Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2016 - 17:36
Το μόνο που άξιζε ήταν το τέλος.
Από αυτό καταλαβαίνουν ότι το μπαλτιγκο αποκαλύφθηκε και ότι στρατός μεταφέρθηκε αλλού.
Δεν νομίζω να πιάστηκε αιγχαλωτος κάποιος... να έγινε μάχη το κόβω δύσκολο... πιστεύω ότι το κατάλαβαν έγκαιρα και μεταφέρθηκαν αλλού πριν φτάσει ο ΒΒ. Απλά αυτός τα κατέστρεψε όλα και το πε στην κυβέρνηση απλά για να δείξει ότι γ@μ@εί και δέρνει...
Σίγουρα όμως μεγάλο χτύπημα για τον Δράκο να χάνει την βάση του.
Και συφωνω με τα παιδιά τόσο εκτός πάνελ αυτή η μάχη είναι λίγο απαράδεκτο. Έστω μια σκηνή μια σελίδα..κάτι...πχ τον ΒΒ να πατάει το πόδι του στο.νησί ξέρω εγω
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2016 - 21:11
Παιδες για οσους δεν βλεπουν ανιμε, το σημερινο ηταν ενα πολυ καλο φιλλερ απο παρελθον Σαμπο και ντραγκον
Υπηρξε μια σκηνη που ο ντραγκον εμφανιζεσαι "σαν ανεμος" στο πλοιο... Οποτε ισως αυτο που ειπε καιποιος πιο πανω (οτι ο ντραγκον
σαν αερας καταλαβε την παρουσια του μπεργκες) ισως να στεκει πολυ
+Για καποιους που λενε οτι τον πηρανε αιχμαλωτο οι revolutionaries, λιγο δυσκολο δεδομενου οτι Ο ΒΒ εχει την βιβλικαρτα του οποτε θα μπορουν να
τον εντοπισουν και παλι στο επομενο κρυσφυγετο του στρατου
Ουπς.. σρυ για το 2 ποστ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 17 Απρίλιος 2016 - 21:11
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2016 - 03:52
Μετά από καιρό , ένα κεφάλαιο που δεν μου άρεσε καθόλου... ενώ άρχισε καλούτσικα ..
Το μόνο που άξιζε ήταν το τέλος.
Από αυτό καταλαβαίνουν ότι το μπαλτιγκο αποκαλύφθηκε και ότι στρατός μεταφέρθηκε αλλού.
Δεν νομίζω να πιάστηκε αιγχαλωτος κάποιος... να έγινε μάχη το κόβω δύσκολο... πιστεύω ότι το κατάλαβαν έγκαιρα και μεταφέρθηκαν αλλού πριν φτάσει ο ΒΒ. Απλά αυτός τα κατέστρεψε όλα και το πε στην κυβέρνηση απλά για να δείξει ότι γ@μ@εί και δέρνει...
Σίγουρα όμως μεγάλο χτύπημα για τον Δράκο να χάνει την βάση του.
Και συφωνω με τα παιδιά τόσο εκτός πάνελ αυτή η μάχη είναι λίγο απαράδεκτο. Έστω μια σκηνή μια σελίδα..κάτι...πχ τον ΒΒ να πατάει το πόδι του στο.νησί ξέρω εγω
O Blackbeard είναι ο απόλυτος βασιλιάς του offscreening. Στην κυριολεξία, αν εξαιρέσεις την "μάχη" του με τον Whitebeard και το Summit War, οτιδήποτε άλλο έχει κάνει το έχει κάνει offscreen
-Η μάχη με τον Ace και το πως τον έπιασε? Σχεδόν όλη offscreen.
-H απόδραση του από το Impel Down και η τελική του μάχη με τον Magellan? Offscreen
-H επίθεση του Marcoh και των Whitebeard Pirates κατά την διάρκεια του timeskip? Offscreen
-Η όλη φάση με το Baltigo? Offscreen
-Το πως έγινε Shickibuckai? Offscreen
-Το πως αιχμαλώτισε την Jewerly Bonney? Offscreen
-Το πως σκότωσε τον Thatch κλέβοντας το φρούτο του? Offscreen
Σίγουρα έχει κάνει και άλλα offscreens που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή. Είμαι πλέον σχεδόν σίγουρος ότι ο San Juan Wolf μπορεί και μετακινείται με την απόλυτη δύναμη του offscreening που κατέχει ο καπετάνιος του.
