Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#14686 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2017 - 02:20

Και καλύτερη μετάφραση και notes που το mangastram δεν βάζει, όπως αυτό

https://jaiminisbox.com/reader/read/one-piece-2/en/0/853/page/3

#14687 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2017 - 14:35

Και καλύτερη μετάφραση και notes που το mangastram δεν βάζει, όπως αυτό

https://jaiminisbox.com/reader/read/one-piece-2/en/0/853/page/3

μα αν και με βοηθανε και αυτα, εγω στο mangastream βρησκω φρασεις που χρησιμοποιουν οι αμερικανοι οι rednecks και πρεπει να ψαξω urban dictionary για να καταλαβω τι σημαινουν XD, ενω το jaiminisbox ολα μπομπα

#14688 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2017 - 17:13

Δεν κατάλαβα Χριστό :P 

Εγώ για άλλο λόγο το έβαλα γιατί πολλοί μπορεί να μην το έχουν δει αυτό.
Ο Luffy ξύλο κανονικά δεν έχει δώσει σε γυναίκα και κατευθείαν ο Oda πετάει αυτό με το my κάνει αντρογυναίκα την BM και κάποια θα τις φάει στο arc.

#14689 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2017 - 11:12

http://mangastream.com/r/one_piece/855/4006/1

Brook :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DeLGaDo: 09 Φεβρουάριος 2017 - 11:13

Beyond the Grave Δημοσιευμένη  εικόνα

#14690 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2017 - 11:23

Eπισης Longshot αλλα πιστευω πως ο Brook προλαβε να παρει με το χαρτι οτι εγραφε το Poneglyph,απλα ισως δε κοιταξαν να ψαξουν....μεσα στο κρανιο του!Again longshot.

CALLED IT!!!!!

header.jpg?t=1485907896

#14691 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2017 - 15:41

αυτο ειναι Brook's arc. Χαλαρά

#14692 amaxoss

amaxoss

Starting...

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2017 - 16:06

Year of sanji μας ειπαν...μπηκαμε στο 2017 κ ακομα περιμενουμε.Τα πιο σημαντικα γεγονοτα για μενα οσον αφορα το arc μεχρι στιγμης ειναι βεβαια το σημερινο με τον brook που περναει λιγο στα ψιλα αλλα ειναι απο τα πιο σημαντικα του Manga κ βεβαια η νικη του luffy-nami vs cracker γιατι σχετιζεται αμμεσα με τις δυναμεις  οσον αφορα το one piece κ ουσιαστικα δινει τροφη για συζητηση σε τι επιπεδα βρισκονται οι πρωταγωνιστες μας.Ελπιζω με το που τελειωσει αυτο το arc να θυμομαστε κ τπτ απο τον sanji περα των δακρυων του κ της αξιοζηλευτης στασης που κρατησε.Να προσθεσω και κατι ακομα οσον αφορα το chapter.Μου φαινονται πολυ λιγα τα 155million για τον bobbin φαινεται αρκετα σκληροτραχηλος(δεν εφυγε 1 shot απο τον sanji) βαση του bounty παντα.Επισης εχει ενεργο ρολο στο crew της B.M,λογικα κατι αλλο παιζει και εχει μονο τοσο ο επονομαζομενος fixer.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από amaxoss: 09 Φεβρουάριος 2017 - 16:19

#14693 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2017 - 17:24

Πω ρε φιλε ο brook θεος οχι απλα πηρε αντιγραφο απο το rio poneglyph αλλα και απο τα αλλα 2 ημουν σιγουρος οτι τα αλλα δυο δεν τα βαλε τυχαια να τα εχει η big mom και οτι θα τα αντεγραφε μαλλον και αυτα, ομως βλεπω οτι παει καπως αργα δηλαδη δεν μπορουσε να βλεπαμε ξερω εγω τον luffy να εχει φαει ηδη το φαι του sanji και να προχωρησει λιγο παραπανω η πλοκη ; Tσεπα σιγουρα κατι θα σχεδιασουν τωρα ολοι μαζι για τον γαμο για να μπορεσει ο sanji να σωσει την αδελφη του. Επισης η σκηνη με την βροχη , τον sanji και τον σκυλο δεν σας θυμιζουν και την σκηνη που πηγαινε φαι στην μητερα του οταν ηταν μικρος ; Κατι τετοια μου αρεσει που κανει ο Oda.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GokussjGod: 09 Φεβρουάριος 2017 - 17:24

#14694 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2017 - 18:26

CALLED IT!!!!!

