Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#14101 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 18 March 2016 - 06:09

Νομιζω υπερβαλλεις με τον Doflamingo.Περα απο την τυχη που ειχανε,το plot ταυτοχρονα τους δυσκολεψε. Με το καλημερα ο Law βρεθηκε σε δυσχερη θεση και τα εβαλε με DD και Fujitora μαζι. Τραυματιστηκε ασχημα και αφοτου ξεφυγε και εσωσε τους SHs σπαταλωντας επιπλεον ενεργεια(το ειπε ο ιδιος οτι το φρουτο του απαιτει πολυ ενεργεια) τα εβαλε μονος του με τον DD. Ως φυσικο επακολουθο εχασε και κατεληξε βαρια τραυματισμενος. Μετα ο Luffy και ο βαρια τραυματισμενος Law πηγαν να αντιμετωπισουν τον DD. Ο Luffy την επαιξε κανονικοτατα με Bellamy σπαταλωντας ενεργεια και χρονο, αφηνοντας τον βαρια τραυματισμενο Law oλομοναχο εναντια σε 2 υγιεστατους αντιπαλους χανοντας μαλιστα και το χερι του. Μετα οι αθλοι του Law αργοτερα πες ειχαν δοση υπερβολης και κωλοφαρδιας χωρις βεβαια να πετυχει κατι ουσιαστικα πλην του να τελειωσει τον Trebol. To Gamma Knife δεν φανηκε να επηρεασε πολυ τον DD. Kι ετσι ειχαμε δυο αντιπαλους το ιδιο κουρασμενους. (Ο Luffy περα απο τον Bellamy ειχε σπαταλησει ενεργεια και στο Κολοσσαιο πιο πριν). Mε το G4 o Luffy εφτασε στο παρατσακ να τον τελειωσει αλλα λογο απειριας δεν το υπολογισε σωστα το θεμα. Εκει ο κατα πολυ εμπειροτερος DD θα μπορουσε να τελειωνε το παιχνιδι αν δεν τον σωζαν τον Luffy ενα σωρο τριτευοντες χαρακτηρες. Αλλα μονο λογω εμπειριας. Απο θεμα δυναμης ο Luffy εδειξε οτι τον ειχε και το απεδειξε περιτρανα για μενα. Δεν ηταν δηλαδη φαση Lucci που και με G2 με τα χιλια ζορια τον εβγαλε εκτος. Ο DD ποτε δεν καταφερε να ματσαρει το G4. Ουτε καν με το awakening του. Moνο 20 λεπτα καταφερε να του αποσπασει.

Και ολα αυτα εχοντας τον Zoro αγρατζουνιστο , χωρις καν να χρησιμοποιησει asura...Oποτε καταλαβαινεις οτι ηταν λιγο περιεργη η φαση στην dressrosa. Oυσιαστικα το προβλημα στην dressrosa δεν ηταν ο doflamingo ως μαχητης, αλλα η hax ικανοτητα του birdcage.

Ναι οκ, δεκτά αυτά για την Dressrosa. Έτσι σκατά που τα έκανε ο Oda με εκείνες τις μάχες, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

