Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 16:01
Είσαι σίγουρος ότι είναι confirmed?
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 16:09
Raleigh-san back in action!

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 17:25
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 17:33
ειναι Shichibukai!!!! τσιρακια της κυβερνησης και πρωην πολυ δυνατοι vaptainsποιός είναι ο kuma ? ο mihawk ?
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 18:01
ποιός είναι ο kuma ? ο mihawk ?
Latest chapter discussion ειμαστε...αν ειναι δυνατον!
ειναι Shichibukai!!!! τσιρακια της κυβερνησης και πρωην πολυ δυνατοι vaptains
Ειδικα ο Mihawk που τα πινει με τον Shanks...ΤΟ τσιρακι!

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 00:35

Edit: Αναρωτιέμαι, παρακολουθεί κανείς σας την συνέχεια των cp9 που τη δείχνει σε κάθε εξώφυλλο?
Πάντως χάρηκα πολύ που έγιναν πιο good και πλάξωσαν στο ξύλο τους ******* τους candy pirates....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SirJim: 23 Αύγουστος 2008 - 00:54
Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 07:41
Ok, απλά
για το νέο chapter.....
Spoiler:
Edit: Αναρωτιέμαι, παρακολουθεί κανείς σας την συνέχεια των cp9 που τη δείχνει σε κάθε εξώφυλλο?
Πάντως χάρηκα πολύ που έγιναν πιο good και πλάξωσαν στο ξύλο τους ******* τους candy pirates....
Εγω παιδια ηλπιζα ο Lucci να παθει αμνησια και να γινει ο πιο καλος ανθρωπος του κοσμου!
Μπoρει να κανουν τον Lucci δημαρχο, την Kalifa γραμματεα του, ο Blueno μπορει να ξανα ανοιξει μπαρ, ο Kumadatori να δινει παραστασεις και ο Jumbura με τον Κaku να ανοιξουν Ζοο! ΧD
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από M.D.F.: 23 Αύγουστος 2008 - 12:09

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 08:41
Spoiler:
Απλά θα τα έσπαγε.
Spoiler:
Δεν μου κάνει τόσο για fruit user, όσο για kami user, αλλά καλή η ιδέα σου.
Spoiler:
Θα τα απορροφήσει?
Spoiler:
Άπειρο γέλιο!!

Πιστεύω πάντως, ότι στο επόμενο κάτι θα εξηγηθεί, είναι σίγουρο(πιστεύω). Δεν γίνεται να μας αφήσουν έτσι...

Θέλω manga τώρα...

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 10:11
Ο Future Pirate King δεν εχει να μαθει τιποτα απο κανεναν!
Ο Luffy βρισκει την δυναμη να παλεψει την ωρα της μαχης!
Παρολα αυτα δεν ειμαι σιγουρος αν ο ΒΒ μπορει να απορροφησει τις beams ή αν εχει την ταχυτητα του Kizaru(light-speed)!
Ο Vegapunk καταφερε να αναπαραγει τις ικανοτητες ενος DF, οχι ολες αλλα καποιες απο αυτες!!!
Τα Kumabots ειναι πολυ δυνατα!
Αμα πανε για μαζικη παραγωγη δεν μας βλεπω καλα,(τους Mugiwara βασικα XD)

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 10:29
Ο ανιψιός του Kizaru είπε πως δεν έχει φάει φρούτο, οπότε δεν νομίζω και να έχει kami.
Ακόμα η αύρα που έβγαζε νοκ-αουτ τους αδύναμους πειρατές δεν είναι αποτέλεσμα φρούτου, είδαμε και άλλους να έχουν φρούτα αλλά να μην μπορούν να το κάνουν αυτό. Είναι θέμα θέλησης για αυτό το έχουν και οι δυνατοί πειρατές.

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 12:00
Ο ανιψιός του Kizaru είπε πως δεν έχει φάει φρούτο, οπότε δεν νομίζω και να έχει kami.
Τότε πως απέκρουσε έτσι απλά το gattling του luffy? Μου φάνηκε κάτι σαν dial ο τρόπος που αμύνθηκε σαν να μην έφαγε καθόλου "damage".
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 13:06

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 13:22
Και είμαι σίγουρος ότι ο silvers είναι haki user. Και υποθέτω ότι είναι και ο broadaxe.
Reminder:
One Piece 500 page 18 | One Manga
Δείτε τι κάνει ο silvers.
One Piece 500 page 19 | One Manga
Κοιτάχτε τι τον ρωτάει ο γίγαντας, τι απαντάει ο γίγαντας, και το translator note για την λέξη spirit.
That's why I 'm sure....
Edit: Happy first 10 pages!!
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 18:11
Καταρχάς το πως έδιωξε ο shanks το sea king και ο luffy το ζώο του duval. Το γεγονός ότι όσοι WB-pirates ήταν κοντά στον shanks λιποθυμούσαν.
Αυτο λεγετε Spirit Burst και δν εχει καμια σχεση με το "αντι-δεβιλ φρουτ"
ακομα και ο τρανσλατορ που ειπες απο πανω δεν λεει κατι πολυ διαφορετικο...
και μη πιστευεις αυτα που λενε στα ξενα φορουμς
τις ποιο πολλες φορες ειναι μαλα...

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 18:35