Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]


  • Please log in to reply
16994 replies to this topic

#13156 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 03 April 2015 - 18:03

Zemac στα σοβαρα τωρα. Ο Λο δεν γινεται να συγκρινεται με τον WB, ουτε τον Ζορο. Ειναι ενας τυπακος που χρησιμοποιει αποκλειστικα μονο το δυνατο φρουτο του, για να παλεψει (ουτε καν το swordmaship του)... Αμα μιλουσαμε για την πραγματικη ζωη, θα μιλουσαμε για καποιον που ξερει να χειριζεται καλα ενα δυνατο οπλο, αλλα αμα του πεις να πεσει 20 push ups δεν θα μπορει να κανει ουτε τα μισα... Δεν δικαιολογειται να εχει φαει τοσο ξυλο, να εχει φαει 4 σφαιρες, να εχει κοπει το χερι του και για κερασακι στην τουρτα να εχει την δυναμη να χρησιμοποιει το φρουτο του, ενω παραλληλα εχει πει οτι δεν μπορει να το χρησιμοποιει για πολυ ωρα. Δεν θα ειχα προβλημα να ζησει και να κανει οτι κανει τωρα, αρκει να ειχε φαει το μισο απο το ξυλο που εχει φαει τωρα...

 

Γινομαι κουραστικος, αλλα τα αυτονοητα δεν γινεται να τα δικαιολογειτε!

 

Ζoro77,Osama,Teo,Dio και Zemac για 1),2) +1...


image.jpg


#13157 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 2,002 posts

Posted 03 April 2015 - 19:54

Love him before the last petal falls..... 

Ισως βγει οφφ οπως βγηκε και ο εης....  ο οντα εχει την ικανοτητα να αποσπα την νικη απο τα σαγονια της ηττας... οποτε ισως ο ντοφλα βγει εν μερει νικητης


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#13158 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 03 April 2015 - 19:54

Το χα αφήσει πριν πολύ καιρό,την τελευταία βδομάδα διάβασα καμιά σαρανταριά chapters μαζεμένα.

 

Βασικά αυτό το αρκ μου αρέσει πολύ.Από την εισαγωγή του ακόμα μου είχε κεντρίσει τρομερά το ενδιαφέρον,με τα πάμπολλα αρχικά άγνωστα στοιχεία(''fairies'',παιχνίδια που μιλάνε,Colloseum κτλ).Φοβερός ο τρόπος που στην συνέχεια τα διάφορα στοιχεία/γεγονότα συνδέθηκαν για να οδηγήσουν στις απαντήσεις του κόσμου της Dressrosa.Μετά ακολουθεί το κλασικό route,όπου το crew παίρνει με το μέρος του μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού και πάνε μαζί να νικήσουνε τον ''κακό''.Συνήθως σε αυτήν την φάση το ψιλοβαριέμαι,not this time though γιατί τα flashbacks του Law ήταν από τα αγαπημένα μου της σειράς,όπως και αυτά του Senor.Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν πως κατά την γνώμη μου η τεράστια διαφορά χαρακτήρα μεταξύ του Donflamingo και του αδερφού του(δύο άτομα που μέχρι την ''λαική εκδίκηση'' είχαν πάνω κάτω τα ίδια βιώματα)δεν δικαιολογήθηκε επαρκώς.Στο τελευταίο ch βλέπουμε τους executives να του φουσκώνουν κ άλλο τα μυαλά αλλά η διαφορά ήδη υπήρχε.

 

Τώρα όσον αφορά τις μάχες,την συνέπεια στα power levels και την γενική στρατηγική της κάθε πλευράς,η αλήθεια είναι ότι από τότε που ξεκίνησα HxH έπαψα να έχω απαιτήσεις από το OP σε αυτόν τον τομέα,παρόλο που σε σχέση με τον μέσο όρο είναι άνω του μετρίου(απ όσα shonen έχω δει τουλάχιστον).Π.χ από άποψη μαχών εμένα ούτε το Great War μου άρεσε ούτε το CP9 ark.Tην μάχη του Usopp στο Dressrosa την βρήκα εξαιρετική πάντως,λογω της τέλειας απεικόνισης του χαρακτήρα του.Τώρα απλά θα περιμένω να τελειώσουν τα κλωτσομπουνίδια με την ελπίδα να έχουμε ένα συναισθηματικά δυνατό τέλος στο αρκ,όπως τον παλιό καλό pre-timeskip καιρό,καθότι τα 2 τελευταία αρκ δεν με συγκίνησαν in that aspect.


Edited by Zane, 03 April 2015 - 19:55.

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#13159 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 04 April 2015 - 00:05

Zane^ δεν αντεξες τελικα και επεστρεψες στο manga ε? :P

 

Οsama σ αυτο που λες με τους fans που τους κανει το χατηρι, εχω την εντυπωση οτι σε αυτο παιζει κυριως ρολο και το shonen jump. Ειχα διαβασει οτι σε αυτο το arc ειχε σκοπο για καποια αλλα σχεδια και το Jump δεν τον αφησε(χωρις να θυμαμαι λεπτομερειες)


Edited by zoro77, 04 April 2015 - 00:07.