Τελος συμφωνω οτι ειναι κομβικο σημειο αυτο με τον Jack. Nαι τωρα μιλαμε για τους yonku για τους τελικους κακους της σειρας και πρεπει να προσεχτει ιδιαιτερα αυτο το κομματι(αν και πιστευω οτι επειδη ο BB ειναι εξελισσομενος χαρακτηρας παιζει στο τελος της σειρας να ξεφυγει περισσοτερο απο τον μεσο yonku). Αλλα το αν απογοητευτεις εσυ ή εγω ή καποιος αλλος ειναι δικια μας ευθυνη. Ειναι πως το βλεπει ο καθενας.Για μενα ο Oda μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει τον Jack τοσο δυνατο που να μπορει να ξεπερασει το εμποδιο των Luffy/Law/Zoro/Samurais-Minks μονος του. Και προσωπικα εγω δε θα απογοητευτω αν τον δω να χανει βαζοντας τα μονος του με ολους και βγαζοντας τους ομως το λαδι. Εμενα προσωπικα θα μου δειξει ο,τι ατομικα οι calamities ειναι επιπεδο πιο πανω απο τον καθε rookie και αυτο θα μου αρκει για την συνεχεια να δω γαματες 1vs1 μαχες (ή 2vs1) που θα βγαλει απο τους πρωταγωνιστες στο αμεσο μελλον το λαδι, το αιμα και τον ιδρωτα μαζι...Σε καμια περιπτωση δεν θα τον πω fodder τον Jack. Kαι μην ξεχνας οτι οι minks ναι μεν ειναι τραυματισμενοι αλλα αναρρωνουν πολυ πιο γρηγορα και ηδη ο Inuarashi ειπε οτι αν ερθει ο Jack θα τον αντιμετωπισουν αλλιως. Αν το καλοσκεφτεις αν γινει μαχη με Jack δεν θα τον παλεψουν με βαρδιες(οπως κανανε οι minks) Θα τον αντιμετωπισουν ολοι ταυτοχρονα αν χρειαστει.

Και εδώ είναι που διαφωνώ. Οι calamities είναι πάνω από rookies, δεν υπάρχει κάτι να αποδειχθεί σε αυτό τον τομέα. Αυτό που πρέπει να αποδείξουν είναι τι εστί πλήρωμα ενός yonko. Αν χάσει εδώ πέρα ένα calamity από μια συμμαχία που καλά καλά δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα, τι hype θα έχεις όταν θα εμφανιστούν οι άλλες δύο ή ακόμα όταν θα εμφανιστούν κάποιοι πιο χαμηλόβαθμοι αλλά εξίσου σημαντικοί, όπως ο Drake; Κανένα, τίποτα, γιατί ξέρεις ήδη ότι όλοι θα χάσουν από την συμμαχία που έχει ήδη νικήσει έναν. Αυτομάτως όλοι οι hundred beast γίνονται fodder κακοί στο μυαλό του κόσμου και όταν θα εμφανιστούν για τα καλά θα έχουμε πάλι μπαρούφα αντάξια της Dressrosa. Εάν ένα πρωτοπαλίκαρο ενός από τους πιο δυνατούς τύπους στον κόσμο δεν μπορεί να νικήσει τους κατοίκους ενός άκυρου νησιού και δυο rookies με τα πληρώματά τους όταν σοβαρευτεί, τότε όλο το hype των yonko ξεφουσκώνει. Hell, σε αυτήν την περίπτωση αναρωτιέμαι πως έγινε ο Kaido yonko όταν ένας από τους top του καταφέρνει να χάσει τόσο άδοξα. Στο μυαλό μου τουλάχιστον όλο το build up των yonko (και όχι μόνο του Kaido) θα μου φανεί χωρίς κανένα απολύτως νόημα. Δεν θα είχα πρόβλημα να νικούσαν κάποιον λιγότερο υψηλό από το πλήρωμα του Kaido, αλλά ναι έχω τεράστιο πρόβλημα να νικήσουν κάποιον με το βιογραφικό του Jack αυτήν την στιγμή, ακόμα και σε 7vs1 or something.

Κανόνας των shonen 101: Πρέπει να hypάρεις τους κακούς σου πριν τους νικήσουν οι πρωταγωνιστές. Ο Jack έχει αυτήν την στιγμή σχεδόν μηδέν hype με όσα έχει δείξει και μόνο το bounty και ο τίτλος του δικαιολογούν κάποιο οποιοδήποτε hype. Ακόμα και η πρώτη του επίσκεψη στους Mink ήταν απαράδεκτή από hype building πλευράς όταν το θηρίο κατέφυγε σε ένα όπλο μαζικής καταστροφής επειδή δεν μπορούσε να τους κάνει καλά από μόνος του.

