Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1696 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 October 2008 - 21:21

lol iristella, δεν ειπα οτι δεν ειναι δειγμα ανδρειας να την πεφτεις σε καποιον δυνατοτερο σου,απλα ειμαι τρελος pein fan :)

qzMHWHd.png

#1697 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 October 2008 - 21:25

Και εμένα μου αρέσει και αυτός και αρκετοί άλλοι χαρακτήρες, απλά δεν είναι ανάγκη να φανατιζόμαστε,,,, Αν τυφλωνόμαστε από την συμπάθεια που έχουμε σε εναν η περισσότερους χαρακτηρες και μεροληπτούμε υπέρ του η ισοπεδωνουμε τα πάντα νομίζω ότι χάνουμε το νόημα του manga γενικότερα ne?

Και για να είμαι και τελείως ειλικρινής ναι μου αρέσει το στυλάκι του Pein, μου αρέσει που μας απάλλαξε από την παρουσία του Jiraiya που μου την έσπαγε και είναι και τρελά δυνατός αλλά περα από αυτά δεν ξέρω ακόμη και αρκετά γι αυτόν ώστε να τον θεωρήσω πλήρη και καλογραμμένο χαρακτηρα ακόμη.

#1698 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 October 2008 - 22:13

Α εδω κουκλαρα μου 8α τα χαλασουμε πανω στο 8εμα του jiraya.Προσωπικα για μενα ηταν πιο imba απο οσους shinobi exoume δει με εξαιρεση itachi,pain kai orochimaru.O kakashi μπροστα του δε πιανει μια και παντα κατα την ταπεινη μου αποψη επρεπε ηδη να εχει χασει.Ενταξει δε λεω συμφωνω με την αποψη του fight till the end αλλα ποσο πλεον αφου βλεπεις οτι ο αλλος σε νικαει χςρις καν να χρησιμοποιει ουτε μια τεχνικη.Τελοςπαντων οπως και να το κανουμε ο kakashi ειναι καταδικασμενος ανα συνεχισει ετσι γτ απλα δε μπορει να τα βλαει με τον pain.Τα κοκκινα ματια δε μπορουν να νικησουν τα παλαβα ματια¨)

Posted Image

#1699 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 October 2008 - 22:30

Κοιτα καταρχας δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε ολοι και σε ολα και δεν θα ειχε και νοημα κιολας. Εμενα δεν με απασχολει τοσο το ποσο imba είναι ο καθε χαρακτηρας αλλα το πως σκέφτεται και το με ποια λογική κανει αυτα τα οποία κάνει. Το γιατί δεν μου αρεσει ο J σαν χαρακτηρας το έχω αναλύσει πολλάκις θα γίνω βαρετή να το ξαναπω. Απο εκει και πέρα φυσικά και δεν μπορώ να κατακρίνω τα άτομα τα οποία τον θαυμαζουν η να πω τιποτα γι αυτα και τα γουστα τους..Αλλα! Θεωρείτε ότι το μονο το οποιο προσφέρει το naruto είναι οι καλές μαχες και το ποσο δυνατοι είναι οι αντιπαλοι? Δεν λεω Shounen είναι δεν αναλυει την κβαντικη θεωρία ,αλλά λέει καποια πολύ καλα πραγματα μεσα απο τις πράξεις των χαρακτήρων. Ακούω ότι ο ένας είναι τελειος χαρακτηρας ο αλλος είναι ετσι η αλλιως, και πέρα απο το τι ικανότητες έχει δεν βλεπω να δινεται καποιος αλλος λόγος. Κοινώς σκεφτειτε το ενδεχομενο ο Kakashi και ο Pein σαν χαρακτηρες να είναι πολύ περισσότερα απο τα doujutsu τους....

#1700 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 20 October 2008 - 22:43

Με λιγα λογια, καλος ο Pein αλλα αυτο δε σημαινει οτι ο Kakashi ειναι αχρηστος (που μεχρι τωρα ηταν super wow).. Δε χρειαζεται τοσος φανατισμος ειδικα οταν προκειται indeed για ενα χαρακτηρα που δεν εχουμε δει ακομα σχεδον τιποτα..

