Zoro77 και καπως ετσι ο Λουφι θα αντιμετωπισει τον αθανατο Kaido...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 14 January 2016 - 16:02
Posted 14 January 2016 - 16:02
Πιστεύω πως αυτήν τη φορά δεν θα είναι γκαντεμης και θα ειναι υπερ γκομεναρα η νυφη...θα έχουμε μεγαλα γελια...Γενικα μου αρέσει γιατί έγινε κάτι που δεν το περιμέναμε καθόλου..Ανυπομονώ για επόμενο chapter!!!
Posted 14 January 2016 - 16:08
Zoro77 και καπως ετσι ο Λουφι θα αντιμετωπισει τον αθανατο Kaido...
Ενταξει οταν λεω συμμαχος δεν εννοω ο,τι θα πολεμησει BigMam+Luffy vs Kaido.Απλα θα στειλει καποιους commaders της.Αλλα και παλι αν θυμασαι τι σου λεγα παιζει ο luffy να μην τα βαλει με ολους τους yonku μονος του.
@Itachi: Θα τον χαλαγε η τυπισσα με τα τρια ματια??
ΥΓ: Πηραμε chapter μετα απο καιρο και αρχισαμε να πυροβολαμε προβλεψεις που στο τελος θα καταληξουν στον κουβα
Edited by zoro77, 14 January 2016 - 16:09.
Posted 14 January 2016 - 16:12
Μα για τον πρωτο Yonkou πιστευω και εγω πως θα χρειαστει μεγαλη βοηθεια. Μετα πρεπει να κανει το μεγαλο βημα.
Zoro77 Πιστευω πια οτι παρακολουθει τις μεγαλυτερες προβλεψεις που κυκλοφορουν και μας πεταει οτι πιο ακυρο μπορει να σκεφτει...
Posted 14 January 2016 - 17:08
Zoro77 Πιστευω πια οτι παρακολουθει τις μεγαλυτερες προβλεψεις που κυκλοφορουν και μας πεταει οτι πιο ακυρο μπορει να σκεφτει...
Δυσκολο μου φαινεται αυτο γιατι καθε arc θελει πλανο. Αλλα παιζει το ενδεχομενο να χει πολλες ιδεες ταυτοχρονα στο μυαλο του για το τι θα καταστρωνει και να διαλεγει αυτην που ειναι η πιο απροβλεπτη.
Posted 14 January 2016 - 17:09
Εγώ έμεινα ικονοποιημένος που δεν έφαγε ξύλο ο Sanji. Γιατί για εκεί φαινόταν η δουλειά σε κάποια φάση και ανυσήχησα.. Χαβαλέ έχει αλλά κάτι παίζει με τις οικογένειες τώρα. Γιατί η Big mam θέλει τον sanji? Πιστεύω ότι ο Sanji ξέρει τι παίζει..
Posted 14 January 2016 - 17:13
Τι έγινε, ξεχνάμε δηλαδή Jack, πάμε για ξύλο σε Big Mom?
Posted 14 January 2016 - 17:44
Οποτε εχουμε και λεμε, εμφανιζεται ο capone με τον pekoms και βρισκουν τον sanji, ο pekoms τον ευχαριστει και του λεει πως η big mom τους ειπε να της πανε τον sanji και τον ceasar αλλα ως ανταλλαγμα που εσωσαν το σπιτι του θα παρουν μονο τον ceasar και ο capone τον πυροβολει.... μετα πιανουν εχμαλωτους τον chopper nami και ceasar και μπαινουν στο σωμα του capone οπου λεει στον sanji οτι παντρευεται. O Sanji ειναι ο τριτος γιος αρα εχει 2 αδελφια τον ichiji και τον niji?
Posted 14 January 2016 - 19:31
ωραίο chapter. Εμενα μου κίνησε την περιέργεια για ποιον ήταν το καστρο και τα χρυσαφικα που εχουν οι minks (joyboy). Η φάση με το Sanji όλα τα λεφτά και μου αρέσουν πως αντιμετωπίζει τα πράγματα, σαν top member ενος πολυ δυνατου πληρώματος.
Posted 14 January 2016 - 21:05
Αυτο ακριβως^ και εμενα μου αρεσει ετσι οπως αντιμετωπιζει τα πραγματα δεν ειναι πια newbies αντιμετωπιζουν με ψυχραιμια τις καταστασεις και σε αυτο το πανελ μου θυμησε σκηνες συναντησεις μεταξυ πολυ δυνατων χαρακτηρων που δειχνει που και που στο one piece if you know what i mean....
Attached Files
Posted 14 January 2016 - 22:00
+1 αυτό εννοούσα.
Μου έβγαλε την ίδια αύρα με τη συνανντηση shanks/wb και τα μέλοι τι ψυχραιμία είχαν, ή τότε που πήγε ο mihawk στο shanks.
Posted 15 January 2016 - 00:00
Eχετε δικιο. Εμενα μ αρεσε παντως περισσοτερο αυτο το τετ α τετ.
Κατω αριστερα
Posted 15 January 2016 - 00:12
300 million. Fail μεταφραση mangapanda
Zemac εμενα μου φαινεται οτι τελικα η Big Mam θα καταληξει συμμαχος. Ηδη ο Pekoms νιωθει ευγνωμοσυνη για Sanji.
Λες ε?
Παντως συνεχιζω να λεω οτι ο Πεκομς επεσε πολυ ευκολα.. λιγο χακι να χε θα το ειχε αποφυγει... Δεν κολλαγε καθολου στον χαρακτηρα που μας εχει διεξει ο οντα
Τουλαχιστον ξερουμε που ειναι ο σιζαρς και ο σαντζι... και καπως ετσι αλλαζουμε σκηνικα και παμε σε τελιως διαφορετικη περιπετεια
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 15 January 2016 - 00:37
Μαρέσει έτσι πως τα έχει κάνει ο Oda. Που για πρώτη φορά δεν φαίνετε ποιος είναι ο αντίπαλος. Υπάρχουν τόσα σενάρια αυτή την στιγμή που δεν μπορείς να προβλέψεις.
Posted 15 January 2016 - 03:28
Ο pekoms έπεσε εύκολα λόγω οτι την έφαγε πισώπλατα πάντως πιστεύω ότι θα έχουμε wedding crashers straw hats edition σύντομα.
Edited by pasxaleas, 15 January 2016 - 03:29.