Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#12646 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 24 August 2014 - 20:27

Σαν toy σιγα την δυναμη που ειχε. Το μονο που μπορουσε να καταφερνει ειναι να νικαει fodders και στη καλυτερη να ξεφευγει απο τους δυνατους. Απο Lao G. και Gladius εφαγε ξυλο. Aν δεν ηταν ο Usopp δεν θα γινοταν ανθρωπος. Οποτε αυτο που λες οτι με τη δυναμη του θα τα καταφερει ειναι ακυρο.

Οσον αφορα το χαρακτηρα της Vivi δεν ξερω πως το βλεπεις εσυ αλλα ο χαρακτηρας της στα anime ειναι ο πιο γενικος. Ο χαρακτηρας πoυ προσπαθει, δινει τον καλυτερο του εαυτο αλλα δεν μπορει γιατι δεν εχει τη δυναμη και ερχεται η βοηθεια απο τον πρωταγωνιστη και τα καταφερνει. Για μενα αυτο ειναι πιο γενικο φαινομενο στα anime :P Αυτο δες πως φορες εχει γινει τουλαχιστον στο One Piece.

Το ότι έχασε προσωρινά την δύναμή του είναι μέρος της "δακρύβρεχτης ιστορίας" του γιατί δεν είχε κανένα αντίκτυπο πέρα από το συναισθηματικό τελικά. Με την δύναμή που ξαναβρήκε θα καταφέρει στο τέλος να νικήσει τον κακό. Εάν είχε χάσει την δύναμη του για πάντα αλλά παρ'όλα αυτά έβρισκε τρόπο να νικήσει τον Diamantes, τότε ναι θα ήταν πολύ ωραίος χαρακτήρας. Τώρα... meh.

Yeah, συμφωνώ πάντως ότι το Vivi trope έχει επαναληφθεί πολλές φορές στην σειρά και έχει αρχίσει να κουράζει μετά από κάποιο σημείο. Ίσως να συμπαθώ την Vivi τόσο πολύ επειδή, πέρα του ότι ήταν αυτή που καθιέρωσε το trope στην σειρά, αναπτύχθηκε πολύ περισσότερο σαν χαρακτήρας από άλλους με παρόμοιο background.

#12647 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 25 August 2014 - 04:18

Εάν είχε χάσει την δύναμη του για πάντα αλλά παρ'όλα αυτά έβρισκε τρόπο να νικήσει τον Diamantes, τότε ναι θα ήταν πολύ ωραίος χαρακτήρας. Τώρα... meh.

Δε σε καταλαβαινω. Αυτο που λες αντικρουει την αποψη σου. Αν οντως καταφερνε να τον κερδισει με χαμενη τη δυναμη του τοτε θα ταιριαζε απολυτα αυτο που ειπες πριν.

'' καταλήγει σε έναν υπερβολικά generic και straighforward σκοπό που θα τον πετύχει στο τέλος γιατί, όπως είπαμε, είναι δυνατός τύπος και... yawn.''

Θα ηταν τοοοσο δυνατος που ακομα και με τη χαμενη του δυναμη θα καταφερνε να τον κερδισει...

Kαι δεν την εχασε τη δυναμη του προσωρινα. Την εχασε για 10 χρονια. Στα οποια 10 χρονια τοτε κυριως φαινεται το μεγαλειο του χαρακτηρα του.

Γενικα συμφωνα με τα ποστ σου οσον αφορα το One Piece πιστευω οτι για σενα δικαιωμα στο να ειναι δυνατοι εχουν μονο οι κακοι. Και για να νικηθουν πρεπει να βρεθουν ολοι οι καλοι, να ενωσουν τις δυναμεις τους και τοτε μονο ..με δοση τυχης παραλληλα μπορει και να τα καταφερουν εναντια στους κουλ κακους... Οι καλοι αν ειναι δυνατοι καταντουν βαρετοι και κλισε. Καταλαβαινω οτι εξιταρει πιο πολυ οταν ο κακος φευγει δυσκολα, καταλαβαινω οτι οταν ο καλος νικαει στο τελος παντα κατανταει βαρετο αλλα αυτο δε σημαινει οτι απαγορευεται να ειναι δυνατοι οι καλοι και οτι αυτο τους κανει αυτοματα βαρετους. Μπορει να ειμαι αδικος μαζι σου αλλα θυμαμαι οτι τον vergo τον πηγαινες. Ο vergo ομως τι το γαματο ειχε κανει για να τον πεις γαματο? Ειχε και αυτος τη φατσα και το στυλ οτι ''σας εχω ολους''. Πραγμα το οποιο το εχεις αποδοκιμασει σε καλους χαρακτηρες πχ zoro, law .Ε αυτος σου αρεσε επειδη ηταν κακος. Αν ηταν καλος θα ηταν αλλος ενας βαρετος χαρακτηρας. Δεν παει ετσι ομως.