Αφηστε που δεν γινεται να ειναι τοσο Imba και Θεος.. Ειμαι σιγουρη πως θα εχει καποια πολυ αδυνατα σημεια.. Τωρα ειδικα που ανακαλυψανε για ποιο λογο υπαρχουν τα piercings του; Ου καλα εισαι, θα δει τα ραδικια αναποδα το πολυ μεσα σε 10 κεφαλαια (το θεμα ειναι ποιον θα παρει μαζι του-κι αυτος δεν νομιζω οτι θα ειναι ο Κακασι γιατι ολο και καποιος θα ερθει για back up)..

Στην τελικη, ο Κισιμοτο πιστευω οτι τωωωρα ειδικα εστιαζει πιο πολυ πανω στην ιστορια του Sasuke και του Madara και του Naruto παρα στους Akatsuki σαν ομαδα. Λιγο θελει ακομα, ενα δυο μηνες ισως και οι akatsuki θα ειναι αναμνηση. Πραγματικα ο Κishimoto ηθελε να τους βγαλει απο τη μεση απο καποιο σημειο και μετα.

Αρα για μενα απο δω και μπρος το θεμα θα εστιασει στον Madara κλπ Και οχι στον Πειν..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1701 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 20 October 2008 - 22:49

Ναι αλλα δεν εχουμε δει ακομα τι μπορει να κανει το ems του Madara γιατι αν φαντασουμε τη διαφορα απο ενα απλο sharingan σε Mangekyo sharingan που ειναι τεραστια,αν γινει με την ιδια αναλογια απο Mangekyo Sharingan se Evolved mangekyo Sharingan που μεχρι στιγμης μονο ο Madara εχει και δεν μας εχει δειξει και την πραγματικη του δυναμη φανταστειτε τι δυνατοτητες μπορει να εχει.....

Ωπα, ωπα απ' οσο θυμαμαι δεν ειναι evolved mangekyo, αλλα eternal, δηλαδη ο χρηστης δε τυφλωνεται με την παροδο του χρονου και τη χρηση του.

Edit : και ναι ουοου, το να υποστηριζεις τους κακους καθε σειρας ειναι πολυ ιμπα και kewl
-ναι οκ-

Edited by Dxs, 20 October 2008 - 22:52.
imba και kewl

Posted Image

#1702 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 20 October 2008 - 22:52

Το γαμώτο είναι ότι μάλλον δεν θα πεθάνει ο Kakashi... Και θέλω πολύ να δώ πώς θα συμβεί κάτι τέτοιο....

Posted Image

#1703 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 October 2008 - 22:54

Κοιτα καταρχας δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε ολοι και σε ολα και δεν θα ειχε και νοημα κιολας. Εμενα δεν με απασχολει τοσο το ποσο imba είναι ο καθε χαρακτηρας αλλα το πως σκέφτεται και το με ποια λογική κανει αυτα τα οποία κάνει. Το γιατί δεν μου αρεσει ο J σαν χαρακτηρας το έχω αναλύσει πολλάκις θα γίνω βαρετή να το ξαναπω. Απο εκει και πέρα φυσικά και δεν μπορώ να κατακρίνω τα άτομα τα οποία τον θαυμαζουν η να πω τιποτα γι αυτα και τα γουστα τους..Αλλα! Θεωρείτε ότι το μονο το οποιο προσφέρει το naruto είναι οι καλές μαχες και το ποσο δυνατοι είναι οι αντιπαλοι? Δεν λεω Shounen είναι δεν αναλυει την κβαντικη θεωρία ,αλλά λέει καποια πολύ καλα πραγματα μεσα απο τις πράξεις των χαρακτήρων. Ακούω ότι ο ένας είναι τελειος χαρακτηρας ο αλλος είναι ετσι η αλλιως, και πέρα απο το τι ικανότητες έχει δεν βλεπω να δινεται καποιος αλλος λόγος. Κοινώς σκεφτειτε το ενδεχομενο ο Kakashi και ο Pein σαν χαρακτηρες να είναι πολύ περισσότερα απο τα doujutsu τους....

