Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1846 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 28 October 2008 - 23:30

Kakashi wont die.....

δεν έχουμε δει κ σε δράση mangekyo τώρα τελευταία,θα ζήσει το παλικάρι μας:oo:
Posted Image

#1847 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 29 October 2008 - 00:02

και με ενα ματι μπορει να ζησει ο τυπος, σιγα...

#1848 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 October 2008 - 00:14

Aυτό ήταν ένα κουμπάκι Spoiler το οποίο δεν έπρεπε να πατησω.... Τώρα θα είμαι σε αναμένα κάρβουνα μέχρι την Παρασκευή...... Μακάρι να μην πεθάνει ο Kakashi.... Είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτηρες.

Αν και εδώ που τα λέμε κλίνω προς το να είναι fake η τουλάχιστον να μην πεθαίνει γιατί δεν μας έχει δείξει ακόμη τίποτα σχετικά με τον Kakashi και το εξτρα Sharingan (του Madara δηλαδή το οποίο είδε). Δεν μας έχει δείξει ουτε τις σκέψεις του, ούτε να έχει κάνει κάποια αναφορά πάνω σε αυτό. Και από ότι θυμαμαι στο κεφάλαιο δείχνει ότι μόνο αυτός το πρόσεξε αυτό το μικρό γεγονος. Οπότε πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετά ακόμη τα οποία μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος χαρακτήρας στην πλοκή.

μην ανυσηχεις iri-chan ψευτικο ειναι.Για να πεθανει πρεπει πρωτα να μας δειξουν τη δυναμη του sharingan του και ο κισιμοτο του χρωσταει μια καλη μαχη,ειναι απο τους πιο βασικους χαρακτηρες.Εν ολιγοις πιστευω οτι εχει πολυ μαχη να δειξει,και ειναι πολλα τα οποια δεν ξερουμε για αυτον για να ψοφησει σε 18 σελιδες,απο τις οποιες στις 5 πρωτες θα σηκωνετε ο pein,στις επομενες 5 θα τον θαυμαζουνε και στις μεθεπομενες 5 θα λεει μλκιες ο naruto.

επισης ενας αλλος λογος που πιστευω οτι ειναι ψευτικο ειναι επειδη ειναι παρα πολυ ωραιο για να ειναι αληθινο:nanana:

κακο υβριδιο ψοφο δεν εχει (ναι υιοθετισα τους χαρακτηρισμους του sacrous:hahaha:)

qzMHWHd.png

#1849 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 29 October 2008 - 00:28

Μην ξεχνατε οτι ακομα και στην περιπτωση που η εικονα ειναι αληθινη,δεν σημαινει οτι ο κακασι πεθαινει

Οσο για την λεξη υβριδιο εχω πεθανει στα γελια,υβριδιο των ushitha?
Kakashi>LOL UCHIHAS

#1850 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 October 2008 - 00:34

Οντως Hakake_Kakashi san αλλά δεν μου αρεσε καθόλου αυτό που είδα...... Βασικα για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα και πολλά. Είδα ότι κατι πεταξε ο Pain. Αλλα τι ήταν αυτό?

#1851 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 29 October 2008 - 00:42

Οντως Hakake_Kakashi san αλλά δεν μου αρεσε καθόλου αυτό που είδα...... Βασικα για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα και πολλά. Είδα ότι κατι πεταξε ο Pain. Αλλα τι ήταν αυτό?

Πεταει κατι σαν πετρα και μαλλον τον χτυπαει στο ματι δηλάδη του βγαζει το sharingan

παντως αν ειναι fake o τυπος εχει ταλεντο γιατι οπως ειπα δεν ειναι edit σε καμια περιπτωση

Το κακο ειναι οτι αν η εικονα ειναι αληθινη μαλλον ειναι και η τελευταια στο τσαπτερ:nanana:

#1852 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 29 October 2008 - 00:58

Πεταει κατι σαν πετρα και μαλλον τον χτυπαει στο ματι δηλάδη του βγαζει το sharingan

:terror2::terror2::terror2::terror2:

Οχι !!!! Δν λεει !!!! Μετα τι copy ninja θα ειναι ??? Fotocopy ??? Παντως πανω σε αυτο το θεμα...Οταν αντιγραψει ο Kakashi μια τεχνικη την κανει απο κει κ περα ελευθερα ή λογω sharingan???
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#1853 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 October 2008 - 01:04

Eλευθερα αλλά χωρίς Sharingan δεν μπορει να αντιγράψει νέες, Χανει το ατού να μπορεί να αντιλαμβάνεται κινήσεις σε μεγάλη ταχύτητα, και δυστυχως χανει και την δυνατότητα για τις MS τεχνικές και το Chidori.

#1854 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 29 October 2008 - 01:05

Little chap script:

Spoiler:

Edited by †Soul_Eater†, 29 October 2008 - 01:42.

Posted Image

#1855 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 October 2008 - 02:34

μακαρι να ειναι ετσι ρε soul eater, ειδικα το επομενο chapter,god is revealed

το μονο γεγονος που μου βαζει υποψιες οτι ειναι ψευτικο ειναι η απουσια των choujεων

qzMHWHd.png

#1856 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 29 October 2008 - 04:04

ουφ μακάρι να είναι έτσι δεν θα το άντεχε η καρδιά μου να πεθάνει ο kakashi. Το μόνο κακό είναι μου φαίνεται πολύ σύντομο σαν το προηγούμενο δηλαδή. Keep Walking

#1857 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 29 October 2008 - 04:05

Βασικά όλα γύρω στις 17 σελίδες είναι οπότε το να λέμε ότι κάποια είναι πολύ σύντομα είναι άκυρο.