OMG you are amazing!!!! hahaha  Θεος! 

Γαματος ο Μπρουκ! Το θεμα τωρα ειναι να φυγουνε με Τζιμπεη... αν και το κοβω δυσκολο.. αυτο το αρκ θα εχει απωλειες... Αν και χρειαζομαστε τζιμπεη στην μαχη με καιντου... το κοβω να θυσιαζεται -επιτελους κυριολεκτικα- για τον Λουφφυ.. και ετσι θα πατσισουν με μπιγκ μαμ.. το μονο προβλημα ειναι οτι η Μπρουλεν εμαθε οτι ο Μπρουκ εκλεψε το πονεγκλιφ

Πω ρε φιλε ο brook θεος οχι απλα πηρε αντιγραφο απο το rio poneglyph

Φιλε αυτο δεν ειναι το rio poneglyph .... ^.^ φιλικα παντα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 09 Φεβρουάριος 2017 - 18:30

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14695 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2017 - 18:55

2 chapters που εύκολα γίνονταν μισό...αυτά να μην έκανες ρε oda 

#14696 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2017 - 19:07

Eπιτελους ενας ανθρωπος που συμφωνει μαζι μου... ολα πολυ ωραια αλλα το παει αργα.... υπαρχει λογος? ... οχι... περα απο το να διαβαζουμε ο.π στα 50 μας 

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14697 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2017 - 20:03

Φιλε αυτο δεν ειναι το rio poneglyph .... ^.^ φιλικα παντα

Eχω δει πως το λενε και ετσι

#14698 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2017 - 22:17

Να ταν και η πρώτη φορά που το κάνει... πως νομίζεις οτι το One Piece έχει 850 κεφάλαια; 

Eπιτελους ενας ανθρωπος που συμφωνει μαζι μου... ολα πολυ ωραια αλλα το παει αργα.... υπαρχει λογος? ... οχι... περα απο το να διαβαζουμε ο.π στα 50 μας 

Lol Νόμιζα οτι ήταν ντεφακτο οτι το one piece είναι ελλεινά αργό, ειδικά στο anime, εκεί το έχουν τερματίσει.

Eχω δει πως το λενε και ετσι

Παιδιά, η μετάφραση που έβγαλαν στο Anime που το ονόμασαν "Real poneglyph" στα τελευταία επεισόδεια Ισχύει;

#14699 amaxoss

amaxoss

Starting...

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2017 - 23:49

Υπολογιζουμε οτι θελει 300 chapter ακομα να τελειωσει το one piece δλδ περιπου 10 χρονια(παντα με το 65% που εχει αναφερθει σε συνεντευξη).Το dressrosa arc κρατησε 100 chapter περιπου 3 χρονια,γινετε το wano arc που θα ειναι απο τ πιο σημαντικα κ ουσιαστικα σταθμος για την μετεπειτα πορεια των strawhat να τελειωσει σε λιγοτερο απο 100 chapter?Ρωταω γιατι λεμε για το ποσο αργα παει το manga κ τα 2σε1/2σε μισο chapter που αναφερεστε πιο πανω.Σε 10 χρονια δε τελειωνει ετσι οπως δειχνουν τα τωρινα δεδομενα η εκτος αμα γινει bleach στη πορεια η αντε κ naruto.

Ze@ac μαλλον θα πεσεις μεσα οσον αφορα τα 50 μας  :thumbup:  :laugh:

#14700 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2017 - 01:00

Εμένα ξαφνικά το σημερινό μου φάνηκε ότι πήγε πολύ γρήγορα. Ξαφνικά σε ένα chapter οι strawhats έχουν στην κατοχή τους το σημαντικό poneglyph, o Sanji βρέθηκε με τον Luffy σε μια σκηνή που περίμενα να είναι κάπως έτσι αλλά ήταν αποτυχία έτσι πως την παρουσίασε και δεν με άγγιξε καθόλου. Μου φάνηκε πρόχειρο. Τέσπα άντε να πάμε στο πάρτυ γιατί έχω βαρεθεί χωρίς δράση. Αρχικά φάνηκε πολύ δυνατό σε συναίσθημα το arc αλλά σήμερα με ξενέρωσε.