Edited by zoro77, 25 August 2014 - 04:35.

2po6sfa_jpg.gif

#12648 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 25 August 2014 - 16:26

Δε σε καταλαβαινω. Αυτο που λες αντικρουει την αποψη σου. Αν οντως καταφερνε να τον κερδισει με χαμενη τη δυναμη του τοτε θα ταιριαζε απολυτα αυτο που ειπες πριν.

Θα ηταν τοοοσο δυνατος που ακομα και με τη χαμενη του δυναμη θα καταφερνε να τον κερδισει...

Kαι δεν την εχασε τη δυναμη του προσωρινα. Την εχασε για 10 χρονια. Στα οποια 10 χρονια τοτε κυριως φαινεται το μεγαλειο του χαρακτηρα του.

Εννοώ να έβρισκε τρόπο να νικήσει τον Diamantes χωρίς τις δυνάμεις του αλλά με κάποιον άλλο τρόπο πέρα του brutal pvp combat ή να τον νικούσε με την βοήθεια της κόρης του ή ακόμα και αν επρόκειτο για ξύλο να τον νικούσε βασιζόμενος σε κάποια στρατηγική ξέροντας ότι δεν μπορεί να τον κόψει στα ίσια.

Γενικα συμφωνα με τα ποστ σου οσον αφορα το One Piece πιστευω οτι για σενα δικαιωμα στο να ειναι δυνατοι εχουν μονο οι κακοι. Και για να νικηθουν πρεπει να βρεθουν ολοι οι καλοι, να ενωσουν τις δυναμεις τους και τοτε μονο ..με δοση τυχης παραλληλα μπορει και να τα καταφερουν εναντια στους κουλ κακους... Οι καλοι αν ειναι δυνατοι καταντουν βαρετοι και κλισε. Καταλαβαινω οτι εξιταρει πιο πολυ οταν ο κακος φευγει δυσκολα, καταλαβαινω οτι οταν ο καλος νικαει στο τελος παντα κατανταει βαρετο αλλα αυτο δε σημαινει οτι απαγορευεται να ειναι δυνατοι οι καλοι και οτι αυτο τους κανει αυτοματα βαρετους. Μπορει να ειμαι αδικος μαζι σου αλλα θυμαμαι οτι τον vergo τον πηγαινες. Ο vergo ομως τι το γαματο ειχε κανει για να τον πεις γαματο? Ειχε και αυτος τη φατσα και το στυλ οτι ''σας εχω ολους''. Πραγμα το οποιο το εχεις αποδοκιμασει σε καλους χαρακτηρες πχ zoro, law .Ε αυτος σου αρεσε επειδη ηταν κακος. Αν ηταν καλος θα ηταν αλλος ενας βαρετος χαρακτηρας. Δεν παει ετσι ομως.

Για τον Vergo είχα χαρεί γιατί ήταν ο πρώτος κακός μετά από ΔΥΟΜΙΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ που απόπνεε έναν αέρα μπαντασίλας που για μένα μεταφραζόταν στην πρώτη πιθανή πραγματική απειλή στο New World, άσχετα με το αν με απογοήτευσε ο ρόλος του στην ιστορία στο τέλος και η μπαντασίλα του αποδείχθηκε κενή.

Και ναι, οι badass καλοί κουράζουν και είναι βαρετοί. Το έχω πει πολλές φορές ότι σκοτώνουν το σάσπενς και συνεχίζω να το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να διαβάζεις μια σειρά που οι badass καλοί κερδίζουν τους πάντες επειδή η μπαντασίλα τους είναι τόση που τους φεύγει από τα μπατζάκια και αυτό ακριβώς συμβαίνει στο One Piece από το timeskip και μετά. Δεν έχω θέμα με το να έχουν οι καλοί badass σκηνές. Έχω θέμα με το να είναι μονίμως badass για να είναι badass. Και εγώ χάρηκα και πορώθηκα όταν επέστρεψαν στο Sabaody μετά από δυο χρόνια και κατέστρεφαν τα Pacifistas που τους είχαν βγάλει το λάδι ή που έδειραν τον κομπάρσο Hody και το Τσίρκο Μεντράνο των Απίστευτων Κομπάρσων του δείχνοντας το πόσο δυνατοί έχουν γίνει, αλλά από εκεί και έπειτα άρχισε να κουράζει το πράγμα. Ο κύριος λόγος που sagas σαν το Skypiea, το CP9 και το Whitebeard War είναι τόσο διάσημα είναι επειδή είχαν κακούς που πραγματικά έκαναν την ζωή των πρωταγωνιστών κόλαση πριν χάσουν (και που κάποιοι δεν έχασαν). Εάν σε αυτά τα arcs οι καλοί ήταν all mighty and badass, θα ήταν τόσο συναρπαστικά; Δεν νομίζω... 

