Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17007 replies to this topic

#13906 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 19 December 2015 - 03:01

Καλα και ο Roger σε αναλογη ηλικια ξεκινησε. Εγω περιμενω απο τον Oda να επιδειξει την ιδια λογικη που εχει "εφαρμοσει" στο manga του. Ενα γεματο TS 4-5 χρονων θα το θεωρουσα ικανοποιητικο...

image.jpg

#13907 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 19 December 2015 - 11:30

Νομίζω πρέπει να περάσει κάποιος καιρός μέχρι να γίνει -αν γίνει- timeskip. Συν ότι πρέπει να το δικαιολογεί η όλη περίσταση, να βρεθούν δηλαδή οι Strawhats σ' ένα τέλμα. Τέτοιο, που να το δικαιολογεί απόλυτα το timeskip, χωρίς το οποίο να μας δώσει ο Oda να καταλάβουμε, ότι δεν γίνεται να προχωρήσει η ιστορία. Θα έλεγα ότι δεν έχουμε βρεθεί ακόμη σε μια τέτοια φάση και τέλος πάντων είναι νωρίς. Επίσης ο Zoro έχω την εντύπωση ότι μετά το timeskip συμπαρασύρεται από τις επιτυχίες του Luffy και του ανεβαίνει το bounty. Ο Pika ίσως συνιστά υπέρβαση -επρόκειτο για ένα τεράστιο, πέτρινο τέρας, αλλά κάπως no name, δεν τρόμαζε ιδιαίτερα με δεδομένους άλλους εχθρούς. Να νικήσει ο Zoro ένα υπερτούμπανο! Και φυσικά να κάνει κάτι αντίστοιχο, 'ντάξει, μικρότερης κλίμακας, ο Sanji.

Posted Image

#13908 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 19 December 2015 - 16:59

Είναι shonen ρε παιδιά. Σκοπός του είναι οι ήρωες να γίνονται δυνατότεροι μέσα από δοκιμασίες και να προχωράνε. Η ηλικία δεν μετράει. O Luffy ένα παιδάκι από το east blue μπήκε στη grand line και νίκησε Shichibukai έστω και δύσκολα. Τα 1 billion bounty δεν μου λένε τίποτα. Σίγουρα είναι δυνατός ο Jack αλλά θα το ξαναπώ το bounty δεν λέει τίποτα. Μπορεί να είναι πιο αδύναμος αλλά και πιο δυνατός από την φήμη του. O Luffy ανεξάρτητα ηλικίας κλπ μέσα από δοκιμασίες και καταστάσεις ανεβάζοντας δύναμη μπορεί να τον νικήσει.

Edited by redpower1989, 19 December 2015 - 16:59.

#13909 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 19 December 2015 - 17:38

Ωραια, παμε παλι. Ο Roger ξεκινησε στην ιδια ηλικια και αμφιβαλλω αν ηταν ενα παιδακι που ετρωγε φαπες απο ολους... Προφανως και αυτος ειχε τρομερα επιτευγματα οπως ο Λουφι, για να μην πω πως ολοι οι δυνατοι χαρακτηρες ειχαν σπουδαια επιτευγματα στα νιατα τους (βλεπε Shanks). Επισης το επιχειρημα του "shounen ειναι ρε παιδια" μπορουσε να ισχυσει και μετα το war arc. Αλλα ο Oda θελησε να μην παει σε λογικες τυπου FT και να κανει ρεαλιστικο το shounen του, κανοντας ενα training arc. Ειδικα οταν μας εχει πριξει για το ποσο paradise ειναι το πρωτο μερος του OP. Οταν ολος ο κοσμος που δημιουργησες, κυριαρχειται απο γερους ή εστω μεγαλυτερους του Λουφι, δεν μπορεις να το αναιρεσεις αυτο. Οσο "φαινομενο" και να θες να φανει οτι ειναι ο Λουφι. Αν απο την αλλη, ειχε κανει ενα shounen που εχει νεους πειρατες, σαν τον Λουφι, που κυριαρχουν στο Opverse, δεν θα ειχα προβλημα. Εγω αυτο που ζηταω ειναι να παιξει μπαλιτσα ο Oda, με τους κανονες που εχει θεσει ο ιδιος στο manga του. Εστω και στην ηλικια του Law 24-26 να φτασει ο Luffy, εμενα μου αρκει.