Ο τύπος είναι ο σημαντικότερος χαρακτήρας της σειράς. Στην κυριολεξία έχει "παράγει" και συνεχίζει να "παράγει" περισσότερη πλοκή από οποιονδήποτε άλλο χαρακτήρα, και όλο αυτό το έχει κάνει... offscreen. Για να είμαι ειλικρινής, θα μου έκανε εντύπωση αν για μια φορά ο Blackbeard ΔΕΝ έκανε κάτι offscreen.
P.S. Kαταλαβαίνω απόλυτα γιατί ο Oda τον βάζει σχεδόν πάντα να κάνει τα πάντα offscreen, πάντως, και συμφωνώ με αυτήν την τακτική.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 18 Απρίλιος 2016 - 04:18
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2016 - 16:48
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2016 - 23:11
Έχεις δίκαιο σε αυτά που λες. Μία διόρθωση εάν επιτρέπεις, το πώς έγινε shichibukai το είδαμε
Δεκτό. Όπως είπα, έχει κάνει τόσα offscreen που έχω ξεχάσει και τι από όλα όσα έχει κάνει δεν είναι offscreen.
Επίσης, crazy, ridiculous theory time. Μάλλον, όσο πιο πολύ το σκέφτομαι τόσο περισσότερο βγάζει λογική. Παρατηρήστε τον μόνο σχετικά νέο από τους Gorosei:
(αυτός στα αριστερά της παραπάνω εικόνας)
Πιστεύω ότι αυτός είναι ο πατέρας του Sanji και αρχηγός των Vinsmoke.
1) Η ψηλή και λιγνή φιγούρα του κολλάει, είναι επίσης ξανθός. Τα curly eyebrows o Sanji θα μπορούσε να τα έχει πάρει από την μάνα τους. Επίσης, όσες φορές τον έχουμε δει, είναι πάντα πολύ παρόμοια ντυμένος με τον Sanji.
2) Εχει ουλές στο στήθος (μια μεγάλη συγκεκριμένα, αν θυμάμαι καλά) που σημαίνει ότι έχει δει μάχες. Άρα, είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι (ή δεν ήταν) πάντα ένας υπερυψηλόβαθμος δημόσιος υπάλληλος. Οι Vinsmoke είναι τόσο οικογένεια Assassins όσο και αρχηγοί ενός κρυφού στρατού.
3) Οι Vinsmoke είχαν τα μέσα ώστε να "αναγκάσουν" τους Marines να βάλουν το "Only Alive" στο wanted poster του Sanji. Αυτό σημαίνει ότι είχαν διασυνδέσεις είτε με τον Kong είτε με τους Gorosei, τα μόνα δύο όργανα υψηλότερα του Sakazuki. Το θέμα είναι όμως ότι μέχρι στιγμής στην σειρά, έχουμε δει ότι κανείς εκτός από τους World Nobles δεν μπορεί να επηρεάσει τόσο άμεσα τους Marines και από όσο ξέρουμε σχεδόν κανείς δεν μπορεί να επηρεάσει τους Gorosei εκτός αν τους εκβιάζει με κάποιον τρόπο. Οι Vinsmoke δεν έχουν αναφερθεί σαν World Nobles όπως ο Doflamingo, άρα οι διασυνδέσεις τους θα πρέπει να είναι πολύ πολύ τρελές. Τι καλύτερο από το να είναι ο αρχηγός της φαμίλιας μέρος των πέντε πιο ισχυρών τύπων στον κόσμο;
4) Ένα family of assassins και ένας κρυφός στρατός, μου κάνει εντύπωση που είναι τόσο κρυφοί και φαινομενικά τόσο υπεράνω όλων. Εννοώ, από τα λίγα που ξέρουμε οι τύποι μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι σχεδόν τα πάντα. Με έναν Gorosei σαν αρχηγό, ναι όντως κολλάει να μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι τα πάντα.
