Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1831 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 18:32

Κοιτα για να πω την αληθεια και εμενα fake μου φενετε ελπιζω να ειναι οντως fake γιατι χωρις kakashi θα ξενερωσω ο character πιστευω οτι εχει να δωσει οποτε δεν πρεπει να τον κυλαρει!!!

Οποτε αυτο που ευχομαι ειναι να ειναι απλος αλλη μια καλη επεξεργασια εικονας...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1832 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 18:59

και το script που βγηκε με αυτη την μαλλον(ελπιζω fake picture)

Spoiler:

συγνωμη να ρωτήσω; το μανγκα την τεταρτη δεν κυκλοφορει στην Ιαπωνια;

αυτος ο μαγκας με το σποιλερ πως το βρηκε την τριτη;

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#1833 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 20:09

Αυτο που βρισκω παραξενο ειναι οτι ο kakashi μπορεσε να καλεσει σε βοη8εια απο το ακυρο το μπαμπα

Αν ξαναδιαβασεις προσεχτικά το chapter θα δεις ότι δεν καλεσε ο kakashi κανεναν και ότι (συμφωνα με την τελευταία εικόνα του μανγκα ) ήταν προετοιμασμενος για αντεπιθεση κιας μην ερχοντουσαν οι ενισχυσεις.

#1834 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 20:11

αχ θεούλη μου να ισχύει και εγώ θα τρώω όλο το φαγητό μου..δεν θα ξαναπειράξω τα άλλα παιδάκια,θα ακούω τη μαμά μου,δεν θα ξαναβρίσω ποτέ,θα κάνω την προσευχή μου κάθε βράδυ. σε παρακαλώ μεγαλόκαρδε θεούλη μου,κάνε αυτο το σπόιλερ να βγεί αληθηνό και απο μένα ότι θες...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1835 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 20:21

Καπως ετσι ημουν και εγω οταν διαβαζα οτι ηταν ετοιμος να πεθανει ο Gaara....καλα οταν πεθανε ....ασε ασε....αλλα μετα αναστηθηκε!!!
Τωρα για τον Κακασι δεν ξερω ρε παιδια ειλικρινα τι να πω.Ειναι απο τους πιο ωραιους τυπους αν και δεν τον εχω και στα τοπ μου.
Ειναι 50-50 το να ζησει η το αν θα πεθανει.
Τουλαχιστον αν πεθανει θα πεθανει απο καποιον Δυνατο και Αξιο αντιπαλο!! :)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1836 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 20:40

Αν πεθανει ο κακασι μετα ποιος κραταει το ναρουτο που του εχει ηδη πεθανει ο ενας δασκαλος του. Όσον αφορα το σποιλερ δε ξερω μου φαινεται..ύποπτο δεδομενου ότι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα το μανγκα ιαπωνια..
Εγω περιμενω καπου να γινει μαχη madara - kakashi, εκει μπορει να πεθανει ο κακασι. Αλλα πρωτα θα πρεπει να δει το καινουργιο ζουτσου του ναρουτο, και μετα βλεπουμε..

#1837 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 20:49

Αμα πεθανει ο Kakashi να δειξει το προσωπο του μας εχει στο περιμενε και στο τελος δεν θα το δειξει ελεος:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1838 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 20:54

omfg δεν γίνεται να ψοφήσει,μας το χει υποσχεθεί ο kishi στην συνέντευξη του αν θυμάστε special event με kakashi and sakura για την ακρίβεια..

πιστεύω ότι αυτά θα είναι kakashi vs pain?
κ σχεδόν σίγουρα konan vs sakura
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1839 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 20:57

To manga βγαινει καθε δευτερα Ιαπωνια(δηλαδη εχτες),για την εικονα δεν μπορω να ειμαι απολυτα σιγουρος ,αυριο θα μαθουμε σιγουρα,πριν δυο χρονια παιρναμε σποιλερς για λιγο διαστημα ακομα και πριν την κυκλοφορια του Μανγκα στην Ιαπωνια,και πριν 8-9 μηνες παιρναμε σποιλερς καθε δευτερα η τριτη.

Ειτε ειναι αληθινη η εικονα ειτε οχι ο Κακασι δεν θα πεθανει τοσο ευκολα ακομα και εναντια στο κτηνος που λεγεται Pain.

#1840 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 20:57

Αφήστε ήσυχο τον Kakashi ωρέ:mador2:. Κάτι θα έχει βρει για να αντεπιτεθεί....

Spoiler:

:deadga6::deadga6::deadga6::deadga6::deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1841 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 21:10

i found another script,the one who translate it he says this:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1842 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 22:58

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω εάν είναι αληθινό ή όχι... αν και συχνάζω στο DeviantArt, (όπου υπάρχουν άτομα που pwnάρουν τον Kishimoto στο έτσι) δε μου έχει τύχει να δω κάτι τέτοιο, ούτε στο fandom... gomen... :(

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1843 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 23:08

γιατι η εικονα η to αλλο script ειναι real??:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1844 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 23:13

Aυτό ήταν ένα κουμπάκι Spoiler το οποίο δεν έπρεπε να πατησω.... Τώρα θα είμαι σε αναμένα κάρβουνα μέχρι την Παρασκευή...... Μακάρι να μην πεθάνει ο Kakashi.... Είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτηρες.

Αν και εδώ που τα λέμε κλίνω προς το να είναι fake η τουλάχιστον να μην πεθαίνει γιατί δεν μας έχει δείξει ακόμη τίποτα σχετικά με τον Kakashi και το εξτρα Sharingan (του Madara δηλαδή το οποίο είδε). Δεν μας έχει δείξει ουτε τις σκέψεις του, ούτε να έχει κάνει κάποια αναφορά πάνω σε αυτό. Και από ότι θυμαμαι στο κεφάλαιο δείχνει ότι μόνο αυτός το πρόσεξε αυτό το μικρό γεγονος. Οπότε πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετά ακόμη τα οποία μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος χαρακτήρας στην πλοκή.

#1845 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 23:19

Οπως ο jiraiya? :uhh:

Οχι, ρε μακακα μη κανεις παραλλληλισμους, δε θα πεθανει ο Κακασι!! (μονολογος ηταν αυτο)

Δημοσιευμένη  εικόνα