Edited by Kaidou, 19 December 2015 - 17:39.

image.jpg

#13910 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,004 posts

Posted 19 December 2015 - 17:38

Πριν γινει PK ο Λουφι, θα πρεπει να παρει ενα time skip, να γινει λιγο πιο αντρας εμφανισιακα και στην προσωπικοτητα. Θα ηταν προσβολη για τον ιδιο τον Roger, που εγινε σε μεγαλη ηλικια PK, να παρει την θεση του ενα τσουτσεκι που σε δυο χρονια τα καταφερε ολα. Θα χαθει εντελως η ρεαλιστικοτητα στο One Piece... Ο Jack πιστευω οτι ειναι μισο σκαλι πιο πανω απο τον Λουφι και αυτο γιατι ο Λουφι δεν μπορει να ελεγξει το g4 για μεγαλη χρονικο διαστημα. Αν το διορθωσει το τελευταιο, πιστευω μπορει να νικησει ή να ματσαρει τον Jack.

Εδω ομως υπαρχει μια διαφορα... στον τροπο που καποιος γινεται pirate king.. ο Ροτζερ αφιερωσε πολλα χρονια για να φτασει στο ραφτελ και να επικρατησει στον Νεο κοσμο... Πιστευω οτι ο λουφφυ θα γινει pirate king με την νικη του στον μεγαλο πολεμο εναντιον της WG. Μετα απο εκει θα πορευτει προς ραφτελ.. 

Να θυμαστε οτι το μυστικο του λουφφυ ειναι οι συμμαχιες που κανει.

Τωρα οσον αφορα τα αλλα... Δεν πιστευω οτι μπορει να νικησει τον Τζακ... Εκτος αν ο τζακ ειναι σε επιπεδο δυναμης Gear 4 και με την τρελα + θεση που εχει, πηρε το bounty 1B. 

Το θεμα ειναι: το δυσκολο στο να νικησεις εναν γιονκου ειναι καθαρα θεμα δυναμης ΜΟΝΟ ή το να ΦΤΑΣΕΙΣ σε μια μαχη 1 προς 1 με εναν γιονκου... δλδ να περασεις ολο το πληρωμα τους καπετανιους τους στολους για να εχεις την ευκαιρια 1vs1... Σε αυτο θα εχουμε συντομα μια απαντηση... Καϊντου vs Kidd & wizard & monkey .. Θα ειναι ενδιαφερον να δουμε το αποτελεσμα οχι μονο σαν νικη/ηττα αλλα και σαν απωλειες.. ειδαμε τις απωλειες που ειχαν οι αρχηγοι εναντιων του τζακ (χερια, ποδια) .... τωρα θα δουμε τι χαρακτηρας ειναι ο Καϊντου... 

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#13911 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 19 December 2015 - 17:48

Βασικα βασιλιας των πειρατων γινεσαι οταν φτασει στο Raftel και βρεις το One Piece... Αν αυτο πηρε στον Roger τοσα χρονια, εε κατι σημαινει αυτο. Αλλα να σου θυμησω, οτι ακομη και πριν εξαφανιστει για καποια χρονια ο Roger και το πληρωμα του για να φτασουν στο Raftel, ηταν ηδη αρκετα μεγαλοι. Μην το ψαχνεις, δεν θα βρεις κανεναν 19χρονο πειρατη να εχει φτασει σε τοπ τοπ επιπεδο στο One Piece. Εγω το μονο που ζηταω ειναι να πορευτει με τους δικους του ατυπους κανονες ο Oda, για να φανει στο τελος οτι δεν ελλειπε το στοιχειο της ρεαλιστικοτητας απο το manga του.

image.jpg

#13912 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,004 posts

Posted 19 December 2015 - 17:54

also.... Αν το παρατηρησατε μετα που χρησιμοποιησε το αεριο, ολο το πληρωμα του τζακ φοραει την στολη του Vegapunk... Ο Σιζαρ ειχε πει οτι δεν εδινε καμια προστασια και ηταν εν τελη ενα μεγαλο ψεμα...

Ο Σιζαρ εφτιαξε artificial devil fruits & artificial pluton-like-weapon και ακομα να ρωτησει καποιος απο το πληρωμα που στο δι@ολο ειναι...?