Μετά από 5 χρόνια χλιαρών μαχών και αδιάφορων εχθρών, θέλω να δω τους top πειρατές, οι οποίοι έχουν hypαριστεί όσο δεν πάει άλλο εδώ και άπειρα χρόνια, να δικαιολογούν στεγνά, απλά και ξεκάθαρα το hype τους. Όχι "ναι μεν αλλά", όχι αστερίσκους και συνθήκες και μπλα μπλα μπλα. Θέλω να δω τους ανταγωνιστές σε αυτήν την σειρά να κάνουν επιτέλους μαύρους στο ξύλο τους πρωταγωνιστές και να τους βγάζουν πραγματικά το λάδι πριν χάσουν. Έτσι βγαίνουν καλές μάχες και όχι εκτρώματα όπως η φάση με τον Doflamingo. Έχουν περάσει 15 και βάλε χρόνια σε κάποιες περιπτώσεις και όλοι θυμόμαστε ακόμα την μάχη με τον Crocodile, την μάχη με τον Enel, την μάχη με τον Lucci και τους CP9, το Sabaody Archipelago, το Impel Down, το Marineford. Γιατί; Γιατί σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, οι κακοι έκαναν τουλούμι στο ξύλο τους καλούς πριν χάσουν (αν έχαναν) και ακριβώς για αυτόν τον λογο το hype ήταν στον θεό. Σε πέντε χρόνια κανείς δε θα θυμάται τι έγινε στην Dressrosa όπως κανείς δεν θυμάται τώρα τι έγινε στο Thriller Bark. Θέλω το πρώτο arc στο οποίο μπλέκονται ενεργά οι yonko να ανήκει στην πρώτη κατηγορία και όχι στην δεύτερη.

Εάν χάσει ο Τζακ εδώ, θα σημαίνει πολύ απλά ότι η όλη φάση ανήκει στην δεύτερη. Φαντάσου εάν στο CP9 saga έχανε ο Kaku με το που γίνετε η αποκάλυψη των CP9 στο Water 7. Θα ήσουν το ίδιο hypαρισμένος για το μετέπειτα Enies Lobby και τους CP9 σε αυτήν την περίπτωση; Είμαι σίγουρος πως όχι.

Edited by Osama Bin Laden, 18 March 2016 - 06:11.

#14102 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 18 March 2016 - 15:37

Και εδώ είναι που διαφωνώ. Οι calamities είναι πάνω από rookies, δεν υπάρχει κάτι να αποδειχθεί σε αυτό τον τομέα. Αυτό που πρέπει να αποδείξουν είναι τι εστί πλήρωμα ενός yonko. Αν χάσει εδώ πέρα ένα calamity από μια συμμαχία που καλά καλά δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα, τι hype θα έχεις όταν θα εμφανιστούν οι άλλες δύο ή ακόμα όταν θα εμφανιστούν κάποιοι πιο χαμηλόβαθμοι αλλά εξίσου σημαντικοί, όπως ο Drake; Κανένα, τίποτα, γιατί ξέρεις ήδη ότι όλοι θα χάσουν από την συμμαχία που έχει ήδη νικήσει έναν. Αυτομάτως όλοι οι hundred beast γίνονται fodder κακοί στο μυαλό του κόσμου και όταν θα εμφανιστούν για τα καλά θα έχουμε πάλι μπαρούφα αντάξια της Dressrosa. Εάν ένα πρωτοπαλίκαρο ενός από τους πιο δυνατούς τύπους στον κόσμο δεν μπορεί να νικήσει τους κατοίκους ενός άκυρου νησιού και δυο rookies με τα πληρώματά τους όταν σοβαρευτεί, τότε όλο το hype των yonko ξεφουσκώνει. Hell, σε αυτήν την περίπτωση αναρωτιέμαι πως έγινε ο Kaido yonko όταν ένας από τους top του καταφέρνει να χάσει τόσο άδοξα. Στο μυαλό μου τουλάχιστον όλο το build up των yonko (και όχι μόνο του Kaido) θα μου φανεί χωρίς κανένα απολύτως νόημα. Δεν θα είχα πρόβλημα να νικούσαν κάποιον λιγότερο υψηλό από το πλήρωμα του Kaido, αλλά ναι έχω τεράστιο πρόβλημα να νικήσουν κάποιον με το βιογραφικό του Jack αυτήν την στιγμή, ακόμα και σε 7vs1 or something.

