Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17016 replies to this topic

#1411 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 16:23

Ισχύουν 100% τα σπόιλερακια, πλέον έχουμε δηλαδή

Impel Down Stuff Shiryu & Magellan και άλλοι που δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερης δυναμικότητας.
5 Vice Admirals του ναυτικού που θα μεταφέρουν τον Ace.

VS

Luffy
2 Shichibukai Jinbei & Croc
2 Revolutionaries Inazuma & Iva
Okamas + Baroque Works' Agents + Buggy
+ other pirates

Ερωτηματικά ???
Ειναι μέσα οι 4 Supernovas που τις φάγανε απ' τον Κιζάρου ?
Τι έγινε με την Χάνκοκ ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1412 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 17:42

Τι έγινε με την Χάνκοκ ?

η hanckock Πλεον θα εχει ηδη καταυθασει στο Marine ford με τους αλλους shichibukai για να παλεψουν με τον WB

qzMHWHd.png

#1413 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 19:26

το θεμα δεν ειναι τι εγινε μ ετην Χανκοκ, αλλα τι εγινε με τους αλλους Straw hats.....απο τοτε που χωριστηκαν....ουτε φωνη ουτε ακροαση!!!! Εχω βαρεθει να βλεπω τον Λουφι να χωνει μπουκετα!! Τιποτα αλλο δεν μπορει να κανει?? Και ως εκ θαυματος σωθηκε και απο το δηλητηριο και ειναι και φουλ στην αδρεναλινη!!! Ελεος ομως!! Τετοια προβλεψιμοτητα δεν υπηρχε ουτε στο SLumdog Millionair!!!

BRING BACK STRAW HATS!!!!:chigau:

#1414 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 19:53

η hanckock Πλεον θα εχει ηδη καταυθασει στο Marine ford με τους αλλους shichibukai για να παλεψουν με τον WB

Αυτό είναι το λογικό, αν όμως αναλογιστούμε τον ερωτά της μπορεί να προχώρησε και σε κάποια άλλη κίνηση.
Φώτο LARGE
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 01 Μάιος 2009 - 20:01

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1415 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 20:49

Aπλα απιστευτο-πραγματικα εχω μεινει καγκελο απο τις πικ και το σεναριο.Απο κει και περα δεν εχω να πω κατι αλλο-νομιζω οτι το chapter που εχουμε ειναι η επιτομη του one piece μεχρι τωρα πραγματικα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1416 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 21:28

Βασικα απο σεναριο δεν λεει και πολλα, σιγα την επιτομη... :nosey:
απλα σαρωνουν οτι βρουν...
εχει βεβαια σημαντικους χαρακτηρες ( βαρεθηκα να βλεπω την τεραστια κεφαλα του Εμποριου σε κοντινο πλανο :hihi2: ) και πολλες καλες σκηνες αλλα ποιος περιμενε να κινηθουν σε stealth στυλακι ... :hahaha:
σαν ιδεα το αναμενομενο το λεω εγω... αλλα εχει γουστο οπως και να το κανουμε...

και ναι... Μπρινγκ Στρο Χατς Μπακ!!!

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1417 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 21:51

Ο Buggy θα πάρει κανά bounty 500 μύρια με όσα κάνει ...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1418 fouskas

fouskas

Starting...

• Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 22:23

βασικά προτιμώ για την ώρα τν λούφη παρά τους sraw hats...ελπίζω όταν τους ξανάδούμε να έχουν γίνει πιο δυνατοί!

#1419 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 23:09

ουτε εγω θελω τους στρο χατς.
Με τα ονοματα που ειναι στη ψειρου τη δεδομενη χρονικη στιγμη, μου φαινονται πολυ μικροι.Επισης ποτε δε τρελενομουνα να τους βλεπω, παντα προτιμουσα τον καπετανιο.

qzMHWHd.png

#1420 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2009 - 01:53

Στο τελος του chapter δεν αναφερει κατι τετοιο παντως.

Πολυ καλη ομαδουλα φτιαχτηκε αν και εξακολουθω να πιστευω οτι απο το impel down θα γινει πολυ μεγαλη αποδραση.

Αναφερθηκαν ονοματα οπως του shiriyu (πρωην αρχηγου impel down), catarina devon (η ποιο επικυνδηνη γυναικα της pirate age) και αλλοι.

Οπως επισης εδειξε και τον No.1, buggy, No.3...ειναι πολλοι και κατι θα γινει με ολους αυτους !!

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ηταν εκει οι rookies του archipelagos, μπορει να τους φυλαν ακομα στα κεντρικα.