Περιμεναμε αρκετα και καναμε υποθεσεις για τις μαχες στο ζου.. οπως φαινεται ο οντα εκανε μια ευχαρηστη τροπη στην υποθεση και τελικα το ζου θα ναι μια σταση για περισσοτερες πληροφοριες... δεν με χαλασε καθολου... αρκει να σταματησει τα διαλλειματα που κανει... Μενουν λιγα πραγματα να μαθουμε ακομα και να δουμε τι θα κανει ο Λοου με την συμμαχια... Πορσωπικα δεν τον εμπιστευομαι αλλα αντικειμενικα πλεον χρωσταει πολλα στον Λουφφυ.. οχι μονο του εσωσε την ζωη αλλα τον βοηθησε να εκπληρωσει το ονειρο του κ να παρει εκδικηση 

Ισως καπου εκει μεσα υπαρχει και πονεγκλιφ.. 

Μια απορια που εχω ειναι στο αεριο-οπλο.. Την πρωτη φορα που το ειδαμε ηταν σαν να παγωνε/πετρωνε τα θυματα.. εδω ομως φαινεται οτι απλα τα παραλυει/"αργοσκοτωνει".. ειναι σαν αλλο οπλο ... ισως στο πανκ χανζαρντ να ειδαμε την τελικη μορφη αυτου του οπλου

Edited by Zem@c, 19 December 2015 - 18:13.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#13913 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 20 December 2015 - 01:50

Καλά έρχονται Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά οπότε τα breaks δυστυχώς θα πάνε σύννεφο.

Ωραια, παμε παλι. Ο Roger ξεκινησε στην ιδια ηλικια και αμφιβαλλω αν ηταν ενα παιδακι που ετρωγε φαπες απο ολους... Προφανως και αυτος ειχε τρομερα επιτευγματα οπως ο Λουφι, για να μην πω πως ολοι οι δυνατοι χαρακτηρες ειχαν σπουδαια επιτευγματα στα νιατα τους (βλεπε Shanks). Επισης το επιχειρημα του "shounen ειναι ρε παιδια" μπορουσε να ισχυσει και μετα το war arc. Αλλα ο Oda θελησε να μην παει σε λογικες τυπου FT και να κανει ρεαλιστικο το shounen του, κανοντας ενα training arc. Ειδικα οταν μας εχει πριξει για το ποσο paradise ειναι το πρωτο μερος του OP. Οταν ολος ο κοσμος που δημιουργησες, κυριαρχειται απο γερους ή εστω μεγαλυτερους του Λουφι, δεν μπορεις να το αναιρεσεις αυτο. Οσο "φαινομενο" και να θες να φανει οτι ειναι ο Λουφι. Αν απο την αλλη, ειχε κανει ενα shounen που εχει νεους πειρατες, σαν τον Λουφι, που κυριαρχουν στο Opverse, δεν θα ειχα προβλημα. Εγω αυτο που ζηταω ειναι να παιξει μπαλιτσα ο Oda, με τους κανονες που εχει θεσει ο ιδιος στο manga του. Εστω και στην ηλικια του Law 24-26 να φτασει ο Luffy, εμενα μου αρκει.

Προσωπικά αυτό που θέλω να τονίσω είναι το πως θα ανεβάσει δύναμη ένας χαρακτήρας είναι διαφορετικός. Για παράδειγμα μπορείς να κάνεις ένα training break και ο ήρωας μέσα από εκπαίδευση να ανεβάσει δύναμη. Όπως έγινε πρόσφατα. Ένας άλλον τρόπος ενός χαρακτήρα είναι να προσπαθήσει πάρα πολλές φορές και με ένα Power up να νικήσει τον αντίπαλο βλέπε crocodile. Ένας άλλος τρόπος είναι να φας ένα γερό ξύλο στην αρχή και καθώς παλεύεις τον αντίπαλο μαθαίνεις από αυτόν και κάνεις power up βλέπε cp9. Οπότε για μένα κανόνες δεν υπάρχουν. Αυτή την στιγμή έχουμε έναν αντίπαλο που είναι πρωτοπαλίκαρο του Kaido. Και ξέρουμε ότι ο Luffy στο τέλος θα νικήσει. Τώρα το εάν θα φάει ξύλο πρώτα και τον νικήσει μετά από προσπάθειες ή σε συνεργασία με Law είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Και εάν θέλει να χτυπήσει Yonko θα πρέπει να πολεμήσει δυνατούς αντιπάλους πρώτα. Όσο για ηλικία κτλ ξαναλέω δεν έχουν σημασία, γιατί είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για δεύτερο break και μπορεί να μην γίνει. Γιατί μπορεί να γυρνάει στο NW για πάρα πολύ καιρό σε διάφορες περιπέτειες και όταν φτάσει στο Raftel να είναι μεγάλύτερος  και μην ξεχνάμε έχουμε και τον πόλεμο που έρχεται..