Κανόνας των shonen 101: Πρέπει να hypάρεις τους κακούς σου πριν τους νικήσουν οι πρωταγωνιστές. Ο Jack έχει αυτήν την στιγμή σχεδόν μηδέν hype με όσα έχει δείξει και μόνο το bounty και ο τίτλος του δικαιολογούν κάποιο οποιοδήποτε hype. Ακόμα και η πρώτη του επίσκεψη στους Mink ήταν απαράδεκτή από hype building πλευράς όταν το θηρίο κατέφυγε σε ένα όπλο μαζικής καταστροφής επειδή δεν μπορούσε να τους κάνει καλά από μόνος του.

Μετά από 5 χρόνια χλιαρών μαχών και αδιάφορων εχθρών, θέλω να δω τους top πειρατές, οι οποίοι έχουν hypαριστεί όσο δεν πάει άλλο εδώ και άπειρα χρόνια, να δικαιολογούν στεγνά, απλά και ξεκάθαρα το hype τους. Όχι "ναι μεν αλλά", όχι αστερίσκους και συνθήκες και μπλα μπλα μπλα. Θέλω να δω τους ανταγωνιστές σε αυτήν την σειρά να κάνουν επιτέλους μαύρους στο ξύλο τους πρωταγωνιστές και να τους βγάζουν πραγματικά το λάδι πριν χάσουν. Έτσι βγαίνουν καλές μάχες και όχι εκτρώματα όπως η φάση με τον Doflamingo. Έχουν περάσει 15 και βάλε χρόνια σε κάποιες περιπτώσεις και όλοι θυμόμαστε ακόμα την μάχη με τον Crocodile, την μάχη με τον Enel, την μάχη με τον Lucci και τους CP9, το Sabaody Archipelago, το Impel Down, το Marineford. Γιατί; Γιατί σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, οι κακοι έκαναν τουλούμι στο ξύλο τους καλούς πριν χάσουν (αν έχαναν) και ακριβώς για αυτόν τον λογο το hype ήταν στον θεό. Σε πέντε χρόνια κανείς δε θα θυμάται τι έγινε στην Dressrosa όπως κανείς δεν θυμάται τώρα τι έγινε στο Thriller Bark. Θέλω το πρώτο arc στο οποίο μπλέκονται ενεργά οι yonko να ανήκει στην πρώτη κατηγορία και όχι στην δεύτερη.

Εάν χάσει ο Τζακ εδώ, θα σημαίνει πολύ απλά ότι η όλη φάση ανήκει στην δεύτερη. Φαντάσου εάν στο CP9 saga έχανε ο Kaku με το που γίνετε η αποκάλυψη των CP9 στο Water 7. Θα ήσουν το ίδιο hypαρισμένος για το μετέπειτα Enies Lobby και τους CP9 σε αυτήν την περίπτωση; Είμαι σίγουρος πως όχι.

Ειμαι μαζι σου. Πραγματικα δεν ειμαι ο τυπος που θελει οι πρωταγωνιστες να κατουρανε και να δερνουνε τον οποιοδηποτε. Μακαρι να γινει ετσι οπως το λες. To Sabaondy προσωπικα ειναι το αγαπημενο μου arc. Απλα για να γινει αυτο πρεπει ο Jack να ειναι 2 φορες πιο δυνατος απο Doflamingo. Kατι για το οποιο αμφιβαλλω. Σιγουρα ο Jack ειναι πιο δυνατος αλλα θεωρω οχι τοσο ωστε να τους ματσαρει ολους μονος του. Aν υποθετικα ο Doflamingo ηταν στο crew του Kaidou εγω θα τον εβαζα στην πρωτη 5αδα ευκολα.  Απλα βαλε εναν λιγο πιο δυνατο του Doflamingo στην Dressrosa μονο του εναντιον Luffy/Law/Zoro(υγιεις)+Inu και Neko ταυτοχρονα..Εδω τον ματσαρανε ατομικα οι Inu και Neko(με βαρδιες βεβαιως βεβαιως). Τωρα ολοι αυτοι μαζι θεωρω ειναι αρκετοι.