Κοιτα γενικοτερα κα8ε anime μεσα απο την ιστορια και τους χαρακτηρες του προσπα8ει να προω8ησει καποια μυνηματα ειδικοτερα στα shounen δινεται αξια στη τιμη στη φιλια στα ονειρα και γενικοτερα στουσ δεσμους.Αλλα και παλι στο συγκεκικρεμνο 8εμα του kakashi το εχει παρατραβηξει οχι οτι δεν τον παω σα χαρακτηρα αλλα μου φαινεταιλιγος μπροστα στο παιν.Γενικοτερα τετοιου ειδους μαχες πρεπι να ειναι ευκολα γεγονοτα κατη την αποψη μου αλλα λογος να γινεται

Λιγο θελει ακομα, ενα δυο μηνες ισως και οι akatsuki θα ειναι αναμνηση. Πραγματικα ο Κishimoto ηθελε να τους βγαλει απο τη μεση απο καποιο σημειο και μετα.

καιν εγω λογικο το βρισκω στη τελικη 8α ειναι οπως παντα naruto sasuke bonds που λεει και η ταινια οεο

Posted Image

#1704 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 21 October 2008 - 02:09

όσων αφορά τον οροτσιμάρου πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η ζωτική του ενέργεια είναι στον καμπούτο...η ψυχη του είναι φυλακισμένη μέσα στον σουσάνο....έκλεισε αυτο.

ακόμα και στην πραγματική ζωη για να συμπαθίσουμε κάποιον δεν μαθένουμε πάντα το παρελθόν του. απλα απο το πως συμπεριφέρεται. εμένα και ο μανταρα και ο παιν μου αρέσει η δυναμικότητα που βγάζουν και ο τρόπος που μιλάνε. δεν χριάζομαι κάτι άλο για να τους βάλω στους γαπημένους μου...όταν μάθουμε την αλήθεια για αυτους δεν θα σταματήσει να μου αρέσει ο χαρακτήρας τους. εκτός και αν μου πουν πως ο παιν ήταν παιδεραστης και έκλευε εκλησίες. ναι εκέι δεν ήταν αυτος που δείχνει... και θα αλάξω άποψη...
Posted Image
Spoiler:

#1705 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 October 2008 - 02:39

Omg Lelouch is attacking Naruto Subforum........:blurah5:
Σχετικά με το τι έχει παιχτει με το σώμα το Orochimaru και του Kabuto οποιος ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια εδω.... Αργησα λιγο αλλα το βρήκα το σεντονάκι μου... Sorry guys αλλα δεν το ξαναγράφω:hahaha:

#1706 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 21 October 2008 - 08:39

Ναι κανει ντου απο παντου:fromabove:.Αλλα ακυρο δε σας φαινεται καπως περιεργο που ο danzou σκοτωνει μονο το βατραχακι.Αμα η8ελε μπορουσε να χω8ει και να φαει και αλλους.Το να το κανει μονο και μονο για να μην ερ8ει ο naruto ειναι καπως ακυρο...Παντως μια χαρα madara ta εκανε:tensai:

Posted Image

#1707 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 21 October 2008 - 09:04

φτου να ουμ, κι εγω που νομιζα οτι πε8ανε ο καλος αυτος κυριος
με τα φιδια. δεν ειναι καιρος να τον ξεφορτω8ουνε παντως ?? σε
μια φαση ειχα βαρε8ει να βλεπω αυτον τον ερμαφροδιτο.

#1708 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 21 October 2008 - 11:26

Κοιτα μεχρι στιγμης τον εχει βγαλει εξω απο τις εξελιξεις αλλα ποτε δε ξερεις.Πιστευω οτι περιμενει να δει πως 8α ανταποκρι8ει ο κοσμος στην εξελιξη του μανγκα και ισως τον βαλει ξανα στο προσκηνιο αργοτερα αλλα παντα ολα αυτα ειναι υπο8εσεις.Τωρα προσ το παρον ειναι φυλακισμενος μια χαρα στο σωμα του kabuto και προσπα8ει να τον κυριευσει:oo:

Posted Image

#1709 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 21 October 2008 - 11:28

ρε παιδια!!!! ελεος...μέα στον σουσανο είναι φυλακισμενος η ψυχη του
Posted Image
Spoiler:

#1710 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 21 October 2008 - 11:30

και άμα τον κυριεύσει θα τον κάνει ακόμα πιο δύσκολο αντίπαλο.......
Πάντως ακόμα και να κυριεύσει τον kabuto δεν πιστεύω να μπορεί ναι νικήσει Sasuke,Naruto ή κάποιο Akatsuki member...
Posted Image