Αμα υπηρχε Παμε στοιχημα στο one piece τωρα θα ημουν εκατομμυριουχος...

Αντε να βγει και αυτο το επικο chapter σε καλη ποιοτητα να το ευχαριστηθουμε !!

#1421 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2009 - 02:58

Αμα υπηρχε Παμε στοιχημα στο one piece τωρα θα ημουν εκατομμυριουχος...

Αντε να βγει και αυτο το επικο chapter σε καλη ποιοτητα να το ευχαριστηθουμε !!

Θα ειχε χαμηλη αποδοση.

Εχει να δειξει τοσα πολλα ακομα. Εδω δεν ξερουμε καν τι εγινε με τους Kaidu/Shanks/Whitebeard, που εχουν φτασει αυτοι? Μετα την ανακοινωση οτι οι ομοφυλοφιλοι (ή οτι ειναι αυτοι) θα κινηθουν περιμενα να δω λιγο τον Sanji να πω την αληθεια + τα αλλα μελη του πληρωματος.

Αν θελησει να δειξει τισ μαχες με ολους αυτους που μαζευονται, λεπτομερως, νομιζω πως 50 κεφαλαια (η εκτιμηση για 1 ετος που ειχε ειπωθει) δεν φτανουν ειτε για να καλυψει το 1% (υπερβολη).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Pirate King: 02 Μάιος 2009 - 03:06

#1422 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2009 - 11:42

Σε μεταφράσεις του τσαπτερ, ο Shirryu αναφέρεται και ως "Shirryu of the Rain", πράγμα που σίγουρα έχει κάποια σχέση με τις δυνάμεις του, αν αναλογιστούμε λοιπόν πως ο Megellan έχει δύναμη poison, ο Shirryu πιθανότατα θα έχει acid και θα μπορεί να δημιουργεί όξινη βροχή....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1423 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2009 - 15:59

Σε μεταφράσεις του τσαπτερ, ο Shirryu αναφέρεται και ως "Shirryu of the Rain", πράγμα που σίγουρα έχει κάποια σχέση με τις δυνάμεις του, αν αναλογιστούμε λοιπόν πως ο Megellan έχει δύναμη poison, ο Shirryu πιθανότατα θα έχει acid και θα μπορεί να δημιουργεί όξινη βροχή....

Καποιοι τον αναφερουν και ως Death Dragon, αυτο δεν παει να πει πως θα ειναι δρακος zoan, οπως ο Kizaru που αναφεροταν σαν monkey αλλα δεν ειχε καμια σχεση.

Επειδη την μοναδικη φορα που τον ειδαμε να πολεμαει κρατουσε σπαθακι μου κανει περισσοτερο για στυλ Zoro/Mihawk. Δεν ειναι αναγκη ολοι οι δυνατοι ν αεχουν φρουτο. Αλλωστε σε μια υποθαλασσια φυλακη δεν θα ηταν συνετο να εχεις 2 fruit χρηστες για παν ενδεχομενο.

Αλλα θα δειξει. Ελπιζω να μας εντυπωσιασει και αυτος!

#1424 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2009 - 16:26

Μα ο Magellan είναι ο μόνος φύλακας df user μέχρι τώρα στις φυλακές, και εάν είναι απλά ξιφομάχος ο Shirryu δύσκολα θα μπορέσει να τους κοντράρει όλους. Βασικά Kizaru σημαίνει yellow monkey, yellow για την δύναμη και monkey για την μούρη του :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1425 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2009 - 10:37

Η αλήθεια είναι ότι έτσι και μπουν αυτή την φάση οι straw hats θα είναι λίγο άκυρο,αλλά από την άλλη δεν σας τρώει η περιέργια να δείτε πως έφυγε έκαστος από εκεί που ήταν?Ειδικά sanji και Robin....
Δεν ξέρω για τον Shinryou αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα έχει φρούτο...Κάνα λαχανικό ίσως:hahaha:
D.Dragon,στην επερχόμενη μάχη βάλε και τουs devil guards,τα Mino- πλάσματα...Οπότε για να ισορροπήσει λίγο η κατάσταση θα έλεγα πως θα είναι μέσα και οι Uruge,Apoo,Basil και Drake!Αντε να γίνει χαμός!Έχω μάλιστα σκεφτεί ότι στους vice admirals θα είναι ο John Giant και θα τα βάλει με τον Drake.mmm me likes!Ακόμα πιο επικό θα ήταν να είναι ο Garp!Γιούχου!