5) Οι Gorosei έχει φανεί ότι ακολουθούν σαν Βίβλο το Balance of Powers (Marines/Shickibuckai/Yonko) για κάποιον λόγο. Οι Gorosei φοβούμενοι ότι ο Blackbeard θα καταστρέψει αυτό το πολύτιμο Balance κάνουν ότι μπορούν από το χέρι τους για να ενισχύσουν τους άλλους yonko και να επαναφέρουν την ισορροπία. Ο γάμος του Sanji με την κόρη της Big Mom, δίνει ουσιαστικά στην τελευταία μια συμμαχία απαραίτητη ώστε να μπορέσει να ισοροπήσει τον Blackbeard. Έτσι, ο αρχηγός των Vinsmoke (και Gorosei), επιτρέπει με αυτόν τον τρόπο στην World Government να υποστηρίξει μέσω του Vinsmoke Family έναν πειρατή. Θέλω να πω ότι το timing του γάμου δεν είναι σύμπτωση.
6) Το γεγονός ότι είναι νεότερος από τους άλλους τέσσερις, θα μπορούσε να σημαίνει ότι έγινε Gorosei πιο μετά από τους άλλους. Εάν οι Vinsmoke είναι τόσο καλά δικτυωμένοι ή έγιναν τόσο καλά δικτυωμένοι κάτω από την ηγεσία του πατέρα του Sanji, θα κολλούσε να είχε την πολιτική επιρροή να γίνει Gorosei, με τις ευλογίες των άλλων τεσσάρων φυσικά. Έχει φανεί ότι η Wold Government αγαπάει τις κρυφές οργανώσεις και επίσης, από το παρουσιαστικό τους φαίνεται ότι το πιο σίγουρο είναι κανείς από τους Gorosei δεν είναι World Noble έτσι και αλλιώς.
7) C'mon, είναι ο μόνος που ξεχωρίζει από τους Gorosei. Κάποιος λόγος θα υπάρχει για αυτό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 19 Απρίλιος 2016 - 23:15
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2016 - 01:44
Ειναι γνωστη αυτη η θεωρια, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχει αναλυθει περισσοτερο απο το απλο "μοιαζει στον Sanji". Ειδικα απο τοτε που αποκαλυφθηκε οτι ειναι γιος του αρχηγου μιας οργανωσης δολοφονων, αυτη η θεωρια εφυγε εντελως απο το προσκηνιο γιατι κανεις δεν περιμενει οτι ενας Gourosei θα ειναι ο αρχηγος αυτης της οργανωσης. Ετσι οπως το θετεις λοιπον, δεν ειναι καθολου απιθανο. Αν και η οργανωση των Vinsmoke πρεπει να ειναι τοσο μυστικη (εχει χαρακτηριστει ως μυθικη αν δεν κανω λαθος), που δεν πρεπει να φανει στο ελαχιστο οτι η WG συνδεεται μαζι τους! Θα εχαναν τους Marines απο το πλευρο τους, τουλαχιστον τα μεγαλα κεφαλια, γιατι πρακτικα η οργανωση των marines τους ανηκει...
Οσο για την αγαπη της WG για τις μυστικες οργανωσεις. Μαλλον περισσοτερο ειναι η αναγκη της WG να εχει πανισχυρες οργανωσεις στο πλευρο της. Οποτε ας υπερθεματισω της θεωρια σου. Ο boss των Vinsmoke εγινε Gorosei λογω της υπερβολικης δυναμης του στρατου των assasin που ειχε. Κατι σαν συνεργασια που προηλθε απο απειλη ή κοινα συμφεροντα... Βεβαια, η συνεργασια της συγκεκριμενης οικογενειας, μπορει να προερχεται απο πολυ πιο παλια, γι'αυτο και χαρακτηριζεται μυθικη (που παραπεμπει σε κατι παλιο) evil οργανωση. Κατι σε Void Century μου κανει...
Οπως καταλαβες OSama, σαν φαν των Op theories, μου αρεσει η θεωρια σου.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2016 - 02:35
Επίσης, crazy, ridiculous theory time. Μάλλον, όσο πιο πολύ το σκέφτομαι τόσο περισσότερο βγάζει λογική. Παρατηρήστε τον μόνο σχετικά νέο από τους Gorosei:
(αυτός στα αριστερά της παραπάνω εικόνας)
Πιστεύω ότι αυτός είναι ο πατέρας του Sanji και αρχηγός των Vinsmoke.
Yo man, Το χω σκεφτει και εγω αυτο και ολα φαινονται να ταιριαζουν εκτος απο τον γαμο του γιου του με την κορη της μπιγκ μαμ....
Δεν γινεται αυτο μεταξυ WG <--> Yonku ...
Κατα τα αλλα ταιριαζει πολυ και ειναι ο μονος νεος εκει μεσα. Θεωρια στην θεωρια: ο πατερας του σκοτωθηκε απο καποιον γνωστο χαρακτηρα και αυτος πηρε την διαδοχη... κατι που
θα το δουμε στην πορεια στα επομενα χρονια-δεκαετιες-αιωνες
Υο ! Μιλωντας για αιωνες.... ξερουμε αν ο οντα εχει ανακοινωσει ποσα χρονια ακομα θα κρατησει το ο.π....? ..κατι διαβασα για 5ετια αλλα μου φαινεται λιγο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 20 Απρίλιος 2016 - 02:35
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2016 - 11:45
@zem@c, λίγο δύσκολο να είναι απευθείας γάμος μεταξύ yonko και Wg. Γι αυτό είναι έμμεσα όπως λέει ο Osama. Δηλαδή ο τύπος που λέτε ότι είναι συγγενείς με τον Sanji είναι μέλος της οικογένειας και ταυτόχρονα είναι μέλος των Gorosei άρα είναι γάμος μεταξύ Wg και big man. Ο καθένας για δικούς του λόγους. Όλα αυτά εάν η θεωρία είναι αληθινή.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2016 - 14:22
5) Οι Gorosei έχει φανεί ότι ακολουθούν σαν Βίβλο το Balance of Powers (Marines/Shickibuckai/Yonko) για κάποιον λόγο. Οι Gorosei φοβούμενοι ότι ο Blackbeard θα καταστρέψει αυτό το πολύτιμο Balance κάνουν ότι μπορούν από το χέρι τους για να ενισχύσουν τους άλλους yonko και να επαναφέρουν την ισορροπία. Ο γάμος του Sanji με την κόρη της Big Mom, δίνει ουσιαστικά στην τελευταία μια συμμαχία απαραίτητη ώστε να μπορέσει να ισοροπήσει τον Blackbeard. Έτσι, ο αρχηγός των Vinsmoke (και Gorosei), επιτρέπει με αυτόν τον τρόπο στην World Government να υποστηρίξει μέσω του Vinsmoke Family έναν πειρατή. Θέλω να πω ότι το timing του γάμου δεν είναι σύμπτωση.
To τραγικό είναι οτι το balance το έσπασε έμμεσα ο Luffy που έριξε τον Crocodile κλπ κλπ. Επίσης θέλω να σταματήσει αυτό το σπάσιμο των SH και αναμένω και μια μάχη με πλοία. Τέλος πιστεύω το reverie θα είναι η τελευταία μεγάλη μάχη πριν το Raftel αν και από ότι βλέπω θα γίνει στη Loguetown που ο Oda μας παρουσίασε ένα από τα καλύτερα chapter του OP για μένα.
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2016 - 14:07
Yo man, Το χω σκεφτει και εγω αυτο και ολα φαινονται να ταιριαζουν εκτος απο τον γαμο του γιου του με την κορη της μπιγκ μαμ....
Δεν γινεται αυτο μεταξυ WG <--> Yonku ...
