Ναι ισχυει, μαλλον δεν χωραει αλλος ενας πολεμος μαζι με τον τελευταιο, αλλα αυτο σημαινει οτι ο Luffy θα του χαλασει τα σχεδια, γιατι εχει δρομολογηθει η επιθεση του Law και του Luffy στον Kaidou (ενω ο τελευταιος θα ειναι το τελος της σειρας και ο Λουφι μαλλον θα ειναι σε επιπεδο Yonkou και αναγνωρισμενος πειρατης αυτου του επιπεδου). Απλα τωρα πια εχει γινει ξεκαθαρο οτι ο Luffy δεν μπορει μονος του να παλεψει με τον Kaido, ακομη και με gear 5 ετσι οπως εχει παρουσιαστει ο Kaido ειναι πολλα επιπεδα πανω απο τον Luffy. Ισως χρειαστει βοηθεια απο καποιον εμπειρο να ξυπνησει το awakening, μαλλον ο Scopper θα ειναι αυτος, οπου θα ειναι το τριτο μελος του PK crew που θα τον προσεγγισει.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 31 July 2015 - 11:13
Posted 31 July 2015 - 11:15
Edited by itachi_se, 31 July 2015 - 11:16.
Posted 31 July 2015 - 11:25
Ξεχναμε βεβαια εναν χαρακτηρα που πιστευω εχει ακομη μεγαλυτερο potential απο τον Kaido. O BB εχω ξαναπει (και ειναι σχετικα γνωστη θεωρια) οτι μπορει να απορροφησει και τριτο DF και προσωπικα θεωρω οτι θα ειναι zoan (εχει ενα logia που θεωρω οτι ειναι το δυνατοτερο του ειδους, εχει ενα paramecia που ειναι το δυνατοτερο του ειδους και θα εχει ενα zoan που λογικα θα ειναι το δυνατοτερο απο ολα τα zoan). Γιατι κατι μου λεει οτι μπορει να ειναι το DF του Kaido (του Μαρκο ειναι δευτερο στην λιστα μου)?
Edited by Kaidou, 31 July 2015 - 11:26.
Posted 31 July 2015 - 13:06
Θα του υποσχεθηκε οτι θα τον σκοτωσει μετα τον πολεμοΑυτο που με παραξενευει ειναι τι του ειπε ο Shanks στο war arc και τον επεισε (γιατι μαχη δεν εγινε σιγουρα). Γιατι δεν μου φαινεται ανθρωπος που παιρνει ευκολα απο λογια...

Posted 31 July 2015 - 14:23
Στο τέλος απευθύνεται ο Kaido στον Dofla και ουσιαστικά λέει ότι άντε τελείωνε την δουλειά σου να ολοκληρώσω τον στρατό μου από Zoan type φρούτα και να επιτεθώ ΓΙΑΤΙ ο κόσμος είναι βαρετός. Και μόνο η ιδέα ότι σχεδιάζει έναν all out war με goverment λογικά επειδή έχει βαρεθεί τον κόσμο είναι τρέλα. Κάτι σαν πόλεμος-Αυτοκτονία.
Πάντως όντως πρέπει να είναι ίδια ράτσα με τον Ooars γιατί έχει και τα κέρατα. Ή είναι από το φρούτο που έχει φάει. Εάν έχει φάει φρούτο.
Επισης θα θελα να δω τη προβλεψη του Hawkins για το τι ελπιδες εχουνε!
0%
Edited by redpower1989, 31 July 2015 - 15:27.
Posted 31 July 2015 - 15:52
Ξεχναμε βεβαια εναν χαρακτηρα που πιστευω εχει ακομη μεγαλυτερο potential απο τον Kaido. O BB εχω ξαναπει (και ειναι σχετικα γνωστη θεωρια) οτι μπορει να απορροφησει και τριτο DF και προσωπικα θεωρω οτι θα ειναι zoan (εχει ενα logia που θεωρω οτι ειναι το δυνατοτερο του ειδους, εχει ενα paramecia που ειναι το δυνατοτερο του ειδους και θα εχει ενα zoan που λογικα θα ειναι το δυνατοτερο απο ολα τα zoan). Γιατι κατι μου λεει οτι μπορει να ειναι το DF του Kaido (του Μαρκο ειναι δευτερο στην λιστα μου)?
Spoiler:
Μα συμφωνα με αυτην την θεωρεια το εχει φαει ηδη το Zoan. Ειναι αυτο του κερβερου ( 3 κεφαλια, 1 df για καθε κεφαλι). Ισως αυτο συνδεει και την γρατσουνια που εχει και ο Shanks στο ματι. Σαν εγινε απο πατουσα με 3 νυχια
Edited by didimakia, 31 July 2015 - 15:53.
Posted 31 July 2015 - 19:18
Νταξ..... Το τερματισε σημερα...
Απιστευτο....
Απο οσο καταλαβα το πληρωμα πιαστηκε στο πλοιο της μπιγκ μαμ και τους ελευθερωσε αυτο το κοριτσακι.... στο καπακι συναντησαν το πληρωμα του καιντου
Και ...ΜΠΟΥΜ να τος μπροστα σου ... κτηνος... yonku οπως πρεπει να ναι....
Ετσι ακριβως επρεπε να ναι!
Απιστευτος που εχιε πιαστει απο το ναυτικο απο αυτοκρατορες και στην καραπ0υτσ@ρα του.
Παιζει φρουτο της αθανασιας αραγε?Αλλα αν ηταν ετσι θα επεφτε στην θαλασσα....
