Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 01 May 2009 - 16:23
Impel Down Stuff Shiryu & Magellan και άλλοι που δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερης δυναμικότητας.
5 Vice Admirals του ναυτικού που θα μεταφέρουν τον Ace.
VS
Luffy
2 Shichibukai Jinbei & Croc
2 Revolutionaries Inazuma & Iva
Okamas + Baroque Works' Agents + Buggy + other pirates
Ερωτηματικά ???
Ειναι μέσα οι 4 Supernovas που τις φάγανε απ' τον Κιζάρου ?
Τι έγινε με την Χάνκοκ ?
Posted 01 May 2009 - 17:42
Τι έγινε με την Χάνκοκ ?
η hanckock Πλεον θα εχει ηδη καταυθασει στο Marine ford με τους αλλους shichibukai για να παλεψουν με τον WB
Posted 01 May 2009 - 19:26
BRING BACK STRAW HATS!!!!
Posted 01 May 2009 - 20:49

Posted 01 May 2009 - 21:28
απλα σαρωνουν οτι βρουν...
εχει βεβαια σημαντικους χαρακτηρες ( βαρεθηκα να βλεπω την τεραστια κεφαλα του Εμποριου σε κοντινο πλανο
σαν ιδεα το αναμενομενο το λεω εγω... αλλα εχει γουστο οπως και να το κανουμε...
και ναι... Μπρινγκ Στρο Χατς Μπακ!!!
Posted 01 May 2009 - 22:23
Posted 01 May 2009 - 23:09
Με τα ονοματα που ειναι στη ψειρου τη δεδομενη χρονικη στιγμη, μου φαινονται πολυ μικροι.Επισης ποτε δε τρελενομουνα να τους βλεπω, παντα προτιμουσα τον καπετανιο.
Posted 02 May 2009 - 01:53
Στο τελος του chapter δεν αναφερει κατι τετοιο παντως.
Πολυ καλη ομαδουλα φτιαχτηκε αν και εξακολουθω να πιστευω οτι απο το impel down θα γινει πολυ μεγαλη αποδραση.
Αναφερθηκαν ονοματα οπως του shiriyu (πρωην αρχηγου impel down), catarina devon (η ποιο επικυνδηνη γυναικα της pirate age) και αλλοι.
Οπως επισης εδειξε και τον No.1, buggy, No.3...ειναι πολλοι και κατι θα γινει με ολους αυτους !!
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ηταν εκει οι rookies του archipelagos, μπορει να τους φυλαν ακομα στα κεντρικα.
Αμα υπηρχε Παμε στοιχημα στο one piece τωρα θα ημουν εκατομμυριουχος...
Αντε να βγει και αυτο το επικο chapter σε καλη ποιοτητα να το ευχαριστηθουμε !!
Posted 02 May 2009 - 02:58
Θα ειχε χαμηλη αποδοση.Αμα υπηρχε Παμε στοιχημα στο one piece τωρα θα ημουν εκατομμυριουχος...
Αντε να βγει και αυτο το επικο chapter σε καλη ποιοτητα να το ευχαριστηθουμε !!
Εχει να δειξει τοσα πολλα ακομα. Εδω δεν ξερουμε καν τι εγινε με τους Kaidu/Shanks/Whitebeard, που εχουν φτασει αυτοι? Μετα την ανακοινωση οτι οι ομοφυλοφιλοι (ή οτι ειναι αυτοι) θα κινηθουν περιμενα να δω λιγο τον Sanji να πω την αληθεια + τα αλλα μελη του πληρωματος.
Αν θελησει να δειξει τισ μαχες με ολους αυτους που μαζευονται, λεπτομερως, νομιζω πως 50 κεφαλαια (η εκτιμηση για 1 ετος που ειχε ειπωθει) δεν φτανουν ειτε για να καλυψει το 1% (υπερβολη).
Edited by The Pirate King, 02 May 2009 - 03:06.
Posted 02 May 2009 - 11:42
Posted 02 May 2009 - 15:59
Καποιοι τον αναφερουν και ως Death Dragon, αυτο δεν παει να πει πως θα ειναι δρακος zoan, οπως ο Kizaru που αναφεροταν σαν monkey αλλα δεν ειχε καμια σχεση.Σε μεταφράσεις του τσαπτερ, ο Shirryu αναφέρεται και ως "Shirryu of the Rain", πράγμα που σίγουρα έχει κάποια σχέση με τις δυνάμεις του, αν αναλογιστούμε λοιπόν πως ο Megellan έχει δύναμη poison, ο Shirryu πιθανότατα θα έχει acid και θα μπορεί να δημιουργεί όξινη βροχή....
Επειδη την μοναδικη φορα που τον ειδαμε να πολεμαει κρατουσε σπαθακι μου κανει περισσοτερο για στυλ Zoro/Mihawk. Δεν ειναι αναγκη ολοι οι δυνατοι ν αεχουν φρουτο. Αλλωστε σε μια υποθαλασσια φυλακη δεν θα ηταν συνετο να εχεις 2 fruit χρηστες για παν ενδεχομενο.
Αλλα θα δειξει. Ελπιζω να μας εντυπωσιασει και αυτος!
Posted 04 May 2009 - 10:37
Δεν ξέρω για τον Shinryou αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα έχει φρούτο...Κάνα λαχανικό ίσως
D.Dragon,στην επερχόμενη μάχη βάλε και τουs devil guards,τα Mino- πλάσματα...Οπότε για να ισορροπήσει λίγο η κατάσταση θα έλεγα πως θα είναι μέσα και οι Uruge,Apoo,Basil και Drake!Αντε να γίνει χαμός!Έχω μάλιστα σκεφτεί ότι στους vice admirals θα είναι ο John Giant και θα τα βάλει με τον Drake.mmm me likes!Ακόμα πιο επικό θα ήταν να είναι ο Garp!Γιούχου!