Εν κατακλείδι, δεν είναι ότι πιστεύω ότι μόνο οι κακοί πρέπει να είναι μονίμως badass. Αλλά ναι, πιστεύω ότι οι badass (με λόγο να είναι badass) κακοί φτιάχνουν τα καλύτερα arcs. Οι badass καλοί έχουν ενδιαφέρον αλλά κουράζουν αφάνταστα μετά από λίγο. Για αυτό και δεν μου αρέσουν οι μονίμως badass καλοί όπως ο Zoro ή ο Law. Τους θεωρώ μόνιμους mood killers που η παρουσία τους και μόνο μας θυμίζει πάντα ότι ό,τι και να γίνει οι καλοί θα κερδίσουν στο τέλος because this is shonen manga.

Edited by Osama Bin Laden, 25 August 2014 - 17:28.

#12649 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 25 August 2014 - 18:28

Εννοώ να έβρισκε τρόπο να νικήσει τον Diamantes χωρίς τις δυνάμεις του αλλά με κάποιον άλλο τρόπο πέρα του brutal pvp combat ή να τον νικούσε με την βοήθεια της κόρης του ή ακόμα και αν επρόκειτο για ξύλο να τον νικούσε βασιζόμενος σε κάποια στρατηγική ξέροντας ότι δεν μπορεί να τον κόψει στα ίσια.

Nαι το point ειναι οτι δεν εχει γινει καν η μαχη με τον diamante και ηδη απο το πρωτο σου ποστ σε αυτο το θεμα τον εχεις βαφτισει βαρετο :P Δεν ξερουμε καν πως θα εξελιχθει η μαχη. Μπορει οντως να τον βοηθησει σε κατι η rebecca ή μπορει να τον κερδισει λογω της ταχυτητας του και της τεχνικης dodging που ειχε μαθει και στη κορη του.. Γι αυτο εγω σου εγραψα οτι εχεις ενα θεματακι με τους καλους και τους κρινεις αδικα..

Κατα τ'αλλα μαζι σου ειμαι μακαρι να εχουμε γαματους κακους να εχουμε και suspens. Ομως μεχρι στιγμης εχουμε δει hody,ceasar και καποιους failαδες απο το Κολοσσαιο. Για μενα το καλο τωρα αρχιζει με αποκορυφωμα τη συνεχεια. Γιατι φαντασου αν ολοκληρος doflamingo εχει κανει τοσα για να παρει πισω τον ceasar μονο και μονο μην τις φαει απο τον Kaidou, τι ξυλο θα φανε αργοτερα οι SHs.

Edited by zoro77, 25 August 2014 - 18:36.

2po6sfa_jpg.gif

#12650 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 26 August 2014 - 10:16

http://9gag.com/gag/amLL35X

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#12651 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 26 August 2014 - 16:06

Και ναι, οι badass καλοί κουράζουν και είναι βαρετοί. Το έχω πει πολλές φορές ότι σκοτώνουν το σάσπενς και συνεχίζω να το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να διαβάζεις μια σειρά που οι badass καλοί κερδίζουν τους πάντες επειδή η μπαντασίλα τους είναι τόση που τους φεύγει από τα μπατζάκια και αυτό ακριβώς συμβαίνει στο One Piece από το timeskip και μετά. Δεν έχω θέμα με το να έχουν οι καλοί badass σκηνές. Έχω θέμα με το να είναι μονίμως badass για να είναι badass. Και εγώ χάρηκα και πορώθηκα όταν επέστρεψαν στο Sabaody μετά από δυο χρόνια και κατέστρεφαν τα Pacifistas που τους είχαν βγάλει το λάδι ή που έδειραν τον κομπάρσο Hody και το Τσίρκο Μεντράνο των Απίστευτων Κομπάρσων του δείχνοντας το πόσο δυνατοί έχουν γίνει, αλλά από εκεί και έπειτα άρχισε να κουράζει το πράγμα. Ο κύριος λόγος που sagas σαν το Skypiea, το CP9 και το Whitebeard War είναι τόσο διάσημα είναι επειδή είχαν κακούς που πραγματικά έκαναν την ζωή των πρωταγωνιστών κόλαση πριν χάσουν (και που κάποιοι δεν έχασαν). Εάν σε αυτά τα arcs οι καλοί ήταν all mighty and badass, θα ήταν τόσο συναρπαστικά; Δεν νομίζω... 

