Το μέτωπο με τους δυο yonko μάρεσει πολύ γιατί σε μπερδεύει λίγο. Το θέμα είναι ότι από ότι φαίνεται ο Luffy έχει διαλέξει αντίπαλο και αυτό είναι ο Jack. Ελπίζω ο Sanji να παραδόθηκε χωρίς μάχη. Δεν θα αντέξω να τον δω να τρώει ξύλο και να τον αιχμαλωτίζουν.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 28 December 2015 - 11:33
Posted 29 December 2015 - 02:03
Αρκετα καλο αν και μεταβατικο... ωραιο τελος... Θα χε πλακα να βλεπαμε μια μινι μαχη πεκομς με Τζακ! Αλλα την γλυτωσε
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 02 January 2016 - 02:07
Χρονια πολλά και καλή χρονιά αγαπητοί φίλοι.
Μήπως ξέρει κανένας πότε θα είναι το επόμενο chapter? Αυτή την βδομάδα ή την άλλη?
Posted 02 January 2016 - 16:36
Kαλη χρονια κι απο μενα one piece mates.
Μήπως ξέρει κανένας πότε θα είναι το επόμενο chapter? Αυτή την βδομάδα ή την άλλη?
Οχι δεν θα χει αυτην τη βδομαδα. Αυτης της βδομαδας το χουμε δει απλα ηρθε πιο νωρις. Παμε στην επομενη
Edited by zoro77, 02 January 2016 - 16:43.
Posted 05 January 2016 - 14:51
Meanwhile σ' ένα παράλληλο, φωσκολικό σύμπαν:
-Usopp: Nami...
-Nami: Usopp...
-U: Θέλω να σου μιλήσω...
-N: Να μου μιλήσεις;
- Ναι, Nami. Είναι κάτι που πρέπει να μάθεις.
- Τι, Usopp; Τι;
-...
- Για το Θεό! Μίλα μου! Πες αυτό που θέλεις!
- Nami... ειλικρινά... δεν ξέρω.
-Usopp, μίλα καθαρά και ξάστερα! Μ' έχεις σκάσει!!
-... ο Sanji κι εσύ είστε αδέρφια. Είναι ο αδερφός σου, Nami. Ο αδερφός σου!
- Τι; Usopp, κοίταξέ με στα μάτια και πες μου ότι ότι αυτό που είπες είναι ένα από τα πολλά σου ψέματα! Ότι τα αυτιά μου δεν άκουσαν καλά! Ότι ζαλίστηκες από το κονιάκ που μοιράστηκα μαζί σου χθες το βράδυ!
-Νομίζεις δεν θα ήθελα να ήταν ψέμα; Νομίζεις ότι δεν θα ήθελα εκείνο το ένα μόλις ποτήρι κονιάκ, που απόλαυσα μαζί σου τα μεσάνυχτα, να ήταν αρκετό για να θολώσει τα μάτια μου; Αυτά τα μάτια, γαμώ το κέρατό μου, που γουρλωμένα αντίκρισαν την φριχτή αλήθεια σε κάποια απ' τις πεταμένες σελίδες που βρήκα στο συρτάρι του Sanji.
- Ποιες σελίδες; Τι παιχνίδι μου παίζεις, Usopp; Σε ποιες σελίδες αναφέρεσαι;!
-Ήμουν μόνος στο δωμάτιό του, να συγυρίζω τα πράγματά του, που ξέρεις πολύ καλά, όπως κι εγώ, ότι τα πετάει από δω κι από κει. Άνοιξα το συρτάρι του με το μυαλό ανυποψίαστο. Κάτω από σκονισμένες συνταγές βρήκα μια χούφτα σελίδες τετραδίου, τσαλακωμένες σαν ανεμοδαρμένο καραβόπανο. Τι το 'θελα, γαμώ την καταδίκη μου;! Γιατί δεν έκοβα το χέρι μου σύριζα, πριν μου κοπεί η μιλιά μπροστά σε εκείνες τις λέξεις που -μα τω Θεώ, Nami- δεν θα ξεχάσω στη ζωή μου!!
-Ποιες λέξεις; Όχι, δεν μπορεί να 'ναι αλήθεια! ΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ;!!!
