σοβαρα?.... γτ εγω δεν ειδα πχ ουζαπο και τσουπερ που λιωσανε στην προπονηση 2 χρονια τωρα, να χρησιμοποιούν χακι... και ειδικα ο τσουπερ που ειναι meele fighter! ήταν τoo much αυτο με τον μπελαμυ..και η κουτση μαρια εχει χακι... δεν παει ετσι ομως...το χακι ειναι για τους λιγους το κινγκς χακι για τους ελαχιστους... ετσι ηταν και ετσι θα επρεπε να ειναι
Μα έχει γίνει ξεκάθαρο στην σειρά ότι δεν είναι έτσι. Όπως προείπαν άλλοι, το haki είναι προαπαιτούμενο για το New World. Δεν πας στην Ρωσία χωρίς παλτό γιατί θα πεθάνεις από το κρύο, δεν πας στο New World χωρίς haki γιατί θα πεθάνεις από κάποιον. Τόσο απλό. Εξάλλου, δεν είναι όλα τα haki ίδια σε επίπεδο δύναμης. Είναι επίσης ξεκάθαρο αυτό.
Λες έπειτα για τον Chopper και τον Ussop. Σου πέρασε από το μυαλό ότι αυτοί δεν έχουν haki επειδή οι δάσκαλοί τους δεν είχαν haki και συνεπώς δεν μπορούσαν να μάθουν out of the blue μια τεχνική της οποίας δεν ήξεραν καν το όνομα; Οι Luffy, Zoro και Sanji έχουν haki γιατί είναι προφανές ότι οι δάσκαλοί τους έχουν haki άρα τους βοήθησαν να το ξυπνήσουν/εκπαιδεύσουν/whatever (δεν ξέρω ποιοι είναι το σωστό ρήμα). Πιθανόν και η Robin να έχει haki, αν και υπάρχουν πολλές απορίες σχετικά με την εκπαίδευσή της πέρα από αυτό. Οι υπόλοιποι, δεδομένου του τι έκαναν κατά την διάρκεια του timeskip, δεν έχει λογική να έχουν haki. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αποκτήσουν ποτέ. Ήδη είδαμε τον Ussop να "ξυπνά" μόνος τους το observation haki, φτάνοντας επιτέλους εκεί που θέλω να καταλήξω. Εάν ένας ιδιαίτερα αδύναμος τύπος όπως ο Ussop είναι ικανός να "ξυπνήσει" σχεδόν μόνος του το haki μέσα του, γιατί να μην μπορεί να κάνει το ίδιο και η πλειονότητα των "αδύναμων" New World ατόμων με 100.000.000+ bounty, που είναι από όλες τις απόψεις δυνατότεροι από τον Ussop;
Για τον Bellamy συγκεκριμένα, γιατί ξεχνάτε οι περισσότεροι το γεγονός ότι έχει ένα bounty κοντά στα 260 εκατομμύρια; Ο τύπος εάν δεν καθυστερούσε να μπει στο New World θα μπορούσε να είναι high tier μέλος των pre-timeskip Supernova. Άσχετα με το αν τον συμπαθείτε σαν χαρακτήρα ή όχι, δεν παύει να είναι ένας τύπος δυνατότερος από τον Steve, τον μέσο New World πειρατή με 100 έως 200 εκατομμύρια bounty. Το γεγονός επίσης πως υπονοείται ότι κέρδισε αυτό το ποσό υπηρετώντας τον Doflamingo στο New World το κάνει ακόμα πιο λογικό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 13 Δεκέμβριος 2014 - 18:32