Για την ακρίβεια όλα τα chapter είναι πολύ σύντομα:nanana:

Posted Image

#1858 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 29 October 2008 - 04:07

ρε μάγκες άντε γιατι αρχίζω και τσανδίζομαι...αρχικά λέτε όλοι για τον κακασι ότι έχει περάσει πολλά....απο τον ναγκάτο έχει περάσει περισσότερα δλδ? τέλος αυτο.

ναι γαμάτος ο κακασι αλλα θα προσφέρει περισσότερα άμα πεθάνει...άντε να τελειώνουμε με την πάρτη του...άντε με το υβρίδιο...
Posted Image
Spoiler:

#1859 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 29 October 2008 - 06:37

Βασικά όλα γύρω στις 17 σελίδες είναι οπότε το να λέμε ότι κάποια είναι πολύ σύντομα είναι άκυρο.

Για την ακρίβεια όλα τα chapter είναι πολύ σύντομα:nanana:

Πολύ σύντομα ως την πλοκή του manga δηλαδή δεν είδαμε κάτι καινούργιο ... η άποψη μου πάντα.

ρε μάγκες άντε γιατί αρχίζω και τσαντίζομαι...αρχικά λέτε όλοι για τον κακασι ότι έχει περάσει πολλά....από τον ναγκάτο έχει περάσει περισσότερα δλδ? τέλος αυτό.

ναι γαμάτος ο κακασι αλλα θα προσφέρει περισσότερα άμα πεθάνει...άντε να τελειώνουμε με την πάρτη του...άντε με το υβρίδιο...

Μου φαίνεται γίνεσαι ρατσιστής με τους ανθρώπους με μεταμοσχευμένα όργανα, τι σου έκανε δηλαδή ? Τι πέρασε ο κακασι? Ξέρεις ότι χαπακονόταν κάθε μέρα από όταν πήρε το μάτι για να μην ο αποβάλει ο οργανισμός του τι τράβηξε το κακόμοιρο(offtopic)

(ontopic)
Η άποψή μου είναι ότι δεν θα προσφέρει τίποτα με το θάνατό του.
Γιατί? ας τα πάρουμε από την αρχή τους θανάτους των βασικότερων ηρώων.

Ο 4τος πέθανε σώζοντας την Konoha από το berserk του kyuby επίσης κάνοντας το seal στον naruto (αρχίζοντας και την πλοκή του story.)

Ο 3τος πέθανε προστατεύοντας την konoha του αφήνοντας πίσω την νέα γενιά με την ψήφο εμπιστοσύνης.

Η Elder Chiyo κανοντας ressurect τον gaara και αυτή σαν το 3το hokage εμπιστεύτηκε την νέα γενιά επίσης μας δείχνει την δύναμη του naruto να αλλάζει τους ανθρώπους.(Ίσως και την ωρίμανσή της sakura που είχε δεθεί μαζί της, άποψη μου)

Asuma: πέθανε ως αποτέλεσμα την ωρίμανση του shikamaru που μέχρι πρόσφατος ήταν ολα βαρετά για αυτόν.

Jiraya πέθανε μετά από μια εκπληκτική μάχη αντιμέτωπος στο παιν αφήνοντας την legacy του στον ναρουτο ( πάπυρο , hermit mode )

Itachi πέθανε για τον sasuke δίνοντας του δύναμης και με την σκέψη ότι θα γυρίσει στην Konoha σαν ήρωας. Και για ασφάλεια έδωσε και κάποιες δύναμής στον ναρουτο που αυτή την στιγμή μας είναι άγνωστες.

(αυτά σε γενικές γραμμές σίγουρα θα ξέχασα μερικά)

Μέσα από όλους αυτούς τους θανάτους αντικειμενικά δεν μπορώ να βρω κάποιο λόγο να πεθάνει ο Kakashi. για το ανώτερο σκοπό δηλαδή & συναισθηματικά δεν θέλω να πεθάνει. Και στην τελική δεν είναι jiraya 50+ είναι ακόμα νέος και έχει πολλά να μάθει και να δείξει πιστεύω ακόμα. αυτά

PS

Sorry για το πρήξιμο.

#1860 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 29 October 2008 - 07:12

αρχικά έχω πει παλιότερα πως δεν πιστεύω ο κακασι να πεθάνει έτσι. αν θυμάστε όταν η τσίγιο έκανε εκείνο το τζουτσου για να αναστήσει τον γκαρα ο κακασι είχε ανοιξει σαριγκαν και τον έκανε μάλλον κόπυ....οπότε θα το χρησημοποιήσει και ο κακασι σε κάποιον..αυτό πιστευω και εγώ. γιατί αλιός δεν θα είχε νόημα απο σκηνοθετικής πλευράς να μας το δείξει....

τώρα τι θα προσφέρει ο θάντατός του εκτός απο οργή στον ναρουτο? τίποτα..πρέπει όλοι να προσφέρουν κάτι....??? απλά να πεθάνει να γίνει και λίγο δράμα..τον βαρέθηκα εγώ προσωπικά...έχουν πεθάνει καμια 20αριά "κακοί" και 4,5 "καλοί" έλεος δλδ...
Posted Image
Spoiler: