καλο....αλλα παλι δεν ειδαμε αυτα που θελαμε.... θα ηθελα μπεημπη 5 στο πληρωμα Χ)
ποσο καιρο μπρεηκ τωρα?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 18 December 2014 - 19:51
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 18 December 2014 - 19:55
Posted 18 December 2014 - 20:29
μας γ@μησε........ πφφφφφφφφ θελω να δω SHs σε δραση... θελω να δω λοου και λουφφυ και ντοφλα στο πατωμα με αιματα!!!!!!! θελω μαχες!
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 18 December 2014 - 21:17
To chap μονο απο τα spoilers φαινοταν fail. Αλλα τωρα που το διαβασα κανονικα μπορω να πω οτι με ικανοποιησε παρα το γεγονος οτι δεν ειχε τους πρωταγωνιστες μας. Απ οτι φαινεται ο Oda ολους αυτους τους κομπαρσους τους ετοιμαζει για συμμαχους εναντια στον πρωτο yonku που θα ριξει η συμμαχια Luffy-Law. Το one piece θα ειναι διαφορετικο απο δω και περα. Δε θα ειναι κλειστο αποκλειστικα στις περιπετειες των strawhats.
Πολυ δυνατο και το μικρο flashback της Baby 5. Ισως στο μελλον θα μαθουμε περισσοτερα και γι αυτη αλλα και γενικα για τη χωρα που γεννηθηκε.
Edited by zoro77, 18 December 2014 - 21:19.
Posted 18 December 2014 - 22:13
αν δεν ειχε 2 βδομαδεσ μπεηκ θα μου αρεσε παρα πολυ...ΑΛΛΑ......................
Posted 19 December 2014 - 00:29
αν δεν ειχε 2 βδομαδεσ μπεηκ θα μου αρεσε παρα πολυ...ΑΛΛΑ......................
απ οτι διαβαζω σε ξενα φορουμς παιζει το break των 2 εβδομαδων να χωριστει στα 2. Πχ τωρα θα εχουμε break αλλα την επομενη θα εχουμε chap και μετα παλι break.
Posted 19 December 2014 - 00:31
Posted 19 December 2014 - 02:29
Δεν μου άρεσε, όχι επειδή ασχολήθηκε με δευτερεύοντες χαρακτήρες([ισα ισα ήθελα να τους δω)...αλλά επειδή βρήκα το χιούμορ κακό...
Mε τη μεταφραση του mangareader πως να μη το βρεις κακο το χιουμορ
Posted 19 December 2014 - 03:20
Εγώ δεν έχω κάποιο παράπονο με τα τελευταία chapters του one piece. Μια χαρά τα απολαμβάνω, αν και υπάρχουν μερικά μικροπράγματα που είναι κάπως ηλίθια και είναι αδύνατον να τα αγνοήσει κάποιος.
Όπως το όλο θέμα με την Baby5. Καλά ρε oda, ο Μingos δεν αποδέχτηκε στην οικογένεια του την Baby5?! Αφού την έβαζε αποστολές, που συνεπάγεται ότι της είχε ''κάποια'' εμπιστοσύνη! Για τόσα χρόνια!Με λίγα λόγια, βασιζόταν πάνω σε αυτήν, για να την βγάλει εις πέρας!
Αλλά επειδή ήρθε στο σημείο, να μην μπορεί να ελέγξει την μάχη και να θέλει να τους βγάζει όλους έξω από το παιχνίδι (ευτυχώς που το πήρε απόφαση δηλαδή, γιατί στο τέλος θα πιάσω το πτυχίο μαζί με την Dressrosa) σκαρφίστηκε τον πιο ηλίθιο τρόπο για να δώσει power up στο Sai! Και ο Sai τόσο καλός άνθρωπος είναι, που δεν ήθελε η Baby5 να αυτοκτονήσει. Που αν πάμε λίγα chapters πίσω, αυτός ήταν παιχνίδι, που στην ουσία θα ήταν σκλάβος της για πάντα!
Για τoν αδελφό του, Boo, δεν έχει τόση αγάπη. Αλλά έχει, για μια άγνωστη/εχθρό ΟΚ.
Υπάρχουν και αρκετά αλλά, που δεν μου έρχονται τώρα. Αν και θα ήθελα να σταθώ σε εκείνη την περίοδο που ο Sanji παραλίγο να πεθάνει, από έλλειψη αίματος!( Που πάντα είχα σαν παράπονο, και που κάθε φορά γίνεται κάτι παρόμοιο μου το θυμίζει!) Λόγο του ότι, όταν έβλεπε γυναίκες, έχανε τόσο πολύ αίμα που χρειαζόταν ειδικό blood type για να σωθεί. Που στο τέλος της ημέρας, έγινε ο ''λόγος'' για να δημιουργηθεί ακόμη ένα Arc.....αχ.....
Edited by ssjchris, 19 December 2014 - 03:22.
"Nothing is true, everything is permitted."
Posted 24 December 2014 - 16:37
Καλά Χριστούγεννα μάγκες.
Edited by redpower1989, 26 December 2014 - 01:39.
Posted 25 December 2014 - 00:31
Καλα Χριστουγεννα και σε σενα.
Κανε μια παλικαρια να ξαναβαλεις το link γιατι δεν το βγαζει
Edited by Kaidou, 25 December 2014 - 00:32.
Posted 26 December 2014 - 15:12
Μου άρεσε πολύ το σημερινό. Αν και θα ήθελα πιο πολύ να δω μάχη από τον Hakuba.
Posted 26 December 2014 - 16:27
Ποπο μονο πωρωση! Με εκανε να ξεχασω το σκηνικο με τους βασικους.
Bartolomeo Cavendish ολα τα λεφτα!