Και θα σου πω κι αλλους λογους γιατι το πιστευω αυτο. Απ οτι ειδαμε στον πολεμο ο WB ήταν κλασεις ανωτερος απο τους commanders του. Ακομα και απο το πρωτοπαλικαρο του. Ο Sakazuki τις εφαγε μεν απο WB αλλα αργοτερα ματσαρε ολους τους commanders μονος του(και με Marco μεσα). O Aokiji εκανε πλακα στον Jozu...Και μιλαμε τωρα για τους δυο πιο δυνατους του WB.  Aυτο που θελω να πω ειναι οτι αν χασει ο Jack τωρα δεν θα σημαινει οτι ντε και καλα οι υπολοιποι ειναι fodders ή οτι θα χαθει το hype. Απο τους calamities δεν περιμενεις(εγω τουλαχιστον) να βγαλουν την πιστη των πρωταγωνιστων για ολοκληρα arcs. Aυτο το περιμενεις απο τον Kaidou. Που θα το κανει χωρις... σαλιο. Μην αμφιβαλλεις γι αυτο ποτε. Αυτο που προσωπικα περιμενω απο τους calamities ειναι να βγαλουν το λαδι μεχρι δακρυων απο Zoro, Sanji κλπ σε μαχες 2vs1  οπως καναν τα αντιστοιχα πρωτοπαλικαρα των προηγουμενων κακων αλλα τοτε σε 1vs1. Ηδη ο Luffy θα χει το πληρωμα του, τον Law, τους minks, ολοκληρο εθνος με samurais, Jinbe, καμια προδοσια X-Drake, μπορει και τους Κidd-Appo-Hawkins που θα χουν βιαστει απο Kaidou, ή ακομα και τα smiles devil fruits να αποδειχθουν κακος μπελας στον Kaidou λογω στρατηγικης του Doffy που ηθελε να τον ριξει...Δηλαδη ο Oda εχει φτιαξει ηδη μια κατασταση που να δικαιολογησει το πεσιμο του πρωτου yonku και να μην μας φανει lame.

Oσον αφορα αυτο που ειπες με Kaku συμφωνω ετσι οπως το θετεις. Αλλα αν θυμασαι τοτε οι CP9 καναν πλακα ταυτοχρονα στους SHs. Δεν ηταν πχ ενας Kaku μονος του. Απλα θυμησου το παραδειγμα του M3 στο Arabasta arc. Toυς εβγαλε το λαδι(παραλιγο ο Zoro να κοβε τα ποδια του) αλλα στο τελος επειδη δεν ειχε back ups ηττηθηκε. Λιγο πολυ κατι τετοιο περιμενω κι εδω με την διαφορα τωρα ο,τι επειδη ο Jack ειναι μελος πληρωματος Yonku μπορει ο Oda, για να προστατεψει το hype του( και επειδη δεν εχει δωσει ενα achievement στον Jack οπως σωστα ειπες), να μην αφησει να γινει ξεκαθαρη μαχη σωμα με σωμα σε αυτο το arc και απλα να γινουν καποια τρικ και να σωθει ο ελεφαντας και να ξεφυγουν απο τον Jack. Και στο μεσο διαστημα να εχει παει το σκατο στην καλτσα των πρωταγωνιστων μας.

Οπως και να εχει επειδη ειναι year of Sanji δεν πιστευω οτι θα επισκιαστει η χρονια με την μαχη εναντια στον Jack. Καποιο τροπο θα βρει να ξεμπερδεψει γρηγορα και ο Luffy να παει τελικα στο Cake Island.