Μια απορια που εχω ειναι στο αεριο-οπλο.. Την πρωτη φορα που το ειδαμε ηταν σαν να παγωνε/πετρωνε τα θυματα.. εδω ομως φαινεται οτι απλα τα παραλυει/"αργοσκοτωνει".. ειναι σαν αλλο οπλο ... ισως στο πανκ χανζαρντ να ειδαμε την τελικη μορφη αυτου του οπλου

Το όπλο αυτό είναι διαφορετικό από εκείνο στο punk hazzard. Αυτό το όπλο δεν πρόλαβε να το πουλήσει εξάλλου την ώρα που έφτασε ο Luffy o CC βρήκε την ευκαιρία να κάνει διαφήμιση. O CC έχει φτιάξει διάφορα όπλα που μέσω τον Dofla τα πουλούσε και πολλά από αυτά φυσικά έφτασαν στον Kaido. Οποτε μιλάμε για διαφορετικό όπλο.

Edited by redpower1989, 20 December 2015 - 01:54.

#13914 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,004 posts

Posted 20 December 2015 - 02:01

Το όπλο αυτό είναι διαφορετικό από εκείνο στο punk hazzard. Αυτό το όπλο δεν πρόλαβε να το πουλήσει εξάλλου την ώρα που έφτασε ο Luffy o CC βρήκε την ευκαιρία να κάνει διαφήμιση. O CC έχει φτιάξει διάφορα όπλα που μέσω τον Dofla τα πουλούσε και πολλά από αυτά φυσικά έφτασαν στον Kaido. Οποτε μιλάμε για διαφορετικό όπλο.

Δεν το χα καταλαβει αυτο... νομιζα οτι ο Σιζαρ ειχε φτιαξει μονο αυτο απο οπλα και ηταν ετοιμος να το λανσαρει στην αγορα... Νομιζα οτι μονο τα φρουτα ειχε προλαβει να κυκλοφορησει... που και παλι δεν εχω πιστει για αυτα... αποκλειεται φρουτα του διαβολου που φτιαχνονται ετσι, να μην εχουν παρενεργειες... 
Και οπως ειχα πει και πριν μου φαινεται δυσκολο ο ντοφλα να ενισχυε καποιον τοσο πολυ χωρις να ειχε σχεδιο για να τον νικησει μετα... Κανενας απο τον ντοφλα δεν χρησιμοποιουσε τα φρουτα του σιζαρ... δεν μιλαω για τους τοπ της οικογενειας μιλα για τους μινιονς του...

#13915 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 20 December 2015 - 02:26

Redpower εγω το λεω καθαρα ρεαλιστικα. Ενα τσουτσεκι (no offense Luffy fans, αλλα αυτο ειναι για τον κοσμο του OP) δεν μπορει να γινει PK σε δυο χρονια. Απλο και κατανοητο. Δεν λεω πως χρειαζεται TS για να νικησει το Jack, εγω μιλαω για το τελος του manga. Τωρα, αν παιρνει πολλα μικρα TS που θα εχουν ως αποτελεσμα, ο Luffy να μεγαλωσει 4-5 χρονια τουλαχιστον, να αποκτησει εμπειρια και να γινει δυνατοτερος, τοτε οκ. Αλλα το να γινει PK σε 2-3 χρονια απο την στιγμη που ξεκινησε, ειναι οτι πιο μη ρεαλιστικο μπορει να κανει ο Oda, συμφωνα με τους ατυπους κανονες που εχει θεσει στο manga του. Δηλαδη, εμπειρια και δυναμη στον μεγιστο βαθμο=πολλα χρονια στην πιατσα του NW... Αν θες να το παω και πιο συγκεκριμενα θα στο παω. Ο Φλαμινγκο εχει πει πως ο Λουφι βρισκεται σε επιπεδο "μωρου" ως προς την αξιοποιηση του DF του, δηλαδη το awaken. Λογικα αν το παμε, αν για να μαθει το haki ηθελε 2 χρονια, τοτε για το awaken που θεωρητικα ειναι πιο δυσκολο, ποσο θα θελει για να το μαθει στο επακρο; Και μια προσωπικη επιθυμια. Ο Λουφι αυτην την στιγμη, ειναι ενα παιδακι εμφανισιακα. Θα ηθελα εστω και μια μικρη αλλαγη σε αυτον τον τομεα επισης.

