Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17007 replies to this topic

#13741 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2015 - 08:17

Είδαμε Buggy ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Raize New Nakama,να ξεκινάμε νωρίς και σε αυτό το arc.

Δεν νομίζω να δούμε BB VS Dragon αλλά αν γίνει βλέπω οι BB να τις τρώνε για τα καλά.Ο Sabo έκανε κομμάτια τον Burgess εύκολα.

Θέλω  να δούμε Buggy να κυνηγάει Luffy και να του παίρνει το κεφάλι.

#13742 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2015 - 10:07

O buggy θα παιξει τον ρολο του Smigol στο Lord Of The Rings. Καπως ετσι το φανταζομαι :)

2bbd14fc.jpg

#13743 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2015 - 10:36

Πάει να τα βάλει με με το Dragon??ΑΑΑΑ.Μιλάμε για πρόστυχα πράγματα...

2008ipman01.jpg

#13744 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2015 - 12:34

Επομενο chapter θα δουμε τον Shanks...

image.jpg

#13745 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2015 - 14:09

Μου κανει εντυπωση πως το τοσο καλα κρυμμενο τοσα χρονια revolutionary army βρεθηκε απο εναν τραυματισμενο. Ευχομαι ο Dragon να το ξερει και να ειναι παγιδα (συνεννοηση με Αokiji?)

2po6sfa_jpg.gif

#13746 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2015 - 14:47

Αναμένεται τρελό ξυλίκι σε αυτό το αρκ. Θέλουμε περισσότερο DRAGON

Beyond the Grave Δημοσιευμένη  εικόνα

#13747 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2015 - 15:41

Μου κανει εντυπωση πως το τοσο καλα κρυμμενο τοσα χρονια revolutionary army βρεθηκε απο εναν τραυματισμενο. Ευχομαι ο Dragon να το ξερει και να ειναι παγιδα (συνεννοηση με Αokiji?)

Ωωω τον ειχα ξεχασει δαυτον.

Ε με το στυλακι του πιο πολυ θα μου κολλαγε να πηγαινε στους revs οποτε μακαρι :D

:thatsit: Have a nice day! :)

#13748 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2015 - 16:10

Πάντως μου έβγαλε ένα συναίσθημα όπως με τον Ace.Οτι θα το αφήσει για χρόνια να μην ξέρουμε τι έγινε και μετά θα μάθουμε οτι ο BB τους νίκησε ή κάτι τέτοιο...Ελπίζω να κάνω λάθος...

2008ipman01.jpg

#13749 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.004 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2015 - 17:39

Σε αυτο που ειπε καποιος πιο πανω οτι ανακαλυφθηκε η τοποθεσια απο εναν ακυρο , πολυ σωστο.

Η αρχικη μου εντυπωση ειναι οτι τον "αφησαν" να τους ακολουθησει ωστε να αποδυναμωσουν τον ΒΒ, βεβαια αυτο τρωει ακυρο γιατι μιλαμε για την βαση τους. Δεν εχει λογικη να παρουν τετοιο ρισκο.

Επιπλεον, απορω πως ο Σαμπο/ντραγκον δεν αισθανθηκαν την παρουσια του Μπεργκερς.

Το πιο πιθανο σεναριο ειναι μολις φτασει το πληρωμα θα δει ολους τους λιντερς, θα ξερει που ειναι η βαση οποτε... ραβασακι στον Ακαϊνου και ντου απο WG και παλι ενα σκηνικο τυπου Μαρινφορντ αρκ.

Εμετος και σαν ιδεα μονο. Δεν καταλαβαινω γιατι ο οντα τα μπλεκει παλι. Ωραιο σαν ιδεα αυτο. Ταραζει τα νερα αλλα too much.

Εχει ανοιξει παλι μετωπα παντου. Ισως αυτος να ειναι ο τροπος του να μας δειξει οτι τωρα πια στον κοσμο γινεται της π0υτ@ν@ς.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#13750 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2015 - 01:36

Δεν το εχω διαβασει δευτερη φορα το τσαπ. Μηπως ο Burgess ειναι αιχμαλωτος τους;

Εδιτ: Να κατι που συνειδητοποιησα οταν διαβασα για δευτερη φορα το chapter. Η Robin πρεπει να σκεφτηκε δυο φορες πως ο δρακος ειναι "γλυκουλης". Ο Dragon χεστηκε για τον Λουφι και ενδιαφερθηκε μονο για την Ρομπιν... Χμ.... Χμμμμ.... :orly: :moeee:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 08 Οκτώβριος 2015 - 02:42

image.jpg

#13751 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2015 - 09:47

Δεν το εχω διαβασει δευτερη φορα το τσαπ. Μηπως ο Burgess ειναι αιχμαλωτος τους;

Εδιτ: Να κατι που συνειδητοποιησα οταν διαβασα για δευτερη φορα το chapter. Η Robin πρεπει να σκεφτηκε δυο φορες πως ο δρακος ειναι "γλυκουλης". Ο Dragon χεστηκε για τον Λουφι και ενδιαφερθηκε μονο για την Ρομπιν... Χμ.... Χμμμμ.... :orly: :moeee:

Εγω νομιζω πως το παιζε σκληρος μπροστα στην Κοαλα γιατι ηδη ειχε μαθει για τον γιο του απο τον Σαμπο

:thatsit: Have a nice day! :)

#13752 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2015 - 13:01

Δεν ξερω, εγω απλα λεω πως ο Oda αυτα τα περναει υποσυνειδητα... :P

image.jpg

#13753 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2015 - 13:33

Θα συμφωνήσω με Νίκο, ότι πιθανότερο είναι να ξέρει ήδη από τον Sabo, αυτό υπονοεί και η Coala.

#13754 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2015 - 13:58

Χαχαχα αυτο ειναι κατα πασα πιθανοτητα... Αλλα αγνοειτε την αντιδραση της Robin δυο φορες οταν ειδε τον δρακο... :P

Spoiler:

Edit: http://orojackson.com/threads/interview-with-oda-from-jump-ryu-oda.16448/ last photo...

Oda usually sleeps at 2 (night) and wakes up at 5 (morning)...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 08 Οκτώβριος 2015 - 14:33

image.jpg

#13755 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2015 - 15:09

True Και έξυπνο εάν είναι αλήθεια. Αλλά μπορεί κάποιος να το εκλάβει ως αστείο το ότι όλοι θεωρούν τον δράκο άσχημο γι αυτό και δεν το καταλάβανε ότι είναι δράκος ενώ αυτή το θεωρεί cute.