Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2015 - 21:16
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2015 - 22:05
http://readms.com/r/one_piece/793/2851/6
Απο εδω παιδιά καταλαβαίνω ότι εννοεί πως είναι το πρόσωπο της wg και πως υπάρχουν και αλλα πραγματα που δεν τα ξέρουν, μπορει να κανω και λαθος.
Το ότι είμαστε στα μισά δε νομίζω να σημαίνει κάτι, δηλαδή μετα τους yonku και κανα 2-3 individual (dragon, aokiji etc) δε νονιμζω να υπάρχει κάποιος άλλο τοοοοσο δυνατός, καταλαβαίνετε πιστεύω πως το εννοώ.
Θα μου πείτε τωρα και οι 2 τελευταίοι admiral ήταν άγνωστοι. Εχω μπερδευτεί παντως με τα επίπεδα δύναμεις. .
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2015 - 11:17
κι εγω πιστευω θα υπαρχουν δυνατοτεροι αλλα 1-2 το πολυ... Για μενα αποκλειεται αυτη τη στιγμη ο sakazuki να μην ειναι στο top 5
1. GARP
2. SENGOKU
3. KONG
Ηδη 3.... και εχουμε και εναν αγνωστο αντμιραλ.... ενας θεος ξερει τι αλλο εχουμε
Ο Σακαζουκι δεν εγινε αντμιραλ επειδη ηταν ο πιο ντουκης αλλα επειδη ηταν ο πιο Αναισθητος... τον προωθουσε η WG.. εν τελη ναι...ηταν πιο ντουκης απο τον αοκιτζι..αν και δεν ξερουμε τι παιχτηκε στην μαχη και αν ηταν εντιμη.
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2015 - 11:33
Καλα στον πολεμο εσπερνε ομως με βροχη απο λαβες κλπ. Ο μονος που φανηκε να τον δερνει ηταν ο πιο δυνατος ανθρωπος του κοσμου. Κατα τ αλλα ξερουμε οτι νικησε τον Aokiji και δεν ξερω αν πια οι sengoku garp ειναι δυνατοτεροι του Sakazuki. Δεν ξερω για τοπ5 του κοσμου, αλλα στο τοπ 3 marines/wg πρεπει να ναι...

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2015 - 12:52
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2015 - 14:50
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2015 - 16:36
τι να πω ρε παιδια.... ισως.... αυτο περι δηλωσεις οντα για ακαϊνου δεν το ξερα...
πανως δυνατος ξεδυνατος οταν ειδε τον σανκς στον πολεμο μοκο ο δικος σου.... ειχε τα κοτσια να χτυπησει WB και οχι Sanks... cool
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2015 - 21:09
Kάλά λογικό να μην θέλει να πολεμήσει καπάκι μετά την μάχη με WB τον Shanks δεν είναι χαζός.Γενικά υπάρχουν καμιά 10αρια χρακτήρες στον κόσμο του op που είναι ίδιο tier και νικάει μεταξύ τους όποιoν επιβάλει το story.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2015 - 02:48
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2015 - 08:50
Wtf!!!!!
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2015 - 09:37
Με τους sanji και σια δεν πολυκατάλαβα τι παίχτηκε αλλά η παρουσίαση του kaidou είχε φάση και δεν την περίμενα λίγο generic to design του αλλα ελπίζω να μας ικανοποιήσει με της δυνάμεις του, γενικά περίμενα τον kaidou σε πιο σοβάρο στυλ general και οχι random όπως εμφανίστηκε και ελπίζω να τη δείξει τη μάχη τους.
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2015 - 11:26
My man is here...!
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2015 - 11:58
My man is here...!
Περίμενες πόσα χρόνια ακριβώς; Τώρα πρέπει να αλλάξεις avatar, όπως είσαι!
Επιτέλους το OP που όλοι αγαπάμε επέστρεψε. Η μετάφραση του mangapanda είναι με πολλή επιείκεια για τα σκουπίδια και από εδώ και πέρα θα περιμένω το mangastream και ας αργεί λίγο περισσότερο. Την φάση με τον Sanji και τους υπόλοιπους δεν την πολυκατάλαβα, αλλά κατηγορώ την μετάφραση για αυτό (και ίσως και τον Oda λίγο που τους έκανε ένα μίνι-timeskip αντί να συνεχίσει από εκεί που τους είχαμε αφήσει).
Ομολογώ ότι περίμενα τον Kaidou πολύ διαφορετικό εμφανισιακά, αλλά δεν θα γκρινιάξω. Badass OP pirate is badass OP pirate, I guess. Φέρνει και λιγάκι σε Genghis Khan κιόλας ή είναι η ιδέα μου, χώρια που φαίνεται και πολύ ότι να 'ναι σαν χαρακτήρας. Η απορία μου είναι άλλη, πάντως. Αν όντως είναι ο δυνατότερος εν ζωή πειρατής, τότε τι συνέβη ακριβώς με τον Shanks κατά την διάρκεια του Marineford War; Πίστευα πάντα ότι δεν είχε να κάνει με combat και ίσως αυτό το παράξενο χόμπι του να είναι σχετικό. Φαντάζομαι τον Shanks να λέει "Ναι, φαντάζομαι ότι θέλεις να πας να σκοτώσεις τον Whitebeard, άλλα πάω στοίχημα ότι ούτε εσύ δεν θα μπορούσες να επιβιώσεις εάν έκανες το Χ πράγμα".
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 30 Ιούλιος 2015 - 12:01
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2015 - 12:12
Πλακα πλακα, κατσε να το κανω...
Btw, η συμμαχια Kid, Apoo, Hawkins εχει επιτεθει σε πλοια της BM, εχει σχεδιο να τα βαλει με τον Shanks και πετυχε απο σποντα (και ισως τις φανε) τον Kaidou. Γιατι κατι μου λεει οτι θα συμμαχησουν με τον BB για να νικησουν τον Shanks?
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2015 - 12:33
Παντως ο Oda καταφερε να μας δειξει sanji μετα απο τοσο καιρο που τον παρακαλουσαμε και τωρα στα τετοια μας

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 30 Ιούλιος 2015 - 12:36