Κατα τα αλλα ταιριαζει πολυ και ειναι ο μονος νεος εκει μεσα. Θεωρια στην θεωρια: ο πατερας του σκοτωθηκε απο καποιον γνωστο χαρακτηρα και αυτος πηρε την διαδοχη... κατι που
θα το δουμε στην πορεια στα επομενα χρονια-δεκαετιες-αιωνες
Υο ! Μιλωντας για αιωνες.... ξερουμε αν ο οντα εχει ανακοινωσει ποσα χρονια ακομα θα κρατησει το ο.π....? ..κατι διαβασα για 5ετια αλλα μου φαινεται λιγο
Όπως εξήγησα, το γεγονός ότι το Vinsmoke Family δεν είναι επίσημα υπό τις διαταγές τις World Government, επιτρέπει στην τελευταία μέσω του γάμου να ενισχύσει κρυφά την Big Mom. Έχει φανεί ότι οι Gorosei δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν το οτιδήποτε ώστε να πετύχουν τους σκοπούς τους. Το να υποστηρίξουν κρυφά πειρατές μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό, στην προκειμένη περίπτωση.
Θα έχουμε τσάπτερ σήμερα;
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2016 - 14:36
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2016 - 14:43
Επίσης ο Kid ο καημένος τις έφαγε γερά,ο Hawkins μόνο δε ξέρουμε τι απέγινε.
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2016 - 15:10
Ο Hawkins προεβλεψε το μελλον και την εκανε με ελαφρα...
O Jack ισως εχει artificial DF που μαλλον αυτα δεν εχουν το μειονεκτημα του πνιγμου στην θαλασσα...
Βεβαια τωρα που τον ξαναβλεπω, μου κανει και σε ψαρανθρωπο...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 21 Απρίλιος 2016 - 15:11
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2016 - 15:16
Το frame με τον δαρμένο και φυλακισμένο Kidd ήταν το highlight του τσάπτερ. Επιτέλους το αντιπαθητικό ψώνιο έφαγε ξύλο. Τώρα μόνο ο Hawkins μένει να μάθουμε τι απέγινε.
Ο Τζακ θα μπορούσε άνετα κάτω από την μεταλλική μάσκα να είχε και ένα trollface χαμόγελο. Δεν έχει κάνει τίποτα άλλο από το να τρολάρει τους αναγνώστες από τότε που εμφανίστηκε. Για να δούμε τι πρόκειται να συμβεί με αυτόν.
Ο Kaidou πάει να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα τρολλς της σειράς και εγκρίνω 100%. Το να είσαι baddass γαμιάς είναι καλό το να είσαι baddass γαμιάς και τρολλ είναι απλώς τέλειο.
Δεν πιστεύω ότι η μέλλουσα νύφη του Sanji είναι η τύπισσα με τα τρία μάτια για κάποιον λόγο. Απλώς της μοιάζει επειδή είναι αδερφή της. Επίσης είμαι 100% σίγουρος ότι κάτι θα παίζει με αυτήν. Η εμφάνισή της είναι υπερβολικά τέλεια για να είναι αληθινή.
@Kaidou από πάνω μου. Ο Τζακ είναι fishman ή half-fishman για αυτό αναπνέει στην θάλασσα. Η μάσκα ουσιαστικά έκρυβε τα πριονοτά δόντια που έχουν όλοι οι καρχαριοsomething fishmen. Έτσι, μπορεί να αναπνεύσει μέσα στην θάλασσα αλλά δεν μπορεί να κολυμπήσει γιατί είναι devil fruit user. Για αυτό και περιμένει κάποιον να έρθει να τον σώσει.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 21 Απρίλιος 2016 - 15:18
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2016 - 17:49
Μολις διαβασα τα δυο τελευταιο τσαπτερ... Ο λουφυ ειδε πρωτη φορα τον πατερα του... οκ no big deal η μαχη με τους επαναστατες εγινε τελικα αλλα δεν πιστευω οτι εχασαν ετσι ευκολα τι ειναι πια αυτος ο blackbeard το πιστευω πραγματικα οτι ειναι πλεον ο πιο δυνατος ανθρωπος στο one piece πιο δυνατος και απο kaido και gorosei χωρις πλακα. Επισης παντα ηθελα να δω εναν ψαρανθρωπο με devil fruit να πνιγετε, να μενει αιωνια μεσα στη θαλλασσα φαντασου..!