2po6sfa_jpg.gif


#13160 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 2,002 posts

Posted 04 April 2015 - 10:06

η μοναδικη ολοκληρωμενη μαχη που ειδαμε ηταν franky vs senor..... αλλα ενω ολοι τους βγαλανε νοκ αουτ με ενα χιτ...ο φρανκυ ζοριστηκε πολυ...αυτο δειχνει οτι θελει πολυ δουλεια ακομα..ή απλα ειναι ενα λαθος που δειχνει ανισορροπια δυναμεων χωρις λογο... ειδικα απο τον φρανκυ περιμενουμε να δουμε πολλα ακομα... καια υτο ειναι το καλο..οποιαδηποτε στιγμη μπορει να βγαλει ενα νεο οπλο πχ  .... δεν θελω να πιστευω οτι αυτο ηταν το καλυτερο που μπορουσε να κανει...


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#13161 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 2,002 posts

Posted 06 April 2015 - 13:11

IT'S OUT!!!!!!!

 

http://readms.com/r/one_piece_party/001/2740/3

or not?


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#13162 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 06 April 2015 - 14:31

Zane^ δεν αντεξες τελικα και επεστρεψες στο manga ε? :P

 

Βασικά ούτε το anime έβλεπα,πολλές obvious filler σκηνές per episode και από ένα σημείο και μετά με κούρασε.Εκτός αυτού,ακριβώς λόγω του τρόπου που αναπτύσσεται το OP,έχω διαπιστώσει πως δεν το απολαμβάνω όσο θα θελα άμα το διαβάζω/βλέπω κάθε βδομάδα,κάτι που δεν μου συμβαίνει με άλλες σειρές.Για αυτό μόλις τελειώσει το Dressrosa arc μάλλον θα το αφήσω να προχωρήσει για κάνα χρόνο πάλι και μετά θα ξεκινήσω να το διαβάζω ξανά.


Edited by Zane, 06 April 2015 - 14:31.

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#13163 Aldark

Aldark

    Αιώνιος Ρομαντικός

  • Members
  • 317 posts

Posted 06 April 2015 - 20:53

Ζέμακ και Bin Laden για κάποιο λόγο συμφωνώ σχεδόν 100% με ότι είπατε

 

Εγώ τώρα με τη σειρά μου ενθουσιάστηκα με το τσάπτερ. Με καλύψατε στις προηγούμενες σελίδες , οπότε θα αρκεστώ στο να πω ότι εκτός της συνεχούς νεκρανάστασης του Λο και τη διακοπή πάλι της μάχης Ντοφλαμίνγκο-Λο (επιτέλους όμως ήρθαν head to head) , το τσάπτερ ήταν επικότατο. Άντε μπας και δούμε Σάντζι και σία σε λίγο.


Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36


#13164 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 2,002 posts

Posted 08 April 2015 - 20:39

Just One More Day To Go.

Λετε και η μαχη αυτη να ειναι μινι? σαν τις αλλες?   :emptyonexg1:


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#13165 SupG18

SupG18

    BibleThump

  • Members
  • 471 posts

Posted 09 April 2015 - 12:33

τρεχτε διαβαστε το :kill4u: http://www.mangareader.net/one-piece/783


Edited by SupG18, 09 April 2015 - 12:33.

Posted Image


#13166 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 09 April 2015 - 13:06

Εάν ο Doflamingo βγει νοκ-αουτ στο επόμενο τσάπτερ, η σειρά τρώει drop και δεν θα λυπηθώ καθόλου τα 12 χρόνια που την ακολουθώ. Είναι προτιμότερο από το να συνεχίσω να διαβάζω την κατρακύλα της.

 

Το break θα μείνει ασχολίαστο.



#13167 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 09 April 2015 - 13:07

omg gear 4th!!! Και break τη χειροτερη στιγμη... :borednn9:

 

osama δεν το νομιζω. Απλα πιστευω θα φαει αρκετο ξυλο στο επομενο αλλα δε θα τελειωσει η μαχη. Πιστευω (και ελπιζω) σε 3-4 chapters θα τελειωσει η μαχη


Edited by zoro77, 09 April 2015 - 13:14.

2po6sfa_jpg.gif


#13168 redpower1989

redpower1989

    Raftel

  • Members
  • 1,072 posts

Posted 09 April 2015 - 13:35

Φυσικά και θα έκανε διάλειμμα σε αυτό το σημείο. Προβλέπω με το gear 4 να καταστρέφει το birdcage. Επίσης τι λέτε να παίζει με Zoro? Λέτε να είναι αυτός που θα κόψει το birdcage?



#13169 Dio Brando

Dio Brando

    Dark Will

  • Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 09 April 2015 - 13:39

Εάν ο Doflamingo βγει νοκ-αουτ στο επόμενο τσάπτερ, η σειρά τρώει drop και δεν θα λυπηθώ καθόλου τα 12 χρόνια που την ακολουθώ. Είναι προτιμότερο από το να συνεχίσω να διαβάζω την κατρακύλα της.

 

Το break θα μείνει ασχολίαστο.

Ελα Οσαμα το ξερεις οτι δεν παιζει να γινει αυτο.


Spoiler:

#13170 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 posts

Posted 09 April 2015 - 13:49