-<<Απόψε φορούσε πάλι εκείνο το νυχτικό, εκείνο το ροζ, υφασμάτινο νυχτικό που όλο ρίχνεται λίγο πιο κάτω απ' τους ώμους της και μένω εγώ, εκστασιασμένος, να τους κοιτάζω. Αυτοί οι μαρμάρινοι, οι λευκοί σαν το γάλα ώμοι που τόσο με κολάζουν και ματώνουν την μύτη μου. Αχ, να μπορούσα να ξήλωνα τα μάτια μου με τα ίδια μου τα χέρια παρά να καίγομαι από αμαρτωλό πόθο για το ίδιο μου το αίμα. Που κοιτάζω ψηλά τον έναστρο ουρανό τις νύχτες και θαρρώ πως βλέπω το άγιο πρόσωπο της μάνας μου να με κεραυνοβολεί με το βλέμμα. Της αγνής μου μάνας που είναι και δική της!.. >> ... θες να σου πω περισσότερα, Nami;
I 'm bored. guys, και ξεσπάω στο τόπικ του μοναδικού manga που διαβάζω, πλέον. Αργεί και το chapter. Καλή χρονιά!!

Posted 07 January 2016 - 19:02
Posted 07 January 2016 - 19:17
Meanwhile σ' ένα παράλληλο, φωσκολικό σύμπαν:
-Usopp: Nami...
-Nami: Usopp...
-U: Θέλω να σου μιλήσω...
-N: Να μου μιλήσεις;
- Ναι, Nami. Είναι κάτι που πρέπει να μάθεις.
- Τι, Usopp; Τι;
-...
- Για το Θεό! Μίλα μου! Πες αυτό που θέλεις!
- Nami... ειλικρινά... δεν ξέρω.
-Usopp, μίλα καθαρά και ξάστερα! Μ' έχεις σκάσει!!
-... ο Sanji κι εσύ είστε αδέρφια. Είναι ο αδερφός σου, Nami. Ο αδερφός σου!
- Τι; Usopp, κοίταξέ με στα μάτια και πες μου ότι ότι αυτό που είπες είναι ένα από τα πολλά σου ψέματα! Ότι τα αυτιά μου δεν άκουσαν καλά! Ότι ζαλίστηκες από το κονιάκ που μοιράστηκα μαζί σου χθες το βράδυ!
-Νομίζεις δεν θα ήθελα να ήταν ψέμα; Νομίζεις ότι δεν θα ήθελα εκείνο το ένα μόλις ποτήρι κονιάκ, που απόλαυσα μαζί σου τα μεσάνυχτα, να ήταν αρκετό για να θολώσει τα μάτια μου; Αυτά τα μάτια, γαμώ το κέρατό μου, που γουρλωμένα αντίκρισαν την φριχτή αλήθεια σε κάποια απ' τις πεταμένες σελίδες που βρήκα στο συρτάρι του Sanji.
- Ποιες σελίδες; Τι παιχνίδι μου παίζεις, Usopp; Σε ποιες σελίδες αναφέρεσαι;!
-Ήμουν μόνος στο δωμάτιό του, να συγυρίζω τα πράγματά του, που ξέρεις πολύ καλά, όπως κι εγώ, ότι τα πετάει από δω κι από κει. Άνοιξα το συρτάρι του με το μυαλό ανυποψίαστο. Κάτω από σκονισμένες συνταγές βρήκα μια χούφτα σελίδες τετραδίου, τσαλακωμένες σαν ανεμοδαρμένο καραβόπανο. Τι το 'θελα, γαμώ την καταδίκη μου;! Γιατί δεν έκοβα το χέρι μου σύριζα, πριν μου κοπεί η μιλιά μπροστά σε εκείνες τις λέξεις που -μα τω Θεώ, Nami- δεν θα ξεχάσω στη ζωή μου!!
-Ποιες λέξεις; Όχι, δεν μπορεί να 'ναι αλήθεια! ΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ;!!!
-<<Απόψε φορούσε πάλι εκείνο το νυχτικό, εκείνο το ροζ, υφασμάτινο νυχτικό που όλο ρίχνεται λίγο πιο κάτω απ' τους ώμους της και μένω εγώ, εκστασιασμένος, να τους κοιτάζω. Αυτοί οι μαρμάρινοι, οι λευκοί σαν το γάλα ώμοι που τόσο με κολάζουν και ματώνουν την μύτη μου. Αχ, να μπορούσα να ξήλωνα τα μάτια μου με τα ίδια μου τα χέρια παρά να καίγομαι από αμαρτωλό πόθο για το ίδιο μου το αίμα. Που κοιτάζω ψηλά τον έναστρο ουρανό τις νύχτες και θαρρώ πως βλέπω το άγιο πρόσωπο της μάνας μου να με κεραυνοβολεί με το βλέμμα. Της αγνής μου μάνας που είναι και δική της!.. >> ... θες να σου πω περισσότερα, Nami;
I 'm bored. guys, και ξεσπάω στο τόπικ του μοναδικού manga που διαβάζω, πλέον. Αργεί και το chapter. Καλή χρονιά!!
πωωω πρεπει να βαριεσαι πολυ...