2po6sfa_jpg.gif

#14103 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 18 March 2016 - 15:53

Για μενα και οι δυο εχετε δικιο. Απο την μια περιπτωση εχουμε 3 supernovas και μαλιστα απο τους δυνατοτερους, τα πληρωματα τους και το mink tribe. Ενας χαρακτηρας, να πλακωσει ολους αυτους, χωρις να ειναι Yonkou ή εστω admiral? Δυσκολακι. Απο την αλλη, ο Jack πρεπει να δικαιολογησει το hypaρισμα που του εχει κανει ο Oda. Η εικονα των Yonkou θα χαλασει πολυ αν απο τωρα δεχτουν τετοιο πληγμα... Προσωπικα, απο θεμα πλοκης συμφωνω περισσοτερο με την δευτερη περιπτωση. Δεν υπαρχει καλυτερη στιγμη ωστε να χασουν οι πρωταγωνιστες μας. Μεχρι τωρα, ολοι βρισκονται σε mood "Λοιπον, μαζευουμε 10 νοματαιους, χωριζομαστε, εγω παω να κανονισω την υποθεση του Sanji με τον εναν Yonkou, εσεις πηγαιντε στους samurai και στο τελος πλακωνουμε τον Kaido", Θα τους προσγειωσει ολους ο Jack, δειχνοντας τους οτι δεν ειναι παιχνιδι η υποθεση των Yonkou. Και οχι, αυτο πρεπει να γινει κατανοητο απο πολυ νωρις, οχι στο arc που θα παιξει τις φαπες του ο Luffy με τον Kaido, ενω ηδη εχει βγει εκτος ενας απο τους 3 δυνατοτερους του (αν οχι ο δυνατοτερος του)... Ο Jack ειναι ενας χαρακτηρας που τα εβαλε χωρις δευτερη σκεψη με εναν admiral, τον Sengoku και την Tsuru. Βγηκε απο αυτο ζωντανος και ορθιος. Αν αυτο το επιχειρουσε ο Luffy μονος του, με λιγους fodder χαρακτηρες απο πισω του, θα βρισκοταν αυτην την στιγμη στο impel down... Κατσε να δουμε και σε τι κατασταση βρισκονται αυτοι οι 3, γιατι κατι μου λεει οτι πισω απο το ψεμα του θανατου του Jack, βρισκονται κατι ματωμενα γεροντια που επρεπε να δικαιολογησουν καπως οτι δυσκολευτηκαν πολυ να πλακωσουν εναν πειρατη (oχι αυτοι προσωπικα, αλλα οι Marines γενικα)...

Edited by Kaidou, 18 March 2016 - 20:08.

image.jpg

#14104 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 31 March 2016 - 12:29

http://readms.com/r/one_piece/821/3325/1

#14105 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 31 March 2016 - 12:37

Zunisha vs Jack
1-0
Μ'αρεσει όταν κάνεις δε πέφτει μέσα στις προβλέψεις του για το chapter

header.jpg?t=1485907896

#14106 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 31 March 2016 - 13:08

Απ'οτι φαίνεται τις άρπαξαν οι supernovas από τον Kaidou.Εκτός αν απλά δεν ασχολήθηκε και έφυγε.

2008ipman01.jpg

#14107 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 31 March 2016 - 15:09

Το den den εχει δοντια σαν πιανο... Λετε να μπηκαν στο crew του kaidou οι σουπερνοβας? Η απλα τους παρατησε ο Apoo?
Posted Image

#14108 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 31 March 2016 - 15:17

ΟΜG. Κανενας δεν νομιζω να το περιμενε αυτο :P

O Appo ειναι σιγουρα αυτος στο den den mushi. Θεωρω και ο Hawkins θα συμμαχησε. Για τον Kidd αμφιβαλλω.. Δεν υπαρχει περιπτωση να συμμαχησε. Θα εκατσε και θα τις εφαγε. Ανοιγει ο δρομος για να δουμε την τριαδα Luffy-Law-Kidd ως συμμαχους.. Αυτο ευχομαι δηλαδη.

