 01 November 2008 - 20:44

βασικα ο τιτλος του επομενου τσαπτερ δε λεει και τιποτα μπορει να δειξει οτιδηποτε και αλλες φορες ελεγε τιτλο και δεν εδειχνε ακριβως αυτο που ελεγε

#1950 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 November 2008 - 20:46

Aν είναι έτσι αγαπητέ Lex Kuro τότε γράψε στα αγγλικά ή χρησιμοποίησε κάποιο converter......

Aναφορικά με τον Kakashi εγώ εξακολουθώ και πιστεύω ότι το μέλλον του διαφαίνεται χλωμό. Ο Kishimoto έχει αποδείξει ότι δεν τους λυπάται τους χαρακτηρες του και έχει σκοτώσει "ελαφρά την καρδία" τόσους και τόσους. Ίσως έχει σκεφτεί και κάποια χρήση αναφορικά με τον θάνατο του Kakashi που εμείς δεν την έχουμε φανταστεί ακόμη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτό το σημείο μόνο προβλέψεις μπορούμε να κάνουμε. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα που θα περάσει πολύ αργά και βασανιστικά.