image.jpg

#13916 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 20 December 2015 - 02:30

Δεν το χα καταλαβει αυτο... νομιζα οτι ο Σιζαρ ειχε φτιαξει μονο αυτο απο οπλα και ηταν ετοιμος να το λανσαρει στην αγορα... Νομιζα οτι μονο τα φρουτα ειχε προλαβει να κυκλοφορησει... που και παλι δεν εχω πιστει για αυτα... αποκλειεται φρουτα του διαβολου που φτιαχνονται ετσι, να μην εχουν παρενεργειες... 
Και οπως ειχα πει και πριν μου φαινεται δυσκολο ο ντοφλα να ενισχυε καποιον τοσο πολυ χωρις να ειχε σχεδιο για να τον νικησει μετα... Κανενας απο τον ντοφλα δεν χρησιμοποιουσε τα φρουτα του σιζαρ... δεν μιλαω για τους τοπ της οικογενειας μιλα για τους μινιονς του...

Συμφώνω ότι ο Dofla το έκανε για δικό του σκοπό, μην ξεχνάμε την επίδραση έχει το φρούτο στον Momo. Κάποια παρενέργια έχουν σίγουρα.

Redpower εγω το λεω καθαρα ρεαλιστικα. Ενα τσουτσεκι (no offense Luffy fans, αλλα αυτο ειναι για τον κοσμο του OP) δεν μπορει να γινει PK σε δυο χρονια. Απλο και κατανοητο. Δεν λεω πως χρειαζεται TS για να νικησει το Jack, εγω μιλαω για το τελος του manga. Τωρα, αν παιρνει πολλα μικρα TS που θα εχουν ως αποτελεσμα, ο Luffy να μεγαλωσει 4-5 χρονια τουλαχιστον, να αποκτησει εμπειρια και να γινει δυνατοτερος, τοτε οκ. Αλλα το να γινει PK σε 2-3 χρονια απο την στιγμη που ξεκινησε, ειναι οτι πιο μη ρεαλιστικο μπορει να κανει ο Oda, συμφωνα με τους ατυπους κανονες που εχει θεσει στο manga του. Δηλαδη, εμπειρια και δυναμη στον μεγιστο βαθμο=πολλα χρονια στην πιατσα του NW... Αν θες να το παω και πιο συγκεκριμενα θα στο παω. Ο Φλαμινγκο εχει πει πως ο Λουφι βρισκεται σε επιπεδο "μωρου" ως προς την αξιοποιηση του DF του, δηλαδη το awaken. Λογικα αν το παμε, αν για να μαθει το haki ηθελε 2 χρονια, τοτε για το awaken που θεωρητικα ειναι πιο δυσκολο, ποσο θα θελει για να το μαθει στο επακρο; Και μια προσωπικη επιθυμια. Ο Λουφι αυτην την στιγμη, ειναι ενα παιδακι εμφανισιακα. Θα ηθελα εστω και μια μικρη αλλαγη σε αυτον τον τομεα επισης.

Προσωπικά δεν κολλάω ούτε σε χρόνο ούτε σε εμφάνιση γιατί πολύ απλά ο Luffy δεν έχει αλλάξει καθόλου σε 2 χρόνια. Ενώ οι υπόλοιποι φαίνονται μεγαλύτεροι. Το τι μπορεί να γίνει σε 3 χρόνια με τόσα μέτωπα που έχει ανήξει ο Oda δεν υπολογίζεται. Γιατί πολύ ωραία μέσα από μάχες-νίκες-ήττες μπορεί ο κεντρικός ήρωας να πάρει πολύ power up και να φτάσει μέχρι τέλους. ΓΙα το awaken που είπε ο Dofla για μένα ήταν πολύ απλά ένα tip του Oda προς εμάς τους αναγνώστες για το επόμενο Power up του Luffy που θα το χρειαστεί για να νικήσει έναν μελλοντικό αντίπαλο. O Jack Θα είναι αυτός, κάποιος άλλος? Δεν ξέρω. Μένει να το δούμε και αυτό. Μια ενδιαφέρουσα θεωρία που έχω είναι ότι ο Luffy θα κάνει συμμαχίες με διάφορες φυλές, Νάνους, ψαράνθρωπους, γίγαντες, σαμουράι κ.α. Και αυτό δείχνει ότι έχουμε πολλά νησιά και περιπέτειες ακόμα.