2po6sfa_jpg.gif

#14109 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 31 March 2016 - 15:34

Ο Appo πήγε με τον Kaido ο Kidd τις έφαγε;

http://imgur.com/qdrVxQi

Καλό chapter,θέλω να δω τι θα κάνει τώρα ο Jack γιατί δεν παίζει να τον έβγαλε μονόχιτο ο/η Zunisha.

#14110 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 31 March 2016 - 15:57

καλα αμα ο jack σωθει θα ξενερωσω θελω να πνιγει και να αναγεννηθει το φρουτο του στη zunisha ετσι ωστε να το παρει κανας strawhat!!!! η να φυτρωσει στη sunny πανω στις πορτοκαλιες της nami!!! καλα αμα το φαει κανας franky πωω  :riiight: Τεσπα.. οποτε ξερουμε οτι ο oden και ο roger ακουγαν sea kings κλπ, την θεση τους την πηραν ο momo και ο luffy  :drink: Τωρα αν ο apo συμμαχισε με kaidou αυτο δεν σημαινει απολυτα οτι το ιδιο εκανα ο kidd με τον hawkins ετσι δεν ειναι ?

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#14111 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 01 April 2016 - 23:22

Τελικά ο ελέφαντας είναι sea king?

Για μια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου ότι είναι όπλο αλλά μετά λέω απόκλειεται.

#14112 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 02 April 2016 - 02:11

Ναααααααααι οκ, η σειρά έπιασε πάτο πλέον. Ανέχτηκα ένα μέτριο και δυο απαράδεκτα arc απανωτά, δεν θα κάτσω να σπαταλάω δεκαπέντε λεπτά από την ζωή μου κάθε εβδομάδα για αυτήν την μπαρούφα. Oda, γύρνα στα βασικά, τα εχεις κάνει μαντάρα. Τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια; Δεκάχρονο να βάλω να γράψει shonen καλύτερα θα γράψει.

Εγώ φταίω που συγχύζομαι κάθε εβδομάδα. Μετά από 15 χρόνια παρακολούθησης, το One Piece τρώει drop μέχρι νεωτέρας.

Υ.Γ. Επίσης μου φαίνεται απίστευτα ειρωνικό το ότι είμαστε στο Sanji year, αλλά έχει πιάσει Απρίλιος και με τον Sanji δεν έχουμε ασχοληθεί.

Edited by Osama Bin Laden, 02 April 2016 - 02:14.

#14113 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 02 April 2016 - 12:09

Στο καλό Osama.Ελπίζω να ξαναγυρίσεις.

#14114 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 02 April 2016 - 13:21

Ναααααααααι οκ, η σειρά έπιασε πάτο πλέον. Ανέχτηκα ένα μέτριο και δυο απαράδεκτα arc απανωτά, δεν θα κάτσω να σπαταλάω δεκαπέντε λεπτά από την ζωή μου κάθε εβδομάδα για αυτήν την μπαρούφα. Oda, γύρνα στα βασικά, τα εχεις κάνει μαντάρα. Τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια; Δεκάχρονο να βάλω να γράψει shonen καλύτερα θα γράψει.

Εγώ φταίω που συγχύζομαι κάθε εβδομάδα. Μετά από 15 χρόνια παρακολούθησης, το One Piece τρώει drop μέχρι νεωτέρας.

Υ.Γ. Επίσης μου φαίνεται απίστευτα ειρωνικό το ότι είμαστε στο Sanji year, αλλά έχει πιάσει Απρίλιος και με τον Sanji δεν έχουμε ασχοληθεί.

Πρωταπριλια?

Και αλλο hype για Kaido,που θα τον φτασει ο τρελος.Αντε να τον δουμε και στο επομενο chapter.

Spoiler:

#14115 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 02 April 2016 - 13:33

Osama, στασου μυγδαλα! Μπορει με καποιο τροπο να σωθει ο Jack και να δουμε την μαχη που περιμενες. Στασου!

image.jpg