Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 21:21

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 21:25
Και για να είμαι και τελείως ειλικρινής ναι μου αρέσει το στυλάκι του Pein, μου αρέσει που μας απάλλαξε από την παρουσία του Jiraiya που μου την έσπαγε και είναι και τρελά δυνατός αλλά περα από αυτά δεν ξέρω ακόμη και αρκετά γι αυτόν ώστε να τον θεωρήσω πλήρη και καλογραμμένο χαρακτηρα ακόμη.
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 22:13
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 22:30
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 22:43
Αφηστε που δεν γινεται να ειναι τοσο Imba και Θεος.. Ειμαι σιγουρη πως θα εχει καποια πολυ αδυνατα σημεια.. Τωρα ειδικα που ανακαλυψανε για ποιο λογο υπαρχουν τα piercings του; Ου καλα εισαι, θα δει τα ραδικια αναποδα το πολυ μεσα σε 10 κεφαλαια (το θεμα ειναι ποιον θα παρει μαζι του-κι αυτος δεν νομιζω οτι θα ειναι ο Κακασι γιατι ολο και καποιος θα ερθει για back up)..
Στην τελικη, ο Κισιμοτο πιστευω οτι τωωωρα ειδικα εστιαζει πιο πολυ πανω στην ιστορια του Sasuke και του Madara και του Naruto παρα στους Akatsuki σαν ομαδα. Λιγο θελει ακομα, ενα δυο μηνες ισως και οι akatsuki θα ειναι αναμνηση. Πραγματικα ο Κishimoto ηθελε να τους βγαλει απο τη μεση απο καποιο σημειο και μετα.
Αρα για μενα απο δω και μπρος το θεμα θα εστιασει στον Madara κλπ Και οχι στον Πειν..
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 22:49
Ναι αλλα δεν εχουμε δει ακομα τι μπορει να κανει το ems του Madara γιατι αν φαντασουμε τη διαφορα απο ενα απλο sharingan σε Mangekyo sharingan που ειναι τεραστια,αν γινει με την ιδια αναλογια απο Mangekyo Sharingan se Evolved mangekyo Sharingan που μεχρι στιγμης μονο ο Madara εχει και δεν μας εχει δειξει και την πραγματικη του δυναμη φανταστειτε τι δυνατοτητες μπορει να εχει.....
Ωπα, ωπα απ' οσο θυμαμαι δεν ειναι evolved mangekyo, αλλα eternal, δηλαδη ο χρηστης δε τυφλωνεται με την παροδο του χρονου και τη χρηση του.
Edit : και ναι ουοου, το να υποστηριζεις τους κακους καθε σειρας ειναι πολυ ιμπα και kewl
-ναι οκ-
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dxs: 20 Οκτώβριος 2008 - 22:52
imba και kewl
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 22:52
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 22:54
Κοιτα γενικοτερα κα8ε anime μεσα απο την ιστορια και τους χαρακτηρες του προσπα8ει να προω8ησει καποια μυνηματα ειδικοτερα στα shounen δινεται αξια στη τιμη στη φιλια στα ονειρα και γενικοτερα στουσ δεσμους.Αλλα και παλι στο συγκεκικρεμνο 8εμα του kakashi το εχει παρατραβηξει οχι οτι δεν τον παω σα χαρακτηρα αλλα μου φαινεταιλιγος μπροστα στο παιν.Γενικοτερα τετοιου ειδους μαχες πρεπι να ειναι ευκολα γεγονοτα κατη την αποψη μου αλλα λογος να γινεταιΚοιτα καταρχας δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε ολοι και σε ολα και δεν θα ειχε και νοημα κιολας. Εμενα δεν με απασχολει τοσο το ποσο imba είναι ο καθε χαρακτηρας αλλα το πως σκέφτεται και το με ποια λογική κανει αυτα τα οποία κάνει. Το γιατί δεν μου αρεσει ο J σαν χαρακτηρας το έχω αναλύσει πολλάκις θα γίνω βαρετή να το ξαναπω. Απο εκει και πέρα φυσικά και δεν μπορώ να κατακρίνω τα άτομα τα οποία τον θαυμαζουν η να πω τιποτα γι αυτα και τα γουστα τους..Αλλα! Θεωρείτε ότι το μονο το οποιο προσφέρει το naruto είναι οι καλές μαχες και το ποσο δυνατοι είναι οι αντιπαλοι? Δεν λεω Shounen είναι δεν αναλυει την κβαντικη θεωρία ,αλλά λέει καποια πολύ καλα πραγματα μεσα απο τις πράξεις των χαρακτήρων. Ακούω ότι ο ένας είναι τελειος χαρακτηρας ο αλλος είναι ετσι η αλλιως, και πέρα απο το τι ικανότητες έχει δεν βλεπω να δινεται καποιος αλλος λόγος. Κοινώς σκεφτειτε το ενδεχομενο ο Kakashi και ο Pein σαν χαρακτηρες να είναι πολύ περισσότερα απο τα doujutsu τους....
καιν εγω λογικο το βρισκω στη τελικη 8α ειναι οπως παντα naruto sasuke bonds που λεει και η ταινια οεοΛιγο θελει ακομα, ενα δυο μηνες ισως και οι akatsuki θα ειναι αναμνηση. Πραγματικα ο Κishimoto ηθελε να τους βγαλει απο τη μεση απο καποιο σημειο και μετα.
Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 02:09
ακόμα και στην πραγματική ζωη για να συμπαθίσουμε κάποιον δεν μαθένουμε πάντα το παρελθόν του. απλα απο το πως συμπεριφέρεται. εμένα και ο μανταρα και ο παιν μου αρέσει η δυναμικότητα που βγάζουν και ο τρόπος που μιλάνε. δεν χριάζομαι κάτι άλο για να τους βάλω στους γαπημένους μου...όταν μάθουμε την αλήθεια για αυτους δεν θα σταματήσει να μου αρέσει ο χαρακτήρας τους. εκτός και αν μου πουν πως ο παιν ήταν παιδεραστης και έκλευε εκλησίες. ναι εκέι δεν ήταν αυτος που δείχνει... και θα αλάξω άποψη...

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 08:39

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 09:04
με τα φιδια. δεν ειναι καιρος να τον ξεφορτω8ουνε παντως ?? σε
μια φαση ειχα βαρε8ει να βλεπω αυτον τον ερμαφροδιτο.
Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 11:26

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 11:28

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 11:30
Πάντως ακόμα και να κυριεύσει τον kabuto δεν πιστεύω να μπορεί ναι νικήσει Sasuke,Naruto ή κάποιο Akatsuki member...