Εν κατακλείδι, δεν είναι ότι πιστεύω ότι μόνο οι κακοί πρέπει να είναι μονίμως badass. Αλλά ναι, πιστεύω ότι οι badass (με λόγο να είναι badass) κακοί φτιάχνουν τα καλύτερα arcs. Οι badass καλοί έχουν ενδιαφέρον αλλά κουράζουν αφάνταστα μετά από λίγο. Για αυτό και δεν μου αρέσουν οι μονίμως badass καλοί όπως ο Zoro ή ο Law. Τους θεωρώ μόνιμους mood killers που η παρουσία τους και μόνο μας θυμίζει πάντα ότι ό,τι και να γίνει οι καλοί θα κερδίσουν στο τέλος because this is shonen manga.

Badass καλός  χαρακτήρας δεν κερδίζει πάντα. Kαι αναφέρεις και δυο παραδείγματα που ψιλο δεν ισχύουν.

O law ας πούμε γδάρθηκε ...αρχικά απο Vergo λόγω καρδιάς και μετα τον έδειρε κανονικά ο Mingo. 

Ο zoro πριν το timeskip χαροπαλεύει πάντα στα duels και μετά το ts ακολουθεί την πεπατημένη που χαράζει όλο το straw hat crew τύπου " για την ώρα όποιον συναντάμε τον έχουμε για πλάκα.

Εν ολίγοις νομίζω οτι έχεις πρόβλημα με ορισμένα arc του manga μετα το ts oπου ok καταλαβαίνω οι κακοί δεν εμπνέουν και φυσικά οι strawhats κάνουν πλακίτσα

Edited by Juda, 26 August 2014 - 16:09.

#12652 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 posts

Posted 27 August 2014 - 10:20

"The next chapter (spoiler or scanlation, doesn't matter) may be possibly delayed. They're apparently getting strict with earliness of shipping out manga magazines, both Sunday and Magazine were affected it seems. Several places that got Jump early didn't this week."

-Source Aohige APforums

Και λογικά όλα τα jump series θα καθυστερήσουν

Edited by pasxaleas, 27 August 2014 - 10:21.

09pntFA.png?1

#12653 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 27 August 2014 - 12:17

να πανε να ...jump-ηχτούν!

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#12654 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 posts

Posted 27 August 2014 - 15:39

Από ότι καταλαβαίνω πάμε για σταθερά releases Παρασκευή όπως παλιά εποχές onemanga.

09pntFA.png?1

#12655 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 27 August 2014 - 20:09

Κάτι που σκέφτηκα τώρα (και απ' ό,τι είδα συζητείται σαν πιθανή θεωρία) είναι μία ενδεχόμενη συμμαχία Luffy και Law με τον X-Drake, από τη στιγμή που και αυτός θέλει να τα βάλει με τον Kaidou (και ήδη έχει αρχίσει βασικά). Και μετά ξύλο με Kid - Apoo - Hawkins. 

Posted Image

#12656 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 27 August 2014 - 20:32

Κάτι που σκέφτηκα τώρα (και απ' ό,τι είδα συζητείται σαν πιθανή θεωρία) είναι μία ενδεχόμενη συμμαχία Luffy και Law με τον X-Drake, από τη στιγμή που και αυτός θέλει να τα βάλει με τον Kaidou (και ήδη έχει αρχίσει βασικά). Και μετά ξύλο με Kid - Apoo - Hawkins. 

,Μπα ο Χ Drake απ οτι φαινεται ειναι στο crew του Kaidou

Spoiler:
Eκτος κι αν σκεφτεται να τον προδωσει. Πολυ θα μ αρεσε η ιδεα

Edited by zoro77, 27 August 2014 - 20:34.

2po6sfa_jpg.gif

#12657 allblue

allblue

Starting...

• Members
  • 74 posts

Posted 28 August 2014 - 16:56

http://www.mangareader.net/one-piece/758

#12658 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 28 August 2014 - 16:57

Χμμμ σωστά δεν το θυμόμουν αυτό! Αλλά ναι, καλή ιδέα να τον προδώσει!

New chap http://mangajoy.com/One-Piece/758/3/

Spoiler:

Posted Image

#12659 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 posts

Posted 28 August 2014 - 17:05

God Ussop show και φτάσανε στον Donflamingo άξιζε την αναμονή.

09pntFA.png?1

#12660 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 28 August 2014 - 18:19

Madra Ussop?!Και η πολυποθητη μαχη αρχιζει...Κατι μου λεει(συγκεκριμενα ο Oda σε μια συνεντευξη του) οτι θα δουμε gear 4th και ελπιζω σε αυτη τη μαχη και οχι στο μελλον!

image.jpg