Κτηνος. Θεος. Επιτοελους καποιος που θυμιζει WB και ο οποιος ουτε καν που θα αασχοληθει με τα μ@λακισμενα που ειναι μπροστα του τωρα.
Επικ. Δωσε πονο μωρη τρελα
Υ.Γ: Ασχετα με το ολο πλανο..ολα δειχνουν οτι τελικα οι 3 τους θα τα βαλουν με καϊντου και ο λοου με λουφφυ θα τα βαλουν με μπιγκ μαμ
Edited by Zem@c, 31 July 2015 - 19:32.
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 31 July 2015 - 22:23
Ισως αυτο συνδεει και την γρατσουνια που εχει και ο Shanks στο ματι. Σαν εγινε απο πατουσα με 3 νυχια
Στο F.I ειχαμε δει ενα flashback με το ν WB που εσωσε το νησι και ειχε δειξει τον blackbeard να χει στο χερι του ενα σιδερο σαν τα νυχια του wolverine. Απο αυτο θα εγινε η ουλη του Shanks
Posted 31 July 2015 - 22:42
O BB ίσως να είναι ο πιο ιδιαίτερος χαρακτηρας σε όλο το One Piece. Δεν ειναι εξαλλου τυχαιο που τον διαλεξε ως main Villain. Αυτη η θεωρια με τα 3 devil fruits παίζει πολυ τελευταια. Παντως εμενα με προϊδεάζει ο Shanks που πηγε στον WB και του ειπε αυτό https://www.youtube.com/watch?v=coh52RaVxuM οπως επίσης προσπαθησε να εμποδισει απο να τον κυνηγησει ο ace διοτι ηξερε οτι θα εχανε.
Κατι που παρατητησα στο τσαπτερ, το κοριτσι αυτο που δειχνει με τους σαντζι κλπ πρεπει να εχει καποια σχεση με τον τσοπερ. περα απο τη μυτη που φερνει, ο τσοπερ ειαι πρωτη φορα που κανει σα τρελος για να σωσει καποιον. ο τρόπος που μιλαει στο ceasar δειχνει οτι το κοριτσι αυτο είναι σημαντικο γιαυτον.
Posted 01 August 2015 - 05:53
O BB ίσως να είναι ο πιο ιδιαίτερος χαρακτηρας σε όλο το One Piece. Δεν ειναι εξαλλου τυχαιο που τον διαλεξε ως main Villain. Αυτη η θεωρια με τα 3 devil fruits παίζει πολυ τελευταια. Παντως εμενα με προϊδεάζει ο Shanks που πηγε στον WB και του ειπε αυτό https://www.youtube.com/watch?v=coh52RaVxuM οπως επίσης προσπαθησε να εμποδισει απο να τον κυνηγησει ο ace διοτι ηξερε οτι θα εχανε.
Κατι που παρατητησα στο τσαπτερ, το κοριτσι αυτο που δειχνει με τους σαντζι κλπ πρεπει να εχει καποια σχεση με τον τσοπερ. περα απο τη μυτη που φερνει, ο τσοπερ ειαι πρωτη φορα που κανει σα τρελος για να σωσει καποιον. ο τρόπος που μιλαει στο ceasar δειχνει οτι το κοριτσι αυτο είναι σημαντικο γιαυτον.
Πάντως ο Chopper λέει να τους σώσουμε που πάει να πει ότι είναι και άλλοι και ίσως να ήταν και αυτοί στον πλοίο της Big Mam. Και κινδυνεύουν.
Posted 01 August 2015 - 13:51
Μα συμφωνα με αυτην την θεωρεια το εχει φαει ηδη το Zoan. Ειναι αυτο του κερβερου ( 3 κεφαλια, 1 df για καθε κεφαλι). Ισως αυτο συνδεει και την γρατσουνια που εχει και ο Shanks στο ματι. Σαν εγινε απο πατουσα με 3 νυχια
Αυτο που με βαζει σε σκεψεις για το DF του κερβερου ειναι οτι ο Marco ειχε πει κατι πολυ περιεργο και αινιγματικο. Οτι η δομη του σωματος του BB ειναι πολυ περιεργη. Ισως ο BB εχει κατι πραγματικα περιεργο πανω του γι'αυτο και μπορει να εχει 3 DF.
Posted 01 August 2015 - 20:04
Posted 02 August 2015 - 15:37
Κάτι άσχετο με τα σημερινά chapters.Θα ήθελα να ξαναδώ Gin κάποια στιγμή.Μαρέσουν χαραχτήρες που όντως έχουν στυλ πειρατή.Δεν θα με χάλαγε να ήταν και στο πλήρωμα κάποιου Yonkou...
Edited by itachi_se, 02 August 2015 - 15:40.
Posted 02 August 2015 - 18:07
Τωρα οντως εχει κατι διαφορετικο πανω του και να εχει 3 προσωπικοτητες μιας και ο zoro με τον luffy ειχαν πει τη λεξη them για τον BB στο jaya arc
Edited by zoro77, 02 August 2015 - 18:09.
Posted 02 August 2015 - 18:32
Εγώ αλλού έχω κολλήσει. Ποιος λέτε να είναι ο έβδομος Shickibuckai; Κάποιος καινούριος ή κάποιος από το παρελθόν; Και αν είναι από το παρελθόν ποιος θα μπορούσε να είναι; Μου κάνει πολλή εντύπωση η όλη μυστικότητα γύρω από την ταυτότητά του, και είναι πολύ ύποπτο το ότι δεν ξέρουμε ούτε καν το όνομά του.
Edited by Osama Bin Laden, 02 August 2015 - 18:32.