Edited by redpower1989, 20 December 2015 - 02:38.

#13917 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 20 December 2015 - 03:27

Redpower, δεν λαμβανεις υποψη σου ομως αυτο που λεω για τους ατυπους κανονες του Oda. Δεν σου λεω που κολλας και που οχι εσυ προσωπικα, αλλα τι ισχυει για το manga που εχει γραψει ο Oda μεχρι τωρα. Δεν χρειαζεται να επαναλαβω τα ιδια και τα ιδια για τις ηλικιες ΟΛΩΝ των υπολοιπων σπουδαιων πειρατων και μη, θα γινω γραφικος. Ναι, μπορει να παρει power up μεσα απο τις μαχες και τις εμπειριες του αλλα αυτο δεν μπορει να γινεται σε καθε μαχη και σε χρονο ντε τε... Και αμφιβαλλω αν αυτες οι μαχες θα του μαθουν τα παντα για το awaken ή το επομενο power up. Ειδαμε οτι τα gear 2-3 τα τελειοποιησε μετα το TS. Και 2-3 χρονια απο την αρχη της περιπετειας του Λουφι, δεν ειναι αρκετα για να τον αναδειξουν pirate king. Σου λεω λοιπον, οτι ασχετα με τι νομιζεις εσυ ή τι θες, ο Oda πρεπει να συνεχισει με τους κανονες που εχει βαλει ο ιδιος στο manga του. Αν σκεφτεται να το κανει ετσι οπως το σκεφτεσαι εσυ, θεωρω οτι θα χασει μεγαλο μερος της ρεαλιστικοτητα που υπαρχει μεχρι τωρα στο manga.

image.jpg

#13918 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 20 December 2015 - 03:51

Kaidou σέβομαι την γνώμη σου και δεν έχει νόημα να αντιπαρατίθεμαι στην βάση του τι μας αρέσει και δεν νομίζω έχει νόημα να συνεχίσουμε παρά να μείνουμε στο ότι διαφωνούμε. Αλλά κανόνες δεν υπάρχουν και είναι τόσο περίπλοκη η όλη ιστορία που είναι δύσκολο να κρατάς ισορροπίες και να ικανοποιείς τους πάντες και να δημιουργείς κανόνες. Ένα απλό παράδειγμα είναι οι κανόνες του ποιος είναι πιο δυνατός ή οι κανόνες του bounty. Εγώ παρατηρώ ότι είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κανόνες και να κρατάς τις ισορροπίες για συγκεκριμένα θέματα. Εγώ δεν έχω διαβάσει κανένα κανόνα από τον Oda και είναι καθαρά θέμα το πως  αντιλαμβάνεται την ιστορία ο καθένας μας.Για το awaken και  το gear 2 συμγωνώ. Το gear 2-3 το αναβάθμισε μετά τα δυο χρόνια βάζοντας. Για να ξυπνήσεις το awaken θεωρώ ότι μπορεί να γίνει μέσα από μάχες και από κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες. Και πρώτα θα πρέπει να μάθουμε πολλά περισσότερα για το awaken προτού βγάλουμε συμπέρασμα για το πως θα το ξυπνήσει ο Luffy Και πότε θα το τελειοποιείσει..

Edited by redpower1989, 20 December 2015 - 03:55.

#13919 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 20 December 2015 - 03:53

