Δε σε καταλαβαινω. Αυτο που λες αντικρουει την αποψη σου. Αν οντως καταφερνε να τον κερδισει με χαμενη τη δυναμη του τοτε θα ταιριαζε απολυτα αυτο που ειπες πριν.
Θα ηταν τοοοσο δυνατος που ακομα και με τη χαμενη του δυναμη θα καταφερνε να τον κερδισει...
Kαι δεν την εχασε τη δυναμη του προσωρινα. Την εχασε για 10 χρονια. Στα οποια 10 χρονια τοτε κυριως φαινεται το μεγαλειο του χαρακτηρα του.
Εννοώ να έβρισκε τρόπο να νικήσει τον Diamantes χωρίς τις δυνάμεις του αλλά με κάποιον άλλο τρόπο πέρα του brutal pvp combat ή να τον νικούσε με την βοήθεια της κόρης του ή ακόμα και αν επρόκειτο για ξύλο να τον νικούσε βασιζόμενος σε κάποια στρατηγική ξέροντας ότι δεν μπορεί να τον κόψει στα ίσια.
Γενικα συμφωνα με τα ποστ σου οσον αφορα το One Piece πιστευω οτι για σενα δικαιωμα στο να ειναι δυνατοι εχουν μονο οι κακοι. Και για να νικηθουν πρεπει να βρεθουν ολοι οι καλοι, να ενωσουν τις δυναμεις τους και τοτε μονο ..με δοση τυχης παραλληλα μπορει και να τα καταφερουν εναντια στους κουλ κακους... Οι καλοι αν ειναι δυνατοι καταντουν βαρετοι και κλισε. Καταλαβαινω οτι εξιταρει πιο πολυ οταν ο κακος φευγει δυσκολα, καταλαβαινω οτι οταν ο καλος νικαει στο τελος παντα κατανταει βαρετο αλλα αυτο δε σημαινει οτι απαγορευεται να ειναι δυνατοι οι καλοι και οτι αυτο τους κανει αυτοματα βαρετους. Μπορει να ειμαι αδικος μαζι σου αλλα θυμαμαι οτι τον vergo τον πηγαινες. Ο vergo ομως τι το γαματο ειχε κανει για να τον πεις γαματο? Ειχε και αυτος τη φατσα και το στυλ οτι ''σας εχω ολους''. Πραγμα το οποιο το εχεις αποδοκιμασει σε καλους χαρακτηρες πχ zoro, law .Ε αυτος σου αρεσε επειδη ηταν κακος. Αν ηταν καλος θα ηταν αλλος ενας βαρετος χαρακτηρας. Δεν παει ετσι ομως.
Για τον Vergo είχα χαρεί γιατί ήταν ο πρώτος κακός μετά από ΔΥΟΜΙΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ που απόπνεε έναν αέρα μπαντασίλας που για μένα μεταφραζόταν στην πρώτη πιθανή πραγματική απειλή στο New World, άσχετα με το αν με απογοήτευσε ο ρόλος του στην ιστορία στο τέλος και η μπαντασίλα του αποδείχθηκε κενή.
Και ναι, οι badass καλοί κουράζουν και είναι βαρετοί. Το έχω πει πολλές φορές ότι σκοτώνουν το σάσπενς και συνεχίζω να το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να διαβάζεις μια σειρά που οι badass καλοί κερδίζουν τους πάντες επειδή η μπαντασίλα τους είναι τόση που τους φεύγει από τα μπατζάκια και αυτό ακριβώς συμβαίνει στο One Piece από το timeskip και μετά. Δεν έχω θέμα με το να έχουν οι καλοί badass σκηνές. Έχω θέμα με το να είναι μονίμως badass για να είναι badass. Και εγώ χάρηκα και πορώθηκα όταν επέστρεψαν στο Sabaody μετά από δυο χρόνια και κατέστρεφαν τα Pacifistas που τους είχαν βγάλει το λάδι ή που έδειραν τον κομπάρσο Hody και το Τσίρκο Μεντράνο των Απίστευτων Κομπάρσων του δείχνοντας το πόσο δυνατοί έχουν γίνει, αλλά από εκεί και έπειτα άρχισε να κουράζει το πράγμα. Ο κύριος λόγος που sagas σαν το Skypiea, το CP9 και το Whitebeard War είναι τόσο διάσημα είναι επειδή είχαν κακούς που πραγματικά έκαναν την ζωή των πρωταγωνιστών κόλαση πριν χάσουν (και που κάποιοι δεν έχασαν). Εάν σε αυτά τα arcs οι καλοί ήταν all mighty and badass, θα ήταν τόσο συναρπαστικά; Δεν νομίζω...
Εν κατακλείδι, δεν είναι ότι πιστεύω ότι μόνο οι κακοί πρέπει να είναι μονίμως badass. Αλλά ναι, πιστεύω ότι οι badass (με λόγο να είναι badass) κακοί φτιάχνουν τα καλύτερα arcs. Οι badass καλοί έχουν ενδιαφέρον αλλά κουράζουν αφάνταστα μετά από λίγο. Για αυτό και δεν μου αρέσουν οι μονίμως badass καλοί όπως ο Zoro ή ο Law. Τους θεωρώ μόνιμους mood killers που η παρουσία τους και μόνο μας θυμίζει πάντα ότι ό,τι και να γίνει οι καλοί θα κερδίσουν στο τέλος because this is shonen manga.
Edited by Osama Bin Laden, 25 August 2014 - 17:28.