Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17016 replies to this topic

#1306 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 15:44

Ο Mr 2 δεν πηγαίνει καρφί για το πλήρωμα, αλλά τον βλέπω να πηγαίνει στο νησί που είναι ο Sanji, μετά το arc.

#1307 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 17:48

Απλα το λεω γιατι αυτη την εντυπωση μου εδωσε το τελευταιο κεφαλαιο, πολυ μεγαλο ενδιαφερον δειχνει για τον Luffy (εκτος και αν ειναι κατι υποπτο :frozen:). Αν το συγκρινουμε με αλλα μελη του πληρωματος που μπηκαν κατα καιρους, ολοι τον βοηθησαν σε μαχες, π.χ. Φρανκυ και ΜπρουΚ!

Τεσπα δεν εχει καμια σημασια, απλα η γνωμη μου ηταν και η εντυπωση που μου εμεινε μετα το διαβασμα!

#1308 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 19:15

τελειο κεφαλαιο ειδικα στο τελος που εμεινε ο Ινα απο το λουφυ που εγινε καλα αν και ειναι σαν ζωντανος νεκρος...

#1309 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 19:17

Το γεγονός ότι αφαιρέθηκαν 10 χρόνια από το Lifespan μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο, δλδ ο Luffy, ίσως παραδωθεί στο τέλος όπως ο Gold Roger αν θεωρείται σίγουρος ο θανατος του.

#1310 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 19:53

Το γεγονός ότι αφαιρέθηκαν 10 χρόνια από το Lifespan μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο, δλδ ο Luffy, ίσως παραδωθεί στο τέλος όπως ο Gold Roger αν θεωρείται σίγουρος ο θανατος του.

Αυτο ειναι σιγουρα και το ζουμι του chapter-μπορει να το προσπερναμε ετσι τωρα λογω των γεγονοτων του impel down αλλα πραγματικα ειναι πολυ σημαντικο το γεγονος οτι ο luffy εχασε 10 χρονια ζωης.Γενικοτερα μασ δειχνει οτι για να εισαι πραγματικα δυνατος και 8ρυλος πρεπει na εισαι πανω απο ολα να 8υσιασεις κατι απο τον εαυτο σου παρε πχ τον roger mε την ασ8ενεια και το shanks με το κομμενο χερι.Πραγματικα σημαντικη υπογραμμιση και παλι καλα που την τονιζεις D dragon:riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1311 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 21:53

Απιθανο Κεφαλαιο...

Δεν περιμενα τοσο γρηγορη και ομορφη εξεληξη σε 19 σελιδες !!

Οι ιστορια του shiryuu ηταν απιστευτη και προμηνιεται αλλος ενας ενας σημαντικος villain να ξεχυνεται στο new world μετα τον θανατο του whitebeard(το θεωρω βεβαιο) και το ξεκινημα μιας νεας εποχης στο one piece.

Aλλα αμα αυτο ειναι το ''βαπτισμα'' για το new world :

Spoiler:

Spoiler:

Tοτε τι θα δουμε στην συνεχεια ???

Το anime εχει αρχιζει να ωριμαζει μου φαινεται δεδομενου οτι και το κοινο του πλεον εχει μεγαλωσει σε ηλικια.
Δεν ξερω αν εχουμε δει ποιο hardcore εικονες στο One Piece.

#1312 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 22:11

Ήρθε νομίζω η ώρα να ποστάρω κι εγώ το κατιτίς μου ^^ Εϊμαι φρέσκος στο One Piece (καλώς σας βρήκα λοιπόν!), αλλά το διάβασα αρκετά γρήγορα και έιμαι κανά μήνα και κάτι τώρα που το παρακολουθώ chapter chapter κάθε βδομάδα (καλό ήταν το συνεχόμενο διάβασμα όσο κράτησε :wis:)

Anyway, όπως οι περισσότεροι έιχα ψυλλιαστεί ότι ο Luffy θα έβγαινε πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο από εκεί μέσα, αλλά την φοβερή κραυγή "FOOOOOOOD!" δεν την περίμενα να σκάσει μύτη! Με είχε συνεπάρει η πλοκή και ήταν το τελευταίο που περίμενα να δω : αν και μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια ο Λούφης!

Πάντως την κόβω την δουλειά να παίρνουμε μια μικρή γεύση από 6ο πάτωμα και μετά να κυνηγάει ο Luffy τον αδερφούλη του στο δρόμο για το εκτελεστικό... Και εκεί λέει να σκάσουν μύτη οι υπόλοιποι straw-hat nakama!!!:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#1313 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2009 - 00:38

Οραίο chap τα πράγματα προχωράνε...Τα καλά βέβαια θα αργήσουν κάνα διμηνο να έρθουν έτσι εκτιμώ.Πάντως με τέτοια chapter full of information εγώ προσωπικά αυτίζομαι.Εν αναμόνη για τη συνέχεια λοιπόν.

#1314 michael92

michael92

Anime Amateur

• Members
  • 69 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 14:40

Πολύ DeathNote Μου θύμισε αυτό το σημείο πάντως, δεν μπορούσε να σκεφτεί κάτι άλλο ο Oda; :yawn2:

#1315 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 15:56

Μόλις τώρα διάβασα το chapter και πρέπει να ομολογήσω πως είναι αναγκαίο να το δω οπωσδήποτε τη σκήνη με το "FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD" στο anime!!:hahaha::hahaha:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#1316 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 20:16

εμενα αυτο που ειπε ο λουφι fooooooooood μου θυμισε απο τη thriller bark που η σκια του λουφι ειχε μπει στον ΟΖ και οταν ξυπνησε ειπε το ιδιο πραγμα

#1317 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 22:51

Έχουμε μια spoiler σελίδα για την οποία ο Doflamingo ο οποίος συνήθως πέφτει μέσα, ρισκάρει λέγοντας πως είναι αληθινή. Πρώτον επειδή είναι το στυλ του Όντα, 2ον υπάρχει Ιαπωνέζικο κείμενο και 3ον επειδή δεν είναι δυνατόν να έχει δημιουργηθεί από photoshop και λοιπά προγράμματα.
Spoiler:

μεταφραση...
Spoiler:

Μένει να μάθουμε άν είναι Fake.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 07 Απρίλιος 2009 - 23:12

#1318 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 23:01

Αναμενομενη νομιζω εξελιξη (ολοι σχεδον περιμενουμε τον Dragon), το μονο που δεν ταιριαζει στον Oda.

Αντε να δουμε και λιγες απο τις ικανοτητες του!

#1319 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 23:40

λιγο ξενερωτο το ντραγκον + Ιβαν ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1320 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 00:27

κριμα αν ειναι αληθινο.

Πολυ μικρο, και δε προχωρα καθολου η πλοκη, αναμενομενα πραγματα.

Μακαρι να βγει fake.

qzMHWHd.png