Υπαρχουν τροποι να φανει ρεαλιστικο το τελος ακομα και στα 19 του. Καταρχην τον Κaidou επιμενω θα τον βγαλει off σε αυτην την ηλικια ποσο μαλλον τον Jack. Σαν επιτευγμα ειναι τεραστιο και δε θα υπαρχουν πολλα μεγαλυτερα επιτευγματα να πετυχει. Γενικα μετα τον Kaidou το OP θεωρω σιγα σιγα θα οδευει προς το τελος του. Απο κει και περα δε σημαινει οτι αν μεινει 19 χρονων δε θα ναι και ρεαλιστικο. Υπαρχουν τροποι να το κανει ρεαλιστικο ο Oda. Πχ να υπαρχει ενας με φρουτο του χρονου. Οι SHs να κανουν μια προπονηση που γι αυτους θα φαινεται χρονια ενω για τον εξω κοσμο να ναι 1 δευτερολεπτο. Ή να μπει σε ενα μαγικο μερος που αν επιβιωσεις κανεις αυτοματο power up. Μπορει ο Oda να βρει πολλα τετοια. Επισης μη ξεχναμε οτι ο Luffy ηδη εχει ως φιλη ενα απο τα αρχαια οπλα που μπορουν να καταστρεψουν τον κοσμο. Τη Shirahoshi. Οποια αρμαδα με πλοια του κολλησει μαγκια και με τυπαδες επιπεδου admiral, αυτοματως μια τσιριδα της Shirahoshi μπορει να τους βυθησει και να ξεφυγουν ή να μπουν σ ενα απογορευμενο μερος(raftel ?). Οποτε για μενα ειναι στα χερια του Oda να φτιαξει κατι καλο. Ηδη εχει φτιαξει εναν γαματο κοσμο. Αν τον αξιοποιησει πληρως θα δουμε καλα πραγματα ακομα κι αν τερματισει στα 19 του. Αυτο δε σημαινει οτι δε θα υπαρξουν ηττες. Θα υπαρξουν και πολλες και θα ναι αλλος ενας ρεαλιστικος τροπος να ωριμασει ο χαρακτηρας οπως ειπε και ο Redpower

Edited by zoro77, 20 December 2015 - 03:56.

2po6sfa_jpg.gif

#13920 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 20 December 2015 - 04:10

Δεν δινεις βαση σε αυτα που λεω και νομιζω πρεπει να συνεχισουμε μετα απο αυτο το ποστ σε PM για να ειμαι πιο αναλυτικος γιατι βγαινουμε off topic

Εγώ δεν έχω διαβάσει κανένα κανόνα από τον Oda και είναι καθαρά θέμα το πως τους αντιλαμβάνεται την ιστορία ο καθένας μας.

Ειπα ΑΤΥΠΟΣ κανονας και υπαρχει ξεκαθαρα για οποιον δεν ειναι τυφλος... :P

Ολοι οι τοπ χαρακτηρες που εχουν κυριαρχησει στο OPverse, ειναι τουλαχιστον πανω απο 30 (admirals, yonkou). Ο Roger εφτασε στο Raftel και εγινε PK πολυ πιο μετα τα 30... Εσυ μου λες πως ο Λουφι ξυπνησε μια ομορφη μερα, ειπε στην Ντανταν "παω ενα ταξιδακι 2-3 χρονια μεχρι το NW να γινω PK και επιστρεφω." και θες να πεις πως αυτο ειναι λογικο. Ειδικα απο την στιγμη που δεν υπαρχει καποιος χαρακτηρας που να εφτασε στην "κορυφη" κοντα στην ηλικια του Λουφι (oποτε ολα αυτα που λεω δεν θα ισχυαν, γιατι θα υπηρχε η προϊστορια). Επαναλαμβανω λοιπον, απο την στιγμη που αυτο ισχυει για ολους τους χαρακτηρες στο OPverse (yonkou, admiral, PK= πολλα χρονια εμπειριας για να το καταφερουν), θεωρω πως το ιδιο πρεπει να γινει με τον Λουφι. Δεν λεω να φτασει τα 40, αλλα τουλαχιστον ενα 25αρι πρεπει να το πιασει. Δεν θα ειναι ρεαλιστικο ενα παιδαρελι να κατακτησει τα παντα στην ηλικια των 20... Αν αυτο το βρισκεις ρεαλιστικο και πιστευεις οτι εχει γινει πολλες φορες στο One Piece, τοτε παω πασο.

Για να ξυπνήσεις το awaken θεωρώ ότι μπορεί να γίνει μέσα από μάχες και από κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες.

Εγω δεν μιλαω για το πως θα ανακαλυψει την δυναμη αυτη, αλλα πως θα την τελειοποιησει... Ξερουμε οτι αυτο ειναι πιο δυσκολο απο το haki (βλεπε τα λογια του DD), οποτε εγω του δινω τουλαχιστον 2-3 χρονια ακομη για να το καταφερει αυτο, ειτε μεσω TS ή μεσα απο τις μαχες του.

Παντως η συζητηση γινεται για το τι ισχυει μεχρι τωρα στο One Piece και το τι θεωρεις καλυτερο εσυ για την πλοκη του manga. Τα υπολοιπα σε PM. Zoro επισης. :)

Edited by Kaidou, 20 December 2015 - 04:11.

image.jpg