No chapter again?
Mαλλον δε θα χουμε ουτε αυτη τη βδομαδα.
Posted 07 January 2016 - 23:33
ελεος να πουμε μετα θα παει να κανει και κανα break και θα ξενερωσουμε απειρα
Posted 13 January 2016 - 12:30
Posted 14 January 2016 - 15:23
εεεεεεεεε??????O Sanji παντρεύεται???χαχαχα αυτό και αν ήταν εντελώς ξαφνικό!!!Φαίνεται πως ο μάγειρας μας έχει κάποια σπουδαία καταγωγή που σχετίζεται με την Big Mom...
Posted 14 January 2016 - 15:24
http://www.mangareader.net/one-piece/812
Χαχαχα ρε Itachi se, ουτε 10 δευτερολεπτα δεν περασαν, δεν βαζεις κανα σποιλερ; Μεχρι να βαλω το λινκ εφαγα το σποιλ...
Αυτο παντως ηταν οντως αναπαντεχο... Η ειρωνια θα ηταν να ειναι πανεμορφη αυτην την φορα και να πρεπει να διαλεξει μεταξυ του ερωτα του και των SHs... Αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι καμια χοντρη ασχημη, η κλασικη καντεμια του Sanji...
Edited by Kaidou, 14 January 2016 - 15:40.
Posted 14 January 2016 - 15:42
εεεεεεεεε??????O Sanji παντρεύεται???χαχαχα αυτό και αν ήταν εντελώς ξαφνικό!!!Φαίνεται πως ο μάγειρας μας έχει κάποια σπουδαία καταγωγή που σχετίζεται με την Big Mom...
Θα παντρευτει κορη της Big Mam. Θα γινει ο σεφ γαμπρουλης της LOL
Το ξερα ο,τι θα ηταν ο Capone μαζι με Pekoms αντι του Tamago. Ωραια αλλαγη σεναριου με την προδωσια του Capone. Σιγουρα θα τις παιξουν οι Sanji και Capone αν οχι τωρα στο Cake island. Ειχε το chapter κανα δυο σκιτσα που ο ενας κοιταζε τον αλλον και μυριζει μαχη. Μ'αρεσει ο Capone. Φαινεται και στρατηγικο μυαλο σαν τον Sanji απο τον τροπο που κοροιδεψε τον Ceasar και γενικα ολο του attitude που χειραγωγησε τους SHs
Οποτε παμε για γαμο στο tea party που δεν εχει γινει τελικα ακομα και ιιιισως δεν εχουν ανοιχτει ακομα οι σακοι με του θησαυρους του F.I.που εχουν μεσα τις βομβες .....Tροφη για σκεψη
@Κaidou epic.
Edited by zoro77, 14 January 2016 - 15:46.
Posted 14 January 2016 - 15:45
Πολυ ανατρεπτικο... ο πεκομς βγηκε εκτος υπερβολικα ευκολα... και ο σουπερνοβα που φαινοταν αδυναμος τελικα ειναι ντουκης... Αν και δεν καταλαβα αν το bounty ηταν ατομικο ή για ολο το πληρωμα του..
Ασε που αυτο σημαινει οτι αφηνουμε τον Τζακ κ τον καϊντου και παμε γραμμη για το τι-παρτυ: σωζουμε σαντζι, δερνουμε μπιγκ μαμ
Ο Λοου σιγουρα θα τον βοηθησει να σωσει τον Σαντζι..του χρωσταει χαρη .. Τωρα θα χρειαστει ο Λουφφυ και τους 4000 συμμαχους του
Edited by Zem@c, 14 January 2016 - 15:52.
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 14 January 2016 - 15:54
Το 3 billion με επιασε απροετοιμαστο... Νταξει, φαινεται ντουκι, αλλα θεωρω πως το ατου του ειναι να πιανει ανυποψιαστους τους αντιπαλους του... Αν ειχαν προετοιμαστει και δεν τους περικυκλωναν , θα ηταν διαφορετικη η εκβαση του chapter...
Posted 14 January 2016 - 15:56
Το 3 billion με επιασε απροετοιμαστο... Νταξει, φαινεται ντουκι, αλλα θεωρω πως το ατου του ειναι να πιανει ανυποψιαστους τους αντιπαλους του... Αν ειχαν προετοιμαστει και δεν τους περικυκλωναν , θα ηταν διαφορετικη η εκβαση του chapter...
300 million. Fail μεταφραση mangapanda
Zemac εμενα μου φαινεται οτι τελικα η Big Mam θα καταληξει συμμαχος. Ηδη ο Pekoms νιωθει ευγνωμοσυνη για Sanji.
Edited by zoro77, 14 January 2016 - 15:57.